Jika anda telah memperhatikan berita baru-baru ini, anda akan tahu bahawa ESPN melepaskan perkhidmatan penstriman TV pada 12 April - hanya $ 4,99 sebulan. Perkhidmatan streaming TV digelar "ESPN Plus" dan akan termasuk sukan langsung, asal eksklusif, dan perpustakaan atas permintaan yang dipenuhi dengan barang. Malangnya, ia hanya akan secara rasmi tersedia di Kami disebabkan oleh sekatan geo. Berita baik ialah sesiapa sahaja boleh menyahsekat ESPN + menggunakan VPN untuk ESPN untuk berpura-pura berada di Amerika.


Tidak kira sama ada anda memilih untuk mengakses ESPN + di TV anda atau pemain laman web ESPN WatchESPN, ESPN Plus VPN adalah penyelesaian yang ideal. Pengkaji VPN pakar kami telah menguji lebih 150 VPN dalam tempoh 5 tahun yang lalu mencari VPN terbaik. Ketika datang untuk streaming, anda akan memerlukan VPN yang cepat, jika tidak, anda akan mengalami penimbalan yang malar dan menjengkelkan.

Senarai 5 VPN Terbaik untuk ESPN

Sekiranya anda lebih suka mengetahui maklumat lebih dahulu, anda boleh menatal ke bawah. Kemudian dalam artikel ini, lima teratas ESPN + VPN akan disenaraikan lagi dengan ringkasan terperinci untuk anda bandingkan.

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

VPN Terbaik untuk Soalan Lazim ESPN

Gambaran Keseluruhan ESPN

ESPN Plus telah lama dibina, dan akhirnya akan dikeluarkan pada 12 April, 2020. Perkhidmatan streaming TV ini dikatakan termasuk banyak perkara yang ditawarkan oleh WatchESPN, kecuali langganan TV kabel / satelit tidak ' tidak perlu. Terbaik dari semua itu sangat murah!

Sebaliknya, banyak saluran berita melaporkan bahawa ESPN Plus bukan untuk "pemotong kord" (orang yang tidak menggunakan TV kabel / satelit), kerana ESPN Plus tidak akan memasukkan hampir jumlah kandungan kabel / satelitnya Tawaran rakan kongsi TV. Walau bagaimanapun, bagi orang yang tinggal di luar Amerika Syarikat yang tidak boleh mendapatkan ESPN sama sekali, perkhidmatan ini mungkin hanya tiket!

Apakah itu VPN untuk ESPN Plus??

VPN atau rangkaian peribadi maya adalah perkhidmatan yang membolehkan anda berpura-pura berada di negara yang berbeza, sehingga mendapat akses kepada kandungan geografi yang terhad dari banyak perkhidmatan streaming TV dan laman web. Di samping itu, VPN menyediakan anda dengan sambungan yang disulitkan yang akan menjadikan anda selamat dan selamat dalam talian.

VPN adalah sesuai untuk mengekalkan privasi digital supaya tiada siapa - bukan ISP anda kerajaan atau orang lain boleh memberitahu apa yang anda lakukan dalam talian. VPN untuk ESPN Plus juga perlu sangat cepat. Kebanyakan VPN mempunyai pelayan yang perlahan kerana pelayan pantas banyak mahal. Walau bagaimanapun, untuk streaming pelayan ESPN perlahan tidak akan dilakukan. Atas sebab itu, semua VPN ESPN kami yang disyorkan telah dipilih dengan teliti untuk memberikan kelajuan kilat cepat.

Kenapa saya memerlukan VPN dengan ESPN?

Seperti banyak perkhidmatan, ESPN terganggu dengan kandungan geografi terhad kerana hak cipta dan sekatan pelesenan. Dengan kata lain, anda hanya boleh mengakses kandungan yang disediakan ESPN untuk negara tertentu anda. Ini boleh menjengkelkan, terutamanya jika anda seorang pemastautin Amerika Syarikat bercuti yang membayar balik kandungan di rumah.

Sekiranya anda membayar untuk perkhidmatan, anda layak menerima semua perkhidmatan yang ditawarkan. Di sinilah VPN masuk Apabila anda menggabungkan ESPN dengan VPN, anda boleh mengakses semua kandungannya tanpa mengira tempat anda berada. Selain itu, jika ESPN tidak ditawarkan di negara yang anda tinggalkan, VPN akan membiarkan anda mendapat akses.

