Argentina adalah rumah kepada beberapa rancangan TV dan filem yang hebat. Kini aplikasi dan perkhidmatan streaming seperti Netflix tersedia di peringkat antarabangsa, banyak negara seperti Argentina menikmati kandungan video yang disesuaikan untuk penduduk mereka. Dahulu, majoriti kandungan video di Argentina adalah geo-terhad. Perjanjian pelesenan masih melanda pengedaran kandungan antarabangsa dengan sekatan geo. Walau bagaimanapun, kandungan tidak terkunci dengan ketat seperti dahulu.


Lima lima VPN terbaik kami untuk Argentina semuanya mempunyai pelayan di dalam negara. Kami juga mempertimbangkan ciri-ciri lain, seperti sambungan serentak dan sokongan peer-to-peer (P2P).

VPN Argentina: Ringkasan

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Menggunakan VPN untuk Argentina

Kandungan streaming bukanlah satu-satunya sebab untuk menggunakan VPN. Dunia digital tidak selamat seperti dulu, walaupun teknologi keselamatan terkini terbina dalam sistem pengendalian. Malangnya, penggodam sentiasa mencari jalan untuk mengeksploitasi versi sistem operasi. Anda boleh mengatasi usaha mereka dan melindungi diri anda dari penyemak pendengaran di rangkaian WiFi awam dengan menggunakan penyulitan.

Lebih-lebih lagi, kerajaan di seluruh dunia mengintip rakyatnya demi kepentingan keselamatan negara. Seperti kebanyakan negara lain, Argentina berhak untuk memintas komunikasi dalam keadaan tertentu. Sudah tentu, undang-undang yang mengawal hak digital, seperti Akta Perlindungan Data dan Akta Telekomunikasi.

Namun, mereka yang mempunyai rasa hormat yang sihat untuk privasi cenderung tidak mempercayai kuasa yang ada. Ini adalah kerana pemintasan data dan skandal pengawasan yang berlaku di seluruh dunia, walaupun di negara-negara yang mempunyai undang-undang perlindungan data yang ketat. Syukurlah, penyulitan VPN menjadikan data anda tidak mungkin untuk para pembaca membaca, dengan itu menghalang pemantauan kerajaan.

Jika anda ingin mengakses kandungan video Argentina dari luar negara, anda perlu sama ada terowong Rangkaian Peribadi Maya (VPN) atau sambungan proksi. Untuk itu, kami telah memilih pembekal VPN terbaik yang mengendalikan pelayan di lokasi Argentina (biasanya Buenos Aires). Sekiranya anda berada di Argentina, anda juga memerlukan VPN atau proksi untuk melihat kandungan geografi terhad dari negara lain.

Apabila mempertimbangkan terowong VPN berbanding Sistem Nama Domain Pintar (DNS) dan sambungan proksi ingat bahawa VPN menyulitkan data, sementara DNS Pintar tidak. Kami fikir penting untuk menyulitkan mana-mana data yang anda ingin simpan secara peribadi. Walau bagaimanapun, banyak pengguna dengan senang hati memperdagangkan privasi untuk peningkatan kelajuan. Terowong VPN menambah sedikit penyulitan dan overhead latensi ke sambungan internet anda. Walau bagaimanapun, komputer moden dan pelayan VPN cukup cepat untuk menampung video aliran permintaan secara pantas.

Memandangkan ini, logik untuk mendapatkan VPN adalah jelas. Ia kemudian menjadi kesahihan yang merupakan VPN terbaik untuk orang, situasi atau peranti tertentu. Ramai orang yang harga sensitif menghindar dari alat keselamatan untuk menyelamatkan beberapa dolar. Kami benar-benar berminat untuk membantu memberitahu orang ramai dan mempromosikan penggunaan VPN. Untuk tujuan itu, jika langganan perkhidmatan berkualiti tidak dapat dicapai, sila semak panduan VPN percuma yang terbaik.

VPN untuk Argentina: Kesimpulan

Malah negara-negara dengan sambungan internet yang sederhana dan terbuka masih boleh berbahaya. Program peretas dan pengawasan hanya beberapa klik sahaja. Daripada kehilangan data peribadi kepada penggodam berniat jahat, gunakan VPN untuk Argentina. VPN juga merupakan cara yang baik untuk membuka sekatan kandungan, sama ada streaming video atas permintaan atau acara sukan langsung asing. Hanya pilih salah satu daripada lima VPN terbaik kami untuk Argentina dan melanggan hari ini!

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me