GOOSE VPN

 • Cenitev

  Od 3,89 dolarja
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • Odblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Rezultat
8 od 10


Povzetek

GOOSE VPN je ponudnik VPN na Nizozemskem, ki ponuja nekatere privlačne funkcije, na primer neomejeno povezovanje naprav in 24/7 podporo strankam v angleščini in nizozemščini. Goose ponuja tudi brezplačno preskusno različico, da vzorči svoje storitve, preden se zaveže. Poglejmo podrobneje storitev…

Hitre statistike

 • Države
  28
 • Pristojnost
  Nizozemska

Video pregled

Pregled gosjih VPN | Zasebnost

Pregled gosjih VPN | Zasebnost

Pregled gosjih VPN | Zasebnost

Lastnosti

 

Torrenting
Skupaj strežniki 117
Države 28
Podpora usmerjevalnikom
Posredovanje pristanišč
Izbira vrat
Goli kovinski ali virtualni strežniki Kombinacija
Podprti usmerjevalci Asus RT-AC66U, Asus RT-N16 / RT-N18U / RT-AC68U / RT-AC87U / RT-AC3200, vdelana programska oprema TomatoUSB, Netgear (način L2TP), D-Link 600 (serija D-Link s podporo za L2TP / PPtP) , Nastavite GOOSE VPN prek OpenVPN protokola za usmerjevalnike DD-WRT

 

GOOSE VPN ponuja nekaj zanimivih funkcij, med drugim:

 • 28 strežniških lokacij s 63+ strežniki
 • Neomejene hkratne povezave
 • Protokoli IKEv2, OpenVPN, PPTP in L2TP / IPSec
 • Namenski strežniki za P2P & pretakanje medijev
 • Uporabniku prijazen vmesnik
 • Večjezično spletno mesto in aplikacija
 • Podpora v klepetu v živo
 • Podpora strankam v angleščini in nizozemščini

Funkcije, ki jih ponuja GOOSE VPN, so vsekakor vrhunske stopnje, zlasti pri protokolih OpenVPN in IKEv2. Z 28 lokacijami strežnikov bi morali imeti dostop do stvari, kot so blokirana spletna mesta in vsebina, omejena z geo, le malo ali nič.

Prav tako je lepo, da Goose ponuja večjezično spletno mesto s podporo strankam v angleščini in nizozemščini. Neomejeno hkratno povezovanje je vsekakor še en plus, čeprav prepoved deljenja računov to nekoliko povrne.

Dodatek proti ranljivosti

Goose ponuja dodatek ob nakupu za dodatnih 0,80 do 1,00 USD na mesec, odvisno od izbire naročnine. Dodatek zagotavlja protivirusno programsko opremo in proti lažnemu predstavljanju ter dodatno zaščito pred požarnim zidom. Za dolar več (ali celo manj) na mesec se zdi, da bi dodatek nekateri želeli vključiti v svojo naročnino.

Dodajte anti-ranljivost GOOSE VPN

Hitrost in zmogljivost

 

 

Pri izbiri storitve VPN je pomembno upoštevati vse dejavnike. Kot tak je zelo pomemben dejavnik uspešnost hitrosti strežnika, podobne VPN, in / ali kakršno koli puščanje. Na srečo je uspešnost tudi nekaj, kar temeljito preiskujemo na spletnem mestu ProPrivacy.com, da vam prihranimo nekaj časa. Zato poglejmo hitrost GOOSE VPN-ja in puščanje ...

Hitrost & Puščanje

Kljub temu, da ProPrivacy.com v zadnjih pregledih VPN uporablja nov sistem hitrosti, GOOSE VPN žal ni primeren, ker na svojem spletnem mestu ne vsebuje datotek .ovpn. Kar zadeva hitrosti Goose, sem uporabil naš stari način testiranja hitrosti - ki je še vedno precej natančen -, da vam predstavim nekaj primerov.

