CyberGhost VPN

 • cijena

  Iz $ 2,75
  / mjesec

 • Dostupno na:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • deblokira:


  • Netflix

  • iPlayer

Nagrade ProPrivacy.com smatraju se industrijskim zlatnim standardom za prepoznavanje postignuća u VPN sektoru. Na ovogodišnjem ekskluzivnom događaju u Las Vegasu, CyberGhost VPN osvojio je željenu nagradu za BVrijednost VPN. Nastavite čitati ovaj CyberGhost VPN pregled da biste saznali točno zašto ovaj VPN pruža najbolju vrijednost za novac u 2020. godini i zašto je bio pokretač u kategorijama Najbolji ukupni VPN i najbrži VPN..

ProPrivacy.com Postići
10 od 10

Sažetak

CyberGhost VPN veliko je ime VPN usluga koja čini gotovo sve kako treba. Njegov najnoviji softver odličan je za korištenje i nudi mnoštvo živahnih značajki. U ovom CyberGhost VPN pregledu detaljno smo pogledali sigurnosne značajke, brzinu i performanse, aplikacije za svaku platformu i još mnogo toga kako bismo otkrili je li ova VPN usluga vrijednost za novac..

Brza statistika

 • Nadležnost
  Rumunjska
 • Istovremene veze
  7
 • zemlje
  90
 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  63,92 Mb

Video pregled

CyberGhost ima nekoliko sjajnih značajki koje smo pokrivali u našem korisnom video pregledu - provjerite!


CyberGhost VPN pregled 2020. | Doista dobra vrijednost? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN pregled 2020. | Doista dobra vrijednost? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN pregled 2020. | Doista dobra vrijednost? | ProPrivacy Deep Dive

Ako tražite više informacija, zašto ne biste uspoređivali CyberGhost i ExpressVPN jedan pored drugog?

cijena

Korisnici CyberGhost VPN-a nude naglo smanjenje cijene za kupnju dugoročnijih pretplata, ali planovi su u suprotnom identični. U ponudi je jednodnevna besplatna proba, iako je pronalaženje na web mjestu nije uvijek jednostavno. Postoji i vrlo velikodušno 45-dnevno VPN jamstvo povrata novca.

36 mjesec

Nabavite dodatnih 6 mjeseci besplatno za jednogodišnji plan!

79% popusta

$ 2,75
na mjesec

6 mjeseci

$ 7,99
na mjesec

1 mjesec

$ 12,99
na mjesec

CyberGhost VPN prihvaća plaćanje putem kreditne / debitne kartice, PayPal-a ili izravnim zaduženjem. Moguće su dodatne mogućnosti plaćanja ovisno o vašoj zemlji prebivališta. Oni koji traže privatnost mogu platiti Bitcoin, iako imajte na umu da, bez obzira koliko anonimno platili VPN tvrtka, znat će vašu stvarnu IP adresu.

Plaćanja obrađuju usluge trećih strana poput Cleverbridgea, Stripea i PayPal. Plaćanje putem Bitcoin-a obrađuje BitPay.

Podržane platforme za plaćanje


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Značajke

Odabir priključka
Prosljeđivanje luka
Istovremene veze 7
Ukupno poslužitelja 5700
zemlje 90
Podrška za usmjerivač
Ruteri se podržavaju Bilo koji usmjerivač s VPN mogućnostima
Goli metal ili virtualni poslužitelji Goli metal
Torrenting

S više od 5.700 poslužitelja u preko 90 zemalja nikad vam neće nedostajati zgodan poslužitelj na koji ćete se povezati! A ta je brojka još impresivnija ako uzmemo u obzir činjenicu da su svi ovi poslužitelji goli metalni strojevi s jednom zauzetošću koji su čvrsto pod kontrolom osoblja CyberGhosta.

Dopuštanje odjednom povezivanja do sedam uređaja velikodušno je. CyberGhost VPN dopušta bujicu na mnogim svojim poslužiteljima, uključujući veliku flotu poslužitelja u Montrealu, posebno konfiguriranih za pružanje brzih bujica korisnicima u Sjevernoj Americi.

