Sabtu akan menyaksikan Anthony Joshua kembali ke gelanggang untuk melawan juara dunia tinju kelas berat dunia Andy Ruiz - dalam apa yang pasti peraduan kelas berat yang paling dijangkakan pada tahun 2020. Pertandingan ulang akan melihat AJ kembali ke gelanggang untuk melihat sama ada dia boleh menawan semula WBA ( Super), IBF, WBO dan gelaran kelas berat IBO yang dia kalah kepada Ruiz pada bulan Jun.


Oleh kerana kejutan dan kekaguman yang disebabkan oleh kecemasan yang pertama, pertandingan ini menyebabkan ramai buzz di seluruh dunia - yang bermaksud bahawa ramai penonton akan beralih kepada VPN untuk membuka sekatan pertandingan dan melihat sama ada Ruiz boleh melakukan yang mustahil sekali lagi.

Bagaimana untuk menyalurkan Ruiz Vs Joshua 2 dengan VPN

Menggunakan VPN, sesiapa sahaja boleh berpura-pura berada di negara asing untuk membuka kunci aliran rasmi Ruiz VS AJ. Ini menjimatkan anda untuk memburu aliran haram, dan menjamin bahawa anda tidak akan tiba-tiba ditinggalkan dalam gelap dengan aliran yang pecah.

Dengan VPN, anda boleh berpura-pura berada di UK, Amerika Syarikat, Kanada atau Sepanyol - untuk menyahsekat Joshua VS Ruiz 2 pada DAZN atau Sky Sports. VPN berfungsi dengan menyembunyikan alamat IP sebenar anda dan menggantinya dengan alamat IP tempatan di negara yang anda perlukan.

Akibatnya, anda boleh membayar untuk perkhidmatan penstriman rasmi dan menontonnya seperti tempatan. Untuk menyahsekat Anthony Joshua VS Ruiz dengan VPN ikuti langkah berikut:

  1. Langgan salah satu VPN terbaik. Untuk menyahsekat Ruis Vs AJ kami mengesyorkan NordVPN kerana ia pantas dan mempunyai pelayan di seluruh dunia di mana anda memerlukannya untuk streaming pertarungan.
  2. Muat turun dan pasang perisian VPN.
  3. Sambung ke pelayan di negara yang anda perlukan.
  4. Kepala ke perkhidmatan penstriman yang menyiarkan perjuangan dan melanggan
  5. