CyberGhost VPN

 • Cenitev

  Od 2,75 USD
  / mesec

 • Na voljo v:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • Odblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

Nagrade ProPrivacy.com veljajo za zlati standard panoge za prepoznavanje dosežkov v sektorju VPN. Na letošnjem ekskluzivnem dogodku v Las Vegasu je CyberGhost VPN osvojil priznano nagrado za Best vrednost VPN. Nadaljujte z branjem tega pregleda CyberGhost VPN, če želite natančno ugotoviti, zakaj ta VPN zagotavlja najboljšo vrednost za denar v letu 2020 in zakaj se je uvrstil v kategorije najboljših skupnih VPN in najhitrejših VPN..

ProPrivacy.com Rezultat
10 od 10

Povzetek

CyberGhost VPN je storitev z velikim imenom VPN, ki naredi skoraj vse v redu. Njegova najnovejša programska oprema je odlična za uporabo in ponuja veliko živahnih funkcij. V tem pregledu CyberGhost VPN podrobno pogledamo varnostne funkcije, hitrost in zmogljivost, aplikacije za vsako platformo in drugo, da ugotovimo, ali je ta storitev VPN vrednost za denar..

Hitre statistike

 • Pristojnost
  Romunija
 • Hkratne povezave
  7
 • Države
  90
 • ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno)
  63,92 Mb / s

Video pregled

CyberGhost ima nekaj odličnih funkcij, ki jih pokrivamo v našem priročnem video pregledu - oglejte si ga!


CyberGhost VPN Review 2020 | Resnično dobra vrednost? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN Review 2020 | Resnično dobra vrednost? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN Review 2020 | Resnično dobra vrednost? | ProPrivacy Deep Dive

Če iščete več informacij, zakaj ne bi primerjali CyberGhost in ExpressVPN drug ob drugem?

Cenitev

Uporabnikom CyberGhost VPN je na voljo strmo znižanje cene za nakup dolgoročnih naročnin, vendar so načrti sicer enaki. Ponudba je brezplačna enodnevna brezplačna preizkusna različica, čeprav iskanje na spletnem mestu ni vedno enostavno. Obstaja tudi zelo radodarna 45-dnevna garancija VPN za vračilo denarja.

36 mesecev

Pridobite dodatnih 6 mesecev brezplačnega 1-letnega načrta!

79% popusta

2,75 USD
na mesec

6 mesecev

7,99 USD
na mesec

1 mesec

12,99 USD
na mesec

CyberGhost VPN sprejema plačilo s kreditno / debetno kartico, PayPal ali direktno bremenitvijo. Možne so dodatne možnosti plačila, odvisno od države, v kateri prebivate. Tisti, ki iščejo zasebnost, lahko plačujejo v Bitcoinu, čeprav ne pozabite, da ne glede na to, kako anonimno plačate podjetje VPN, boste vedeli vaš pravi IP naslov.

Plačila obdelajo storitve tretjih oseb, kot so Cleverbridge, Stripe in PayPal. Plačila z Bitcoin obdeluje BitPay.

Podprte plačilne platforme


Visa / MasterCard


Amex


Kripto valuta

Lastnosti

Izbira vrat
Posredovanje pristanišč
Hkratne povezave 7
Skupaj strežniki 5700
Države 90
Podpora usmerjevalnikom
Podprti usmerjevalci Vsak usmerjevalnik z zmogljivostmi VPN
Goli kovinski ali virtualni strežniki Gola kovina
Torrenting

Z več kot 5.700 strežniki v več kot 90 državah vam nikoli ne bo primanjkovalo priročnega strežnika! In ta številka je še toliko bolj impresivna, če upoštevamo dejstvo, da so vsi ti strežniki goli kovinski stroji z eno samo zasedenostjo, ki so trdno pod nadzorom osebja CyberGhosta.

Dovoljenje za povezovanje do sedmih naprav hkrati je velikodušno. CyberGhost VPN dovoljuje hudourništvo na mnogih svojih strežnikih, vključno z veliko floto strežnikov v Montrealu, ki so posebej zasnovani tako, da uporabnikom v Severni Ameriki omogočajo hitro hudourništvo.

