Sepanyol adalah sebuah negara Eropah yang dikenali sebagai penapis internet.VPN Sepanyol

Di samping itu, kerajaan Sepanyol juga mengamalkan beberapa dasar anti-cetak rompak yang ketat.

Oleh itu, sama ada anda melawat, atau tinggal di Sepanyol, anda akan pasti

Aktiviti-aktiviti pelanggaran undang-undang yang tidak sah boleh dianggap berbahaya di Sepanyol - yang menghisap kerana Sepanyol mempunyai infrastruktur internet yang cukup bagus dengan perkhidmatan standard pada 10 Mbps dan perkhidmatan berkelajuan tinggi pada 100 Mbps.

Bagi ekspatriat yang melancong ke luar negara, kelajuan penstriman yang tinggi dapat membuat dunia yang berbeza ketika cuba mengakses acara TV dan filem dari rumah kembali.


Malangnya, mengakses perkhidmatan penstriman dalam talian tanpa VPN adalah mustahil disebabkan oleh dasar hak cipta dan kandungan terhad secara geografi.

VPN terbaik untuk Sepanyol

Kami telah menyemak lebih daripada 150 penyedia VPN dalam tempoh lima tahun yang lalu, dan inilah pilihan kami yang terbaik.

Sekiranya anda ingin tahu mengapa ia berguna untuk menggunakan VPN di Sepanyol, terus baca artikel kami.

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

 5. IPVanish

Apakah itu VPN??

VPN atau rangkaian peribadi maya adalah perkhidmatan yang menyediakan keselamatan, privasi, dan tidak mahu dikenali. Apabila anda menggunakan perkhidmatan VPN, anda memetakan lokasi anda dengan lokasi yang disediakan oleh pembekal VPN anda.Apakah itu VPN?

Dengan kata lain: jika anda berada di Sepanyol dan anda mahukan akses ke perkhidmatan streaming TV di UK, anda hanya berpura-pura berada di UK, dan perkhidmatan streaming TV tidak akan menjadi lebih bijak.

VPN untuk Sepanyol diperlukan untuk pelbagai sebab, termasuk mengelakkan pengawasan kerajaan dan penapisan internet, serta mengakses kandungan geografi yang terhad, kekal selamat di WiFi awam, dan tinggal bersendirian semasa aktiviti P2P.

Menggunakan VPN di Sepanyol adalah perlu, kerana ia menawarkan lapisan penting perlindungan dan keselamatan yang sangat penting dalam zaman digital hari ini.

Bagaimana Menyediakan VPN

Nasib baik, menubuhkan VPN untuk Sepanyol sangat mudah:

Bagaimana untuk menyediakan VPN

 1. Pilih salah satu VPN kami yang disyorkan untuk Sepanyol
 2. Daftar dengan VPN
 3. Muat turun fail yang sepadan untuk OS anda
 4. Pasang VPN pada sistem anda
 5. Selepas pemasangan, buka VPN
 6. Sambung ke mana-mana pelayan yang anda mahukan
 7. Anda semua ditetapkan - dan selamat dari pengawasan kerajaan!

VPN yang disyorkan untuk Sepanyol adalah perjanjian semasa

ExpressVPN
, kerana ia menawarkan yang terbaik dari segala-galanya (Banyak lokasi pelayan, penyulitan gred tentera, dan berpusat di Romania).

VPN Bergerak

Kesemua VPN di senarai ini menawarkan VPN untuk iPhone dan VPN untuk peranti Android. Ini sangat sesuai, sebagai VPN sama seperti perlu pada peranti mudah alih anda seperti pada PC anda.VPN Bergerak

Sebagai contoh, jika anda sering menyambung ke hotspot WiFi awam, VPN mudah alih akan membantu melindungi anda daripada serangan pihak ketiga yang tidak diingini.

Adakah VPN sahkan?

Ya, VPN sah di Sepanyol. VPN secara amnya sah di kebanyakan negara, walaupun menggunakan VPN untuk melakukan jenayah digital tentunya terhadap undang-undang. Oleh itu, adalah penting untuk memilih pembekal VPN dengan bijak. Sebagai contoh, jika anda menggunakan VPN anda untuk mengambil bahagian dalam aktiviti P2P haram, anda akan mahu VPN yang tidak menyimpan sebarang log.

