Terdapat banyak kelebihan menggunakan VPN untuk Fortnite, dan, dalam beberapa kes, Fortnite VPN diperlukan untuk menyambung dan bermain. IP yang diharamkan, penyambungan yang lambat, dan juga secara tidak sengaja ditandakan untuk menipu - semuanya telah dilaporkan oleh pemain yang tidak puas hati - sebagai sebab untuk permainan yang terganggu. Menggunakan VPN untuk Fortnite boleh membantu menyelesaikan semua masalah ini.


Dalam artikel ini, kami menjelaskan manfaat menggunakan VPN Fortnite. Kami menilai VPN mana yang terbaik untuk memaksimumkan permainan anda sambil meminimumkan kerumitan bahawa beberapa dasar pereka permainan, dan bahkan kesalahan rawak, boleh menyebabkan.

Senarai VPN Terbaik untuk Fortnite

Lihat jadual di bawah untuk melihat apa yang pakar kami dinilai sebagai VPN terbaik untuk Fortnite.

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Apakah VPN untuk Fortnite??

VPN membolehkan anda menyambung ke Internet melalui peranti perantara. Iaitu, apabila anda berada dalam talian, anda menyambung ke pelayan VPN yang seterusnya menyambung ke Internet bagi pihak anda. Semua lalu lintas anda diarahkan melalui peranti ini sebelum ia bergerak ke ruang siber. Ini mempunyai banyak kelebihan, beberapa yang sangat berguna untuk digunakan dengan Fortnite.

Sambungan VPN boleh menyulitkan lalu lintas dan menyembunyikan lokasi fizikal anda. Unsur yang paling berguna untuk VPN untuk Fortnite adalah hakikat bahawa pelayan Fortnite tidak akan melihat alamat IP sebenar anda apabila anda menyambungkan. Sebaliknya, mereka akan melihat IP pelayan VPN.

Kedua, dalam keadaan tertentu, VPN juga boleh mengurangkan ketinggalan rangkaian yang mungkin anda alami dan bahawa anda mungkin juga ditendang keluar dari perlawanan untuk.

Dalam bahagian berikut, anda akan melihat bagaimana faedah VPN ini berguna untuk bermain Fortnite.

Kenapa saya memerlukan VPN untuk Fortnite?

Salah satu sebab yang paling digemari untuk masalah sambungan ke Fortnite adalah mesej ralat yang timbul menyatakan: "Anda telah dialih keluar daripada perlawanan kerana IP, VPN, mesin, atau penipuan anda. Kami mengesyorkan supaya tidak menggunakan perkhidmatan VPN atau proksi semasa cuba bermain Fortnite. "

Untuk pemain Fortnite ini, maklum balas emosi yang sama terhadap pengguna yang dialami oleh pengguna Windows ketika melihat Blue Screen of Death. Setelah berpengalaman ini, ini bukan pengalaman yang sangat menyeronokkan.

5 Best Vpns Untuk Fortnite01 E1520344864337

Penerbit Fortnite mencadangkan bahawa ralat ini muncul di bawah beberapa syarat. Yang paling biasa ialah alamat IP anda disenarai hitam kerana penipuan atau aktiviti lain yang dilarang, atau mempunyai ketinggalan rangkaian yang tidak dapat diterima. VPN boleh membantu menyelesaikan kedua-dua situasi.

VPN untuk Syarat Perkhidmatan Fortnite

Sebelum masuk ke bahagian teknikal bagaimana VPN untuk Fortnite dapat membantu menyelesaikan komplikasi ini, mari kita lihat beberapa isu undang-undang. Ya, mereka mungkin agak membosankan, tetapi mereka menumpahkan banyak cahaya tentang mengapa menggunakan VPN mungkin diperlukan untuk anda.

Menurut Syarat Perkhidmatan Permainan Epic, sebarang penggunaan perkhidmatannya, termasuk bermain Fortnite, dengan cara atau untuk "tujuan [yang] menyalahi atau melampaui ruang lingkup penggunaan yang dimaksudkan oleh Layanan" adalah dilarang. Ini bermakna mereka mempunyai mekanisme tertentu di tempat yang dapat mengesan apa yang disebut maksud yang dilarang.

Walau bagaimanapun, mereka menyatakan bahawa "Epic juga berhak untuk menamatkan akses anda kepada semua atau sebahagian daripada Perkhidmatan untuk sebarang atau tiada sebab, termasuk tanpa had, apa-apa pelanggaran Syarat-syarat ini." Oleh itu, jika atas sebab apa sahaja anda disekat daripada bermain Fortnite, tidak ada ketelusan wajib di bahagian Epic mengapa tindakan sedemikian telah diambil.

