VPN Mexico


Sesiapa yang tinggal di atau melawat Mexico memerlukan cara untuk mengalirkan perkhidmatan global.

Mereka juga memerlukan perlindungan privasi daripada pengesanan aktiviti, terutamanya jika memuat bahan yang dilindungi hak cipta.

Ini, dan banyak lagi, dengan mudah dapat dicapai oleh VPN untuk Mexico.

VPN terbaik Mexico

Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai bagaimana VPN berfungsi dan bagaimana mereka boleh membantu anda dengan aktiviti internet anda kemudian dalam laporan ini. Pertama, mari kita lihat pada senarai lima VPN terbaik untuk Mexico.

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Pertimbangan VPN Mexico

Mexico mempunyai infrastruktur internet yang hangat dan jalur lebar mahal. Faktor-faktor ini telah mengekalkan kadar akses jalur lebar yang rendah, hanya pada 11% pada tahun 2016. Ini berbanding dengan pangkalan pengguna jalur lebar rata-rata 29% di negara-negara Pertubuhan bagi Kerjasama Ekonomi dan Pembangunan (OECD). Walau bagaimanapun, Mexico sedang mengejar. Pertumbuhan pesat dalam akses internet baru-baru ini ada pada perkembangan telefon pintar. Itu menjadikan hotspot WiFi sangat menarik bagi orang-orang Mexico yang berjuang untuk memenuhi keperluan.Pertimbangan VPN Mexico

Jika anda bercakap Bahasa Sepanyol, Mexico adalah TV syurga. Sabun negara menarik penonton besar di seluruh Amerika Latin. Walau bagaimanapun, jika anda seorang ekspatriat yang tinggal di Mexico, atau melawat bercuti, anda mungkin berjuang untuk bersaing dengan dialog yang tinggi dan plot bersemangat drama Mexico. Masuk ke kandungan laman web TV di negara asal anda akan menjadi keutamaan.

Walaupun penembusan internet di Mexico adalah minimum, kerajaan mengambil sikap yang tenang terhadap pengawalan 'bersih. Walau bagaimanapun, peningkatan dalam aktiviti internet dalam beberapa tahun kebelakangan ini telah menarik perhatian ahli perundangan. Oleh itu, kerajaan mengambil langkah untuk memperluaskan pelaburan dalam infrastruktur telekom.

Undang-undang Telekomunikasi

Undang-undang telekomunikasi

Perkembangan itu membawa kepada Undang-undang Telekomunikasi pada tahun 2014. Undang-undang itu telah membatalkan penyediaan telekomunikasi dan memetakan pembangunan tulang belakang kabel negara.

Sayangnya, semasa meletakkan asas bagi ledakan internet di Mexico, Undang-undang Telekomunikasi juga memperkenalkan kewajiban pada Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP) dan rangkaian mudah alih untuk menyimpan log aktiviti pengguna. Hari-hari kebebasan internet secara beransur-ansur semakin hampir di Mexico.

Anda boleh dikesan berdasarkan aktiviti anda sehingga dua tahun. Itulah tempoh mandat yang harus disimpan dalam aktiviti aktiviti. Kerajaan Mexico berharap dapat membuat maklumat untuk memerangi dadah dan penyeludup senjata. Walau bagaimanapun, maklumat aktiviti yang disimpan juga dipertanggungjawabkan untuk mana-mana peguam hak cipta dengan perintah mahkamah.

Bagaimana Kerja VPN?

Undang-undang Telekomunikasi pada tahun 2014 hanya mewajibkan ISP dan rangkaian mudah alih untuk menyimpan log aktiviti. VPN tidak tertakluk kepada keperluan ini. VPN membawa semua trafik internet anda melalui ISP anda dengan alamat destinasi komunikasi bertopeng. Balasan yang masuk ke komputer anda juga mempunyai alamat asal bertopeng.Bagaimana kerja VPN

Oleh itu, walaupun ISP yang mengendalikan trafik internet anda di Mexico sedang melengkapkan segala-galanya, ia tidak mendapat maklumat yang betul untuk disimpan. Jika sesiapa cuba untuk mengesan aktiviti anda, mereka akan mengikuti jalan ke pelayan VPN yang anda pilih. Di sana, jejak itu akan menjadi sejuk.

