Dapatkan sehingga 33% daripada pakej ProtonVPN.

ProtonVPN dianggap sebagai salah satu rangkaian peribadi maya percuma terbaik di luar sana dengan pangkalan operasi Swiss dan dasar tanpa log, tetapi perkhidmatan itu benar-benar hidup ketika membeli langganan premiumnya. Syukurlah, kami mempunyai cara untuk mengurangkan kos, menjimatkan wang apabila anda menggunakan kupon ProtonVPN kami.

Di samping pelan Percuma, terdapat tiga peringkat premium untuk dipilih: pelan Asas, Plus dan Visionary. Semua memberikan akses kepada pelayan berkelajuan tinggi ProtonVPN di 44 negara yang berbeza tetapi terdapat perbezaan antara setiap yang kami cadangkan untuk mengetahui sebelum membuat keputusan anda. Sekilas, pelan Plus menawarkan nilai terbaik untuk wang dengan menumpahkan diri dari batasan yang sama dilihat dengan tiang Asas, termasuk Tor over VPN, 5 sambungan serentak bukannya 2 dan keupayaan untuk mengakses kandungan streaming geoblocked. Kecuali anda suka menggunakan ProtonMail (perkhidmatan e-mel yang disyorkan), maka sebaiknya anda pergi untuk pakej Visioner.

Kupon ProPrivacy dilihat sebagai 33% yang dicukur dari langganan 2 tahun baru ProtonVPN, membawa pelan Dasar turun ke $ 3.29 sebulan (ditagih sebagai $ 79), pelan Plus turun kepada $ 6.63 sebulan ($ 159 untuk dua tahun) dan rancangan Visionary turun kepada $ 19.96 sebulan ($ 479 untuk kedua-dua tahun). Jika ini terlalu panjang untuk komitmen anda, maka anda masih boleh menyimpan 20% dengan membayar setiap tahun, menjatuhkan pelan Asas $ 4 sebulan ($ 48 setahun), pelan Plus $ 8 sebulan (ditagih sebagai $ 96 untuk tahun) dan pakej Visionary kepada $ 24 sebulan ($ 288 setahun). Dan, tentu saja, anda masih boleh memilih pelan bulanan biasa pada $ 5, $ 10 dan $ 30.

ProtonVPN
ProtonVPN
Kupon diskaun


Sehingga 33%
Off
Selamat sambungan anda

Cara menggunakan kupon

    1. Klik kupon untuk dialihkan ke laman web.
    2. Pilih butang "Dapatkan ProtonVPN Sekarang" hijau.
    3. Pilih pakej anda dengan mengklik butang "Dapatkan" di bawah pilihan anda.
    4. Buat atau log masuk ke akaun sedia ada anda untuk checkout, di mana kupon itu digunakan secara automatik.

Catatan

Pada akhir tahun pertama, pelan anda akan kembali kepada harga penuh dan memperbaharui untuk tahun berikutnya. ProPrivacy didedikasikan untuk menjejaki tawaran hebat di sekitar, jadi jangan lupa untuk menyemak semula laman web untuk lebih lanjut mengenai diskaun terkini.

Mengapa ProtonVPN?

Untuk membuat perkara mudah, ProtonVPN mempunyai aplikasi yang sedia untuk sistem operasi seperti Windows, Mac, Android, dan iOS, dengan skrip baris perintah untuk pengguna Linux melalui OpenVPN. Semuanya baik dan baik memilih tahap bebas ProtonVPN kerana syarikat itu mempunyai tumpuan yang baik terhadap privasi tanpa mengira pelan itu, tetapi anda akan menyerahkan ciri-ciri yang eksklusif kepada pelan berbayar, seperti keupayaan untuk membuka sekatan perkhidmatan streaming terhad serantau seperti Netflix, Amazon Prime, dan juga YouTube.

Perkhidmatan premium ProtonVPN boleh menyahsekat Netflix, Amazon Prime dan bahkan YouTube.

ProtonVPN memberi penekanan kepada berkomunikasi dengan pelanggannya dengan mengeluarkan laporan ketelusan dan canary warrant untuk memberi amaran pengguna kepada campur tangan kerajaan secara tidak langsung. Keselamatan agak ketat, dikendalikan oleh penyulitan AES-256 gred tentera, pertukaran kunci RSA 4096-bit dan HMAC dengan SHA384 untuk pengesahan mesej.

Anda boleh membayar untuk ProtonVPN melalui kad debit dan kad kredit, PayPal atau Bitcoin, tetapi cabutan sebenar adalah percubaan 7 hari Plus percuma yang ditawarkan ketika membuka akaun percuma pada mulanya. Ini membolehkan anda melihat sendiri betapa prestasi perkhidmatan itu tidak perlu memasukkan apa-apa butiran pembayaran ke dalam sistem mereka. Jika anda mengubah fikiran anda, jaminan wang balik 30 hari akan mengembalikan anda tanpa pertanyaan.

bertindak sekarang

33% adalah salah satu diskaun terbesar yang kita lihat dari ProtonVPN dan pemotongan harga cenderung untuk datang sedikit dan jauh di antara. Ia agak menunggu lama sehingga perjanjian Black Friday akan datang, jadi mengapa tidak memastikan bahawa anda dilindungi di sini dan sekarang dengan salah satu tawaran terbaik yang ditawarkan oleh syarikat?

Apa sahaja yang anda pilih, jangan lupa bahawa pelan anda secara automatik akan menjadi harga penuh apabila ia berjalan. Dalam acara ini, ProPrivacy akan berada di sekitar untuk memberitahu anda tentang tawaran terbaik di luar sana, kerana ia adalah landskap yang sentiasa berubah.

ProtonVPN
ProtonVPN
Kupon diskaun

Sehingga 33%
Off
Selamat sambungan anda

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me