Orang ramai mahu alamat IP USA untuk banyak sebab. Ada yang suka menonton sukan seperti Major League Baseball (MLB), Persatuan Bola Keranjang Kebangsaan (NBA) atau Liga Bola Sepak Kebangsaan (NFL). Orang lain ingin mengakses perbankan dalam talian mereka semasa mereka bercuti. Ada juga yang mahu mengakses versi Netflix AS untuk melihat tajuk katalog besar-besarannya. Malangnya, apabila kebanyakan orang cuba melakukan perkara-perkara yang mereka hadapi dengan notis terhad akses. Ini kerana kandungan geo-terhad tertakluk kepada undang-undang hak cipta yang menjadikannya mudah diakses di tempat lain. Dengan perkhidmatan VPN Amerika Syarikat, masalah ini dapat diatasi dan sesiapa sahaja boleh membuat alamat IP mereka mesra Amerika Syarikat.


Di dalam panduan ini, kami akan menerangkan bagaimana anda boleh menyertai orang ramai di seluruh dunia yang kini menyekat kandungan AS sahaja dengan mendapatkan alamat IP USA!

Mendapatkan alamat IP USA adalah mudah!

  1. Langgan VPN. Untuk menukar alamat IP anda ke Amerika Syarikat, kami mencadangkan ExpressVPN, tetapi perhatikan perkhidmatan VPN USA terbaik kami sehingga anda mempunyai banyak pilihan.
  2. Muat turun dan pasang perisian klien VPN.
  3. Sambung ke pelayan yang betul.
  4. Pergi ke laman web AS yang anda ingin akses.
  5. Dapatkan keselesaan dan menikmati akses lengkap ke laman web dan perkhidmatan Amerika Syarikat.

Pilih VPN anda dan Muat turun Perisian

Setelah memutuskan pada salah satu perkhidmatan yang disenaraikan di atas, klik melalui laman web mereka dan langgan. Sekiranya anda membayar bulanan, anda akan dikenakan bayaran lebih sedikit daripada wang tunai anda yang diperolehi. Atas sebab itu, jika anda mampu (dan merancang untuk menggunakannya sepanjang tahun untuk mendapatkan alamat IP Amerika Syarikat), percikan langganan tahunan.

Sebaik sahaja anda telah membayar VPN anda, anda dibenarkan memuat turun perisian klien VPN. Hanya pilih versi yang betul untuk platform yang anda jalankan. Semua VPN dalam senarai ini membolehkan anda menjalankannya pada lebih daripada satu peranti. Jadi, teruskan dan pasang pada PC dan telefon pintar atau iPad anda - apa sahaja yang anda perlukan.

platform aplikasi expressvpn

Pastikan Anda Pilih OpenVPN

Di sini di ProPrivacy kami sangat menasihati bahawa anda memilih protokol penyulitan OpenVPN dalam tetapan VPN anda. Ia adalah penyulitan VPN yang paling selamat di pasaran hari ini. Oleh kerana pembatalan kandungan geo-terhad secara teknikal terhadap undang-undang (melanggar hak cipta), OpenVPN adalah cara terbaik untuk tetap bersifat peribadi dan selamat.

Ingatlah bahawa walaupun VPN boleh digunakan untuk menyahsekat kandungan geo-terhad (dan beratus-ratus ribu orang menggunakan VPN dengan cara ini), anda melakukannya dengan risiko anda sendiri! Di sini di ProPrivacy.com kita tidak boleh secara rasmi mengesahkan undang-undang yang melanggar undang-undang. Walau bagaimanapun, jika anda ingin berbuat demikian OpenVPN adalah penyulitan yang perlu anda pilih.

Sambung ke Pelayan IP Terpilih Amerika Syarikat anda

Sekarang bahawa perisian VPN dipasang pada peranti anda (dan anda telah memilih OpenVPN), anda boleh meneruskan dan menyambung ke pelayan IP USA.

