Walaupun VPN boleh digunakan untuk menyahpalsu kandungan yang dihadkan oleh geo, banyak penyedia streaming bayar-setiap-tontonan, perkhidmatan muzik dan perkhidmatan sukan pakar memerlukan anda membayar dengan debit atau kad kredit tempatan. Mencuba untuk membayar dengan kad dari negara anda sendiri dan kod pos palsu jarang berfungsi. Nasib baik, ada penyelesaian.


Oleh kerana ramai orang ingin membeli perkhidmatan dalam talian yang terhad di rantau ini, terdapat banyak pembekal yang menawarkan "kad debit maya". Perkhidmatan pembayaran digital ini membolehkan orang memindahkan dana ke kad debit prabayar di negara yang mereka pilih. Kebanyakan orang mahu membuka kunci perkhidmatan di UK dan Amerika Syarikat, namun ada kad maya yang terdapat di hampir setiap negara.

Jika anda mempunyai salah satu VPN terbaik kami dan anda ingin membayar perkhidmatan asing seperti HBO GO, Sling TV, F1 TV, BeIN Sports atau Spotify, anda boleh menggunakan salah satu perkhidmatan pembayaran maya yang disyorkan dalam artikel ini!

Kod pos maya

Berapa kos kad kredit maya??

Satu perkara yang perlu diingat ialah terdapat yuran persediaan untuk kad pembayaran maya. Kebanyakan firma mengenakan yuran sekali untuk mengeluarkan nombor kad. Yuran ini biasanya antara $ 5-15. Di luar itu, firma cenderung mengenakan bayaran untuk mengatasinya. Caj itu adalah antara 1-5% pemindahan.

Perkhidmatan pembayaran maya yang terbaik

Kami faham bahawa jika anda telah melanggan VPN untuk membuka sekatan sesuatu dalam talian, anda mungkin terburu-buru. Itulah sebabnya kami telah menyusun panduan cepat ini untuk perkhidmatan pembayaran maya yang terbaik. Semua perkhidmatan ini terkenal, penyedia pembayaran dalam talian yang dipercayai yang digunakan oleh pengguna di seluruh dunia ...

 1. Kad Visa Virtual Unlocked AS

  Kami Dikunci

  Perkhidmatan pembayaran ini sangat sesuai untuk sesiapa yang ingin membeli perkhidmatan AS seperti HBO GO, Amazon Prime Video, Sling TV, DirecTV - atau mana-mana yang lain. US Unlocked menyediakan kad debit pra-dimuat maya yang diterima secara meluas di kedai-kedai berasaskan AS dalam talian.

  US Unlocked adalah kad Visa maya yang boleh digunakan semula yang dilengkapi dengan alamat pengebilan AS yang sah. Yuran pendaftaran sekali ialah $ 15, dan yuran perkhidmatan bulanan ialah $ 3.50. Bayaran top-up berbeza-beza bergantung pada kaedah yang anda ingin deposit dana: tetapi biasanya $ 3 dan 3%. Walaupun penyelesaian ini agak mahal, ia datang dengan alamat yang sah ia sangat berguna untuk mendaftar untuk banyak perkhidmatan TV AS!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  EcoPayz menyediakan kad maya selamat guna satu yang memberikan anda ketenangan fikiran. Walaupun nombor kad dicuri semasa transaksi dalam talian, ia tidak boleh digunakan untuk kali kedua. Ini menjadikannya pilihan yang popular bagi mereka yang membeli barangan dari kedai dalam talian yang tidak mereka percayai.

  EcoPayz boleh dipesan di EUR, USD, dan GBR. Yuran terbitan satu kali ialah € 1.80, dan yuran transaksi adalah 4%. Pengguna boleh membuka tiga kad prabayar (sekali pakai) sekaligus. Ini bermakna anda boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk membeli pelbagai perkhidmatan dalam talian untuk negara yang berbeza jika anda mahu.

