Walaupun Itali adalah ahli Kesatuan Eropah, itu tidak bermakna anda selamat ketika melayari internet.VPN Italy


Oleh itu, anda harus sentiasa mengambil langkah keselamatan tambahan, contohnya, dengan menggunakan VPN Itali.

Selain itu, VPN akan membolehkan anda mengakses kandungan yang dihadkan oleh geografi seperti Netflix, Hulu, dan Rai TV. Jadi, bukan sahaja anda akan menuntut semula privasi anda, tetapi anda juga akan dapat menonton pertunjukan dan filem yang hebat, di mana sahaja anda berada. Tanpa kos tambahan.

VPN Terbaik Untuk Itali

Lihat pemilihan VPN kami yang terbaik untuk digunakan di Itali di bawah.

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

  - VPN bernilai hebat dengan pelayan yang menumpukan kepada akses kepada SkyGo Itali dan Netflix

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Menggunakan VPN di Itali: Pertimbangan

Terus membaca perkara di bawah untuk mengetahui mengapa menggunakan VPN adalah penting. Tambahan pula, kami menyerlahkan kesan undang-undang Itali mengenai privasi dan keselamatan.

Kebebasan Tekan Itali

Kebebasan Tekan ItaliItali adalah negara yang sangat polarisasi.

Oleh itu, banyak berita di negara ini tidak dapat dipertikaikan dan keluasannya terhad.

Selain itu, sumber berita lain boleh dibatasi dengan cepat melalui penggunaan undang-undang hak cipta dan fitnah.

Walaupun sebahagian besar daripada ini adalah sisa daripada kerajaan terdahulu, ia masih lazim hari ini. Oleh itu, untuk melindungi diri anda daripada pendakwaan undang-undang, penggunaan VPN di Itali sangat disyorkan. Ia akan membolehkan anda mengakses berita terhad dan juga melindungi anda jika anda menerbitkan kandungan terhad.

Pembetulan

Autistici / Inventati adalah penyedia e-mel yang berpangkalan di Itali yang juga boleh membantu melindungi komunikasi peribadi anda. Ia adalah penting sebagai Itali sangat berminat untuk melakukan penyadapan dan mempunyai akses cepat kepada maklumat peribadi (tanpa memerlukan waran).Pembetulan

Meninggalkan data anda yang tidak dienkripsikan hanyalah bentuk yang buruk hari ini. Walaupun ada cara untuk memastikan bahawa inisiatif wiretapping tempatan yang berpotensi tidak menjejaskan data anda.

Program pembetulan biasanya (walaupun tidak selalu) berlaku di dalam sempadan negara. Dalam kes ini, pastikan anda menyambung ke pelayan VPN asing harus melindungi anda. Ia akan melindungi anda daripada mana-mana agensi kerajaan atau penyemak pendengaran.

Isu Hak Cipta

Hak cipta di Itali

Kerajaan Itali sudah ada tindakan keras secara besar-besaran terhadap privasi internet dan isu hak cipta, begitu banyak supaya kerajaan AS memuji mereka! Terdapat banyak kes takedown laman web untuk hanya masalah kecil.

Sebahagian daripada ini kes-kes yang bertepatan dengan kebebasan akhbar (lihat di atas) - dan bertujuan untuk mengehadkan akses orang kepada berita yang lebih luas.

Fitnah

Defamasi juga menjadi isu utama,

dan dalam satu kes tertentu, pengguna Facebook diperintahkan untuk membayar denda kerana memfitnah majikannya di halaman Facebooknya sendiri - prosiding undang-undang yang boleh membuka banyak pintu untuk tindakan yang sama.

Ini adalah sebahagian daripada isu utama yang menunjukkan betapa perlu anda bimbang tentang privasi anda, dan mengapa anda perlu mengambil langkah tambahan untuk melakukannya.

Anti-lanun

Terdapat baru-baru ini undang-undang anti-cetak rompak baru yang membuat perkongsian fail dan P2P lebih sukar di Itali. Tahun lalu, perkara-perkara yang agak lembap dan tidak terkawal. Sekarang, nampaknya pendulum sedang berayun dan seterusnya ke arah yang lain.Undang-undang Anti-lanun Itali

Pemegang hak cipta bergembira kerana pemerintah Itali memutuskan untuk memihak kepada pindaan anti-lanun.

Malah, authorities tidak perlu mengadakan percubaan untuk menghalang laman web hosting atau menghubungkan ke kandungan bajakan. Dan walaupun banyak kumpulan dalaman - termasuk ISP - berpendapat bahawa undang-undang baru adalah pelanggaran hak asasi manusia, keputusan baru masih ada.

Lihat VPN terbaik kami untuk artikel torrents untuk mengetahui lebih lanjut.

Pelayan VPN Itali

Artikel ini memberi tumpuan Penyedia VPN yang menawarkan pelayan yang terletak di Itali. Walau bagaimanapun, menggunakan pelayan Itali tidak ideal jika privasi merupakan sebab utama anda menggunakan VPN. Ini adalah kerana penguatkuasaan hak cipta yang tinggi dan pelbagai isu pengawasan (termasuk pengawasan besar-besaran komunikasi Itali oleh NSA).Pelayan VPN Itali

Lebih banyak pengguna yang berfikiran privasi akan lebih baik memilih pelayan yang terletak di Switzerland, Republik Czech, Luxemburg, atau Romania. Pelayan di negara berdekatan akan membantu mengurangkan jumlah overhead dan latensi yang diperkenalkan pada sambungan internet anda. Walau bagaimanapun, anda mungkin mahu menyambung ke lokasi yang lebih jelas.

Tonton Rai TV di luar Itali

Anda juga boleh menggunakan VPN untuk mengakses kandungan Itali apabila di luar Itali. Terdapat beberapa saluran Itali yang boleh anda tonton, tetapi yang paling penting anda boleh menonton TV Rai di luar Itali.

Rai TV adalah syarikat penyiaran kebangsaan Itali, dan ia menawarkan 12 saluran dalam talian yang boleh anda akses dengan menggunakan VPN. Oleh kerana sekatan serantau, Rai TV tidak tersedia di tempat lain kecuali Itali. Oleh itu, jika anda menyambung ke pelayan VPN Itali, anda akan dapat menontonnya di luar Itali.

VPN Terbaik untuk Itali: Kesimpulan

Menggunakan VPN untuk Itali semudah membayar dan kemudian memasang perkhidmatan. Dalam artikel ini, kami telah menunjukkan lima VPN terbaik untuk Itali. VPN Terbaik untuk Kesimpulan Itali

Anda kini boleh menggunakannya untuk melindungi diri anda dan menonton kandungan terhad secara geografi.

Oleh itu, teruskan dan berdaftar dengan salah satu perkhidmatan VPN Itali hari ini untuk membantu melindungi privasi anda!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me