Sila pilih salah satu lokasi Amerika Syarikat dari senarai pelayan VPN. Dengan memilih satu lagi senarai anda akan mendapat kelajuan terbaik. Jadi melainkan jika anda memerlukan lokasi tertentu, pilih pelayan yang lebih tinggi sehingga senarai itu. Sebaik sahaja anda disambungkan, VPN anda akan menjadi hijau atau menunjukkan kunci pada skrin telefon pintar anda. Di sana anda berada! Anda kini mempunyai alamat IP Amerika Syarikat, dan boleh mengakses laman web AS yang terhad.

pemilih loacation expressvpn

Ubah Alamat IP Anda ke Amerika Syarikat: Pertimbangan

Kami telah mempertimbangkan beberapa perkara (bagi pihak anda) semasa memilih perkhidmatan VPN terbaik untuk mendapatkan alamat IP USA. Pertama, tidak semua perkhidmatan VPN boleh dipercayai. Terdapat lebih daripada 800 pembekal VPN untuk dipilih dari pasaran, dan kebanyakan mereka melakukan pekerjaan yang mengerikan untuk menyediakan perkhidmatan VPN.

Apakah Perbezaan Antara VPN?

  1. Apabila memalsukan alamat IP anda ke Amerika Syarikat untuk mengakses kandungan geografi yang terhad, anda perlu selamat. Malangnya, tidak semua VPN menyediakan perkhidmatan yang diperlukan untuk menjadi selamat (log kosong sifar VPN atau tiada log penggunaan dasar adalah penting).
  2. Apabila memilih VPN untuk mendapatkan alamat IP USA, anda perlu mendapatkan pilihan pelayan. Di samping itu, pelayan IP Amerika Syarikat harus cepat kilat (untuk menstrimkan kandungan HD).
  3. Untuk menjadi selamat ketika anda memalsukan lokasi anda di dalam AS, VPN anda harus menyediakan protokol penyulitan gred tentera. Di samping itu, firma perlu mengendalikan data anda dengan cara yang boleh dipercayai dan selamat.

Pergi ke Laman Web Sebarang Laman Web AS yang Anda Suka!

Tidak kira yang VPN telah dipilih dari panduan kami, anda akan dapat memperoleh akses ke kandungan Amerika Syarikat sahaja. Jika anda membuat keputusan mengenai ExpressVPN, itu termasuk dapat mengakses katalog Netflix AS.

Di samping itu, jangan lupa bahawa VPN anda tidak hanya berguna untuk membuka kunci perkhidmatan dan langganan AS. Ia juga sesuai untuk mendapatkan kandungan dari seluruh dunia! Selain itu, semua VPN dalam panduan ini menawarkan tempoh percubaan (sekurang-kurangnya tujuh hari). Akibatnya, anda akan dapat memastikan bahawa VPN pilihan anda berfungsi dengan sempurna untuk apa yang anda perlukan.

Cara Lain untuk Dapatkan Alamat IP USA

Walaupun menggunakan VPN pastinya kaedah terbaik, paling peribadi, dan paling selamat untuk mendapatkan alamat IP USA, ada cara lain. SmartDNS, Tor, atau pelayan proksi adalah semua pilihan yang tersedia. Walau bagaimanapun, tiada seorang pun daripada mereka akan memberikan anda jenis kebolehpercayaan, ketenangan fikiran atau kebolehgunaan yang anda dapatkan jika anda menggunakan VPN untuk mendapatkan alamat IP di Amerika Syarikat.

SmartDNS

SmartDNS sangat biasa digunakan oleh orang yang menyebarkan kandungan geo-terhad. Masalahnya ialah ia tidak menawarkan apa-apa dari segi keselamatan dan, kerana menonton kandungan berhak cipta adalah haram, ini bimbang. Menggunakan SmartDNS, anda tidak akan disulitkan seperti yang anda lakukan dengan VPN. Itu bermakna ISP anda, dan laman web yang anda lawati, akan tahu dengan tepat siapa anda. Dengan pencipta kandungan yang menyaman orang ramai untuk cetak rompak, ini adalah kebimbangan yang besar.