»Povezavne funkcije«

Odjemalci CyberGhost VPN ponujajo številne posebne povezave. Blokirajte oglase, Blokirajte zlonamerne spletne strani in Blokirajte spletni promet s seznami DNS za zaščito naprave pred različnimi grožnjami.

Aplikacija Windows CyberGhost

Samodejni HTTPS je v bistvu implementacija znanega odprtokodnega brskalnika HTTPS Everywhere, ki zagotavlja varno povezavo HTTPS, če domena podpira HTTPS na kateri koli ravni.

Stiskanje podatkov zmanjšuje vašo pasovno širino in je zato lahko koristno (odvisno od tega, kaj prenesete), vendar je treba opozoriti, da številne storitve VPN omogočajo stiskanje podatkov privzeto, ne da bi jih morali omenjati..

"Pametna pravila"

Pametna pravila pokrivajo številne funkcije, ki so na voljo v nekaterih aplikacijah CyberGhost VPN, ne pa pri drugih.

 • Zaščita WiFi (Windows, macOS, Android, iOS) - zazna, ko se povežete z neznanim omrežjem in lahko samodejno vklopi vaš VPN, vpraša, kaj storiti ali nikoli zaščititi, kot določite.

 • Izjeme (Windows, Android, iOS) - znane tudi kot split-tunneling, ta funkcija omogoča izključitev nekaterih spletnih mest iz VPN-ja. To je zelo koristno, na primer, če se običajno povežete s strežnikom VPN v tujini, vendar se želite povezati z lokalnimi različicami nekaterih spletnih mest, ne da bi prekinili VPN..
 • Zaščita aplikacij (Windows, Android) - samodejno zažene CyberGhost in se samodejno poveže z določenim strežnikom, kadar odprete imenovane aplikacije. Tako bi lahko to nastavili tako, da se samodejno poveže s strežnikom Netflix v ZDA vsakič, ko odprete aplikacijo Netflix.

Ali CyberGhost odklene Netflix?

Netflix
iPlayer

CyberGhost poganja strežniške strežnike, ki so posebej optimizirani za deblokiranje več kot 35 priljubljenih storitev pretakanja. Sem spadajo Fox Sport v Braziliji, Comedy Central, YouTube v različnih državah, Netflix v različnih državah in še veliko več. Celo Disney + deblokira celo od koder koli po svetu, kljub razpoložljivosti samo za ZDA ob zagonu. Na žalost je storitev postala hit-miss, ko gre za BBC iPlayer. Nekdaj je brezhibno odobril dostop do britanske platforme, vendar je od takrat postal izrazito nezanesljiv.

Seznam strežnikov za pretakanje CyberGhost

Nismo jih vse preizkusili, vendar so ameriški strežniki Netflix delali priboljšek.

Hitrost in zmogljivost

Hitrost

Tehtana povprečna hitrost prenosa 58,51 Mb / s postavi CyberGhost VPN na spodnji konec naše tabele z rezultati, kar je nekoliko nepošteno, saj je dokončanje okoli te hitrostne oznake zelo borbeno z manj kot Mbit / s ali dvema, ki ločujejo veliko ponudnikov.

Ponovno, to ni na vrhu našega seznama, toda rezultat največje hitrosti porušenja CyberGhost VPN je 556,2 Mbit / s, če se povežete s strežnikom na isti celini kot vi, potem boste opazili minimalno upočasnitev tudi na najhitrejši domači internetni povezavi.

Časi iskanja in povezave DNS so podobno sredi poti, kar pomeni, da so še vedno precej hitri!

Preskusi tesnosti

Zaznano je puščanje IPv6?
Zaznano je puščanje WebRTC?
Zaznano je puščanje IPv4?
ProPrivacy.com SpeedTest (povprečno) 63,92
Omejitve podatkov
Omejitve pasovne širine
ProPrivacy.com SpeedTest (max / razpok) 556.2

Z odjemalcem macOS nismo naleteli na težave s puščanjem, čeprav smo v odjemalcu Windows zaznali puščanje WebRTC IPv6. V nastavitvah odjemalca Windows lahko onemogočite IPv6, da to odpravi, čeprav ne moremo vse življenje razmišljati, zakaj IPv6 ni privzeto onemogočen.