GOOSE VPN hitrosti prenosa

Kot je razvidno iz testov hitrosti prenosa, se je internetna hitrost po povezavi z Goose znatno zmanjšala. Hitrosti prenosa hitrosti nalaganja pa so bile precej stabilne. Priporočam vam, da preizkusite različne strežnike, da najdete najboljšo možno hitrost. Vendar je bil na splošno to slabše delovanje na kritičnem področju.

GOOSE VPN hitrosti nalaganja

Preskusi tesnosti

 

Zaznano je puščanje IPv4?
Zaznano je puščanje WebRTC?
Omejitve podatkov
Omejitve pasovne širine
Zaznano je puščanje IPv6?

 

Z veseljem sporočam, da GOOSE VPN nima puščanja! Spletna mesta, ki sem jih uporabljala - ipleak.net in doileak.com - so uspešno prijavila IP naslov in DNS strežnike, ki so ustrezali VPN strežniku, ki sem ga uporabljal.

GOOSE VPN test tesnosti

Cena

1 mesec

3,89 dolarja
na mesec

12 mesecev

12,99 USD
na mesec

GOOSE VPN ponuja pakete tako za enomesečno kot tudi za enoletno možnost. Enoletna možnost je vsekakor cenovno ugodnejša izbira, ki jo letno zaračunamo 59,88 dolarja. Enomesečna možnost je na voljo v dveh načrtih: neomejeno število podatkov in 50 GB podatkov. Seveda je načrt za 50 GB cenejši - res pa je tudi, da dobite tisto, za kar plačate.

GOOSE VPN cene

Goose ponuja brezplačno 30-dnevno preskusno različico, kar je popolno, če ste skeptičen uporabnik, ki raje najprej vzame vzorčenje in kupi kasneje. Kljub temu Goose še vedno zahteva, da vnesete svoje podatke o plačilu, preden lahko uporabite brezplačno preskusno različico. Vseeno ne skrbite - če vam storitev VPN ni všeč, lahko kadar koli prekličete in vam ne bodo zaračunani..

GOOSE VPN ponuja naslednje možnosti plačila:

 • Glavne kreditne kartice (Visa, MasterCard itd.)
 • PayPal
 • MINT (sistem predplačniških kartic) - samo letne naročnine
 • iDeal

Goose ponuja nekaj drugih načinov plačila, vendar jih je malce težavno najti. V preteklosti so podpirali plačila Bitcoin za letne naročnine. Zdi se, da je ta način plačila izključen iz možnosti. Vaša najboljša izbira za anonimnost je v tem primeru MINT. Čeprav ni nikjer tako anonimen kot plačila s kriptovalutami (in tudi plačila s kripto valutami niso nujno anonimna).

Računi so samo za enkratno uporabo, vendar lahko dobite popust, ko povabite svoje prijatelje (in obratno).

Enostavnost uporabe

 

Windows
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

 

Spletna stran

GOOSE VPN domača stran

Spletno mesto GOOSE VPN je vizualno privlačno in večinoma dobro sestavljeno. Domača stran deli koščke informacij o samem VPN-ju, nato pa se seveda ponaša z vsakodnevnimi stvarmi, za katere je mogoče uporabiti VPN (ostati varen v spletu, dostopati do blokirane vsebine itd.) Meni ponuja povezave do ustreznih strani, kot so prenosi in cene / načrte. Na dnu strani so ustreznejše povezave do stvari, kot so podpora strankam, skupnost, blog in pogosta vprašanja.

Imam eno pritožbo glede spletnega mesta GOOSE VPN: lepo bi bilo, če bi ponudili stran, ki bo namenjena funkcijam VPN-ja. Kljub temu, da je različica strani "Obišči turnejo" različica tega, mi je še vedno preveč nejasna. Kljub temu spletna stran še vedno ponuja koristne informacije svojim obiskovalcem.

