BolehVPN


 • cijena

  Iz $ 3,70
  / mjesec

 • Dostupno na:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • deblokira:


  • Netflix

ProPrivacy.com Postići
8.5 od 10

Sažetak

Uz sve prirodne ljepote i kulturu jugoistočne Azije, internetska cenzura web-lokacija poput Facebooka, Youtubea i Google-a uistinu je voditeljica programa. Bilo da se radi o Singapuru, Vijetnamu ili Maleziji, zemlje ove regije zloglasne su po ograničavanju pristupa Internetu. Ovo je mjesto gdje slika BolehVPN sa sjedištem na Sejšelima nudi izvrsno rješenje za one koji žele u potpunosti deblokirati Internet. Nastavite čitati ovaj BolehVPN pregled da biste se uvjerili sami!

Brza statistika

 • zemlje
  12
 • Istovremene veze
  2
 • Nadležnost
  Sejšeli

Značajke

Torrenting
Ukupno poslužitelja 35
zemlje 12
Istovremene veze 2
Podrška za usmjerivač
Prosljeđivanje luka
Odabir priključka
Goli metal ili virtualni poslužitelji Kombinacija
Ruteri se podržavaju Asus-WRT-Merlin usmjerivači, SabaiTech usmjerivači, DD-WRT OpenVPN usmjerivači

BolehVPN je tvrtka sa sjedištem na Sejšelima koja uživa slobodu od obveznih evidencija o čuvanju podataka. Imaju urede u Hong Kongu i Maleziji, iako je to isključivo poslovno i ne utječe na njihovu politiku sječa. BolehVPN ima prednost što je lokalno društvo u regiji S.E Asia, a osnivači i čelnici kompanija prisutni su u svom timu za podršku kako bi odgovorili na sva pitanja. Imaju gotovo 10 godina iskustva u industriji, osnovano je 2007. BolehVPN ima servere u 13 zemalja širom svijeta, a njihove su najpopularnije lokacije u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i Švicarskoj. Oni također pružaju hosting poslužitelja igara u regiji jugoistočne Azije.

Kada koristite BolehVPN, na jednoj IP adresi možete imati do dvije istodobne veze. Ovo nije toliko impresivno kao IPVanish (do pet) ili ExpressVPN (tri), ali bi trebao biti dovoljan za tipičnog korisnika. BolehVPN ima šest različitih konfiguracija dostupnih za njihov VPN klijent, s konfiguracijama Proxied, Fully Routed i Streaming neke od dostupnih opcija. Korisnici Tor-a također će cijeniti podršku BolehVPN-a za VPN putem Tor-a, nudeći povećanu anonimnost i privatnost.

Posjetite BolehVPN »

Brzina i performanse

Kako bismo dobili bolju predstavu o performansama kompanije BolehVPN, proveli smo nekoliko jednostavnih testova brzine na njihovim njemačkim, UK i U.S serverima.

BolehVPN brzina

Grafikoni prikazuju najveću, najnižu i prosječnu brzinu za svaki poslužitelj i lokaciju. Pogledajte naše objašnjenje pune brzine ispitivanja za više detalja. Kao što vidite, brzine koje smo dostizali bile su prilično solidne, s izuzetkom njihovih UK poslužitelja, gdje smo dobili prilično loše rezultate. Bili smo, međutim, impresionirani performansom njihove lokacije u Njemačkoj. DNS i IPv6 propuštanja (potražite ovdje za više informacija o ovim uvjetima) također se nisu pojavili, ali nemojte zaboraviti to sami provjeriti putem ipleak.net.

Testovi propuštanja

Otkriveno je istjecanje IPv4?
Otkriveno je curenje WebRTC-a?
Ograničenja podataka
Ograničenja propusne širine

Cijena

7 dana

$ 3,70
na mjesec

12 mjeseci

$ 6,66
na mjesec

6 mjeseci

$ 7,50
na mjesec

2 mjeseca

$ 8,50
na mjesec

1 mjesec

$ 9,99
na mjesec

BolehVPN nudi jedan plan s cijenama koje počinju od 3,70 dolara za sedmodnevno probno razdoblje. Daljnje cijene počinju od 9,99 USD mjesečno dok kupnja godišnje snižava trećinu cijene na samo 6,67 USD mjesečno.

