Без блока


 • Цене

  Фром $ 4,16
  / месец дана

УПДАТЕ: Чини се да Блоцклесс тренутно не прихвата нове купце.

ПроПриваци.цом Резултат
4.5 од 10

Резиме

Блоцклесс је канадски СмартДНС провајдер који има за циљ да вам донесе велике брзине стриминга уз једноставност коришћења. Иако постоји неколико проблематичних ствари, оне у целини пружају добру вредност за услугу новца.

Карактеристике

База без блокова у Канади, главна операција је СмартДНС сервис, па ћемо прво разговарати о томе. Они пружају добро заокружену подршку и подешавање за то и као што је приказано у даљем тексту, губитак брзине практично нема. Пружа одличну услугу ако желите да будете стално повезани са сервисом за стриминг, мада (као и већина других СмартДНС-а) може представљати велику сметњу ако желите да се вратите на стандардна интернетска подешавања и својства. Услуга СмартВПН (коју препоручују кад сте у покрету) помаже заобићи горе наведене проблеме, али нажалост, не ради увек - иако су проблеми изгледа резервисани за ББЦ иПлаиер. Срећом за Блоцклесс, Хулу још није блокирао њихову услугу (као и код многих других провајдера) и ако тражите ВПН за Нетфлик, Пандора итд., Ово је добар избор. Услуга Блоцклесс омогућава стриминг из 17 различитих земаља. Иако нема азијских или афричких веза, ове локације су очигледно добро замишљене и представљају земље у којима се налазе и нуде велике стреаминг услуге. Омогућавају да се за услугу СмартДНС користи 1 ИП, а 1 веза за њихов СмартВПН.

Брзина и перформансе

Дали смо Блоцклесс-у наш стандардни тест перформанси да видимо како пропада. Не изненађује да није било губитака брзине ни СмартДНС ни ППТП везом. Што се тиче ИП теста, увек смо добијали сопствени ИП јер у ниједном систему не постоји безбедност. Резултати ДНС-а нису били баш онакви какви смо их очекивали, јер су већину времена указивали на САД / Канаду и Немачку, али служба и њихов систем су радили тако да се ми не бринемо због тога.

Цена

1 месец

$ 4,16
месечно

Као и сваки други ВПН, Блоцклесс нуди три различита плана, уз све веће попусте на цене што се дуже пријављујете. У поређењу са традиционалном ВПН услугом, оне су јефтине, али у поређењу са СмартДНС и услугама стриминга (њихово циљно тржиште) имају сличне цене. Мало досадно не приказују ове податке док се не пријавите за рачун. Када се пријавите, добијате и бесплатну пробну верзију од 7 дана (без уношења података о кредитној картици), која се може продужити на 10 ако вам се свиде на Фацебооку.

Подржане платне платформе

Кориснички сервис

Блоцклесс има две врсте подршке: ФАК и подршку за улазнице. Њихова често постављана питања покривају основне теме док је подршка за улазнице доступна за решавање сложенијих проблема. Подршка за карте одговорила је у разумном року и чинила се добро упућеним и пријатељским. Нажалост, они нису успели да реше наш проблем са СмартВПН-ом, али ми нећемо имати ништа против тога јер су се потрудили и на крају је то грешка програмера, а не тимова подршке..

Приватност и сигурност

Будући да је Блоцклесс усмјерен на пружање хигх-енд стреаминг-а и користи СмартДНС технологију, он не пружа много у смислу сигурности, али то разумије и не полаже потраживања у вези с тим - што је одлично. Њихов СмартДНС не пружа никакву безбедност до сад, али то значи да можете имати најбоље могуће брзине стриминга. Они такође имају услугу која се зове СмартВПН, али верујемо да је ова формулација помало заблудна јер у ствари то није приватна мрежа. Разлог за ово мишљење је сљедећи:

 • Користи ППТП везу, која као што смо већ споменули више пута није баш сигурна.
 • Подешавања која користе за ову ППТП везу такође значе да није шифрована на било који начин.

Њихова политика приватности и услови коришћења јасно су приказани на веб локацији. Нажалост, иако су јасне у прикупљању и кориштењу информација путем њихове веб странице, не помињу никакве податке у вези са пријавом кроз њихов сервис. Њихова подршка је била сјајна у попуњавању овог празнина и рекли су нам да је једино што евидентирају грешке у повезивању. Блоцклесс такође нуди услугу за блокирање огласа путем своје ДНС поставке тако да не морате бринути о свим тим досадним огласима који вребају на веб локацији. Иако број ВПН-ова то ради, колико смо свесни они једини имплементирају своју СмартДНС везу.

Последње мисли

Иако постоје неке ствари које би се могле глачати, Блоцклесс је добро заокружена услуга. Имају доста крпеља у правим кутијама и њихова услуга је добро циљана и добро испуњава то циљно тржиште. Постоји неколико великих конкурената са којима се Блоцклесс може упоредити, али због нижих цена и одлучности добро стоје са собом.

Свидели смо нам се

 • Велике брзине
 • Фантастична подршка
 • Добра вредност за новац

Нисмо били тако сигурни у вези

 • Власничке апликације нису баш импресивне

Мрзели смо

 • Не много

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me