Sesiapa yang memeriksa sebuah hotel dengan peranti yang berkaitan dengan Internet adalah sasaran utama untuk penggodam. Sekiranya anda ingin melindungi data peribadi anda dan mengelakkan membiarkan mata-mata masuk ke dalam rangkaian syarikat anda, anda perlu menggunakan VPN yang kuat di hotel anda yang boleh menghalang jejak ini dalam trek mereka.


Senarai VPN terbaik untuk Hotel

Sekiranya anda mencari jawapan yang cepat lihat jadual di bawah untuk melihat apa yang pakar kami dinilai sebagai VPN terbaik untuk hotel. Tatal di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut.

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Pelbagai helah membenarkan orang jahat menggunakan telefon pintar atau komputer anda sebagai laluan ke mana-mana data atau rangkaian peranti anda mempunyai akses kepada. Untuk melindungi anda dari ini, kami telah memilih 5 VPN terbaik untuk hotel dari arkib besar kami yang melebihi 150 ulasan VPN. Setiap adalah pantas, menggunakan teknologi penyulitan yang sangat kuat, dan boleh melindungi privasi anda dari hampir sebarang ancaman.

Pengintilan elektronik adalah industri bernilai berbilion dolar, dan setiap orang adalah sasaran. Menggunakan salah satu VPN ini di mana-mana hotel yang anda lawati adalah bentuk perlindungan terbaik.

VPN Terbaik untuk Hotel: Pertimbangan

Tetap selamat di Rangkaian WiFi Hotel

Ia dulu orang jahat memerlukan akses fizikal ke peralatan anda untuk menggodamnya. Hari ini, mereka boleh melakukannya melalui sambungan Internet anda. Mereka boleh menggunakan sambungan WiFi percuma hotel anda sebagai cara untuk mendapatkan spyware ke telefon atau komputer anda.

Sejak itu, mereka mempunyai akses kepada apa sahaja yang disambungkan oleh peranti anda. Log masuk ke rangkaian rumah anda selepas perjalanan anda, dan segala-galanya boleh diakses. Log masuk ke rangkaian syarikat anda, dan mereka boleh mencuri harta intelek, bingkai syarikat anda untuk beberapa jenayah yang mereka lakukan, malah melumpuhkan peranti lain.

Untuk mengelakkan mimpi ngeri ini, anda perlu menggunakan VPN yang kuat, selamat. Ini akan melindungi anda di hotel anda serta di mana-mana hotspot WiFi lain yang anda hadapi. Dengan menetapkan VPN anda untuk keselamatan maksimum, termasuk perlindungan WiFi automatik dan suis membunuh, anda membuat hampir tidak mungkin orang jahat untuk masuk ke dalam peranti anda melalui sambungan Internet mereka.

Buka Kandungan Kandungan Abroad

Malah mengabaikan ancaman penggodam dan pengintip, masuk akal untuk menggunakan VPN di sebuah hotel. Rangkaian hotel tidak semestinya membolehkan anda mendapat akses kepada semua kandungan yang anda mahukan. Kerajaan tempatan mungkin memaksa mereka untuk menyekat kandungan tertentu untuk alasan politik atau agama. Atau pengurusan hotel mungkin tidak mahu anda menggunakan semua bandwidth mereka bermain permainan dalam talian.

Dalam kes ini, VPN akan membiarkan anda berkeliling blokade. VPN menyulitkan segala-galanya ke atau dari komputer anda. Oleh kerana rangkaian hotel tidak dapat melihat bahawa anda melawat tapak yang dilarang atau bermain permainan, mereka tidak tahu untuk menghalang anda.

Jika anda berada di sebuah hotel di negara lain, anda mungkin akan mengalami pelbagai jenis kandungan yang disekat. Perkhidmatan streaming biasanya menghadkan di mana anda dibenarkan untuk melihat kandungannya kerana kontrak dengan pencipta kandungan. Walaupun anda mempunyai langganan berbayar untuk perkhidmatan di negara asal anda, perkhidmatan ini mungkin menghalang anda daripada melihat rancangan kegemaran anda ketika di negara lain.

VPN boleh membantu masalah ini dengan menipu perkhidmatan streaming memikirkan bahawa anda berada di tempat yang kandungan yang anda inginkan tersedia secara sah. Tidak semua VPN membuka kunci semua, tetapi dengan memilih salah satu yang boleh mengakali perkhidmatan penstriman yang anda gunakan, anda akan mempunyai akses kepada kandungan anda dari mana-mana hotel.

VPN untuk Hotel: Kesimpulan

Peretas memecah masuk ke telefon pintar dan komputer melalui sambungan WiFi Hotel adalah hobi kegemaran setiap orang dari penggodam masa kecil kepada penjenayah siber yang disokong kerajaan, kepada kerajaan yang bermusuhan. Meninggalkan peranti anda yang tidak dilindungi ketika menginap di hotel telah menjadi sangat berbahaya.

Jangan mengambil sebarang risiko apabila anda pergi ke hotel - dapatkan salah satu daripada lima VPN terbaik untuk hotel hari ini!

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me