АнонимоусВПН


 • Цене

  Фром 12,00 УСД
  / месец дана

ПроПриваци.цом Резултат
5 од 10

Резиме

Анонимни ВПН је виртуелна приватна мрежа са седиштем на Сејшелима. Анонимни ВПН један је од мањих, мање познатих сервиса на мрежи приватности на мрежи, има неке добре карактеристике које указују на позитивну будућност ВПН услуге. Међутим, наши тестови су открили да ВПН још увек није у стању да се такмичи са горњим крајем ВПН тржишта. У овом прегледу Анонимоус ВПН детаљно смо погледали безбедносне и приватне аспекте ове услуге, заједно са функцијама које они нуде, вредном за новац и још много више, са циљем да откријемо да ли ова услуга вреди вашег новца..

Куицк Статс

 • ПроПриваци.цом СпеедТест (просек)
  19.1 Мбпс
 • Надлежност
  Сејшели
 • Истовремене везе
  3
 • Земље
  25

Карактеристике

Карактеристике пакета компаније су:

 • Сервери у 25 земаља
 • Нема ограничења употребе података
 • Дозвољене су три истовремене везе
 • П2П је дозвољен
 • Сигурност ОпенВПН и информационог протокола (ИПСец)
 • Вишејезични веб сајт
 • Пробни рачун ниске цене
 • Килл прекидач
 • Прилагођена апликација за Виндовс, Мац и Андроид
 • Апликација треће стране за иОС и Линук

Аппле не дозвољава компанијама да омогуће апликације доступне за иПхоне и иПад без његовог одобрења. Овај поступак одобрења може да траје годинама. Стога није необично да релативно нова компанија нема прилагођену апликацију за иОС. Међутим, ОпенВПН енкрипција је најбоља ВПН заштита доступна за интернетске услуге приватности и можете се повезати на Анонимоус ВПН користећи ОпенВПН везу треће стране за иОС. ОпенВПН Цоннецт доступан је у Аппле продавници бесплатно. На веб локацији Анонимоус ВПН постоје конфигурационе датотеке које ће ову апликацију радити са свим својим серверима. Сличан аранжман је доступан за Линук кориснике. Мрежа сервера пружа приступ локацијама у 25 земаља.

Посетите анонимни ВПН »

Брзина и перформансе

Тестирао сам брзину анонимног ВПН-а помоћу тестми.нет. Ови тестови су изведени из Нотингема у Великој Британији, користећи интернетску услугу Виргин Медиа. Тестирао сам перформансе три Анонимоус ВПН сервера. То су били сервери Уједињеног Краљевства и Ирске, које сам тестирао на вези са Лондоном, Уједињеним Краљевством, и Анонимоус ВПН УС сервер, који сам тестирао на вези са Миами-ем..

Блокови у графикону представљају максималну, минималну и просечну брзину током пет пробних циклуса. Такође ћете видети записе о пробама до Лондона и Мајамија без укљученог ВПН-а. Ово даје представу о ефекту који ВПН има на брзине Интернет сервиса. Користила сам ИПЛоцатион.нет за откривање стварних локација сваког ВПН сервера. УК сервер је био у Лондону, ирски сервер у Дублину, а амерички сервер у Манассасу, Виргиниа.

АнонимоусВПН тест брзине

Графови показују највећу, најнижу и просечну брзину за сваки сервер и локацију. Погледајте наше објашњење потпуне пробе брзине за више детаља. Сваки сервер је отприлике преполовио брзину Интернет везе, што уопште није сјајно. Срећом, брзина моје Интернет услуге била је толико добра да ВПН није оштетио репродукцију стриминг видеа. Међутим, свако са споријим интернетом могао би много да пати.

Обавио сам више тестова са иплеак.нет док сам био повезан са Анонимоус ВПН УС сервером. Ови тестови су истражили да ли су позиви на сервере система домена (ДНС) дали моју локацију. Кад год прегледач преузме неку страницу, прво мора да укрсти на Интернет адресу за дату веб адресу. Ово се изводи приступом ДНС серверу.

Ваша ВПН треба да управља овим позивима јер се могу приметити док прелазе преко интернета. Ако ваш прегледач изабере ДНС сервер који је нелогично удаљен од своје локације, сноопери могу утврдити да нисте баш тамо где изгледате. Тест иплеак.нет показао је моју локацију као Вирџинија.

Сви ДНС позиви прошли су на једном ДНС серверу, такође у Вирџинији. Други ризик пропуштања долази из система који се зове Веб комуникација у реалном времену (ВебРТЦ). Ово је складиште података у претраживачу које помаже убрзавању интерактивних апликација. Провјере ових информација нису откриле моју праву локацију.

Поново сам проверио факторе цурења ИП-а на другом тест месту, доилеак.нет. Резултати ових тестова поновили су налазе иплеак.нет-а. Анонимни ВПН успешно је сакрио моју истинску локацију. Једини проблем је био што су поставке временске зоне мог оперативног система биле различите од временске зоне моје пријављене локације. Мој ИСП не користи ИПв6 адресе, тако да нисам могао да тестирам ИПв6 пропуштања.

