Jika anda seorang peminat kriket yang ingin menonton seberapa banyak permainan yang mungkin, maka anda memerlukan Rangkaian Peribadi Maya (VPN). VPN untuk kriket akan membiarkan anda menyekat aliran kriket geo-terhad dari seluruh dunia. Dengan VPN anda boleh menyahsekat bukan sahaja kriket IPL, tetapi juga British, Afrika Selatan, Australia, dan banyak lagi pertandingan televisyen negara-negara kriket lain.


aliran IPL untuk Percuma

Bagaimana Menonton Cricket IPL Online?

Mainkan IPL Cricket melalui Hotstar

Kaedah yang disyorkan

Hotstar mempunyai hak eksklusif untuk menunjukkan kriket IPL di India. Hotstar boleh didapati tanpa langganan sebaik sahaja anda mengakses laman web yang disambungkan ke pelayan India. Jadi, jika menonton kriket secara percuma dengan ulasan India adalah ok dengan anda maka ini adalah pilihan hebat! Untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan VPN untuk India, lihat panduan VPN India kami.

Bagaimana Menyediakan VPN untuk Cricket Liga Perdana India

Setelah anda memutuskan VPN, menetapkannya untuk menonton Cricket Liga Perdana India sangat mudah. Hanya ikuti langkah-langkah mudah ini:

 1. Pilih VPN untuk kriket IPL. Untuk membuka kunci kriket, kami mencadangkan ExpressVPN
  kerana ia selamat, cepat, dan mempunyai pelayan India, UK dan AS yang sangat baik (ditambah pelayan di 94 negara untuk menonton kriket).
 2. Pilih pelayan VPN India dan klik Sambungkan.
 3. Navigasi ke Hotstar.
 4. Itu sahaja! Garispanduan VPN anda disediakan dan anda bersedia untuk menonton kriket dalam talian.

Walau bagaimanapun, jika anda tergesa-gesa untuk mula menonton kriket IPL secepat mungkin, kami mencadangkan ExpressVPN
- kerana ia adalah VPN keseluruhan yang terbaik untuk menyekat aliran kriket dari seluruh dunia. Sekiranya anda mahukan yang terbaik, dapatkan Express!

Lawati ExpressVPN »

Tonton IPL Dengan Sukan Sky

Alternatif Inggeris

Terdapat beberapa tempat yang anda boleh menonton kriket dalam talian. Bagi ramai orang, kaedah terbaik adalah untuk mendapatkan langganan Sky Sports di UK untuk menonton saluran Sky Sports Cricket.

Sky Sports telah mendapat hak eksklusif untuk menyiarkan kriket IPL di UK. Bagi sesiapa sahaja yang tinggal di luar UK - atau mana-mana penduduk UK yang berada di luar negara atau bercuti - VPN adalah cara mudah untuk mendapatkan akses ke Sky Sports Cricket dalam talian.

Langganan Sky Sports berharga £ 38 ($ 53.29). (Ini adalah £ 20 untuk pelan hiburan asas Sky plus £ 18 untuk rancangan tambahan sukan langit.)

Satu lagi cara mudah untuk menonton Sky Sports adalah pada TV Sekarang. Kini TV membolehkan orang ramai menonton Sky Sports dalam talian. Sekarang TV boleh dibeli setiap hari (£ 7.99), mingguan (14.99), atau pas bulanan (£ 33.99). Sekarang TV juga menawarkan tawaran istimewa sebanyak 40% untuk dua bulan pertama pada masa ini.

Aliran IPL Dengan Saluran TV Willow

Alternatif Amerika

Satu lagi pilihan untuk menonton Cricket adalah perkhidmatan TV Amerika Syarikat dan Kanada Willow.