Trenutno ne moremo preizkusiti mobilnih aplikacij za težave s protokolom IPv6, vendar nismo zaznali nobenih puščanj prek povezave IPv4. Aplikacija CLI Linux ne nudi zaščite pred uhajanjem DNS ali WebRTC.

Za informacije o tej temi glejte naš Celotni vodnik za zaščito pred puščanjem IP.

Enostavnost uporabe

Na račun na spletnem mestu se lahko prijavite za račun ali najprej izkoristite brezplačno 24-urno brezplačno preskusno različico. Moramo reči, da je preizkus lahko malo izmikajoč - včasih se oglašuje, včasih ni. Če lahko prenesete programsko opremo, potem je preizkus samodejno vključen, vendar smo pogosto težko našli povezave za neposreden prenos.

Če kliknete brezplačno preskusno različico za macOS, lahko tudi pripeljete datoteko Windows .exe, ki zahteva, da lovite po straneh za pomoč CyberGhost VPN in poiščete .pkg prenos za macOS.

Če že imate račun (na katerega se lahko tudi prijavite v aplikacijo iz aplikacij za Android in iOS) ali ko izsledite prenos brezplačnega preskusnega sistema Windows ali macOS, je celoten postopek zelo enostaven.

CyberGhost VPN ima aplikacije po meri za Windows, macOS, Android in Android TV / Amazon Fire TV. Ponuja tudi aplikacijo z ukazno vrstico (CLI) za Linux in brezplačne razširitve brskalnika za Chrome in Firefox. Navodila za ročno nastavitev so na voljo za številne druge naprave, kot so usmerjevalniki DD-WRT in paradižnik, Raspberry Pi in Chromebook.

Odjemalec Windows

Ko prvič zaženete stranko, CyberGhost VPN ponuja nekaj preprostih vodnikov za uporabo VPN za surfanje »anonimno«, hudourništvo in pretakanje.

Upoštevajte, da uporaba VPN ne zagotavlja prave anonimnosti, ker vaš ponudnik VPN vedno ve, kdo ste. Poleg tega vodiči ponujajo preprost novine prijazno razlago uporabe VPN-ja.

Odjemalec Windows CyberGhost

CyberGhost VPN je s svojo stranko CG7 vsekakor nadgradil igro v smislu estetike. Izgleda dobro in ga je enostavno krmariti. Aplikaciji lahko pustite, da za vas izbere bližnji strežnik ali pa razširite aplikacijo za dostop do celotnega vmesnika.

Od tu lahko izberete državo ali posameznega strežnika znotraj države glede na razdaljo in obremenitev. Izberete lahko tudi strežnike, ki so bili optimizirani za torrenting in streaming.

Seznam strežnikov CyberGhost v sistemu Windows

V aplikaciji Windows so na voljo vse funkcije za povezavo in pametno pravilo. CyberGhost privzeto uporablja protokol OpenVPN, lahko pa izberete IKEv2 ali L2TP / IPsec.

Uporabniki OpenVPN lahko preklopijo z UPP na TCP, kar je lahko koristno za izogibanje zmernim blokom VPN. Odjemalec uporabnikom OpenVPN ponuja tudi funkcijo skeniranja naključnih vrat, ki je lahko uporabna tudi za izogibanje priložnostnim blokom VPN.

IPv4 zaščita pred puščanjem DNS in stikalo za zaustavitev sta privzeto omogočena, čeprav zaradi razlogov, ki niso jasni, povezave IPv6 privzeto niso blokirane. Kot smo že omenili, je treba v nastavitvah onemogočiti IPv6, da se prepreči uhajanje IPv6 v sistemu Windows.

Opravili smo nekaj testov na stikalu kill, da smo ugotovili, ali deluje na ravni sistemskega požarnega zidu. To je dobro, ker četudi se odjemalca VPN in demona OpenVPN (če se uporabljata) zrušita, vaš IP naslov ne bo izpostavljen.