Цене и планови

1 месец

12,00 УСД
месечно

Анонимни ВПН има један пакет услуга. Нуди три периода претплате за тај план. Нема бесплатног пробног периода, али новац можете вратити ако се пријавите за месечну или годишњу претплату. Морате само затражити да откажете свој рачун у року од 14 дана од претплате.

Цене анонимних ВПН-а

За само 2 долара, можете имати пуни приступ услузи три дана. Ово је одличан начин да испробате ВПН и увјерите се да је то право за вас прије него што почнете на дуже временско раздобље. Многи ВПН сервиси нуде широк спектар опција плаћања. Међутим, Анонимоус ВПН можете платити само кредитном картицом. Ово је срамота јер многи ВПН купци воле да плаћају путем Битцоин-а или путем ПаиПала.

Приватност и сигурност

Апликација Анонимоус ВПН омогућава вам да одаберете да ли желите да користите ОпенВПН или ИПСец. ОпенВПН је најбољи систем за ВПН-ове. Међутим, ИПСец је такође веома цењен. Цисцо Системс га је створио. Цисцо је највећи светски произвођач интернет рутера и софтвера. Обе имплементације укључују шифрирање Адванцед Енцриптион Стандард (АЕС) са 256-битним кључем. Ово је најбоља заштита тренутно доступна на ВПН тржишту.

Анонимни ВПН користи РСА руковање са 2048-битним кључем. Ово је стандардна дужина кључа у ВПН индустрији. Међутим, топ ВПН-ови користе 4096-битне кључеве за додатну сигурност. Додги ВПН-ови користе 1024-битне тастере. Као таква, имплементација Анонимоус ВПН-а пружа вам најчешћи ниво заштите - не најбољу - али свакако не најгору. Довољно је сигуран да ваше податке чува приватним. Власници иПхона и иПада (који се повезују путем ОпенВПН конекције) добијају потпуну ОпенВПН заштиту када користе Анонимоус ВПН. Међутим, они пропуштају мале додатке које је компанија уградила у своју прилагођену апликацију.

Кључна безбедносна карактеристика коју добијају власници Виндовс, Мац и Андроид уређаја је прекидач килл. Вероватно сте доживели ситуацију да вам интернетска веза не успе. Једном када се веза врати, све се ваше апликације покушавају поново повезати. Ово је сигурносни проблем јер не можете диктирати редослијед којим се повезују. Ако ВПН није прва апликација која је поново успоставила свој сервис, оне апликације које прво почну да шаљу Интернет поруке откриће ваш прави идентитет. Због тога је прекидач килл толико важан. Омогућава да се ниједна апликација не може поново повезати прије успостављања сигурне ВПН везе.

Приватност

Сејшели су добра локација за ВПН услугу. Изван досега је насилних тајних служби главних сила. Такође је далеко, далеко од главних правних центара Лос Анђелеса, Њујорка и Лондона. Власници ауторских права вјероватно ће покренути поступак против људи који преузимају своју имовину П2П мрежама. Међутим, мало је вероватно да ће уложити напоре и трошкове летења на Сејшеле. Анонимни ВПН не води евиденције активности, што је добар знак да ће заштитити вашу приватност. Такође, компанија отворено изјављује да дозвољава преузимање П2П-а на својој мрежи.

Када нисте добили прилику да полиција или адвокати за ауторска права добију судске налоге да компаније натерају да предају своје евиденције, желите да се уверите да не постоји ништа што би могло да преслика ваш стварни идентитет на лажну адресу коју вам додељује ВПН. . Нажалост, Анонимоус ВПН чува евиденцију веза. Ови записи детаљно објашњавају на које сервере сте се повезали и када.

Они такође бележе количину преузетих података. Анализа саобраћаја (временски напад е2е) значи да су ове информације све што адвокати или адвокати морају да пробију кроз приватност коју ВПН треба да понуди. Што је још горе, компанија не наводи период за који води те записе. Такође је вредно напоменути да вас Анонимоус ВПН не чини потпуно анонимним. ВПН-ови пружају приватност, а не анонимност. Нажалост због евиденција веза које овај ВПН чува - приватност није добра као што би могла бити.

Лакоћа коришћења

Пријавити се

Када сте спремни да се претплатите на АнонимоусВПН, идите на одељак са ценама почетне странице и кликните на "Купи сада" дугме испод периода за претплату по вашем избору. Веб локација ће вас одвести на страницу Корпа за куповину. Кликните на дугме за одлазак да бисте наставили. Ваш следећи задатак је регистровање налога. На крају, морате купити податке о кредитној картици да бисте купили претплату.