 3. Kad Pantas Maya MoneyPolo

  Moneypolo

  MoneyPolo menawarkan kad satu masa dan pilihan kad top-up. Yuran persediaan dengan firma ini agak tinggi pada $ 15. Bayaran top-up adalah $ 3 setiap transaksi, jadi seperti US Unlocked, pilihan ini berada di sisi pricier. Satu keistimewaan dengan perkhidmatan ini ialah jika anda tidak menggunakan kad anda selama 60 hari, anda perlu membayar yuran pentadbiran sebanyak $ 10 untuk meneruskan penggunaannya. Atas sebab ini, kad ini hanya disyorkan untuk kegunaan tunggal - atau jika anda berhasrat untuk menggunakan kad maya secara berkala.

 4. Kad MasterCard Ultimate Worldcore

  WorldPay

  Worldcoreis yang berpangkalan di Republik Czech. Ia membenarkan orang untuk menyediakan kad debit prabayar maya untuk hanya 5 euro. Kad ini boleh dibeli dalam tiga mata wang paling popular - USD, Euro, atau Sterling. Ini bermakna anda boleh menggunakan Worldcore untuk membeli kebanyakan perkhidmatan dalam talian yang anda mungkin berminat. Anda boleh memuatkan dana ke kad Worldcore dari mana-mana akaun bank atau dengan mata wang digital. Bayaran top-up adalah 0,99 EUR, yang kami anggap tawar-menawar.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Perkhidmatan ini sedikit berbeza dari yang lain dalam senarai ini kerana ia sebenarnya membawa anda kad fizikal. Untuk mendapatkan satu atau lebih kad ini, anda perlu diperiksa KYC. Setelah pemeriksaan mudah dilakukan, anda boleh mendapatkan dua kad secara percuma. Perkara yang baik tentang LeuPay adalah bahawa ia menawarkan 10 mata wang yang berbeza, jadi jika anda mahu menyekat sesuatu di rantau yang lebih luar biasa, kad ini sangat bernilai dipertimbangkan. Satu lagi titik jualan hebat - memuat naik wang ke kad LeuPay adalah percuma untuk penduduk EU dan hanya 2% di tempat lain.

Apakah kad debit maya??

Perkara yang baik mengenai kad debit maya adalah bahawa anda tidak memerlukan bank untuk meluluskan anda. Kerana anda mengecajnya dengan wang semasa anda pergi, ia tidak memerlukan sebarang pemeriksaan kredit. Ini bermakna anda boleh memesan satu dan menghantarnya ke alamat e-mel anda seketika.

Tidak seperti kad debit fizikal yang merupakan plastik fizikal yang anda pegang di tangan anda, kad pembayaran maya tidak lebih daripada nombor penting yang anda dapati ditulis pada kad anda. Nombor kad, tarikh tamat tempohnya, dan kod CVV yang biasanya terletak di belakang kad fizikal adalah semua yang anda perlukan untuk berbelanja secara dalam talian.

Kad maya boleh dipesan dalam mata wang dunia yang berbeza, seperti dolar AS, paun, atau euro. Ini membenarkan anda untuk membeli dari kedai dalam talian di negara-negara tertentu. Lebih baik lagi, ia membolehkan anda membayar perkhidmatan dalam talian yang disekat rantau seperti saluran TV kabel AS.

Kad maya datang dalam dua jenis yang berbeza. Satu boleh ditinggikan lagi dan lagi, yang berguna sekiranya anda ingin menggunakan kad berulang kali. Yang kedua adalah kad satu kali yang tamat tempoh selepas anda menghabiskan semua dana yang anda muatkan ke dalamnya.

Berapa kad?

Alamat AS untuk kad anda

Akhirnya, anda mungkin memerlukan alamat AS untuk membeli beberapa perkhidmatan. Sekiranya ini berlaku, hanya gunakan alamat pemajuan pakej apabila anda menyemak.

Kredit imej tajuk: Paket / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me