Odjemalec macOS

Kot je razvidno iz posnetkov zaslona v tem članku, je odjemalec macOS zelo podoben Windows. Sistemsko stikalo za uničenje na ravni sistema in učinkovita zaščita pred puščanjem IPv4 in IPv6 DNS sta smiselno vključena, namesto da bi bila uporabniško nastavljiva možnost.

Aplikacija Mac uporablja IKEv2. Vse "funkcije povezave" so prisotne in pravilne, čeprav je edino "pametno pravilo" na voljo zaščita WiFi.

Aplikacija Android

Aplikacija Android uporablja OpenVPN in tako kot njen sorodnik Windows podpira »Use TCP« in izbiro naključnih vrat. Prav tako podpira vse funkcije "Povezava", vključno z zaščito WiFi in izjemami "Pametna pravila".

CyberGhost VPN je povezan

Nastavitve stikala za ubiranje, ki jo je izbral uporabnik, ni, toda CyberGhost VPN nam pove, da je stikalo ubijanja vgrajeno.

Ni stikala za ubijanje, čeprav Android 7+ prihaja z vgrajenim stikalom za ubijanje, ki deluje s katero koli aplikacijo VPN.

Aplikacija iOS

Presenetljivo je, da je aplikacija za iOS zelo podobna aplikaciji za Android. Pod dobrim pa uporablja protokol IKEv2 in ne OpenVPN. To je popolnoma v redu. IKEv2 velja za zelo varnega in ima prednosti v primerjavi z OpenVPN.

"Povezovalne funkcije" in večina pametnih pravil niso na voljo v aplikaciji iOS, čeprav sta zaščita WiFi in vgrajeno stikalo za ubijanje.

Linux

Odjemalec Linux-ovega računalniškega vodila CyberGhost je le nekaj več kot odprtokodni odjemalec OpenVPN, ki je predhodno nastavljen za uporabo strežnikov CyberGhost. To pa zagotavlja resnično udobje pri ročnem nalaganju in zagonu datotek .ovpn.

Naročnik je na voljo za Ubuntu in Fedora in zdi se, da je optimiziran za različne različice teh distros. Paketi DEB in RPM bi morali delovati v vseh sistemih, ki podpirajo te formate distribucije.

Dodatki za brskalnike

Aplikacije za brskalnik za Firefox in Chrome so na voljo brezplačno vsem, če pa imate račun CyberGhost, ne izboljša njihove funkcionalnosti. Na voljo so samo štiri lokacije proxy strežnika: Nemčija, Nizozemska, Romunija in Združene države.

Dodatki brskalnika CyberGhost

Preprosti pooblaščenci HTTPS. Tako bodo z enim šifriranjem zaščitili vašo lokacijo in zaščitili vaše podatke s šifriranjem HTTPS. Vseeno zagotavljajo kakršno koli zaščito WebRTC.

Storitev za stranke

Spletno mesto gosti obsežna navodila za nastavitev ter številne druge članke in priročnike o številnih vidikih uporabe VPN (čeprav so nekateri nekoliko zastareli). Na voljo je tudi podpora za klepetanje v živo in e-poštna sporočila v angleščini, nemščini, francoščini in romunščini, ki hitro in hitro odgovori na vsa vprašanja, ki smo jih zastavili.

Zasebnost in varnost

DNS s samostojnim gostovanjem / posrednikom Da
Kill stikalo
Zmedenost (prikrita)
IPv4 zaščita pred uhajanjem
IPv6 zaščita pred uhajanjem
Zaščita pred puščanjem WebRTC

Pristojnost

CyberGhost je romunsko podjetje, ki je zdaj v lasti Kape Technologies.

Romunija na splošno velja za prijazno do zasebnosti. Romunska sodišča so nasprotovala direktivi EU o hrambi podatkov zaradi ustavnih razlogov, preden jo je Evropsko sodišče razglasilo za nezakonito. Prav tako ni špijunska zveza s 14 očmi in nima znanih povezav z nedržavnimi nedržavnimi organi.