BolehVPN cijene

Na raspolaganju je besplatno jednodnevno probno razdoblje kako bi se isprobala BolehVPN-ova usluga, iako je za to potrebno (pomalo neugodno) registracija i slanje e-pošte njihovom prodajnom timu. Ne nude povrat novca ili garanciju povrata novca za svoju uslugu, stoga obavezno iskoristite svoja suđenja prije dugoročnog prijavljivanja. BolehVPN prihvaća plaćanje putem Bitcoin i Dash mobilnih uređaja uz uobičajena plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica. Bitcoin je također dobrodošla opcija za one koji traže povećanu anonimnost na Internetu. BolehVPN ne preporučujem pomoću unaprijed plaćenih kartica s određenim ograničenjima u zemlji, jer bi se takve problemi mogli pojaviti prilikom prijave.

Jednostavnost korištenja

Windows
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Prijaviti se

Prijavljivanje na uslugu BolehVPN brzo je i jednostavno, a također ne zahtijeva nikakve podatke o plaćanju tijekom prijave. Za prijavu će vam trebati adresa e-pošte i ime, uz poticaje preporuke. Nakon prijave pošalju e-mail s brojem vašeg računa i korisničkim imenom, koji su potrebni kako biste se prijavili za svoje jednodnevno besplatno probno razdoblje. Nakon što je vaš račun postavljen, možete preuzeti aplikaciju za vašu specifičnu platformu.

Windows klijent

Nakon što stvorite račun, možete preuzeti BolehVPN klijent za svoju platformu. Veličina datoteke Windows klijenta iznosi samo 6,9 MB, što omogućuje brzo preuzimanje čak i na sporim vezama. Windows klijent je prilično standardan u usporedbi s drugim VPN-ovima, jer je uglavnom jednostavan za korištenje i konfiguriranje na temelju vaših potreba. Glavna nadzorna ploča omogućuje vam upravljanje vezama, pregled dnevnih i mjesečnih statističkih podataka o propusnosti i pregled trenutnih podataka o vezi.

Klijent se također opterećuje značajkama kao što su automatsko ponovno uspostavljanje veze, zaštita od curenja DNS-a i prekidač za uklanjanje VPN-a koji vam mogu znatno olakšati život. Možete vidjeti i detaljan dnevnik VPN veze s glavnog sučelja. Postavkama proxyja može se upravljati i iz zasebnog dijela klijenta, iako imajte na umu da će vam trebati postavljanje određenog proxyja prije povezivanja..

Ostale platforme

BolehVPN ima podršku za iOS putem OpenVPN Connect, uz standardne klijente Windows / Mac / Linux operativne sustave. Korisnici Androida imaju pristup malo prilagođenoj verziji BolehVPN-a za Android VPN. Testirali smo Boleh VPN na iPhoneu kako bismo vidjeli koliko brzo možemo postaviti svoj uređaj. Postavljanje usluge putem OpenVPN Connect bilo je relativno jednostavno, iako je zahtijevalo odvojeno preuzimanje i prijenos konfiguracijskih datoteka BolehVPN-a. DD-WRT korisnici također imaju ekskluzivni vodič i podršku za postavljanje BolehVPN-a na DD-WRT usmjerivaču.

Druge usluge

Osim svojih VPN usluga, BolehVPN nudi i hosting igre za popularne online igre poput Counter-Strike i Minecraft. O tome se lagano spominje na njihovoj web stranici, pa se čini da hosting hosting igara ne izgleda prioritetno prodajno mjesto za njih. Tor korisnici će također cijeniti podršku BolehVPN-a za VPN putem Tor-a, što daje dodatnu anonimnost i privatnost vašim internetskim aktivnostima. Međutim, važno je zapamtiti da će to rezultirati daljnjim padom brzina veze. Oni koji žele deblokirati Youtube i streaming usluge kao što je Netflix uživat će u BolehGEO poslužiteljima (Azija, E.U i Kanada) koji se također nude. One funkcioniraju na sličan način kao SmartDNS uslugom, čineći zaobilaženje blesavih geo-ograničenja mnogo lakšim.