Ini telah menyebabkan lebih daripada satu peristiwa di mana pengguna telah diharamkan kerana alasan yang tidak diketahui. Sesungguhnya ia adalah salah satu daripada aduan yang paling biasa yang terdapat di forum Epic.

Kini, perlu dijelaskan bahawa menggunakan VPN dengan Fortnite bukanlah pelanggaran Syarat Perkhidmatan. Ia tidak dinyatakan di mana-mana sahaja bahawa penggunaan sedemikian adalah dilarang. Oleh itu, sebutan semata-mata tentang penggunaan VPN dalam mesej ralat yang dinyatakan di atas dapat agak menyesatkan.

Tidak kira apa pun alasannya, anda boleh menggunakan VPN untuk menyelesaikan masalah yang mungkin timbul.

Alamat IP Fortnite diharamkan

Walaupun tidak jelas apa mekanisme yang digunakan Epic Games untuk menentukan sama ada seseorang melanggar syarat perkhidmatan mereka, yang jelas adalah kaedah pemain yang ditegur kerana didakwa melakukannya. Alamat IP pemain yang menyinggung itu disenarai hitam atau diharamkan, sama ada untuk tempoh waktu tertentu (beberapa jam atau hari) atau dalam beberapa kes selama-lamanya.

VPN terbaik untuk Fortnite

Ini bermakna bahawa sebarang cubaan menyambung dari alamat IP yang dilarang akan menghasilkan mesej ralat yang disebutkan di atas. Dalam kes sedemikian, apa yang VPN boleh lakukan ialah bertindak sebagai orang tengah antara anda dan pelayan Fortnite, pada dasarnya menyembunyikan alamat IP yang dilarang anda dan memaparkan alamat IP yang disediakan oleh pelayan VPN yang anda sambungkan ke.

Walau bagaimanapun, anda harus ingat bahawa alamat IP pelayan Fortnite yang melihat apabila anda menggunakan VPN mungkin juga diharamkan jika anda kemudiannya menyalahgunakan perkhidmatan atau melanggar syarat perkhidmatan Fortnite. Ia juga mungkin berlaku bahawa pemain lain telah menggunakan dan menyalahgunakan Fortnite melalui pelayan VPN tertentu dan telah mengharamkan alamat IP itu sebelum anda menggunakannya!

Perkhidmatan VPN yang disenaraikan dalam artikel ini telah mengesahkan bahawa perkhidmatan mereka boleh digunakan untuk berjaya dan berkesan menyambung ke pelayan Fortnite, yang menunjukkan bahawa pelayan mereka sememangnya membenarkan IP pada infrastruktur rangkaian permainan. Lebih-lebih lagi mereka beratus-ratus jika tidak beribu-ribu IP untuk dipilih.

Menyelesaikan latensi rangkaian dan ketinggalan pada Fortnite

Pemain Fortnite perlu sedar bahawa VPN tidak semestinya penyelesaian untuk mengurangkan latensi dan lag. VPN menjadikan perjalanan trafik anda lebih jauh: yang menyebabkan bersih anda memperlahankan peratusan yang kecil (walaupun anda menggunakan VPN terbaik di dunia). Semakin bersih jaringan anda, bermula dengan, lebih banyak VPN dapat mempengaruhi kelajuan internet anda. Sebab itulah sangat penting bagi anda untuk memilih VPN yang cepat di tempat pertama. Malangnya, kebanyakan VPN tidak pantas. Sebenarnya, sebahagian besar VPN mempunyai pelayan rumit yang perlahan.

Kadang-kadang, ISP memperkenalkan batasan lebar jalur ketika orang melakukan tugas intensif data seperti menonton video HD atau permainan. Di sinilah VPN boleh meningkatkan kelajuan internet anda. Penyulitan VPN sepenuhnya tidak memintas pendaratan bandwidth ISP, membolehkan anda bermain Fortnite dengan kelajuan terpantas yang tersedia untuk anda.

Dengan menggunakan perkhidmatan VPN yang cepat dari panduan ini, memilih pelayan yang secara geografi berhampiran pelayan Fortnite, dan memilih mekanisme penyulitan yang sesuai, anda mungkin dapat mengurangkan latensi dan meningkatkan pengalaman permainan anda. Ini adalah sesuatu yang anda perlukan untuk menguji dari lokasi anda dan di mana jaminan wang kembali bermanfaat.

