VPN Belanda

Belanda secara tradisinya menjadi tempat yang paling baik untuk "VPN dari," daripada tempat yang anda perlukan VPN untuk.

Walau bagaimanapun, ini tidak lagi berlaku dan kini penting untuk menggunakan VPN di Belanda kerana ia berada di kebanyakan tempat lain.

Perkhidmatan VPN Belanda Terbaik

Jika anda ingin jawapan yang cepat, lihat jadual di bawah untuk melihat apa pakar kami memilih sebagai perkhidmatan VPN Belanda terbaik. Tatal di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut.

 1. ExpressVPN


  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

 5. IPVanish

  - Mudah Digunakan | Sambungan cepat | Tiada dasar log

Pertimbangan VPN Belanda

Sekiranya anda mengambil berat tentang privasi di Belanda, anda memerlukan VPN yang baik. Mereka juga berguna untuk kandungan streaming dari perkhidmatan luar negeri dan melindungi anda apabila menggunakan WiFi awam.Pertimbangan VPN Belanda

Pada masa lalu, memuat turun kandungan berhak cipta untuk penggunaan peribadi bukanlah jenayah di Belanda. Tetapi ini tidak lagi benar. Malah, badan penguatkuasaan hak cipta telah sangat aktif dalam mengejar pelanggar dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Isu Hak Cipta

Selama bertahun-tahun, Belanda adalah sarang cetak rompak hak cipta yang terkenal. Ia adalah kerana memuat turun bahan berhak cipta adalah sah.

Secara teori, ada had ketat untuk kebebasan ini - anda boleh memuat turun filem dan muzik (bukan perisian komputer), dan hanya jika anda sudah memilikinya. Walau bagaimanapun, mereka tidak menguatkuasakan undang-undang hak cipta, mengakibatkan sesuatu cetak rompak percuma.

Untuk memberi ganti rugi kepada pemegang hak cipta mereka, sejak tahun 2003, kerajaan Belanda mengenakan cukai "fee copy peribadi" ke semua media penyimpanan kosong seperti CD-R, DVD-R, dan USB thumb drive.

Isu hak cipta

Ini semua berubah pada 2014, bagaimanapun, apabila Mahkamah Keadilan EU mengisytiharkan undang-undang tempatan menyalahi undang-undang,

"Jika negara-negara anggota bebas mengadopsi undang-undang yang membenarkan, antara lain, hasil semula untuk kegunaan swasta dibuat dari sumber yang menyalahi undang-undang, hasilnya jelas akan memudaratkan fungsi pasar yang wajar."

Mahkamah selanjutnya memutuskan bahawa "yuran salinan peribadi" juga menyalahi undang-undang, kerana pengguna yang tidak adil dikenakan hukuman yang tidak pernah merompak apa-apa dalam hidup mereka.

Dalam praktiknya, kedua-dua ISP dan kerajaan tidak berminat untuk menguatkuasakan peraturan baru. Walau bagaimanapun, ini berubah dengan cepat kerana usaha gigih pakaian anti-cetak rompak seperti BRIEN yang baru-baru ini memaksa ISP Belanda untuk menyekat The Pirate Bay dan mengambil pendekatan yang semakin agresif terhadap rompakan Belanda.

Perhatikan bahawa ProPrivacy.com tidak mengizinkan pelanggaran hak cipta. Walaupun kita menyedari bahawa banyak pelanggar menggunakan VPN untuk melindungi diri mereka semasa memuat turun. Kami sangat menggalakkan semua pembaca kami mencari sumber undang-undang untuk kandungan yang ingin mereka makan.

Wiv

Belanda secara tradisinya dianggap sebagai bebas pengawasan, tetapi ini telah menjadi keraguan yang serius ketika pemerintah meluluskan Wetland de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv) pada awal tahun 2017.Pengawasan kerajaan

Akta Perkhidmatan Perisikan dan Keselamatan (terjemahan Bahasa Inggeris) adalah sekatan undang-undang yang memberi kuasa pengawasan Belanda yang luas. Di bawah Wiv, kerajaan boleh:

 • Ketik komunikasi dalam talian dari seluruh kejiranan jika ada orang yang "mencurigakan" yang tinggal di sana.
 • Hack semua peranti automatik, seperti telefon pintar, komputer, dan TV pintar.
 • Buat pangkalan data DNA rahsia yang boleh memasukkan setiap warganegara.
 • Kongsi data yang dikumpulkan dengan perkhidmatan perisikan asing tanpa terlebih dahulu menganalisisnya.

