Apa itu Sling TV?

Sling TV adalah perkhidmatan penstriman dalam talian yang berpatutan yang menyediakan akses kepada saluran TV kabel AS. Untuk sekurang-kurangnya $ 20 sebulan, para pelanggan mendapat akses kepada orang-orang seperti ESPN, FOX, Disney, AMC, Showtime, CNN, dan semua perdana sukan dan TV yang datang bersama-sama dengan mereka. Segala-galanya, pelanggan TV Sling mendapat akses ke saluran 135 yang kekalahan.

Walaupun benar bahawa Sling TV adalah geo-terhad kepada Amerika Syarikat, berita gembira adalah bahawa dengan Sling TV Virtual Private Network (VPN) siapa saja, di mana saja, boleh berpura-pura berada di AS untuk menyahsekat Sling TV. Untuk penagih TV dan filem di seluruh dunia, Sling TV VPN bermaksud keupayaan untuk menonton TV US sepanjang hari.

ProPrivacy untuk Sling TV 2020

VPN TV Sling terbaik pada tahun 2020 adalah NordVPN. Lihat ulasan video kami di bawah.

Untuk beberapa alternatif, lihat jadual di bawah untuk melihat 5 VPN terbaik untuk Sling TV pada tahun 2020.


 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

VPN TV Sling

VPN untuk Sling TV membolehkan pengguna di seluruh dunia berpura-pura berada di Amerika Syarikat. Hasilnya adalah keupayaan untuk mendapatkan akses kepada mana-mana rancangan TV Sling. Rancangan yang paling popular adalah rancangan Orange dan Blue, dengan harga $ 20 dan $ 25 sebulan. Langganan tersebut memberi penonton akses kepada jumlah peminat AS dan, dengan Sling TV VPN, pameran tersebut boleh didapati di mana-mana sahaja.

Dalam artikel ini, kami menerangkan semua yang anda perlu ketahui mengenai VPN untuk Sling TV. Kami menerangkan bagaimana VPN, bagaimana ia berfungsi dan mengapa satu VPN untuk Sling TV lebih baik daripada yang lain. Kami juga memberitahu anda bagaimana untuk menyahsekat Sling TV dengan VPN. VPN adalah cara paling murah dan terbaik untuk menyahpasang dan menonton rancangan TV dan perdana yang paling AS. Oleh itu, tanpa kelebihan lanjut, inilah lima perkhidmatan VPN Sing TV terbaik.

Apa itu VPN TV Sling?

Rangkaian Persendirian Maya adalah perkhidmatan dalam talian yang mengagumkan yang membolehkan anda berpura-pura berada di negara yang berbeza. Dengan berbuat demikian, anda boleh mengatasi geo-larangan dan kandungan akses yang biasanya disekat. Ini membolehkan anda menonton TV Sling seolah-olah anda berada di AS.

Di samping itu, VPN dipercayai dan dipercayai menyediakan penyulitan kuat. Enkripsi itu dengan selamat meranapkan semua data yang akan datang dan pergi dari PC, komputer riba, telefon pintar atau tablet anda. Hasilnya ialah tiada siapa - Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP), pemerintah, atau pentadbir rangkaian tempatan - boleh memberitahu apa yang anda lakukan secara online.

Keupayaan untuk muncul di negara yang berbeza, ditambah dengan privasi digital penyulitan, adalah kombo sempurna. Itulah sebabnya VPN premium adalah pelaburan yang hebat.

Pertimbangan VPN TV Sling

Apabila memilih VPN terbaik untuk Sling TV, terdapat beberapa pertimbangan yang kami ingat. Paling penting, kami hanya memastikan untuk memilih VPN yang menyediakan kelajuan pantas. Kelajuan sambungan yang cepat adalah sangat penting apabila streaming dalam HD.

Malangnya, sebahagian besar daripada 850 VPN di pasaran terlalu lambat untuk keperluan streaming anda. VPN dalam panduan ini, bagaimanapun, semuanya mempunyai pilihan pelayan AS yang cepat - sehingga anda sentiasa dapat menonton TV Sling.

Pertimbangan kedua adalah privasi. Seperti yang anda akan berpura-pura berada di AS untuk menonton TV Sling, adalah penting bahawa keselamatan dan privasi terjamin. Semua VPN dalam artikel ini dipilih kerana mereka sesuai untuk menonton TV Sling secara peribadi.