Добићете два е-маила од Анонимоус ВПН. Први од њих потврђује ваше чланство са подацима за пријаву које сте поставили на страници за регистрацију. Ово су ваши акредитиви за подручје клијента. Корисничко име и лозинка за апликацију налазе се у другој е-поруци коју примите. Ова адреса е-поште такође садржи везе за преузимање датотека за апликацију. Кликните на везу вашег оперативног система да бисте преузели инсталацијски програм. Апликација ће се сама инсталирати. Власници иОС уређаја и Линук рачунара морају отићи до базе знања како би добили упутства за инсталирање.

Анонимни ВПН клијент ВПН за Виндовс

Инсталатер креира пречицу за радну површину за апликацију.

Када се апликација отвори, мораћете да унесете своје корисничко име и лозинку. Лозинка је различита од оне за клијентску област веб локације. Пре пријаве се кликните на симбол клизача у доњем десном углу интерфејса. Ово отвара страницу Подешавања апликације.

Проверите "Запамтите корисничко име и лозинку" у пољу да не морате уносити акредитиве сваки пут када отворите апликацију. Можете кликнути на икону клизача да бисте се у било којем тренутку вратили на страницу поставки. Ова страница вам омогућава да укључите прекидач који осигурава да вас ВПН увек заштити када приступите интернету. Овде такође можете одабрати да ли веза с ВПН-ом прелази преко Усер Датаграм Протоцол (УДП) или Протокола контроле преноса (ТЦП).

Генерално, боље вам је са УДП-ом. Много је бржи од ТЦП-а и користан је за интерактивне апликације, као што су цхат и ИП телефонија. Такође је бољи за стриминг. Можете одабрати који ВПН систем користи апликација. Опције су ИПСец или ОпенВПН. Обе користе јаку енкрипцију, али Опен ВПН је најбољи. Кликните на икону клизача да бисте затворили плочу поставки.

Задани избор сервера за апликацију је аутоматска додељивање. Међутим, ако желите да се појавите на одређеном месту, поставите овај атрибут на именовану земљу. Кликните стрелицу доле на крају региона да бисте добили листу сервера, а затим земљу на којој желите да приступите веб локацијама.

Кликните на дугме Повежи да активирате ВПН. То дугме за везу промениће се на Прекини када се успостави ВПН веза.

Катанца помоћу дугмета Цоннецт / Дисцоннецт постаје зелена када ВПН ради.

Стреаминг Сервицес

Док сам био у Великој Британији, повезао сам се са анонимним ВПН сервером у САД-у како бих могао да гледам ТВ из Америке. Упао сам у свој Нетфлик налог и је могао да гледа видео снимке из америчке библиотеке. Нетфлик ВПН системи за детекцију су тешки. ВПН индустрија користи их као камен темељац. Неколико ВПН-ова може ући у Нетфлик из иностранства, тако да је ово био одличан резултат.

Приступио сам и веб локацијама АБЦ и НБЦ док сам био повезан са америчким сервером. Контроле приступа АБЦ-у су заправо свеобухватније од оних Нетфлик-а. НБЦ се не труди јако да блокира иноземни приступ и готово свака ВПН услуга може да уђе у њега. АБЦ је уочио ВПН и блокирао репродукцију видео записа. НБЦ пусти ме да гледам. Из Шпаније сам покушао да приступим британским видео страницама. Нажалост, ВПН ме није могао убацити у ББЦ иПлаиер. Могао бих гледати видео записе на веб локацијама Цханнел 4 и ИТВ.

Остале платформе

Апликација Анонимоус ВПН доступна је за Виндовс, Андроид, Мац ОС Кс и мацОС оперативне системе. На сајту се налазе упутства за преузимање бесплатног интерфејса за ОпенВПН, а затим га прилагођавање датотекама са Анонимоус ВПН. Ова упутства су намењена корисницима иОС и Линук уређаја. Међутим, софтвер ОпенВПН Цоннецт доступан је и за Виндовс и Мацу. Конфигурацијске датотеке које пружа Анонимоус ВПН нису специфичне за оперативни систем. То пружа још једну опцију за кориснике Виндовс, Мац-ова и Андроид уређаја.

Последње мисли

Заиста сам уживао користећи апликацију Анонимоус ВПН. Дизајнери су контроле поставили на прави ниво како би свима удовољили. Они који не знају много о мрежној технологији само морају одабрати локацију и притиснути дугме Цоннецт да би користили ВПН. Услуга такође служи онима који желе да одаберу да ли веза ради преко УДП или ТЦП и да ли да користе ОпенВПН или ИПСец.

Проблем са уласком у ББЦ иПлаиер значи да британски емигранти и путници вероватно неће одабрати овај ВПН. Услуга је прилично скупа, али не може се такмичити са врхунским услугама у сличном ценовном рангу. Упркос томе, генерално сам уверен у препоруку анонимног ВПН-а (све док нисте Британац у иностранству). Међутим, с бољим избором за сличну цијену заиста је боље набавити нешто друго.

Посетите анонимни ВПН »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me