Laman web Cina yang geo-terhad kepada China tidak boleh didapati di luar negara. Atas sebab ini, sesiapa yang ingin berada di belakang Great Firewall of China (GFW) memerlukan alamat IP di China. Jawapannya adalah perkhidmatan Rangkaian Peribadi Maya (VPN), yang membolehkan sesiapa sahaja untuk 'spoof' lokasi mereka dengan mudah dalam China. Walaupun terdapat ciri-ciri tertentu yang harus mempunyai VPN untuk China untuk memintas firewall yang hebat. Dengan VPN terbaik, sesiapa sahaja boleh melihat laman web China seolah-olah mereka berada di dalam China.


Dapatkan alamat IP China

Dapatkan IP China dengan perkhidmatan VPN berikut

Bagi orang Cina yang bekerja di luar negara atau bercuti, VPN adalah sempurna. Dengan menyediakan alamat IP Cina, mereka boleh mengakses semua perkhidmatan web China, seperti perbankan atau Renren. Bagi orang yang ingin membeli secara langsung dari pengeluar Cina, alamat IP China juga sesuai. Walau bagaimanapun, perlu diingatkan bahawa China sedang giat mencari jejas VPN. Oleh itu, senarai ini tertakluk kepada perubahan dan anda harus sentiasa menyemak dengan VPN sebelum anda melanggan (dengan menghubungi khidmat pelanggan).

VPN terbaik untuk IP China

Lihatlah perkhidmatan VPN terbaik dengan alamat IP China di bawah.

1. VPNArea

 • Harga

  Dari $ 2.99
  / bulan

 • Ada pada


  • Windows

  • Android

  • iOS

  • MacOS

  • Linux
 • Buka kunci


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

VPNArea adalah pilihan yang sangat menakjubkan untuk sesiapa sahaja yang memerlukan alamat IP Cina. Bukan sahaja nilai VPN yang luar biasa ini untuk wang, tetapi ia juga berpusat di Bulgaria - jauh dari cara mana-mana bidang kuasa yang invasif. Ini sifar log VPN adalah sangat boleh dipercayai, mempunyai aplikasi untuk semua platform, dan sepenuhnya dipaparkan dengan killswitch, perlindungan kebocoran DNS, dan mod siluman (untuk memintas Great Firewall of China).

VPNArea menyediakan kelajuan hebat untuk streaming di laman web seperti Youku. Di samping itu, ia membenarkan peer-to-peer (P2P) dengan BitTorrent. Dengan pelayan di China-Quingdao dan China-Shanghai, VPN ini sangat sesuai untuk mendapatkan alamat IP Cina. Mengapa tidak mencuba terima kasih kepada jaminan wang jaminan 14 hari?

2. ProxySH

 • Harga

  Dari $ 3.33
  / bulan

 • Ada pada


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

Proxy.sh adalah VPN yang berpangkalan di Seychelles. Ia sesuai untuk pelanggan yang mahu VPN ke China, terima kasih kepada pelayan yang berpangkalan di China. Proxy.sh komited untuk privasi pengguna dan tanpa nama, yang hebat. Pendaftaran adalah mudah dan hanya memerlukan alamat e-mel. Juga hebat bagi mereka yang mahukan lapisan tambahan yang tidak mahu dikenali adalah bahawa ia menerima bitcoin. Enkripsi adalah OpenVPN yang kuat.

Satu kelemahan yang sedikit adalah, walaupun perkhidmatan ini sangat selamat, kadang-kadang boleh sedikit lebih lambat daripada beberapa pembekal lain yang telah disebutkan. Semasa ujian, kelajuan muat turun melompat sedikit. Walau bagaimanapun, VPN ini masih sangat baik untuk mendapatkan alamat IP China jika dibandingkan dengan kebanyakan VPN yang lain. Kelemahan kecil ini seimbang dengan keselamatan yang sangat baik yang disediakan oleh Proxy.sh, dan kemungkinan untuk meningkatkan akun untuk mendapatkan kecepatan yang lebih baik. VPN yang hebat untuk terowong ke China.

3. HMA

 • Harga

  Dari $ 3.99
  / bulan

 • Ada pada


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • Buka kunci


  • Netflix

  • iPlayer

Cara terbaik untuk mendapatkan alamat IP China pada 2018 masih merupakan perkhidmatan VPN yang popular, HMA. Ini adalah walaupun ia telah mengalami kemunduran kecil dari semasa ke semasa (termasuk apabila ia kehilangan ketiga-tiga pelayan buat sementara waktu tahun lepas).

Untuk hanya $ 4.99 sebulan (untuk langganan tahunan), pengguna mendapat akses ke lebih daripada 860 pelayan di lebih 190 negara - termasuk tanah besar China. HMA berada di tengah-tengah beberapa kontroversi kerana harus membantu pihak berkuasa (dengan menyerahkan beberapa data mengenai salah satu pelanggannya). Walau bagaimanapun, ini nampaknya hanya satu kemunduran kecil, dan, secara keseluruhan, VPN disukai (terutamanya untuk mendapatkan alamat IP Cina).