Tor

Sebaliknya, Tor adalah penyemak imbas percuma yang melakukan pekerjaan yang sangat serupa dengan VPN dengan menyediakan penyulitan seperti yang anda lakukan. Janji yang tidak dikenali itu menjadikannya pilihan untuk ramai orang, termasuk aktivis hak asasi manusia, pemberi maklumat, wartawan dan lain-lain lagi. Dengan memilih nod keluar di Amerika Syarikat, sesiapa sahaja boleh mengakses kandungan AS (kerana mereka boleh menggunakan VPN atau SmartDNS). Masalahnya adalah bahawa kelajuan agak lambat, yang bermaksud bahawa anda akan mengalami penimbunan, ketinggalan dan kualiti gambar yang kurang.

Proksi

Akhirnya, kami dapat membebaskan pelayan proksi. Terdapat banyak untuk dipilih dan mereka pasti melakukan kerja dan boleh menjadi sangat berpatutan atau bebas. Walau bagaimanapun, orang-orang yang percuma datang dengan had, dan ia tidak biasa untuk had sambungan yang akan dicapai semasa anda berada di tengah-tengah episod kegemaran anda di Game of Thrones. Dengan kelajuan yang lemah, dasar privasi yang dipersoalkan dan kemungkinan pihak ketiga mengakses data anda, proksi adalah jumlah berjudi.

Tidak ada yang sepadan dengan VPN

Pada akhir hari, beberapa dolar setahun untuk mengetahui anda selamat kerana anda memalsukan lokasi anda di luar negara tidak banyak tata letak. Di samping itu, dengan kerajaan yang ingin mengintip, dan penjenayah siber sentiasa mencari untuk memintas data, memastikan kehadiran digital anda adalah idea yang sangat baik pada hari-hari ini.

Sudah tentu, anda tidak perlu mengambil perkataan kami untuknya. Anda boleh mencuba mana-mana perkhidmatan yang telah kami sebutkan dalam panduan ini. VPN dalam panduan ini mempunyai tempoh percubaan jaminan wang balik supaya anda dapat mengujinya. Anda boleh mencuba proksi juga, dan juga memuat turun Tor. Kami tahu bahawa tidak ada yang lebih dekat untuk membandingkan dengan perkhidmatan VPN bertaraf dunia seperti ExpressVPN. Oleh itu, kami yakin anda akan kembali ke sini untuk melihat lima pilihan utama kami!

Alamat IP untuk Amerika Syarikat: Kesimpulan

Dalam panduan ini, kami telah menunjukkan bagaimana orang boleh mendapatkan alamat IP USA. Untuk mendapatkan alamat IP Amerika Syarikat, kami mencadangkan ExpressVPN kerana ia memberikan anda semua yang anda perlukan. Walau bagaimanapun, untuk memastikan anda mempunyai banyak pilihan, kami juga termasuk empat perkhidmatan VPN bertaraf dunia yang lain.

VPN ini menyediakan akses kepada rangkaian pelayan yang cemerlang yang akan membolehkan anda menyambungkan kelajuan tinggi pada semua pelayan AS mereka - sesuai untuk streaming dalam HD.

Penyulitan disediakan melalui OpenVPN gred tentera. Lebih-lebih lagi, semua VPN dalam panduan kami sentiasa diuji oleh pasukan kami. Kesemua VPN ini mempunyai rekod prestasi yang terbukti untuk memberikan privasi dan tidak dikenali untuk pelanggan mereka. Oleh itu, kerana semua VPN yang kami sertakan adalah perkhidmatan yang sangat baik, yang mana yang anda pilih adalah benar-benar terserah kepada anda.

Kami telah mempertimbangkan segala-galanya, supaya anda dengan yakin boleh mendapatkan alamat IP Amerika Syarikat yang selamat dalam pengetahuan bahawa semuanya akan berfungsi dengan sempurna.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, lihat panduan perkhidmatan VPN Amerika Syarikat kami yang komprehensif.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me