RTÉ adalah penyiar TV paling popular di Ireland, tetapi hanya boleh didapati di Ireland. Sekiranya anda mahu menstrim pemain RTÉ dari AS, UK, atau mana-mana sahaja di dunia, anda akan memerlukan VPN untuk RTÉ. Tidak dapat dipercaya, kami hanya dapat mencari satu pembekal VPN yang boleh mencapai ini! Semua VPN lain telah disekat oleh RTÉ. Teruskan membaca untuk mencari VPN terbaik untuk RTÉ jika anda tidak mahu kecewa.


Streaming RTÉ Player mudah (dan bebas) selama anda berpura-pura berada di Ireland menggunakan VPN. Masalahnya, penyedia mempunyai sedikit pelayan di Republik Ireland, menjadikannya mudah bagi RTÉ untuk mengenal pasti dan menyekat VPN.

ZoogVPN ialah sahaja VPN yang kini berfungsi dengan RTÉ

Jangan dengarkan tapak yang memberitahu anda bahawa pembekal utama lain menyekat RTÉ. Kami telah menguji setiap pembekal di pasaran dan ini adalah satu-satunya dengan penyelesaian yang disahkan!

VPN terbaik untuk RTÉ

Pembekal VPN di bawah kini adalah VPN terbaik (dan hanya) di dunia untuk membuka kunci RTÉ di luar Ireland.

1. ZoogVPN

ZoogVPN adalah satu-satunya perkhidmatan yang boleh membuka kunci RTÉ - jadi jika anda memerlukan RTÉ melekat pada Zoog!

 • Harga

  Dari $ 1.75
  / bulan

 • Ada pada


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • Buka kunci


  • Netflix

  • iPlayer

ZoogVPN adalah sebuah pembekal yang berpusat di Greece yang sesuai untuk membuka blokiran RTÉ. Malah, disebabkan usaha RTÉ yang besar untuk menyekat VPN pada tahun lalu - ZoogVPN kini menjadi satu-satunya VPN di dunia yang berjaya menyekat RTÉ.

ZoogVPN mempunyai alamat IP di Ireland yang berjaya membuka sekatan pada pemain RTÉ. Dan kerana Zoog menyediakan kelajuan koneksi yang sangat baik, itu adalah perkhidmatan yang anda boleh percayai untuk streaming dalam HD tanpa perlu khawatir mengenai penimbunan.

ZoogVPN tidak mahal dan mempunyai aplikasi untuk semua platform, yang bermakna anda boleh mengakses RTÉ pada mana-mana peranti anda. Zoog juga membenarkan pengguna untuk menyahpasang kandungan di 25 negara pada lima peranti pada masa yang sama.

Dengan penyulitan ZoogVPN kuat, dan dasar sifar lognya bermakna bahawa ia adalah hebat untuk mendapatkan privasi dan keselamatan data. Terlebih lagi, anda boleh menguji VPN ini selama 7 hari menggunakan jaminan wang baliknya - supaya anda dapat memastikan ia berfungsi dengan RTÉ.

Dapatkan VPN terbaik terbaik dunia untuk RTÉ sekarang dengan mengklik pada pautan dalam artikel ini!

Kami akan menyimpan artikel ini dikemas kini, dan jika VPN lain berjaya untuk mendapatkan semula akses ke RTÉ - kami akan menambahnya dengan serta-merta.

Apa yang boleh anda tonton di RTÉ?

Permintaan untuk talian RTÉ berkembang dengan mantap setiap tahun, dan pengguna internet Ireland semakin banyak menggunakan aliran di dalam talian daripada di TV. Pertunjukan RTÉ yang paling popular yang ditonton dalam talian adalah opera sabun Fair City.

Sesiapa sahaja yang tinggal di luar Ireland yang ingin menonton opera sabun Ireland yang popular boleh berbuat demikian dengan VPN. Pertunjukan popular lain yang boleh disekat dengan VPN termasuk RTÉ News dan The Late Late Show.

Buka kunci GAA Gaelic Games dan Sports di RTÉ Live

Tidak boleh membuatnya pulang ke suku akhir GAA hujung minggu ini? Tidak ada kebimbangan, anda boleh menangkap semua tindakan pada hari Sabtu dari Mayo dan Donegal di MacHale Park serta pertembungan Kerry Meath di Páirc Tailteann, dan sekali lagi pada hari Ahad ketika Cork mengalu-alukan Roscommon ke Páirc Uí Rinn dan Dublin perjalanan hingga menghadapi Tyrone di Healy Park. Di mana pun anda berada, anda boleh menyiarkan RTÉ luar negara pada musim panas ini dan menonton Kejuaraan Senior All-Ireland. Sláinte!