Uporaba GOOSE VPN

Nastavitev GOOSE VPN je enostavna - prenesete odjemalca, ki je primeren za vašo napravo, sledite navodilom za namestitev in bam! Pripravljeni ste za uporabo Goose! Naslednja navodila za odjemalce Windows OS GOOSE VPN:

 1. Odprite stran za prenose na spletnem mestu Goose
 2. Izberite Prenos programske opreme
 3. Odprlo vas bo stran z navodili
 4. Upoštevajte ta navodila
 5. Po končani namestitvi se bo zagnal GOOSE VPN
 6. Prikaže se zaslon za prijavo
 7. Vnesite svoje podatke za prijavo
 8. Prikaže se vmesnik odjemalca
 9. Kliknite na OFF preklopite, da ga vklopite
 10. Povezali se boste s priporočenim strežnikom
 11. Če želite spremeniti strežnik, izberite spustni meni strežnika
 12. Če želite spremeniti svoj protokol, izberite možnost protokola v spodnjem levem kotu
 13. Označite OpenVPN (ali izbrani protokol)
 14. Če si želite ogledati nastavitve povezave, izberite Povezava zavihek
 15. Omogoči svoje kill stikalo, izberi samodejno povezovanje, ali onemogoči seznam pametnih strežnikov
 16. Vse si pripravljen!

Druge platforme

GOOSE VPN razpoložljive platforme

Odjemalec GOOSE VPN je na voljo za: Windows OS, Mac OS, iOS, Android in različne usmerjevalnike. Poleg odjemalca lahko nastavite ročno konfiguracijo na različnih drugih platformah, kot so Linux, Synology OS, ChromeOS in Raspberry Pi 3. Pomembno je upoštevati, da Goose VPN za Mac uporablja IKEV2 namesto openVPN. Za več podrobnosti glejte spletno mesto ponudnikov.

Mobilne aplikacije

Aplikaciji iPhone VPN in Android VPN sta vizualno in mehansko podobni odjemalcu operacijskega sistema Windows. Nastavitev VPN je enaka, kot je izbira strežnika in dostop do drugih nastavitev.

GOOSE VPN mobilna aplikacija

Če želite dobiti mobilno aplikacijo GOOSE VPN, preprosto:

 1. Registrirajte se pri GOOSE VPN
 2. Pojdite v svojo App Store ali Google Play Store
 3. Poiščite aplikacijo GOOSE VPN
 4. Prenesite in namestite
 5. Izberite Dovoli ob pozivu s konfiguracijo VPN
 6. Odprite aplikacijo in se povežite s strežnikom!

Razširitve brskalnika

Razširitev brskalnika Google Chrome GOOSE VPN je tudi vizualno in mehansko podobna odjemalcu Windows VPN (in mobilnim aplikacijam). Vse, kar morate storiti, je, da odprete trgovino Google Chrome, vtipkate GOOSE VPN in namestite razširitev.

Razširitev brskalnika GOOSE VPN

Storitev za stranke

 

Garancija za vračilo denarja
24-urna podpora
Klepet v živo
Dolžina garancije vračila denarja 30
Brezplačen preizkus Da - 30 dni

 

Podpora za stranke, ki jo ponuja GOOSE VPN, je odlična. Podpora za klepet v živo je hitra, predstavniki pa informativni. Medtem ko je iskanje možnosti za podporo kupcem na vozovnici izziv, če Google "GOOSE VPN podporo uporabnikom", se bo pojavila ločena stran za podporo, ki vam omogoča pošiljanje vozovnice.

GOOSE VPN kontaktna stran z nami

Če se boste odločili, da boste namesto njihove podpore za klepet v živo uporabljali njihov sistem za podporo na vozovnicah, boste z veseljem slišali, da je čas odziva na vozovnice prav tako hiter. V roku 8 ur sem na moje vprašanje prejel odgovor. Na splošno ima Goose odlično storitev za stranke.