Saluran ini didedikasikan untuk memaparkan pertandingan kriket dari seluruh dunia, termasuk pertandingan yang dimainkan oleh Majlis Kriket Antarabangsa (ICC), Lembaga Kawalan untuk Kriket di India (BCCI), Cricket Australia, Cricket Afrika Selatan, Lembaga Cricket Hindia Barat , Kriket Sri Lanka, Papan Kriket Bangladesh, Papan Kriket Pakistan, dan Kriket Zimbabwe. Jika anda mencari VPN Australia untuk menonton kriket, lihat VPN terbaik kami untuk panduan Australia.

Tonton IPL di Willow Sports

Langganan ke Willow TV boleh dibuat secara langsung di laman webnya. Hanya hubungkan ke pelayan VPN yang terletak di Amerika Syarikat, menavigasi ke laman web, dan melanggan $ 9.99 sebulan.

Willow TV juga boleh didapati di perkhidmatan langganan TV Sling milik AS sahaja.

Pilihan Alternatif untuk Cricket IPL Streaming

Berikut adalah beberapa pilihan lain untuk menonton kriket IPL dalam talian. Kedua-dua saluran yang disenaraikan mempunyai pelan langganan premium berbayar untuk menonton kriket IPL dalam talian.

 • SuperSport (Afrika Selatan)
 • OSN Play (Timur Tengah)

Bagaimana Menyediakan VPN untuk Cricket Liga Perdana India

Setelah anda memutuskan VPN, menetapkannya untuk menonton Cricket Liga Perdana India sangat mudah. Hanya ikuti langkah-langkah mudah ini:

 1. Pilih VPN untuk kriket IPL. Untuk membuka kunci kriket, kami mencadangkan ExpressVPN
  kerana ia selamat, cepat, dan mempunyai pelayan India, UK dan AS yang sangat baik (ditambah pelayan di 94 negara untuk menonton kriket).
 2. Klik melalui laman web dan melanggan VPN kriket IPL kegemaran anda. Jika anda mahukan lebih banyak pilihan, periksa VPN terbaik kami untuk artikel penstriman.
 3. Muat turun dan pasang perisian VPN. Ingat untuk mendapatkan versi yang betul untuk peranti anda.
 4. Jalankan perisian dan pilih tetapan pilihan anda (disyorkan OpenVPN disyorkan).
 5. Pilih pelayan VPN di mana anda memerlukannya dan klik Sambungkan.
 6. Navigasi ke Sky Sports Cricket, NowTV, Hotstar, WillowTV - atau mana-mana perkhidmatan lain yang menghidupkan kriket IPL dalam talian - dan melanggan.
 7. Itu sahaja! Garispanduan VPN anda disediakan dan anda bersedia untuk menonton kriket dalam talian.

Soalan Lazim Cricket IPL Stream

Bagaimana VPN untuk Cricket berfungsi

Banyak aliran kriket tidak tersedia di luar negara tempat pertandingan berlaku. Ini disebabkan sekatan hak cipta dan pelesenan. Untuk peminat kriket yang ingin menonton aliran tersebut, notis sekatan biasanya merupakan garisan akhir. Itu dia melainkan mereka menggunakan VPN!

Menggunakan VPN, siapa saja, di mana sahaja, boleh berpura-pura berada di negara yang berbeza. Ini membolehkan mereka mengakses aliran kriket dan lekapan kriket yang biasanya tidak boleh diakses. Ini termasuk membuka kunci perlawanan India Premier League Cricket sepanjang musim.