Pelanggan boleh menggunakan dua sambungan serentak. Kelajuan sangat baik di pelayan Cina, dan pengguna tidak akan mengalami masalah streaming dalam HD. Penyulitan adalah standard industri, kerana HMA menawarkan protokol yang disyorkan kami, OpenVPN. Ia juga menawarkan jaminan wang balik 30 hari, supaya anda boleh mencuba perkhidmatan tanpa risiko. Disebabkan pelayan China yang sangat baik, HMA adalah cara terbaik untuk mendapatkan IP China pada tahun 2018.

4. EarthVPN

 • Harga

  Dari $ 3.06
  / bulan

 • Ada pada


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

Pilihan terakhir untuk berpura-pura berada di China adalah EarthVPN. Ia adalah VPN kos rendah yang mempunyai pelayan yang cemerlang di China. Ia boleh didapati untuk semua platform yang popular, tidak pernah mendatar lebar jalur, dan mempunyai pelbagai protokol VPN yang ditawarkan (termasuk protokol yang disyorkan, OpenVPN).

EarthVPN adalah log kosong sifar VPN, yang merupakan berita baik untuk orang yang mahukan alamat IP China dan privasi yang kuat. Di samping itu, untuk hanya $ 3,99 sebulan, pengguna mendapat ciri-ciri hebat seperti pelayan proksi Socket Secure (SOCKS) dan Shell Secure Shell (SSH).

Akhirnya, serta pelayan yang cepat dan boleh dipercayai di China, EarthVPN mempunyai lebih daripada 304 pelayan di 32 negara, untuk membuka kunci kandungan di seluruh dunia.

Pilih VPN untuk dimuat turun

Sebaik sahaja anda memutuskan mana VPN yang anda pilih, klik melalui laman web VPN yang anda pilih dan langgan. Membayar untuk VPN anda setiap tahun akan menjimatkan banyak wang, jadi jika anda perlu menggunakan alamat IP Cina secara teratur, memilih langganan setiap tahun.

Selepas mendaftar dengan VPN untuk China, anda akan diberi akses untuk memuat turun perisian VPN (pelanggan). Perisian untuk menyambung ke alamat IP Cina akan dimuat turun dengan cepat dan sangat mudah dipasang. Ingatlah untuk memilih satu platform yang anda gunakan.

VPN kami mengesyorkan semua membenarkan lebih daripada satu sambungan serentak, jadi anda boleh menyambung ke laman web Cina pada telefon pintar, tablet, dan komputer riba.

hidemyass-china

Pilih OpenVPN Encryption Protocol

Di sini di ProPrivacy.com kami memilih dan mengesyorkan protokol penyulitan OpenVPN - sila pilih dalam tetapan VPN yang anda pilih. Browsing beberapa kandungan yang disekat geo boleh melanggar hak cipta, tetapi OpenVPN akan membuat anda selamat.

Ingat: jika anda mempunyai sebarang masalah, pembekal VPN anda dapat membantu anda dengan cepat membetulkan sebarang masalah. Hanya hubungi mereka, atau berhubung dengan kami di sini di ProPrivacy.com. Kami sentiasa gembira dapat membantu.

Sambung ke Pelayan Alamat IP Cina

Setelah memasang perisian VPN pada peranti anda (dan OpenVPN terpilih), sudah waktunya untuk menyambung ke alamat IP Cina.

Untuk melakukannya, hanya pilih pelayan di China dari senarai pelayan VPN. Klik Sambung dan tunggu perisian untuk pergi hijau atau katakan Bersambung. Sebaik sahaja ia bersambung, data anda disulitkan sepenuhnya dan alamat IP anda muncul dari China. Hasilnya ialah anda kelihatan seperti orang lain yang menggunakan internet dari dalam China.

Alamat IP China: Pertimbangan

Mendapatkan VPN yang menyediakan alamat IP China melibatkan beberapa pertimbangan penting. Dalam panduan ini, kami dengan teliti memberi perhatian kepada faktor-faktor ini untuk memastikan bahawa terowong VPN China anda berfungsi dengan baik.

Tidak semua VPN di pasaran berfungsi dengan baik - ada yang sangat perlahan. Di samping itu, banyak VPN tidak boleh dipercayai atau boleh dipercayai. Terdapat lebih daripada 800 penyedia VPN, kebanyakan dari perkhidmatannya telah lama menjadi penyulitan dan privasi dasar yang sangat berisiko. Ada juga yang menjual data pelanggan kepada pihak ketiga.