Ingat: ini mesti ditaksir berdasarkan kes mengikut kes. Untuk mencari lokasi pelayan terbaik, anda mesti cuba pelbagai penyelesaian dan memilih yang terbaik untuk situasi anda.

Bagaimana untuk menyediakan VPN untuk Fortnite

Jadi, anda mahu memasang VPN untuk Fortnite? Bagaimanakah anda boleh melakukannya? Nah, perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah memilih pembekal. Dalam kajian ini, kami telah menyenaraikan lima VPN Fortnite terbaik.

Anda boleh mencuba setiap satu dan mengujinya untuk melihat apa yang paling sesuai untuk anda. Ingat bahawa semua cadangan kami memberikan jaminan wang balik untuk menguji mereka tanpa risiko. Kebanyakan perkhidmatan di atas menawarkan VPN percuma untuk Xbox, Playstation dan PC, bagaimanapun, perkhidmatan percuma sering kekurangan kelajuan dan ciri penting.

Ikut pautan kepada setiap penyedia dalam artikel ini dan pilih rancangan yang sesuai dengan anda. Sebaik sahaja anda melanggan dan mendapatkan kelayakan log masuk anda, anda boleh memuat turun klien VPN. Ini adalah perisian yang mesti dipasang pada komputer anda dan digunakan untuk menyambung ke VPN menggunakan bukti kelayakan anda.

Semasa proses ini, anda diberi beberapa pilihan - termasuk lokasi pelayan VPN yang anda mahu sambungkan dan beberapa pilihan mengenai jenis penyulitan yang anda mahu gunakan. Cadangan tentang cara memilih parameter ini dengan betul boleh didapati di bahagian berikut.

Sebaik sahaja anda berjaya disambungkan ke VPN anda, anda boleh menyambung ke Fortnite seperti yang biasanya anda lakukan untuk bermain Fortnite.

VPN untuk Pertimbangan Fortnite

Untuk mengoptimumkan pengalaman bermain anda, beberapa pertimbangan perlu diambil kira.

VPN untuk kelajuan Fortnite

Apabila bermain permainan seperti Fortnite di mana pemain yang banyak di seluruh dunia menyambung dan memeranginya, milisaat boleh menjadi perbezaan antara menang dan kalah. Sekiranya anda kalah, lebih baik melakukannya kerana anda seorang pemain yang tidak berpengalaman dan bukan kerana sambungan anda ke pelayan gagal..

Kelajuan adalah sangat penting, jadi apa-apa yang anda boleh lakukan untuk mengekalkan halaju yang tinggi di Internet harus diperiksa dan dilaksanakan. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk diingat bahawa walaupun kelajuan mentah adalah penting, ia tidak begitu penting kerana latensi rendah. Jika perkhidmatan VPN menyediakan kelajuan muat naik dan muat turun pantas, itu hebat, tetapi ia juga harus menawarkan lag rangkaian rendah.

Kelajuan mentah bergantung kepada penyedia VPN (dan kelajuan sambungan anda kepada ISP tentu saja), namun latensi sangat dipengaruhi oleh cara anda mengkonfigurasi sambungan VPN anda. Dua bahagian seterusnya memberi garis panduan tentang cara mengoptimumkan konfigurasi VPN anda.

Lokasi Pelayan

Pilihan pelayan VPN anda sangat penting. Anda harus memilih pelayan VPN yang secara geografi dekat dengan pelayan Fortnite yang anda sambungkan. Fortnite mempunyai laman web bernama Status Server Fortnite yang memaparkan status pelayan yang tersedia. Sebelum menyambung ke VPN anda, adalah idea yang baik untuk merujuk laman web ini untuk mencari pelayan yang terbaik untuk digunakan.

5 Best Vpns Untuk Fortnite02 E1520345010921

Seperti yang ditunjukkan dalam imej di atas, bergantung kepada di mana di dunia anda, pelayan yang berbeza akan muncul sebagai pilihan terbaik. Sebaik sahaja anda menentukan pelayan Fortnite yang terbaik, sambungkan ke VPN anda dan pilih pelayan yang sedekat mungkin ke pelayan Fortnite.

Sekarang Fortnite tidak mendedahkan lokasi pelayannya yang spesifik, kerana banyak pengguna telah bertanya di forum tanpa mendapat jawapan. Walau bagaimanapun, mereka dihoskan oleh Amazon Web Services dan di Amerika Utara, telah dikhabarkan berada di pantai timur Amerika Syarikat, mungkin Virginia.