Zasebnost in varnost

 

Zmedenost (prikrita)
IPv4 zaščita pred uhajanjem
IPv6 zaščita pred uhajanjem
Zaščita pred puščanjem WebRTC
Kill stikalo
DNS s samostojnim gostovanjem / posrednikom Ne

 

GooseVPN se zaračunava kot storitev VPN brez dnevnika. IP-naslovov ob prijavi v račun ne beleži, IP-naslove uporabnikov pa registrira samo enkrat med registracijo. To pomeni, da lahko aktivnost računa spremljate do naslova IP. Zabeleži tudi pasovno širino.

Pravni položaj GooseVPN

Goose ima sedež na Nizozemskem, ki bi običajno veljal za državo s precej dobrimi politikami zasebnosti. Spletna cenzura na primer na Nizozemskem v osnovi ni. To gre zaslužiti njihovi predstavniški hiši, ki nenehno govorita proti filtriranju / cenzuriranju spletnih gradiv. Glede na to se tudi Nizozemska, tako kot mnoge druge države, še vedno bori z ukrepi proti piratstvu.

Kljub temu Nizozemska velja za kraj, ki je zelo dober za zasebnost, zato imajo številna podjetja za zasebnost tam svoje centralne baze podatkov. Kot tak GOOSE se lahko šteje, da je VPN na fantastični lokaciji: še posebej ob upoštevanju njegove pravilnosti o ničnih dnevnikih.

Plačilni procesor

Na vprašanje o Googlovem plačilnem procesorju je predstavnik podjetja odgovoril s,

"Ne moremo razkriti imena podjetja, lahko pa rečemo, da gre za ponudnika plačil, ki ga uporabljajo velika podjetja, kot so Uber, AirBnB in Dropbox." To pomanjkanje preglednosti je nesmiselno in neokusno, v svetu storitev zasebnosti je preglednost ključnega pomena. Ena črna znamka.

Sledenje spletnim mestom

Sledenje spletnemu mestu GOOSE VPN

To čudovito majhno orodje z imenom Privacy Badger vam lahko pomaga, da vas seznani s sledilci na spletnih straneh, ki jih obiščete. To je še posebej koristno za spletna mesta VPN, saj verjetno ne želite izbrati VPN-ja, ki vas spremlja na milijon različnih načinov. Na žalost se zdi, da Goose kar precej spremlja z Googlovimi storitvami - kar ni nenavadno za spletno mesto, vendar še vedno ni idealno.

Če želite sprejeti ukrepe za preprečevanje sledenja spletnim mestom, lahko to preprosto storite!

Obiščite GooseVPN »

Šifrirni protokoli

 

IKEv2
OpenVPN
PPTP
SSTP
L2TP / IPsec

 

Goose zagotavlja odlično OpenVPN šifriranje z AES-256 šifrirjem in HMAC Sha1 avtentikacijo tako za nadzorne kot za podatkovne kanale, RSA-2048 stisk in DHE-2048 naprej tajnost. Goose s 256-bitnim ključem izvaja šifriranje vojaškega razreda, ki ga ni mogoče razrešiti - in čeprav so RSA-4098-bitni ključi prednostni za popolno varnost, je dober tudi RSA-2048. Uporabnikom sistema Windows je na voljo tudi stikalo za ubijanje.

Za več informacij o šifriranju VPN obiščite naš Vodnik za šifriranje VPN.

Končne misli

GOOSE VPN je vsekakor vredno poskusiti - in z brezplačnim 30-dnevnim preizkusom, zakaj ne? Ponujajo odlično šifriranje, uporabniku prijazen vmesnik, namenske strežnike P2P in strogo politiko brez zapisov. Še več, z GooseVPN lahko povežete dobesedno toliko naprav, kot želite! Kar zadeva pomanjkljivosti GOOSE VPN, je sledenje spletnim mestom enostavno preprečiti, podpora klepetu v živo pa ne škodi, če še naprej podpirajo sistem podpore na vozovnicah.

Edina resnična pomanjkljivost Goosa so težave z Netflixovo knjižnico v Veliki Britaniji. Razen tega je to VPN vredno pogledati, še posebej s širokim brezplačnim preskusom VPN in cenovno dostopnimi cenami. Preizkusite Goose še danes!

Obiščite GooseVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me