"Značajke veze"

CyberGhost VPN klijenti nude brojne posebne značajke "povezivanja". Blokirajte oglase, blokirajte zlonamjerne web stranice i blokirajte mrežni promet pomoću DNS popisa za zaštitu uređaja od različitih prijetnji.

Aplikacija CyberGhost Windows

Automatizirani HTTPS u osnovi je implementacija poznatog otvorenog koda HTTPS Everywhere dodaj koji osigurava sigurnu HTTPS vezu ako domena podržava HTTPS na bilo kojoj razini.

Kompresija podataka smanjuje vašu propusnost i stoga može biti korisna (ovisno o tome što preuzmete), ali treba imati na umu da mnoge VPN usluge omogućuju sažimanje podataka prema zadanim postavkama bez osjećaja potrebe da ih spominjete.

"Pametna pravila"

"Pametna pravila" pokrivaju brojne značajke koje su dostupne u nekim CyberGhost VPN aplikacijama, ali ne i druge.

 • WiFi zaštita (Windows, macOS, Android, iOS) - otkriva kada se povežete s nepoznatom mrežom i može automatski uključiti VPN, pitati što učiniti ili nikad zaštititi kako navedete.

 • Iznimke (Windows, Android, iOS) - poznato i kao split-tunneling, ova značajka omogućuje vam da izuzete neke web stranice iz VPN-a. To je vrlo korisno, na primjer, ako se obično povezujete na VPN poslužitelj u inozemstvu, ali želite se povezati s lokalnim verzijama nekih web lokacija bez isključivanja VPN-a..
 • Zaštita aplikacija (Windows, Android) - automatski pokreće CyberGhost i automatski se povezuje na određeni poslužitelj kad god otvorite imenovane aplikacije. Tako biste to mogli postaviti za automatsko povezivanje s poslužiteljem Netflix u SAD-u svaki put kada otvorite aplikaciju Netflix.

Otključava li CyberGhost Netflix?

Netflix
iPlayer

CyberGhost pokreće streaming poslužitelje koji su posebno optimizirani za deblokiranje preko 35 popularnih streaming usluga. Tu su Fox Sport u Brazilu, Comedy Central, YouTube u raznim zemljama, Netflix u raznim državama i još mnogo toga. Čak deblokira Disney + iz bilo kojeg mjesta na svijetu, unatoč dostupnosti samo u SAD-u pri pokretanju. Nažalost, usluga je hit-propusti kada je u pitanju BBC iPlayer. Nekada je besprijekorno odobrio pristup britanskoj platformi, ali od tada postaje izrazito nepouzdan.

Popis poslužitelja za streaming CyberGhost

Nismo ih sve testirali, ali američki poslužitelji Netflix radili su poslasticu.

Brzina i performanse

Ubrzati

Ponderirana prosječna brzina prenosa od 58,51 Mb / s stavlja CyberGhost VPN na donji kraj naše tablice s rezultatima, što je malo nepošteno jer je završetak oko te oznake brzine vrlo žestok s manje od Mbit / s ili dva koja razdvajaju mnoštvo pružatelja usluga.

Opet, to nije na vrhu našeg popisa, ali rezultat maksimalne brzine eksplozije CyberGhost VPN-a od 556,2 Mbit / s znači da ako se povežete na poslužitelj na istom kontinentu kao i vi sami, vidjet ćete minimalno usporavanje čak i na najbržoj internetskoj vezi u kući..

Vremena pretraživanja i povezivanja DNS-a na sličan su način usred puta, što danas znači da su i dalje prilično brzi!

Testovi propuštanja

Otkriveno je istjecanje IPv6?
Otkriveno je curenje WebRTC-a?
Otkriveno je istjecanje IPv4?
ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno) 63,92
Ograničenja podataka
Ograničenja propusne širine
ProPrivacy.com SpeedTest (max / rafala) 556,2

Nismo naišli na probleme propuštanja s klijentom macOS-a, iako smo otkrili curenje WebRTC IPv6 u Windows klijentu. U postavkama Windows klijenta možete onemogućiti IPv6 da to popravi, iako ne možemo cijeli život misliti zašto IPv6 nije onemogućen prema zadanim postavkama.

