Adakah anda menghadapi masalah dengan sambungan anda ke Overwatch? Walaupun VPN Overkonduktor tidak dapat menyelesaikan masalah, ini mungkin penyelesaian yang anda perlukan! Sekiranya anda disekat daripada menggunakan ciri sembang atau sepenuhnya terkunci daripada permainan, VPN yang cepat dan boleh dipercayai boleh membawa anda mengelilingi blok tersebut dengan membiarkan anda berpura-pura berada di negara yang berbeza.

VPN overkaran

Jika sambungan internet anda sendiri adalah masalah, VPN mungkin dapat membantu. Dalam sesetengah keadaan, rangkaian disulitkan VPN boleh mengelakkan masalah yang sebaliknya mengganggu permainan anda. Kami telah mengkaji lebih dari 150 VPN sejak beberapa tahun kebelakangan ini dan telah menunjuk 5 VPN terbaik untuk pemain Overwatch.

Dengan jadual di bawah, anda boleh membandingkan pilihan kami untuk VPN terbaik untuk Overwatch dengan mudah

 1. ExpressVPN


  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Apakah yang dimaksud dengan VPN overkaran?

Rangkaian Persendirian Maya (VPN) adalah perkhidmatan langganan yang boleh menyembunyikan identiti anda dan membolehkan anda berpura-pura berada di negara yang berbeza. VPN overwatch adalah VPN yang sangat berguna untuk bermain Overwatch. Tidak kira di mana anda berada, atau di mana anda membeli langganan anda: Dengan VPN untuk Overwatch, anda boleh mengelakkan beberapa masalah yang boleh mengganggu permainan anda.

Adalah penting untuk menyedari bahawa dalam kebanyakan kes VPN akan melambatkan sambungan anda ke Overwatch. Dengan menyulitkan trafik anda dan mengarahkan trafik anda melalui pelayan VPN, sedikit kehilangan kelajuan boleh dijangkakan. Sama ada ini bernilai bergantung kepada keadaan anda (bagi ramai orang, ia berbaloi).

Jika anda tidak boleh log masuk ke dalam permainan, atau tidak boleh berbual dengan rakan sepasukan anda, sambungan yang sedikit perlahan boleh menjadi harga yang kecil untuk membayar. Sama ada tradeoff bernilai dalam situasi tertentu anda (jika anda mempunyai net sangat cepat ia akan menjadi) adalah sesuatu yang anda perlu memutuskan untuk diri sendiri. Jaminan wang balik VPN boleh menjadi berguna di sini - kerana anda boleh menyemak sendiri.

Inilah beberapa situasi di mana VPN Overkonduktor boleh menjadi pelaburan yang berbaloi.

Anda Disekat daripada Memainkan Overwatch

Overwatch mempunyai masalah dengan menipu dan hacks yang datang dari pemain di bahagian Asia. Hasilnya, Blizzard (penerbit permainan) telah meletakkan blok pada banyak sambungan dari bahagian dunia. Ini mengetuk pelakon buruk, tetapi juga boleh mempengaruhi pemain biasa. Penyelesaiannya adalah dengan menggunakan VPN Overkonduktor untuk log masuk ke dalam permainan dari pelayan VPN yang terletak di kawasan yang berbeza.

Walaupun anda boleh log masuk ke dalam permainan, anda mungkin tidak dapat menggunakan ciri sembang pasukan. Beberapa negara (terutamanya di Timur Tengah) menyekat penggunaan mana-mana perkhidmatan internet jenis sembang. Sekali lagi, penyelesaiannya ialah menggunakan VPN untuk Overwatch untuk log masuk ke permainan dari lokasi yang tidak menyensor perkhidmatan sembang.

Masalah dengan Sambungan Anda ke Permainan

Overwatch adalah permainan masa nyata yang menuntut sambungan internet yang cepat dan handal. Tetapi sambungan anda ke permainan mungkin ketinggalan. Ia mungkin tidak boleh dipercayai, menyebabkan anda terputus dari permainan pada masa yang paling teruk. Dalam kes ini, VPN berkelajuan tinggi mungkin dapat membantu.

Jika Overwatch mengambil masa yang lama untuk membalas arahan anda dalam permainan, anda mengalami lag. Lag boleh disebabkan oleh ISP anda jika menggunakan pendambungan bandwidth. Terlalu banyak trafik internet di suatu tempat antara anda dan pelayan Overwatch boleh menyebabkannya juga. Atau masalahnya mungkin dengan pelayan tertentu permainan ini menghubungkan anda dengan lalai.

VPN overkaran mungkin membantu. Menyulitkan sambungan anda ke permainan boleh membenarkannya untuk mengelakkan pendaratan bandwidth. VPN untuk Overwatch membolehkan anda menukar laluan antara anda dan permainan dengan menyambung ke pelayan yang berbeza di negara yang berbeza. Anda mungkin dapat mencari laluan yang mempunyai lalu lintas yang kurang dengan cara ini. Keupayaan untuk mengubah laluan juga boleh memberikan sambungan yang lebih dipercayai ke pelayan lalai Overwatch anda atau membolehkan anda melog masuk ke pelayan yang lain sama sekali.

VPN Overwatch Terbaik: Kesimpulan

Dalam panduan VPN Overwatch ini, kami telah membincangkan masalah yang boleh anda miliki apabila anda cuba memainkan permainan popular ini. Kami telah melihat bagaimana VPN Overkonduktor boleh membawa anda ke dalam permainan apabila kuasa-kuasa yang cuba untuk menghalang anda atau membatasi anda. Dan kami telah melihat kes-kes di mana VPN mungkin membantu anda melewati beberapa isu sambungan kurang biasa yang timbul.

Sekiranya anda menghadapi sebarang masalah yang kami hadapi di sini, anda tahu apa yang akan berlaku seterusnya. Satu-satunya cara untuk mengetahui dengan pasti jika VPN Overwatch akan membetulkan isu permainan anda adalah memasang satu dan lihat! Semua VPN dalam senarai ini adalah perkhidmatan berkualiti yang menawarkan ujian percuma atau jaminan wang balik, jadi tidak ada sebab untuk tidak menguji 5 VPN terbaik untuk Overwatch.

 1. ExpressVPN

  - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa

 2. NordVPN

  - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga anggaran

 3. CyberGhost VPN

  - VPN peringkat atas lama, dengan harga dan kelajuan yang hebat

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Salah satu VPN paling murah di luar sana, tetapi masih merupakan perkhidmatan yang baik

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang menggunakan VPN untuk overwatch pada konsol pilihan anda, lihat panduan di bawah:

 • Xbox One VPN
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me