VPN untuk Pertimbangan Sepanyol

Terdapat pelbagai perkara yang harus dipertimbangkan sebelum memilih VPN untuk Sepanyol - dari perkara-perkara seperti lokasi pelayan ke kelajuan keseluruhan pelayan. Berikut adalah senarai perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum memilih pembekal VPN:Perkara yang perlu dipertimbangkan

 • Bilangan lokasi pelayan
 • Kelajuan pelayan
 • Dasar pembalakan (tiada pilihan log)
 • Kekuatan enkripsi
 • Protokol yang ditawarkan
 • Ciri keselamatan tambahan
 • Bilangan sambungan serentak yang dibenarkan
 • Negara VPN berpusat di

Ini hanya beberapa faktor yang boleh dipertimbangkan. Untuk maklumat lanjut, lawati Panduan VPN untuk Pemula.

Penapisan Internet

Kerajaan Sepanyol terkenal menyekat laman web yang mengiklankan pendapat politik yang tidak diingini, terutamanya sebagai respons kepada kumpulan aktivis tertentu yang mempromosikan referendum kemerdekaan Katalan. Contohnya ialah 10 Oktober 2017, di mana Pengawal Awam Sepanyol menyekat akses kepada kumpulan kemerdekaan pro-Catalan WhatsApp.Penapisan internet

Apabila anda menggunakan VPN, anda tidak perlu risau tentang kerajaan Sepanyol yang menyekat akses kepada agenda politik yang tidak mereka persetujui. Lebih-lebih lagi, anda tidak perlu risau tentang masalah dalam melaksanakan hak anda untuk membebaskan ucapannya.

Belum lagi, kerajaan Sepanyol baru-baru ini mencadangkan melarang meme di media sosial. Pembaharuan akan melupuskan "penyebaran imej yang melanggar kehormatan seseorang." Sekiranya kerajaan Sepanyol meneruskan pembaharuan, tidak ada keraguan bahawa penggunaan VPN akan menjadi satu keperluan.

Pengawasan Kerajaan

Walaupun Sepanyol mendakwa mereka tidak terlibat dalam pengawasan kerajaan, pelbagai laporan yang mendakwa sebaliknya telah dikeluarkan dalam tahun-tahun kebelakangan ini.Pengawasan kerajaan

Contohnya ialah Cassandra Vera, 21, pelajar di bandar Murcia, yang membuat jenaka di Twitter yang "dimuliakan keganasan". Sebagai tindak balas kepada leluconnya, dia dijatuhi hukuman penjara sepanjang tahun.

Ia hanya lebih banyak sebab untuk menggunakan VPN di Sepanyol - melindungi diri dan kebebasan anda adalah penting. Perkara terakhir yang anda mahukan adalah untuk berkongsi jenaka atau pendapat mengenai media sosial, hanya untuk mempunyai kerajaan mengetuk pintu anda beberapa bulan kemudian menuduh anda mempromosikan keganasan. Ringkasnya, tidak menggunakan VPN tidak berbaloi.

Kesimpulannya

Orang yang tinggal di Sepanyol berhak menggunakan hak untuk bercakap bebas, mereka juga harus dapat mengakses rancangan TV kegemaran mereka, tapak streaming dalam talian dan perkhidmatan dalam talian lain dari seluruh dunia.VPN untuk Kesimpulan Sepanyol

Dengan VPN, anda boleh berehat dengan senang mengetahui sambungan anda selamat dan peribadi, walaupun pada hotspot WiFi awam. VPN untuk Sepanyol boleh membantu dengan semua itu dan banyak lagi. Semua VPN dalam artikel ini sesuai untuk individu yang menetap di Sepanyol. Mereka akan memastikan anda selamat. Mereka akan memastikan anda selamat. Lebih penting lagi, mereka akan memberi anda kebebasan dalam talian yang anda layak.

Setiap VPN disenaraikan di sini menawarkan percubaan percuma atau jaminan wang balik 30 hari. Itu bermakna anda boleh mencuba salah satu VPN terbaik untuk Sepanyol hari ini, tanpa perlu risau tentang komitmen segera!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me