VPN berkualiti rendah sememangnya bukan pilihan yang berdaya maju. VPN perlu menyediakan akses cepat dan tidak terhad kepada alamat IP Cina DAN keselamatan dan privasi yang berkesan. Tanpa kedua-dua ini, VPN adalah rip-off.

Apa yang menjadikan VPN yang baik untuk China?

Apabila menggunakan alamat IP di China untuk mengakses kandungan geografi yang terhad, anda perlu menjadi sangat selamat. Malangnya, banyak VPN menyediakan penyulitan terperinci atau ketinggalan zaman. Selain itu, banyak VPN tidak memberikan tahap perkhidmatan yang anda perlukan untuk menjadi selamat.

Apabila memilih VPN dengan alamat IP China, pelanggan memerlukan pelayan yang berjaya mendapatkannya melalui GFW. Pelayan yang berpangkalan di China juga perlu menjadi kilat cepat, atau sambungan internet anda akan terlalu lambat.

Untuk menikmati alamat IP Cina, pengguna memerlukan VPN yang memberikan ketenangan fikiran kerana penyulitan dan amalan privasi yang paling tinggi. Atas sebab ini, VPN untuk China tidak harus menyimpan log penggunaan, tidak berkongsi data dengan pihak ketiga, dan menyediakan penyulitan OpenVPN (dilaksanakan dengan kuat). Semua VPN yang kami pilih untuk panduan ini menyediakan akses selamat dan peribadi ke alamat IP Cina.

Gunakan mana-mana Laman Web Cina!

Dengan langganan VPN, kebebasan internet menjadi norma. Para pelanggan boleh mengakses kandungan secara persendirian dan selamat di mana sahaja di mana VPN mereka mempunyai pelayan. Untuk menggunakan laman web Cina, alamat IP China diperlukan. Semua perkhidmatan VPN yang kami cadangkan memberikan perkhidmatan penting ini.

Semua VPN yang sangat baik yang kami cadangkan juga mempunyai pelayan VPN yang terletak di seluruh dunia. Ini bermakna anda boleh menggunakan langganan VPN anda untuk menyambung ke laman web di banyak negara lain juga. Privasi sentiasa berguna, jadi anda harus menggunakan VPN untuk menyulitkan data anda sepanjang masa. Anda juga boleh mengakses kandungan geo-terhad yang sangat baik di seluruh dunia. Jika kebebasan internet adalah apa yang anda mahu, VPN adalah jawapannya.

VPN ke China - amaran cepat

Pada tahun lepas, China telah secara aktif memecah VPN. VPN domestik di China telah terjejas teruk. Walau bagaimanapun, walaupun beberapa VPN antarabangsa yang mempunyai pelayan akhir di China (alamat IP Cina) telah mengalami kehilangan pelayan mereka. Ini adalah pertempuran kehendak yang berterusan dan berterusan. Berita baiknya ialah (seperti yang anda lihat dari artikel ini) masih ada beberapa VPN yang membolehkan anda mendapatkan alamat IP di China. Walau bagaimanapun, disebabkan iklim yang berterusan, ia sentiasa bernilai mengklik VPN untuk bertanya sama ada mereka masih mempunyai pelayan di China. VPN dalam senarai ini akan kembali kepada anda dengan cepat dan sekurang-kurangnya kemudian anda akan mempunyai jawapan yang pasti tentang mendapatkan alamat IP Cina.

Kesimpulannya

Dalam panduan ini, kami telah menunjukkan bagaimana sesiapa sahaja boleh mendapatkan alamat IP Cina dengan mudah. Perkhidmatan VPN terbaik untuk mendapatkan alamat IP China ialah HMA. Apabila orang menikmati pilihan, kami juga mencadangkan empat perkhidmatan lain. Kami melihat pasaran dengan teliti untuk menentukan lima VPN terbaik dunia untuk mendapatkan alamat IP Cina.

Semua VPN ini akan membuka kunci laman web Cina. Di samping itu, mereka semua menawarkan tempoh percubaan semacam, jadi anda boleh menguji VPN bebas risiko untuk yakin bahawa ia berfungsi. Di samping itu, semua VPN yang kami cadangkan adalah perkhidmatan yang dipercayai yang menyediakan beberapa kelajuan sambungan terpantas di pasaran.

Dasar privasi adalah tinggi pada senarai keperluan kami, dan semua VPN ini menjalankan kapal yang ketat ketika datang untuk memberikan privasi yang sangat baik untuk pengguna mereka. Di samping itu, penyulitan adalah piawaian yang terbaik, jadi anda boleh yakin untuk tetap selamat apabila menggunakan alamat IP China.

Semuanya telah dipertimbangkan dengan teliti oleh pasukan kami di sini di ProPrivacy.com supaya anda boleh memilih VPN untuk China dengan keyakinan. Oleh itu, kami akan meninggalkan anda untuk menikmati memilih VPN dengan alamat IP Cina. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila tinggalkan mesej di bawah.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me