81.3% warga Singapura mempunyai akses ke internet. Malangnya bagi mereka, Lembaga Pembangunan Media Singapura (MDA) menyekat lebih daripada 100 laman web, termasuk laman berita, perjudian, pornografi, dan juga filem. Cara terbaik untuk memintas blok ini ialah menggunakan VPN untuk Singapura. VPN Singapura akan membiarkan laman web akses orang ramai yang disekat di seluruh dunia serta menyulitkan trafik internet anda sehingga tiada siapa yang tahu apa yang anda lakukan dalam talian.

VPN Terbaik Singapura

Untuk membantu anda, kami telah mengumpulkan senarai lima VPN terbaik untuk Singapura. Jika anda mahukan alamat IP Singapura, anda akan senang mengetahui bahawa semua perkhidmatan VPN dalam senarai di bawah ini mempunyai pelayan di Singapura.

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN


  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

 1. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 2. VyprVPN

  - VPN cepat kilat dengan ciri privasi yang sangat baik

 3. Ivacy

  - Sangat cepat dengan ciri penstriman saluran sejuk

 4. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

 5. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

Pertimbangan VPN Singapura

Dengan menggunakan warga Singapura VPN dapat memintas blok yang dikenakan oleh MDA, mereka juga akan memastikan privasi dan keselamatan dalam talian anda. Apabila memilih VPN terbaik untuk Singapura yang disenaraikan di atas, kami mengambil kira beberapa butiran penting:

 • Penyulitan gred tentera.
 • Dasar privasi yang dipercayai yang akan menjamin perlindungan data anda.
 • Pelayan di seluruh dunia, membolehkan anda membuka sekatan laman web dari pelbagai tempat.
 • Rangkaian pelayan pantas yang akan membolehkan pengguna mereka melakukan tugas intensif data seperti permainan dan streaming dalam HD.

Semua perkhidmatan dalam senarai VPN Singapura kami menawarkan ciri-ciri yang telah kami disenaraikan di atas. Kesemua mereka akan memastikan bahawa anda boleh menyahsekat kandungan sementara tinggal dalam talian peribadi.

Adakah Perundangan VPN di Singapura?

Ya mereka.

Menggunakan VPN tidak menyalahi undang-undang di Singapura. Walau bagaimanapun, menggunakan VPN untuk mengakses kandungan ditapis mungkin. Itulah sebabnya anda perlu mendapatkan VPN yang boleh dipercayai dan dipercayai untuk Singapura yang bersifat peribadi dan selamat.

Di Singapura, tidak sah untuk mengakses kandungan cetak rompak. Ia dikuatkuasakan melalui Akta Hak Cipta. Undang-undang hak cipta yang ketat ini bermakna anda hanya perlu menggunakan VPN di Singapura, semua VPN dalam artikel ini selamat dan mempunyai penyulitan standard yang tinggi. Kerana data anda disulitkan, mustahil bagi ISP atau kerajaan untuk memberitahu bahawa anda mengakses kandungan terhad.

Cara Menyediakan VPN Singapura

Mendapatkan VPN Singapura dan menetapkannya sangat mudah. Hanya ikuti langkah-langkah mudah ini:

 1. Tentukan VPN untuk Singapura. Untuk privasi dan membuka kunci kandungan di Singapura, kami mencadangkan ExpressVPN
  , kerana ia dilengkapi dengan segala yang anda perlukan.
 2. Klik melalui laman web VPN dan melanggan.
 3. Setelah melanggan, muat turun dan pasang perisian.
 4. Pilih pelayan dari senarai dan klik Sambungkan.
 5. Sebaik sahaja VPN menyambung, anda kelihatan berada di negara yang anda pilih dan boleh mengakses laman web seolah-olah anda berada di sana.

Ingat: Terima kasih kepada penyulitan VPN anda, semua data anda disusun dengan selamat. Ini bermakna tiada siapa - bukan ISP, kerajaan, tempat kerja, tuan rumah atau pentadbir rangkaian sekolah - boleh memberitahu apa yang anda sedang lakukan dalam talian!

