Poland tidak mempunyai undang-undang privasi dalam talian yang tegas untuk melindungi warganya. Ia juga melakukan pengekalan data invasif. Atas sebab ini, ramai orang sedang mencari VPN untuk Poland. Menggunakan Poland VPN akan membiarkan akses orang menghalang laman web dan perkhidmatan.


VPN Poland

Penyulitan VPN juga akan melindungi jejak jejak digital anda dan melindungi aktiviti dalam talian anda daripada mata palsu ISP anda. Dalam artikel ini, kami akan membimbing anda melalui semua yang anda perlu tahu tentang VPN terbaik untuk Poland.

Tetapi buat pertama kali, gunakan jadual di bawah untuk membandingkan senarai pilihan VPN terbaik kami untuk Poland.

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Siapa yang saya perlukan VPN di Poland??

Pertimbangan VPN Poland

Walaupun Poland menjadi demokrasi terbuka yang tidak mengawasi kegiatan internet secara religius, negara ini masih diketahui melakukan beberapa pengekalan data. Di sinilah Rangkaian Peribadi Maya Poland (VPN) boleh menjadi berguna: ia meliputi jejak kaki digital anda.

Dengan menggunakan VPN Poland, anda boleh mengelakkan situasi yang mengelirukan mengenai privasi digital dan perlindungan harta intelek. Selain itu, jika anda adalah seorang penonton yang gemar video streaming dan mengutak-atik, VPN membolehkan anda melakukan seperti yang anda suka dalam talian tanpa perlu bimbang bahawa seseorang sedang menonton.

Penapisan Internet

Setiap negara mempunyai undang-undang fitnah dan penghujatan. Ia juga termasuk lembaga penapis di setiap wilayah. Untuk hiburan di Poland boleh didapati, semua filem dan rancangan TV perlu diedit untuk memenuhi kelulusan penapis.Penapisan

Penapis Poland tidak meluluskan filem-filem yang dibuat di Amerika Syarikat secara automatik. Walaupun penyedia membebaskan filem Amerika di Poland, mereka bukan versi yang sama ditunjukkan di Amerika Syarikat. Pembekal hiburan cuba memastikan bahawa pelanggan antarabangsa hanya boleh mengakses versi video yang disahkan oleh penapis tempatan untuk siaran.

Keselamatan Data

VPN menyembunyikan destinasi sebenar sambungan anda, jadi ISP tidak dapat melaporkan di mana laman web yang anda sambungkan. VPN menyulitkan semua komunikasi. Ini bermakna program pengintipan yang membaca kandungan mesej anda tidak akan dapat melihat bahawa anda memuat turun fail atau mengakses aliran video.Keselamatan data

Semua lalu lintas anda melalui pelayan pengantara. Apabila anda mempunyai program klien VPN dihidupkan, komputer anda hanya akan dapat menerima mesej masuk yang berasal dari pelayan yang dinamakan. Oleh itu, VPN menyediakan anda tanpa nama dan keselamatan.

Lebih-lebih lagi, apabila mengamanahkan data anda, tanpa nama, dan keselamatan adalah dua perkara asas. Dengan menggunakan VPN Poland, anda tidak perlu risau tentang mata yang cuba mengompromikan data atau aktiviti dalam talian.

Untuk meraih faedah utama menggunakan VPN Poland, anda perlu memilih yang terbaik untuk aktiviti yang anda inginkan. Terdapat pelbagai perkara yang masuk ke dalam memilih VPN - daripada kebenaran dan lokasi pelayan P2P - untuk mengawal dasar dan kelajuan. Nasib baik, kami akan menyelam ke semua faktor di bawah ini.

Lokasi Pelayan

Pertama, penting untuk mencari VPN yang menawarkan pelbagai lokasi pelayan yang besar. Terdapat banyak alasan untuk ini. Sebagai contoh, jika anda ingin menggunakan VPN Poland anda untuk mengakses kandungan yang disekat, anda memerlukan VPN dengan lokasi pelayan di negara yang kandungannya ingin anda akses.Lokasi

Selain itu, lokasi pelayan yang berlainan dapat memberi anda kelajuan yang berbeza. Dengan memilih VPN dengan banyak pelayan VPN dan lokasi pelayan, anda dapat menguji pelayan mana yang berfungsi lebih cepat daripada yang lain. Selain itu, jika anda merancang untuk menggunakan VPN Poland anda untuk mengurai, anda memerlukan VPN dengan pelayan yang menggerutu yang optimum.