Trenutno ne možemo testirati mobilne aplikacije za probleme s IPv6, ali nismo otkrili nikakvu curenje preko IPv4 veze. Aplikacija CLI Linux ne pruža zaštitu od propuštanja DNS-a ili WebRTC-a.

Informacije o ovoj temi potražite u našem cjelovitom vodiču za zaštitu od curenja IP adrese.

Jednostavnost korištenja

Možete se prijaviti za račun na web mjestu ili prvo iskoristiti besplatnu 24-satnu besplatnu probnu karticu. Moramo reći da suđenje može biti malo neuhvatljivo - ponekad se oglašava, ponekad nije. Ako možete preuzeti softver, proba se automatski uključuje, ali često nam je bilo teško pronaći veze za izravno preuzimanje.

Klik na besplatnu probnu inačicu za macOS takođe može dovesti do preuzimanja Windows .exe datoteke za koju morate potražiti stranice za pomoć CyberGhost VPN da biste pronašli .pkg preuzimanje za macOS.

Ako već imate račun (na koji se također možete prijaviti u aplikaciju putem aplikacija za Android i iOS) ili nakon što ste pronašli besplatni probni period za Windows ili macOS, cijeli je postupak vrlo jednostavan.

CyberGhost VPN ima prilagođene aplikacije za Windows, macOS, Android i Android TV / Amazon Fire TV. Također nudi aplikaciju naredbenog retka (CLI) za Linux i besplatna proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Vodiči za ručno postavljanje dostupni su za niz drugih uređaja kao što su DD-WRT i usmjerivač rajčice, Raspberry Pi i Chromebookovi.

Windows klijent

Kada prvi put pokrenete klijenta, CyberGhost VPN nudi nekoliko jednostavnih vodiča za korištenje VPN-a za surfanje "anonimno", torent i streaming.

Imajte na umu da korištenje VPN-a ne pruža pravu anonimnost jer vaš VPN davatelj uvijek zna tko ste. Na stranu, vodiči pružaju jednostavno početnik-razumljivo objašnjenje kako koristiti VPN.

Klijent CyberGhost Windows

CyberGhost VPN je definitivno unaprijedio igru ​​sa svojim klijentom CG7 u smislu estetike. Izgleda dobro i lako se kreće. Možete dopustiti aplikaciji da odabere poslužitelj u blizini za vas ili možete proširiti aplikaciju za pristup punom sučelju.

Odavde možete odabrati državu ili pojedinačnog poslužitelja unutar zemlje na temelju udaljenosti i opterećenja. Također možete odabrati poslužitelje koji su optimizirani za torrent i streaming.

Popis poslužitelja CyberGhost na Windows

Aplikacija Windows sadrži sve "značajke povezivanja" i pametno pravilo "u ponudi. CyberGhost prema zadanim postavkama koristi OpenVPN protokol, ali umjesto toga možete odabrati IKEv2 ili L2TP / IPsec.

Korisnici OpenVPN-a mogu se prebaciti s UPP-a na TCP, što može biti korisno za izbjegavanje umjerenih VPN blokova. Klijent nudi i mogućnost slučajnog skeniranja portova za OpenVPN korisnike, što može biti korisno za izbjegavanje povremenih VPN blokova.

IPv4 DNS zaštita od curenja i prekidač za isključivanje omogućeni su prema zadanim postavkama, iako iz razloga koji nisu jasni IPv6 veze nisu blokirane prema zadanim postavkama. Kao što je već napomenuto, IPv6 treba onemogućiti u Postavkama kako bi se spriječilo curenje IPv6 u sustavu Windows.

Izvršili smo nekoliko testova na kill prekidaču da utvrdimo da radi na razini vatrozida sustava. To je dobro jer čak i ako se VPN klijent i OpenVPN demon (ako se koristi) ruše, vaša IP adresa neće biti izložena.