VPN TV Sling untuk Peminat Sukan

Sling TV sangat mengagumkan untuk orang yang mahu menyahsekat dan menonton lebih banyak sukan. Dengan VPN Sling TV, peminat sukan boleh mendapatkan akses ke pertandingan golf AS, hoki (NHL), besbol (MLB), bola keranjang (NBA), bola sepak Amerika (NFL), tenis. Malah, tidak ada cara yang lebih baik untuk menonton sukan Amerika Syarikat pada anggaran.

VPN untuk Filem dengan TV Sling

Sling TV memberi anda akses kepada pemilihan filem yang besar. Ini termasuk akses kepada saluran filem tertentu seperti Sundance, Fandor, Epix, Senarai Pendek, HDNet Movies, dan TCM. Juga terdapat Showtime, HBO, Cinemax, Starz Encore, Hallmark, LMN, dan Tribeca Shortlist. Itulah jumlah pilihan untuk penagih filem.

Kenapa Anda Perlu Gunakan VPN untuk Sling TV untuk Kanak-kanak

VPN untuk Sling TV adalah cara yang hebat untuk menghiburkan anak-anak anda! Sling TV memberi akses kepada banyak program kanak-kanak, termasuk saluran Disney (Disney, Disney Junior, Disney XD), saluran Nickelodeon, Boomerang, Cartoon Network, TV Bebek, dan Sling Kids (pilihan pemrograman dan kartun kanak-kanak).

Sling TV Canada

Ramai warga Kanada berminat dengan langganan TV Sling. Sama seperti di mana-mana sahaja, Sling TV disekat di Kanada. Walau bagaimanapun, dengan VPN Sling TV, Canadians boleh menyahsekat Sling TV (sama seperti penonton di lokasi lain boleh). Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut lihat panduan VPN Kanada kami.

VPN TV Sling untuk warga Amerika Syarikat

Malah pelanggan AS yang tidak memerlukan VPN untuk mengakses Sling TV, boleh mendapat manfaat daripada VPN. Mengapa? Kerana kerana sekatan pelesenan, TV Sling tidak dapat menunjukkan saluran TV, program, dan acara TV di seluruh AS. Perkhidmatan tersebut dilabelkan di laman web Sling TV sebagai "pasaran pilih sahaja." Sebagai contoh, Fox Sports hanya tersedia di tempat-tempat tertentu. Bagaimanapun, dengan menggunakan VPN, penduduk AS boleh mengakses aliran Fox Sports dari kod ZIP yang berlainan.

Berikut adalah beberapa contoh yang boleh anda akses dari dalam AS menggunakan VPN Sling TV:

 • FOX Sports Ohio
 • FOX Sports West
 • FOX Sports Florida
 • FOX Sports South
 • FOX Sports Midwest
 • FOX Sports Arizona
 • FOX Sports Cincinnati
 • FOX Sports Detroit
 • FOX Sports North
 • Tiket Perdana Sukan FOX
 • FOX Sports San Diego
 • FOX Sports Southeast
 • FOX Sports Southwest
 • FOX Sports Sun
 • Waktu Sukan Ohio
 • YES (Yankees Entertainment and Sports) Rangkaian.

Cara Membongkar Sling TV dengan VPN

Sangat mudah untuk menyahsekat TV Sling dengan VPN. Untuk berbuat demikian, hanya ikuti langkah-langkah berikut:

 1. Tentukan VPN. Untuk Sling TV, kami mencadangkan ExpressVPN
  kerana ia mempunyai pemilihan hebat pelayan Amerika yang semuanya sangat pantas untuk menstrimkan Sling TV dalam HD.
 2. Klik melalui VPN pilihan anda, dan melanggan perkhidmatan.
 3. muat turun dan pasang perisian. VPN dalam panduan ini membenarkan lebih daripada satu peranti untuk menjalankan VPN secara serentak. Oleh itu, anda boleh menonton TV Sling pada telefon, komputer riba, tablet, dan / atau PC anda.
 4. Jalankan perisian VPN dan pilih pelayan AS dari senarai - klik Sambungkan.
 5. Sekarang bahawa VPN telah disambungkan, ia melindungi anda dengan penyulitan. Di samping itu, anda mempunyai alamat IP AS (yang bermaksud bahawa anda kelihatan berada di AS). Atas sebab ini, anda boleh sekarang arahkan ke SlingTV.com.