RTÉ juga menyiarkan golf antarabangsa, olahraga, perlumbaan kuda, tinju, pertunjukan-pertunjukan, dan banyak pertandingan sukan lain. RTÉ bahkan memperlihatkan beberapa acara sukan secara percuma yang membayar bayar di tempat lain. Itu bermakna membuka kunci RTÉ dapat menjimatkan wang anda!

Mengapa RTÉ disekat di mana saya tinggal?

RTÉ menghalang pemainnya di luar Ireland atas sebab hak cipta. Semua perkhidmatan video dalam talian lakukan ini kerana mereka mempunyai kontrak dengan pemegang hak cipta yang mesti dipatuhi.

Apabila RTÉ membeli kandungan untuk salurannya ia membayar kurang daripada banyak negara yang lebih besar. Ini kerana ia hanya menyelenggarakan pertunjukan untuk penduduk kecil.

Sekiranya pemain RTÉ boleh didapati di luar Ireland, firma itu melanggar kontraknya dan boleh menghadapi masalah undang-undang. Itulah sebabnya RTÉ berfungsi tanpa henti untuk kandungan geografi - dan menyekat VPN.

Tonton pemain RTE di luar negara

Malangnya, tidak ada perbezaan jika anda dilahirkan di Ireland. Walaupun anda bercuti, rancangan RTÉ mesti secara rasmi disekat sebaik sahaja anda melangkah ke luar negara.

RTÉ dengan mudah boleh menguatkan blok tersebut dengan memantau alamat IP pengguna. Sekiranya laman web RTÉ menyedari alamat IP dari luar negara - ia menghalang akses kepada pertunjukan dan menyampaikan notis sekatan.

Syukurlah, ada jalan penyelesaian. Menggunakan VPN untuk RTÉ, anda boleh mendapatkan alamat IP Ireland dan berpura-pura berada di Ireland - walaupun anda tinggal di luar negara atau sedang bercuti buat sementara waktu. Menggunakan trik VPN ke pemikiran anda berada di Ireland - supaya anda boleh menyalurkan RTÉ tanpa sebarang masalah.

Betapa pentingnya kelajuan ketika streaming RTÉ

Untuk menggunakan VPN, anda mesti terlebih dahulu memuat turun perisian ke komputer, telefon pintar atau tablet anda. Perisian itu membolehkan anda menyambung ke pelayan VPN di Ireland untuk menyembunyikan alamat IP sebenar anda. VPN juga menyediakan penyulitan supaya ISP anda tidak mempunyai rekod yang anda buka kunci RTÉ.

Untuk aliran RTÉ, VPN anda harus memiliki server di Irlandia yang berhasil membuka blokir pemain RTÉ. Di samping itu, pelayan tersebut mesti menyediakan kelajuan sambungan yang pantas. VPN perlu cepat atau anda tidak akan dapat menikmati rancangan streaming.

Semua VPN yang kami telah disyorkan diketahui untuk menyahpasang RTÉ dan menyediakan kelajuan yang pantas untuk streaming tanpa gangguan.

Tonton pemain RTÉ di Amerika Syarikat

New York terkenal kerana di Queens, separuh daripada penduduknya adalah keturunan Ireland. Banyak tempat di sekitar Amerika Syarikat, seperti Boston, juga mempunyai penduduk Ireland yang besar - dengan sekitar 12% penduduk Amerika yang dipercayai keturunan Ireland. Itu bermakna terdapat 35.5 juta orang Ireland yang tinggal di Amerika yang mungkin ingin menonton RTÉ dengan VPN.

Memandangkan terdapat hanya 6.4 juta orang yang tinggal di Ireland secara keseluruhannya; nampaknya mengapa VPN untuk RTÉ sangat dicari di AS!

VPN terbaik untuk RTÉ: Kesimpulan

Pemain RTÉ sangat terhad jika anda tinggal di luar Ireland; dengan pertunjukan yang sangat sedikit tersedia untuk aliran. Bagaimanapun, dengan VPN anda boleh melangkau sepenuhnya sekatan tersebut untuk menonton versi lengkap pemain Ireland.

RTÉ adalah percuma, dan ia menunjukkan banyak kandungan termasuk dan rancangan TV antarabangsa. Oleh itu, dengan VPN RTÉ anda sebenarnya boleh melihat banyak kandungan yang biasanya anda perlu bayar.

Pada tahun 2020, hanya satu penyedia VPN yang berfungsi dengan RTÉ. Jadi, jika anda mahu menyiarkan RTÉ dari luar Ireland - ZoogVPN adalah perkhidmatan yang sempurna untuk anda.

ZoogVPN
adalah satu-satunya penyedia VPN yang sebenarnya menyahsekat pemain RTÉ pada tahun 2020!

Kredit Imej: Blackregis / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me