Klijent macOS

Kao što bi trebalo biti jasno iz snimki zaslona ranije u ovom članku, macOS klijent je vrlo sličan onom Windows. Prekidač za zaustavljanje na razini sustava i učinkovita IPv4 i IPv6 DNS zaštita od curenja pametno su ugrađeni, umjesto da mogu konfigurirati korisnika.

Aplikacija Mac koristi IKEv2. Sve "značajke spajanja" prisutne su i ispravne, mada je jedino "pametno pravilo" na raspolaganju WiFi zaštita.

Aplikacija za Android

Aplikacija Android koristi OpenVPN, a poput svog bračnog braka Windows podržava "Use TCP" i slučajni odabir porta. Također podržava sve "Značajke veze", plus WiFi zaštitu i iznimke "Pametna pravila".

CyberGhost VPN spojen

Ne postoji podešavanje prekidača prekidača za odabir korisnika, ali CyberGhost VPN kaže nam da je prekidač za ubijanje ugrađen.

Ne postoji prekidač za ubijanje, iako Android 7+ dolazi s ugrađenim prekidačem za uklanjanje koji radi s bilo kojom VPN aplikacijom.

Aplikacija za iOS

Ne iznenađuje da iOS aplikacija izgleda vrlo slično Androidovoj aplikaciji. Pod dobrim, međutim, koristi IKEv2 protokol, a ne OpenVPN. Ovo je potpuno u redu. IKEv2 se uvelike smatra vrlo sigurnim i ima prednosti u odnosu na OpenVPN.

"Značajke povezivanja" i većina "Pametnih pravila" nisu prisutne u aplikaciji za iOS, iako su WiFi zaštita i ugrađeni prekidač za ubijanje.

Linux

Linux klijent klijenta naredbenog retka CyberGhosta nešto je više od otvorenog koda OpenVPN klijenta koji je konfiguriran za korištenje CyberGhost-ovih poslužitelja. To, međutim, pruža stvarnu pogodnost prilikom ručnog preuzimanja i pokretanja .ovpn datoteka.

Klijent je dostupan za Ubuntu i Fedora, a čini se da je optimiziran za različite verzije tih distribucija. Paketi DEB i RPM trebali bi raditi na svim sustavima koji podržavaju te formate distribucije.

Dodaci preglednika

Aplikacije preglednika za Firefox i Chrome dostupne su besplatno svima, a posjedovanje CyberGhost računa ne poboljšava njihovu funkcionalnost. Dostupne su samo četiri lokacije proxy poslužitelja: Njemačka, Nizozemska, Rumunjska i Sjedinjene Države.

Dodaci za preglednik CyberGhost

Jednostavni HTTPS proxyji. Kao takvi, oni će prevariti vašu lokaciju i zaštititi vaše podatke HTTPS enkripcijom jednim klikom na gumb. Međutim, oni pružaju bilo kakvu zaštitu od WebRTC-a.

Služba za korisnike

Web stranica sadrži opsežne vodiče za postavljanje, te brojne druge članke i vodiče o mnogim aspektima upotrebe VPN-a (iako su neki malo zastarjeli). Tu je i podrška 24 sata dnevno i podrška putem e-maila na engleskom, njemačkom, francuskom i rumunjskom jeziku, koja brzo odgovara i ispunjava sva pitanja koja smo mu postavili.

Privatnost i sigurnost

DNS sa vlastitim hostom / proxy-om Da
Ubojiti prekidač
Zamagljivanje (nevidljivost)
IPv4 zaštita od curenja
IPv6 zaštita od propuštanja
Zaštita od propuštanja WebRTC-a

Nadležnost

CyberGhost je rumunjska tvrtka koja je sada u vlasništvu Kape Technologies.

Rumunjska se uglavnom smatra privatnom. Rumunjski sudovi oborili su EU direktivu o zadržavanju podataka na ustavnim osnovama mnogo prije nego što ga je Europski sud pravde proglasio nezakonitim. Ona također nije zemlja špijunskog saveza i nema poznate veze s NSA-om.