VPN tanpa nama

Anonimity

Semua VPN dalam senarai kami menyimpan aktiviti pelanggan mereka rahsia. VPN perlu menjejaki sambungan yang dibuat oleh pelanggan mereka semasa sambungan tersebut berterusan. Mereka perlu rujukan silang yang pelanggan mempunyai alamat IP masking supaya mereka boleh menghantar balasan kepada komputer yang betul. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja rehat sambungan, tidak ada keperluan bagi VPN untuk menyimpan rekod aktiviti tersebut. VPN yang disyorkan kami membuat titik memadam semua rekod sambungan secepat mungkin. Oleh itu, tidak ada maklumat untuk disampaikan kepada peguam, sekiranya mereka tiba dengan perintah mahkamah.

Perlindungan VPN menjadikannya lebih selamat untuk anda memuat turun hiburan dengan rangkaian peer-to-peer (P2P). Beberapa perkhidmatan penstriman, seperti Masa Popcorn dan beberapa saluran di Kodi, juga boleh menimbulkan masalah, jadi apabila streaming, kami mengesyorkan menggunakan VPN untuk Kodi atau VPN Popcorntime jika anda menggunakan perkhidmatan ini. Itu kerana mereka menyampaikan bahan berhak cipta tanpa membayar hak kepadanya.

Sekatan Serantau

Kebanyakan laman web penstriman menyediakan akses kepada kandungan mereka kepada penonton di negara mereka sendiri. Oleh itu, laman web AS dan UK akan mengunci anda jika anda cuba mengaksesnya dari Mexico. Pelayan streaming boleh memberitahu dari alamat IP anda bahawa anda berada di Mexico.

Sekatan serantau

Sebelum anda menghidupkan VPN anda, anda perlu memilih pelayan pengantara. VPN mempunyai pelayan di seluruh dunia. Apabila anda menghidupkan VPN, perisian klien pada komputer anda menyambung ke pelayan yang dinamakan. Semua komunikasi di antara kedua-dua titik disulitkan sepenuhnya. Pelayan VPN meneruskan mesej internet anda ke destinasi yang dimaksudkan. Walau bagaimanapun, pelayan mengubah alamat IP asal kepada salah satunya. Jika anda memilih pelayan VPN di negara yang sama dengan perkhidmatan penstriman yang anda ingin akses, anda akan kelihatan berada di lokasi yang betul. Ia akan membuka sekatan perkhidmatan.

Terdapat satu lagi komplikasi dengan masuk ke pelayan streaming. Syarikat-syarikat yang menjalankan perkhidmatan ini diwajibkan oleh kontrak hak cipta untuk menyekat penghantaran kandungan mereka ke negara masing-masing. Mereka perlu mengambil semua langkah yang mungkin untuk memenuhi kewajipan ini. Perkhidmatan streaming mengetahui VPN. Mereka melaksanakan program penapisan untuk mengesan dan menyekat lalu lintas VPN.

Tidak semua VPN boleh masuk ke setiap perkhidmatan streaming. Menonjolkan identiti komunikasi VPN adalah mahal. Oleh itu, banyak pembekal VPN, terutama perkhidmatan percuma, melepaskan pertarungan. Penyedia di senarai kami VPN terbaik untuk Mexico mengambil perjuangan untuk mendapatkan sekitar sistem pengesanan VPN dengan serius. Ini adalah antara VPN yang paling berjaya di dunia untuk membantu pelanggan masuk ke perkhidmatan penstriman mereka yang dipilih.

VPN untuk Mexico: Kesimpulan

Masalah utama yang mungkin anda hadapi ketika melakukan aktiviti internet di Mexico semuanya dapat diselesaikan dengan memasang VPN. Ia tidak menyalahi undang-undang untuk menggunakan VPN di Mexico. Jika anda memilih perkhidmatan yang bereputasi yang tidak menyimpan sebarang log, anda tidak akan dapat dikesan melalui sambungan internet anda.

Terus selamat apabila anda mengakses web dan cuba satu VPN yang disyorkan untuk Mexico.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me