Dalam setiap kes, anda boleh bereksperimen dengan pelbagai lokasi pelayan VPN dan membuka semula halaman Status Pelayan Fortnite untuk melihat jenis hasil yang anda dapat. Dengan sedikit percubaan, anda dapat mengoptimumkan kelajuan sambungan anda untuk mendapatkan pengalaman bermain terbaik.

Keselamatan dan Penyulitan

Bagi kebanyakan pemain, keselamatan dan penyulitan melalui sambungan VPN apabila bermain permainan seperti Fortnite tidak begitu membimbangkan. Tetapi, mereka akan bermain apabila pilihan konfigurasi memberi kesan kepada kelajuan sambungan anda ke pelayan.

Setelah mengatakan bahawa, jika keselamatan lebih penting untuk anda daripada kelajuan, pastikan anda memilih dengan bijak. Dalam bahagian ini, bagaimanapun, kami akan menekankan bagaimana membuat pilihan konfigurasi penyulitan yang akan mempercepatkan permainan anda, seringkali mengorbankan keselamatan pada tahap tertentu.

Setiap pembekal VPN mempunyai pilihan penyulitan yang berbeza. Berikut adalah beberapa garis panduan yang akan membantu anda membuat pilihan terbaik. Protokol penyulitan yang paling biasa dijumpai adalah PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN, dan IKEv2.

Point to Point Protocol Tunneling atau PPTP adalah protokol VPN yang mudah didirikan. Ideal untuk Fortnite, ia memerlukan overhead pengiraan yang rendah supaya ia agak cepat walaupun ia menggunakan TCP sebagai protokol pengangkutan yang sememangnya perlahan daripada UDP. Perlu diingat bahawa ia adalah salah satu pilihan yang paling tidak selamat.

Protokol Terowong 2 Lapisan sering dilaksanakan dengan IP Security, dengan itu dirujuk sebagai L2TP / IPsec. Ia menawarkan keselamatan yang lebih baik daripada PPTP dan kelajuan yang munasabah.

Pilihan yang cepat adalah Internet Key Exchange versi 2 (IKEv2) yang dianggap sekurang-kurangnya sebaik L2TP / IPsec. Ia terutamanya dibangunkan untuk digunakan dengan OS tertentu seperti Microsoft Windows 7, Blackberry dan Apple iOS, jadi ia kurang biasa di kalangan penyedia VPN.

OpenVPN adalah pilihan yang boleh dikonfigurasikan yang menjamin keseimbangan terbaik antara kelajuan dan keselamatan. Ia boleh dikonfigurasikan untuk menggunakan UDP dan bukan TCP dengan itu menyediakan pengalaman bermain yang lebih baik.

Akhirnya pilihan konfigurasi penyulitan bergantung kepada pilihan yang disediakan oleh perkhidmatan VPN serta pengalaman peribadi anda dengan setiap tetapan.

Ketahui kelebihan dan kekurangan masing-masing dan terus tweak konfigurasi anda sehingga anda mendapat pengalaman permainan yang optimum. Untuk maklumat lanjut mengenai kaedah penyulitan, ciri keselamatan dan kelajuan, lihat Panduan Lengkap kami untuk Penyulitan VPN.

VPN untuk Fortnite: Kesimpulan

Fortnite adalah permainan survival kotak pasir yang pantas dan menarik. Sekiranya anda mengalami masalah sambungan kerana alamat IP anda diharamkan atau disebabkan masalah latensi yang bermasalah, VPN adalah penyelesaian terbaik.

Untuk mengekalkan pengalaman permainan optimum, pelayan VPN yang betul harus dipilih, dan konfigurasi penyulitan yang sesuai dan lokasi pelayan harus dipilih.

Pada akhirnya, Fortnite adalah tentang permainan, kegembiraan, pengalaman dalam talian yang hebat dan hanya bersenang-senang. Menggunakan VPN kami yang disyorkan, dan analisis terperinci kami tentang bagaimana VPN boleh memberi manfaat kepada anda, anda akan dapat terus bermain dan menikmati permainan dengan sepenuhnya!

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Kredit Imej Tajuk: Dengan Syda Productions / Shutterstock.

Untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan VPN dengan konsol anda, lihat panduan di bawah:

 • VPN Xbox One
 • VPN PS4
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me