Wiv juga dikenali sebagai "Sleepwet" atau "Sleepnetwet" (undang-undang Trawl) dan akan berkuatkuasa pada Mei 2020.

Rujukan

Di Belanda, satu referendum penasihat yang tidak mengikat boleh dipaksa dalam sebarang isu jika 300,000 tandatangan dapat dikumpulkan untuk menyokongnya. Lima pelajar berjaya melakukannya ketika penyebabnya menjadi virus selepas dipaparkan pada popular satir politik politik menunjukkan "Zondag bertemu Lubach".Rujukan

Pungutan suara itu berlaku pada 21 Mac 2020. Kepada hampir semua orang mengejutkan, masyarakat Belanda sangat sempit menolak Wiv: 48.8% hingga 47.3%. Mungkin tidak mengejutkan bahawa undi dibahagikan dengan ketara sepanjang garis umur. 60% rakyat berusia lebih 55 tahun mengundi, dan 41% pengundi di bawah 35 mengundi terhadap undang-undang.

Pada masa penulisan kerajaan masih belum bertindak secara rasmi terhadap keputusan itu, maka tidak jelas bagaimana ia bercadang untuk maju. Atau sememangnya sama ada ia akan menghormati apa yang, pada akhir hari, undi "penasihat" semata-mata.

Keistimewaan politik menunjukkan bahawa ia perlu memberi alasan dalam perbahasan privasi. Tetapi nampaknya tidak mungkin ia akan menyerah pada pemantauan massa tanpa sebarang perjuangan selanjutnya.

Keselamatan WiFi

Amsterdam, khususnya, terkenal dengan kedai kopi dan kafe yang hampir selalu menawarkan pelanggan WiFi percuma. Ini hebat, tetapi ia meletakkan risiko mereka daripada penggodam yang memakan pengguna rangkaian WiFi awam yang tidak selamat.Keselamatan wifi

VPN melindungi anda dalam keadaan ini. Ia menyulitkan data anda dengan selamat ke pelayan VPN, yang menghalang penggodam untuk mengaksesnya.

Ia juga akan melindungi anda daripada pengintip oleh pengendali WiFi. Bolehkah ia menjadi tuan rumah Airbnb yang tidak boleh dipercayai atau perkhidmatan WiFi komersil yang menyediakan akses internet "percuma" sebagai pertukaran untuk mengintip tabiat melayari anda.

Buka kunci Netflix

Belanda mempunyai reputasi yang baik untuk bercakap banyak bahasa, dengan tahap kefasihan berbahasa Inggeris menjadi tinggi. Ini bermakna ramai orang Belanda dapat menikmati program berbahasa Inggeris sepenuhnya, seperti Netflix dan BBC iPlayer.Buka kunci Netflix

VPN hebat untuk membuka kunci perkhidmatan sedemikian, walaupun sila ambil perhatian bahawa iPlayer dan Netflix mungkin menyekat beberapa VPN. Sila periksa halaman VPN Netflix dan iPlayer kami untuk yang tidak.

Kesimpulannya

Kesimpulan VPN Terbaik Belanda

Keputusan referendum Wiv memberikan satu kumpulan cahaya dalam apa, secara global, keadaan pengawasan gelap. Bagaimana kerajaan Belanda akan bertindak balas masih menjadi persoalan. Saya rasa adil untuk mengatakan bahawa dunia berubah, dan Belanda dengannya. Ini amat ketara berkaitan dengan keadaan penguatkuasaan hak cipta.

Oleh itu, adalah idea yang sangat baik untuk menggunakan VPN di Belanda. Jika anda mencari VPN yang berpatutan anda akan gembira mengetahui bahawa terdapat banyak orang yang hebat di luar sana, lihat halaman VPN murah kami untuk maklumat lanjut.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me