Torrenting dengan VPN Poland

Walaupun memuat turun fail sempurna, memuat turun fail berhak cipta tanpa izin tidak. Terdapat beberapa negara di dunia yang membenarkan pelanggaran hak cipta. Poland bukanlah salah satu daripada mereka. Anda bertanggungjawab untuk pendakwaan di Poland jika pihak berkuasa menangkap anda memuat turun fail berhak cipta dengan torrents.Torrenting

VPN melindungi anda kerana mereka berdiri di antara anda dan kawanan rakan sebaya untuk fail. Satu-satunya alamat yang dapat dilihat oleh sesiapa ialah alamat VPN, bukan milik anda. Oleh itu, satu-satunya cara yang boleh mengesan aktiviti mengerikan kepada anda adalah jika VPN anda mengganggu anda.

Sesetengah VPN menjelaskan bahawa mereka akan bekerjasama dengan pihak berkuasa sepenuhnya dan menyerahkan semua maklumat yang diminta sekiranya mereka disampaikan dengan perintah mahkamah. VPN lain berusaha keras untuk mengelakkan pengumpulan maklumat mengenai pelanggan mereka. Ini adalah VPN yang harus anda langgan (yang dalam artikel ini).

Di samping itu, kelebihannya jika syarikat VPN didasarkan di luar Poland. Itu meletakkan halangan ekstra dalam laluan peguam hak cipta yang mahu menekankan syarikat VPN untuk maklumat. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang keadaan yang selamat semasa menjijikkan, lihat VPN terbaik kami untuk panduan mengutuk.

Dasar Pembalakan

Mencari VPN Poland yang tidak menyimpan log adalah bahagian kritikal untuk mengekalkan privasi sebanyak mungkin. Jika anda menjumpai penyedia VPN yang menyimpan log, walaupun dalam masa yang singkat, anda meletakkan privasi masa depan anda dan tidak dikenali.Pembalakan

Kebanyakan syarikat VPN berada di bawah bidang kuasa yang mengharuskan mereka menyerahkan data, sekiranya mereka berkhidmat dengan sepina untuk berbuat demikian. Dengan memilih pembekal VPN yang tidak menyimpan log, anda mengelakkan keadaan ini sepenuhnya, dengan itu mengekalkan privasi dan ketiadaan anda.

Kelajuan VPN

Seperti yang disebutkan di atas, kelajuan adalah faktor penting untuk dipertimbangkan ketika memilih VPN. Jika anda berhasrat untuk menggunakan VPN anda untuk streaming atau meretas, kelajuan mungkin akan menjadi faktor kelayakan.Kelajuan

Dengan memilih VPN dengan kelajuan pelayan yang optimum, anda boleh menikmati streaming dan memuat turun video tanpa masalah lag atau penyangga. Walaupun aliran / pengurutan bukanlah perkara utama anda, ia masih mudah untuk menggunakan VPN yang membolehkan anda melayari internet dengan kelajuan pantas.

Kesambungan

Semasa mencari pelayan VPN Poland terbaik untuk disambungkan ke, anda harus mengambil kira beberapa perkara yang berbeza.Kesambungan

Untuk memulakan, cari VPN yang menawarkan banyak pelayan VPN Poland supaya anda boleh membandingkan keputusan. Anda juga harus mencari pembekal VPN yang menawarkan pertukaran pelayan tanpa had dan perkhidmatan selamat secara keseluruhan.

Untuk maklumat lanjut mengenai VPN terbaik 2020, periksa VPN Terbaik kami 2020.

Kesimpulannya

Jika anda tinggal di Poland, anda memerlukan VPN yang melindungi data anda, menyembunyikan lokasi anda, dan itu adalah baik untuk mendapatkan sekatan serantau laman penstriman video. Kedua-dua atribut ini akan memastikan anda selamat dari pendakwaan di Poland. Perkhidmatan penting lain yang anda perlukan dari VPN anda adalah ciri keselamatan untuk menghalang identiti anda daripada dibocorkan ke ISP anda. Kelajuan pantas untuk streaming video HD juga penting.Kesimpulan VPN Poland Terbaik

Anda akan melihat dari ringkasan VPN kami yang disyorkan bahawa semuanya akan membantu anda apabila anda memuat turun atau menyiarkan video di Poland. Tetap selamat di internet dan melindungi diri anda dengan VPN untuk Poland!

Sekiranya harga VPN menjadi kebimbangan, berita baiknya ialah terdapat banyak perkhidmatan VPN murah yang sangat baik di luar sana, lihat panduan VPN murah kami untuk maklumat lanjut.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me