Prema TOS-u, "odnos između vas i KAPE-a upravljat će se i razvijati u skladu s zakonima Engleske." zakonodavstvo o masovnom nadzoru ikad stupeno na snagu.

drva

"Pri korištenju CyberGhost VPN-a, podaci o prometu korisnika, kao što su povijest pregledavanja, odredište prometa, sadržaj podataka i postavke pretraživanja, kompanija ne nadzire, ne bilježi, ne bilježi ili ne pohranjuje. Više od toga, kada koristimo CyberGhost VPN, ne pohranjujemo zapisnike veza, što znači da nemamo nikakve zapisnike vezane za vašu IP adresu, vremensku oznaku veze ili trajanje sesije. "

Tako se CyberGhost VPN lako kvalificira kao VPN bez dnevnika, mada se neki skupni metapodaci anonimno šalju trećim stranama (MixPanel) na analizu trenda.

Dodatno zabrinjava činjenica da CyberGhost VPN provodi znatnu količinu web praćenja posjeta svojoj web stranici, što dijeli s nekoliko trećih strana (iako nismo uočili nijedan Google Analytics tragač). Međutim, ova vrsta praćenja nema utjecaja na privatnost VPN sesija,

Tehnička sigurnost

Windows aplikacija koristi IKEv2protocol prema zadanim postavkama, iako se možete prebaciti na OpenVPN ili IPsec. Aplikacija Android koristi OpenVPN, dok macOS iOS aplikacije koriste IKEv2. CyberGhost koristi sljedeće postavke OpenVPN:

Kanal podataka: AES-256-CBC šifra sa SHA-256 hash autentifikacijom.

Upravljački kanal: šifra AES-256, šifriranje ključa RSA-4096 i SHA384 provjere autentičnosti. Savršena tajna naprijed osigurana je ECDH-4096 razmjenom ključeva.

Ovo je vrlo jaka postava. I kao što je već spomenuto, CyberGhost VPN koristi 100% gole metal poslužitelje, što je odlična vijest za privatnost.

Preporučujemo da onemogućite WebRTC na razini preglednika jer je to jedino 100% zajamčeno rješenje propuštanja WebRTC-a, iako su aplikacije CyberGhosta ionako spriječile sve oblike propuštanja IP-a. Želimo, međutim, da IPv6 bude onemogućen u sustavu Windows prema zadanim postavkama.

Kontroverze

Pod svojim prethodnim imenom Crossrider, Kape Technologies stekao je neslavnu reputaciju trgovca zlonamjernog softvera, prošlosti od koje se Kape želio distancirati od:

"Odluka o preimenovanju tvrtke ... bila je zbog snažne povezanosti s prošlim aktivnostima tvrtke, kao i potrebe da se ojača brend koji je okrenut potrošaču za posao."

Najveći dioničar Kapea, Teddy Sagi kontroverzna je figura koja je imenovana u panamskim novinama. Također donekle zabrinjavaju izvještaji o prošlim vezama između Crossridera i jedinice 8200, "izraelskog ekvivalenta NSA ili GCHQ".

CyberGhost VPN obratio nam se u ovom trenutku i želi naglasiti da je to rumunjska tvrtka koja djeluje pod rumunskom jurisdikcijom. Također, ona objavljuje izvješće o transparentnosti.

Završne misli

CyberGhost VPN potpuno je opremljena VPN usluga bez zapisa. Njegov softver CyberGhost 7 elegantan je na svim platformama, vrlo je siguran, deblokira gotovo sve, a ovisno o platformi sadrži mnoštvo korisnih zvona i zvižduka.

Jedino važno obilježje koje bismo željeli vidjeti u budućnosti je robusnija tehnologija zatamnjenja koja može poraziti VPN blokove u mjestima kao što su Kina, Egipat i Iran. Ali za ogromnu većinu korisnika kojima to ne treba, CyberGhost VPN visoko je profesionalna usluga koja pruža gotovo sve što bi VPN mogao poželjeti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me