VPN New Zealand adalah cara yang murah untuk menyulitkan semua lalu lintas web anda supaya ISP dan kerajaan tidak dapat memantau semua yang anda lakukan dalam talian. VPN untuk New Zealand juga membolehkan anda memintas blok laman web yang dikenakan oleh ISP dan sekatan geografi yang menghalang orang mengakses kandungan dari luar negara. Dengan VPN, Kiwis mendapat privasi digital dan kebebasan akses sepenuhnya - ke seluruh internet.


Apakah VPN terbaik untuk New Zealand??

Terdapat beratus-ratus VPN di pasaran yang mengapa memilih VPN untuk New Zealand boleh menjadi rumit.

 1. NordVPN

  - VPN murah yang menyediakan banyak ciri mewah pada kadar yang membutakan

 2. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 3. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 4. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

 5. Ivacy

  - VPN yang pantas dan selamat yang sempurna untuk membuka kunci lebih banyak kandungan

Pakar-pakar kami di sini di ProPrivacy.com telah menghabiskan lima tahun terakhir menguji, mengaudit, dan mengkaji semula VPN terkemuka di dunia. Itu meletakkan kita dalam kedudukan yang unik untuk mengetahui VPN mana yang mempunyai ciri-ciri terbaik untuk tujuan tertentu. Berikut ialah senarai ringkas ciri yang kami cari apabila memilih perkhidmatan VPN New Zealand terbaik:

 1. Pelayan yang terletak di seluruh dunia dan di Australia dan New Zealand: Keupayaan untuk menyambung ke pelayan di mana anda memerlukannya membolehkan anda mengakses kandungan terhad dari seluruh dunia.
 2. Kelajuan pantas: Kelajuan VPN adalah penting untuk sesiapa sahaja yang ingin menstrimkan kandungan. Dengan menggunakan VPN untuk pelanggan Netflix boleh mengakses kandungan dari seluruh dunia, termasuk versi AS dengan mempunyai beribu-ribu lagi filem dan rancangan TV. Semua perkhidmatan dalam VPN terbaik kami untuk senarai New Zealand cukup cepat untuk menstrim dalam HD.
 3. Dasar privasi yang kuat: VPN hanya setaraf dengan dasar pengendalian data mereka. Cadangan kami semua mempunyai amalan data kedap air yang memastikan tidak pernah ada data tergantung di pelayan yang pihak berkuasa boleh mendapatkan tangan mereka.
 4. Aplikasi untuk semua platform dengan banyak ciri-ciri teratas: VPN ini berfungsi pada semua peranti dan mempunyai semua ciri yang anda perlukan untuk melindungi privasi anda di rumah dan WiFi awam
 5. Nilai untuk wang: Dalam industri VPN, harga perkhidmatan tidak selalu menunjukkan kualiti. Sesetengah VPN yang lebih murah adalah sangat baik manakala beberapa perkhidmatan mahal adalah biasa-biasa sahaja. Dalam kajian ini, kami telah mencadangkan perkhidmatan yang mempunyai ciri-ciri terbaik pada harga yang berpatutan.

Senarai pelayan VPN New Zealand

The VPN disyorkan dalam artikel ini semua mempunyai pelayan di New Zealand...

 • NordVPN - 40 pelayan (di pusat pelayan tunggal)
 • CyberGhost - 10 pelayan
 • ExpressVPN - 1 pelayan (menyediakan beratus-ratus alamat IP)
 • PrivateVPN - 1 pelayan
 • Ivacy - 1 pelayan

Apakah itu VPN New Zealand??

Rangkaian Persendirian Maya (VPN) adalah perkhidmatan dalam talian yang anda muat turun ke peranti anda. VPN New Zealand yang terbaik mempunyai aplikasi untuk semua platform yang boleh anda gunakan serentak di telefon, tablet, komputer riba dan mesin desktop anda.

Sebaik sahaja anda menggunakan aplikasi VPN untuk menyambung ke pelayan VPN, semua lalu lintas web yang datang dan pergi dari mesin anda disulitkan - bermakna tiada siapa yang boleh mengaksesnya. Ini melindungi anda dari penggodam apabila anda menggunakan hotspot WiFi awam. Ia juga menghentikan kerajaan dan ISP anda daripada mengesan anda.

Nyahsekat semua kandungan terhad

Ramai orang membeli VPN untuk privasi. Walau bagaimanapun, perkara yang hebat tentang menggunakan VPN di New Zealand adalah bahawa anda juga boleh menggunakannya untuk menyembunyikan alamat IP anda. Ini menghentikan laman web yang anda lawati daripada mengetahui di mana anda berada - dan menghentikannya daripada menjejak anda.

Ia juga membolehkan anda berpura-pura berada di negara yang berbeza untuk mengakses lebih banyak kandungan:

 • Akses perkhidmatan geografi terhad seperti BBC iPlayer atau Netflix AS
 • Akses laman web yang ditapis oleh kerajaan atau disekat oleh ISP
 • Akses aliran TV di Australia atau seluruh dunia
 • Lihat pertandingan sukan geo-terhad dan bayar bayaran penstriman asing bagi setiap pandangan
 • Gunakan perkhidmatan laman web hanya terhad di New Zealand semasa anda bercuti
 • Buka blok laman streaming seperti putlocker atau muat turun di bajak laut

Menjadi lebih selamat dalam talian dengan VPN untuk New Zealand

Setiap kali anda menyambung ke internet di WiFi awam, anda membuka diri kepada penggodam. Penyediaan hotspot WiFi secara tidak sengaja membolehkan penjenayah siber untuk mengakses data anda melalui rangkaian awam. Ini membolehkan pencuri mencuri kelayakan, kata laluan dan butiran bank atau kad kredit anda. Menyambung ke WiFi awam juga membuka anda sehingga ancaman hotspot kembar jahat. Ini adalah hotspot WiFi awam yang ditubuhkan oleh penggodam di tempat yang anda harapkan mereka - yang direka untuk menangkap data anda.

Penyulitan yang menyediakan VPN membolehkan anda menggunakan WiFi awam tanpa perhatian. Anda boleh menyambung ke internet di mana-mana dan terima kasih kepada penyulitan VPN yang kuat tiada siapa yang dapat mengakses trafik anda, termasuk semua data sensitif anda.

Kesimpulan VPN New Zealand

Sama ada anda mahu melindungi privasi anda terhadap pengawasan kerajaan - atau anda ingin mengakses laman web yang disekat - VPN untuk New Zealand adalah apa yang anda perlukan.

Biro Keselamatan Komunikasi Kerajaan New Zealand (GCSB) dikenali untuk bekerjasama dengan NSA, dan menjadi sebahagian daripada perjanjian pengawasan Five Eyes adalah keprihatinan yang melampau bagi siapa saja yang menghargai privasi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me