Bagaimana Menonton ESPN

Untuk melanggan ESPN, anda mesti tinggal di negara di mana ESPN tersedia. Sekiranya anda melakukan perjalanan ke luar negara ke tempat yang tidak menawarkan ESPN, anda biasanya tidak beruntung. Nasib baik, ada penyelesaian.

Langkah pertama ialah menggunakan perkhidmatan pihak ketiga seperti Sling TV atau xfinity untuk mengakses rangkaian ESPN dan / atau WatchESPN. Dengan langganan perkhidmatan streaming pihak ketiga, anda boleh mengakses saluran TV kegemaran anda tanpa langganan kabel atau satelit TV.

Kad Maya

Malangnya, anda mungkin memerlukan kaedah pembayaran AS yang sah untuk mendapatkan Sling TV (dan perkhidmatan penstriman AS yang lain). Berita baiknya ialah anda boleh mendapatkan kaedah pembayaran maya AS dalam talian. Dengan menggunakan kad maya, anda boleh membeli langganan TV Sling seperti setiap orang lain di Amerika Syarikat.

Walaupun kami tidak mempunyai peluang untuk menguji perkhidmatan kami sendiri, kami telah meneliti kad maya dengan ulasan terbaik dan menghasilkan beberapa hasil. Laman web pertama adalah Entropay - pembekal kad kredit dalam talian yang membolehkan anda membayar secara dalam talian seperti penduduk AS. Money Polo adalah satu lagi yang dikatakan sedikit lebih murah daripada Entropay. Jika anda tidak mahu kerumitan kad maya yang sebenar, anda boleh menggunakan laman web seperti EcoPayz untuk pembayaran sekali.

Ingat, sebelum membeli kad maya, lakukan penyelidikan di laman web yang anda ingin gunakan untuk memastikan ia selamat.

Pertimbangan VPN

Apabila memilih penyedia VPN, penting untuk mempertimbangkan beberapa faktor. Contohnya, untuk VPN ESPN, anda akan mahukan pembekal VPN dengan pelbagai lokasi pelayan (terutamanya di AS) dan kelajuan penstriman pantas. Mari kita lihat beberapa faktor penting untuk dipertimbangkan sebelum membeli langganan VPN:

 • Jumlah lokasi pelayan
 • Kelajuan pelayan
 • Tahap penyulitan
 • Dasar privasi
 • Dasar P2P
 • Apl persediaan mudah / mesra pengguna
 • Sokongan pengguna

Mujurlah, di ProPrivacy.com, kami membuat satu perkara untuk menyelidik VPN yang kami cadangkan sebelum mencadangkannya. Semua VPN yang disenaraikan dalam lima panduan teratas ini sesuai untuk penonton ESPN.

Bagaimana Menggunakan VPN dengan ESPN

Menggunakan VPN dengan ESPN sangat mudah:

 1. Pilih pembekal VPN yang sesuai dengan keperluan anda
 2. Daftar dengan mereka
 3. Muat turun perisian yang sesuai untuk OS anda
 4. Buka pelanggan selepas pemasangan
 5. Sahkan protokol penyulitan kuat digunakan (OpenVPN disyorkan)
 6. Pilih pelayan dari negara yang kandungan ESPN anda mahu akses
 7. Sambung ke pelayan
 8. Navigasi ke laman web ESPN atau Sling TV
 9. Nikmati akses kepada ESPN secara keseluruhannya!

Mari lihat lima VPN teratas untuk ESPN!

VPN terbaik untuk ESPN: Kesimpulan

Terdapat satu juta alasan mengapa anda perlu menggunakan VPN dengan langganan ESPN anda, dan juga lebih banyak alasan mengapa anda harus menggunakan VPN secara umum. Sekarang ESPN Plus boleh didapati pada kadar yang murah - menggunakan VPN - ESPN tiba-tiba menjadi pilihan yang sangat baik untuk menikmati banyak sukan AS dari luar negara!

Penyedia VPN yang dicadangkan dalam lima panduan utama ini adalah sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mengakses ESPN tanpa sekatan. Lebih baik lagi, mereka juga akan membantu anda mengakses kandungan disekat pelbagai perkhidmatan lain seperti Netflix dan Hulu. Untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan VPN untuk Netflix atau jika anda ingin menonton hulu di luar AS, lihat panduan kami.

Jadi, apa yang anda tunggu? Cuba salah satu daripada 5 VPN kami untuk ESPN hari ini dan dapatkan akses mudah ke ESPN atau ESPN Plus!

VPN ESPN: Ringkasan Side Side by Side

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Kredit Imej: aradaphotography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me