Cricket IPL Stream dengan VPN

Perlumbaan Cricket IPL

Perlawanan seterusnya 5 liga IPL 2020 adalah seperti berikut (sepanjang masa BST):

 • 23 April - Delhi Daredevils vs Kings XI Punjab, 3.30 petang
 • 24 April - Mumbai India vs Sunrisers Hyderabad, 3.30 petang
 • 25 April - Royal Challengers Bangalore vs Chennai Super Kings, 3.30 petang
 • 26 April - Sunrisers Hyderabad vs Kings XI Punjab, 3.30 petang
 • 27 April - Delhi Daredevils vs Kolkata Knight Riders, 3.30 petang
 • 28 April - Chennai Super Kings vs Mumbai India, 3.30 petang
 • 29 April - Rajasthan Royals vs Sunrisers Hyderabad, 11.30 pagi
 • 29 April - Royal Challengers Bangalore vs Kolkata Knight Riders, 3.30 petang
 • 30 April - Chennai Super Kings vs Delhi Daredevils, 3.30 petang

Musim IPL 2020 setakat ini

Pada hari Ahad, Suresh Raina menjaringkan 50 lagi perlawanan dalam perlawanannya menentang Sunrisers Hyderabad. Yang mengambil jumlah keseluruhannya menjaringkan di IPL ke 4658 berjalan dari 165 pertandingan (rata-rata 34,25). Ini meletakkannya di hadapan Virat Kohli sekali lagi - yang juga berperang aktif untuk rekod itu. Pertandingan itu sendiri adalah kiter, dengan Chennai Super Kings hanya memenangi permainan dengan empat larian!

Setakat ini, musim ini telah menyaksikan permulaan yang buruk untuk Delhi Daredevils, yang duduk di kedudukan terakhir. Ini adalah satu kejutan besar kerana pra-musim kebanyakan orang telah Daredevils disandarkan untuk melakukannya dengan baik. Jadi, apa yang telah salah? Pundits meletakkannya ke semua jenis perkara termasuk kepekatan tumpuan, kekurangan sokongan pasukan, dan bermain buruk secara umum.

Walau bagaimanapun, ia juga mungkin ada kaitan dengan fakta bahawa bahawa Daredevils masih belum bermain permainan di kandang rumah: setiap permainan setakat ini telah hilang. Di India, bermain jauh dari rumah membuat perbezaan yang lebih besar daripada kebanyakan tempat lain, kerana dimensi alasan dan padang bervariasi dari tempat ke tempat. Itulah sebabnya memenangi pasukan IPL biasanya mempunyai rekod hebat di rumput mereka sendiri.

Lebih tinggi jadual, pasukan Raina Chennai Super Kings dan Kings XI Punjab berada di hadapan dengan lapan mata. Kedua-dua pasukan tersebut telah memenangi empat perlawanan dan kalah satu. Di tempat ketiga dan keempat ialah Kolkata dan Hyderabad - dengan enam mata masing-masing.

Walau bagaimanapun, untuk bersikap adil, Hyderabad telah memainkan satu perlawanan kurang daripada Knight Riders: jadi mereka boleh dengan mudah bergerak ke tahap ketiga jika mereka menewaskan Mumbai India pada hari Selasa. Itu harus mudah dicapai memandangkan Mumbai India adalah satu dari bawah di liga.

Watch IPL Cricket Online - Kesimpulan

Tidak kira sama ada anda memutuskan untuk menonton kriket IPL secara percuma di Hotstar - atau dengan membayar Sky Sports Cricket di UK, atau perkhidmatan Willow TV sahaja di AS - VPN untuk kriket adalah penyelesaian yang sempurna. Dengan VPN anda boleh berpura-pura berada di negara yang berbeza untuk menonton kriket langsung yang anda mahukan!

Untuk menyalurkan kriket, kami mengesyorkan mana-mana VPN dalam 5 terbaik VPN kami untuk artikel streaming. Mereka VPN semua pelayan hebat di mana-mana yang anda perlukan mereka untuk menonton kriket. Bagaimanapun, jika anda mahukan VPN terbaik untuk kriket, kami mencadangkan ExpressVPN
kerana ia mempunyai semua yang anda perlukan untuk menonton IPL dan aliran kriket lain dalam HD tanpa buffering.

Lawati ExpressVPN »

Kredit imej tajuk: Logo kriket IPL Vivo

Kredit imej: Vasyl Shulga / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me