Membeli Kad Hadiah Untuk TV Sling

Untuk Langgan perkhidmatan anda akan memerlukan kad hadiah SlingTV (kerana anda tidak mempunyai kad kredit AS dan Kod ZIP). Untuk mendapatkan kad hadiah, anda perlu terlebih dahulu mendapatkan beberapa Bitcoins. Untuk mengetahui cara membeli bitcoin di sini.

 1. Untuk mendapatkan kad hadiah pergi ke sini. Anda akan dialihkan ke eGifter di mana anda boleh membeli kad hadiah $ 25. Ini akan membolehkan anda menggunakan Sling TV selama satu bulan untuk $ 20 dan mendapatkan pelan peningkatan $ 5 untuk sesuatu yang lebih besar (Sling TV menyediakan jisim ekstra di atas pelan asas yang hebat). Anda perlu membayar kad hadiah anda menggunakan Bitcoins.
 2. Sekarang, tebus kad hadiah di portal Sling TV.Sling Tv Giftcard

Gunakan Kad Kredit Maya

 1. Untuk mendaftar, anda perlu mendapatkan kad kredit AS maya seperti ini. Ini sedikit mahal kerana anda perlu membayar yuran keahlian untuk mendapatkan kad maya. Walau bagaimanapun, kad akan membekalkan anda dengan alamat AS dan kod ZIP yang sah. Menggunakan tapak dalam pautan anda perlu membelanjakan $ 65. Walau bagaimanapun, ini akan membolehkan anda membeli dua bulan Sling TV untuk tambahan $ 40 dan $ 10 dolar. (Anda akan kehilangan $ 15 dalam yuran, tetapi untuk ramai orang di seluruh dunia $ 65 selama dua bulan Sling TV dengan tambahan masih nilai yang sangat baik!) Ingat, cara terbaik untuk menggunakan kad kredit maya ialah menggunakannya untuk membeli TV Sling kad hadiah di Walmart. Walmart disenaraikan di laman web US Unlocked jadi ini akan berfungsi, dan anda akan menerima kod baucer TV Sling anda dalam e-mel.

Ingat bahawa Sling TV dibeli setiap bulan mengikut bulan - tiada kontrak lama! Hanya batalkan pada bila-bila masa.

VPN Yang Perlu Saya Dapatkan untuk Sling TV?

Sementara ExpressVPN
adalah VPN kami yang paling disyorkan untuk Sling TV, semua VPN dalam panduan ini telah dipilih dengan teliti kerana mereka sesuai untuk Sling TV. VPN ini terkenal, perkhidmatan yang dilanggan dengan baik yang memberikan kelajuan yang sangat baik untuk streaming. Di samping itu, semua VPN boleh dipercayai dan mempunyai penjagaan pelanggan yang hebat.

Atas sebab ini, anda akan memilih VPN yang selamat yang paling sesuai dengan bunyi anda. Plus semua VPN ini mempunyai tempoh percubaan - jadi jika anda ingin mencuba semuanya tanpa membayar sesuatu, anda boleh!

Sling TV VPN: Kesimpulan

Dalam artikel ini, kami telah menjelaskan semua yang anda perlu ketahui tentang membuka kunci Sling TV dengan VPN. Semua perkhidmatan VPN TV Sling dalam panduan ini hebat, dan semua akan membolehkan anda menyahsekat TV Sling dari mana-mana sahaja.

VPN ini adalah nilai yang selamat, boleh dipercayai, dan hebat untuk wang. Oleh itu, lihatlah dengan cepat, dan pilih VPN untuk Sling TV dengan keyakinan. Kami yakin bahawa ada VPN untuk Sling TV untuk semua orang dalam panduan ini - tidak kira apa keadaan peribadi anda.

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan mengenai pembongkaran Sling TV, jangan ragu untuk menghubungi kami - kami sentiasa gembira dapat membantu!

VPN TV Sling Terbaik: Ringkasan

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me