V skladu s TOS "odnos med vami in KAPE ureja in razlaga v skladu z zakoni Anglije." Združeno kraljestvo je ustanovna članica vohunskega zavezništva Five Eyes, ki ga vodi NSA, in domuje nekaj najbolj skrajnih kadar koli sprejeta zakonodaja o množičnem nadzoru.

Dnevniki

»Ko uporabljate VPN CyberGhost, podatkov o uporabnikovem prometu, kot so zgodovina brskanja, cilj prometa, vsebina podatkov in nastavitve iskanja, družba ne nadzira, ne beleži, ne beleži ali shranjuje. Poleg tega pri uporabi CyberGhost VPN ne hranimo dnevnikov povezav, kar pomeni, da nimamo nobenih dnevnikov, vezanih na vaš IP naslov, časovni žig povezave ali trajanje seje. "

Torej se CyberGhost VPN zlahka uvrsti med VPN brez dnevnika, čeprav se nekateri skupni metapodatki anonimno pošljejo tretjim osebam (MixPanel) za analizo trendov.

Bolj zaskrbljujoče je, da CyberGhost VPN izvaja veliko spletnega sledenja obiskom svojega spletnega mesta, ki ga deli s številnimi tretjimi osebami (čeprav nismo zasledili sledilcev Google Analytics). Tovrstno sledenje pa ne vpliva na zasebnost sej VPN,

Tehnična varnost

Aplikacija Windows privzeto uporablja IKEv2protocol, čeprav lahko preklopite na OpenVPN ali IPsec. Aplikacija Android uporablja OpenVPN, medtem ko macOS iOS aplikacije uporabljajo IKEv2. CyberGhost uporablja naslednje nastavitve OpenVPN:

Podatkovni kanal: AES-256-CBC šifrir s SHA-256 hash pristnostjo.

Nadzorni kanal: šifra AES-256, šifriranje ključa RSA-4096 in preverjanje pristnosti hash-ov SHA384. Popolno tajnost naprej zagotavlja izmenjava ključev ECDH-4096.

To je zelo močna namestitev. Kot že rečeno, CyberGhost VPN uporablja 100% gole kovinske strežnike, kar je odlična novica za zasebnost.

Priporočamo, da onemogočite WebRTC na ravni brskalnika, saj je to edina stoodstotno zajamčena rešitev za puščanje WebRTC, čeprav so aplikacije CyberGhosta tako ali tako preprečile vse oblike puščanja IP. Želimo pa, da bi bil IPv6 v sistemu Windows privzeto onemogočen.

Spori

Pod prejšnjim imenom Crossrider si je Kape Technologies pridobil neslavni sloves kot trgovec z zlonamerno programsko opremo, kar je preteklost, od katere se je Kape rad oddaljil:

"Odločitev za preimenovanje podjetja ... je bila posledica močne povezanosti s preteklimi dejavnostmi podjetja, pa tudi zaradi potrebe po povečanju potrošniške blagovne znamke za to podjetje."

Teddy Sagi je največji delničar Kapeja kontroverzna osebnost, ki je bila imenovana v panamskih dokumentih. Nekoliko zaskrbljujoča so tudi poročila o preteklih povezavah med Crossriderjem in enoto 8200, "izraelskim ekvivalentom NSA ali GCHQ."

Podjetje CyberGhost VPN se nam je v zvezi s tem pridružilo in želi poudariti, da gre za romunsko podjetje, ki deluje pod romunsko jurisdikcijo. Tudi, da objavlja poročilo o preglednosti.

Končne misli

CyberGhost VPN je celovita storitev VPN brez dnevnika. Njegova programska oprema CyberGhost 7 je elegantna na vseh platformah, je zelo varna, odklene skoraj vse, odvisno od platforme pa vsebuje številne uporabne zvončke in piščalke.

Edina pomembna lastnost, ki bi jo želeli videti v prihodnosti, je robustnejša tehnologija zakritja, ki lahko premaga bloke VPN v krajih, kot so Kitajska, Egipt in Iran. Toda za veliko večino uporabnikov, ki tega ne potrebujejo, je CyberGhost VPN visoko strokovna storitev, ki zagotavlja skoraj vse, kar bi VPN lahko želel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me