Služba za korisnike

Povrat novca zagarantovan
24-satna podrška
Live chat
Besplatno probno razdoblje Da - 1 dan

Novopridošli i veterani u VPN razumiju koliko važna može biti podrška. BolehVPN ozbiljno shvaća korisničku podršku, s tim da su osnivači i čelnici kompanija dostupni za odgovor na vaša pitanja. Imate mogućnost da ulaznicu pošaljete putem svog sustava za podršku Zendesk ili ih direktno pošaljete e-poštom na [zaštićen e-poštom] Bili smo pomalo razočarani nepostojanjem značajke za razgovor uživo ili telefonske podrške s BolehVPN-om, jer to mogu biti spasitelji kada postavlja se hitno pitanje. U postupku prijave besplatne probne verzije tvrtke BolehVPN kontaktirali smo njihov prodajni odjel kako bismo zatražili suđenje nakon prijave. Iako vrijeme odgovora e-poštom može biti vrlo dugo, rado smo primili odgovor na svoju e-poštu za nešto više od sat vremena. Vrlo impresivno.

BolehVPN također ima Twitter i Facebook profil, što bi moglo rezultirati bržim odgovorom. Korisni članci i vodiči povezani s VPN-ovima također se svakodnevno objavljuju na ovim mrežama.

Sigurnost i privatnost

Zamagljivanje (nevidljivost)
IPv4 zaštita od curenja
IPv6 zaštita od propuštanja
Ubojiti prekidač
DNS sa vlastitim hostom / proxy-om Ne

Korisnici BolehVPN-a imaju mogućnost izbora između protokola OpenVPN ili L2TP (preporučujemo OpenVPN!). P2P veze i proxy poslužitelji (HTTPS i SOCKS) također su dostupni ako je potrebno.

Protokoli šifriranja

IKEv2
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
OpenVPN

Kao što je već spomenuto, BolehVPN registriran je na Sejšelima, ali djeluje izvan Malezije. To znači da na njih vrijede zakoni Sejšela o čuvanju i evidentiranju podataka. Srećom, to znači da su izuzeti blesavi američki Zakon o patrioti ili zakon EU koji se tiče zadržavanja podataka. Posvećenost tvrtke BolehVPN privatnosti pojačana je uporabom 256-bitnih (128-bitnih za surfanje / streaming poslužitelja) AES OpenVPN enkripcijom s RSA-2048 šifriranjem stiskom ruke i SHA-512 hash autentifikacijom. Savršena tajna naprijed omogućuje se razmjenom ključeva Diffie-Hellman-4096.

Ako ne razumijete što sve ovo znači, provjerite šifriranje VPN-a: Kompletni vodič (TL: DR BolehVPN koristi vrlo jaku OpenVPN enkripciju). Ima i lijepo "xCloak" značajka koja dodatno širi internetski promet da bi još više otežalo prepoznavanje VPN prometa od ISP-a.

Iako nema pravila o prijavi, Boleh navodi da mogu privremeno koristiti zapisivanje da bi identificirali neobične aktivnosti na svojim poslužiteljima (velika propusnost, prekomjeran broj veza itd.). Iako to nije previše zabrinjavajuće, onima koji traže potpunu anonimnost možda će biti bolje poslužiti gledajući drugdje. Oni koji se žele uključiti u bilo koju P2P aktivnost bit će sretni kad vide da BolehVPN nudi potpunu podršku za P2P veze, a neograničena propusnost također postoji za velika preuzimanja.

Završne misli

Jednostavno rečeno, BolehVPN jedna je od najboljih VPN usluga vani. Ne prikupljaju zapisnike, ne koriste fantastično šifriranje i obilje dodatnih mogućnosti bez pražnjenja vašeg bankovnog računa. VPN kroz Tor, BolehGEO i njihov impresivni softver uvelike nadopunjuju. Brzine (posebno na njihovim UK serverima) daju razlog za brigu, ali ostale su lokacije koje smo testirali bile prilično standardne. Krenite preko
i iskoristite njihovo jednodnevno besplatno probno razdoblje za sebe!

Posjetite BolehVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me