Dapatkan alamat IP Singapura

Bagi ekspatriat Singapura yang ingin melindungi data mereka dari ISP dan kerajaan mereka semasa menggunakan perkhidmatan internet yang terhad kepada Singapura, jawapannya adalah untuk menyambung ke pelayan VPN di Singapura. semua perkhidmatan yang disenaraikan dalam VPN terbaik kami untuk senarai Singapura mempunyai pelayan yang terletak di Singapura untuk anda gunakan, jumlah lokasi yang ditawarkan berbeza-beza, lihat di bawah:

 • NordVPN - 113 pelayan VPN di Singapura
 • CyberGhost - 1 pelayan VPN di Singapura
 • Ivacy - 1 pelayan VPN di Singapura
 • ExpressVPN - 3 pelayan VPN di Singapura

Dengan menyambung ke salah satu pelayan VPN Singapura, semua data anda akan disulitkan dengan selamat. Walau bagaimanapun, anda masih akan mempunyai alamat IP di Singapura, jadi anda boleh terus menggunakan perkhidmatan web Singapura.

VPN percuma Singapura

VPN Gate adalah perkhidmatan percuma yang dijalankan oleh Universiti Tsukuba di Jepun. Ia adalah satu perkhidmatan yang popular di Singapura. Walaupun ia adalah VPN yang berguna, perlu diperhatikan bahawa ia agak lambat dan tidak cukup baik untuk streaming dan tugas-tugas data yang intensif. Ia berguna untuk membuka kunci beberapa perkara.

Walau bagaimanapun, kata peringatan: VPN Gate sepenuhnya mengakui bahawa ia akan bekerjasama dengan penguatkuasa undang-undang dan pihak berkuasa kerajaan jika ia didekati dengan permintaan untuk berbuat demikian. Atas sebab ini, privasi yang anda dapatkan dengan VPN Gate tidak begitu baik dengan perkhidmatan premium yang tepat. Terdapat juga VPN percuma lain yang boleh anda lihat.

Bingkai MDA Singapura

Apabila anda menyambung ke pelayan VPN di luar Singapura, anda boleh mengakses semua laman web yang disekat oleh MDA. Ini bermakna anda boleh mengakses filem, rancangan TV, berita, kandungan agama, dan kandungan terhad lain. Ia bagus untuk pelajar, wartawan, dan orang lain yang ingin mengakses kandungan ini untuk tujuan penyelidikan atau atas sebab peribadi.

Juga, anda boleh menggunakan VPN Singapura untuk mendapatkan sekatan geo. Walaupun anda tidak mahu membuka kunci laman web yang disekat oleh kerajaan Singapura, VPN boleh menjadi sangat berguna.

VPN akan membolehkan anda menonton perkhidmatan penstriman dari seluruh dunia, dan menyulitkan sambungan anda juga, dengan itu melindungi data anda.

Kesimpulannya

VPN untuk Singapura adalah cara yang baik untuk anda menyembunyikan aktiviti dalam talian anda daripada ISP dan kerajaan. Oleh kerana sifat kerajaan dan undang-undang hak cipta yang agak menindas, ini adalah kelebihan yang hebat. VPN juga hebat untuk mengakses laman web yang ditapis di negara ini.

VPN dalam panduan ini semua mempunyai pelayan cepat kilat yang terletak di seluruh dunia juga sempurna untuk membuka sekatan kandungan geo-terhad. Juga, mereka semua mempunyai dasar privasi yang sangat dipercayai dan penyulitan gred tentera yang kuat.

Kami pasti ada VPN yang ideal untuk Singapura untuk semua orang dalam artikel ini, tidak kira apa keadaan anda. Atas sebab ini, patut mengambil keuntungan dari jaminan wang balik VPN. Dengan cara itu, anda boleh menguji mereka tanpa membebankan wang anda.

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan mengenai penggunaan VPN di Singapura, jangan ragu untuk menghubungi kami di bahagian mesej di bawah.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me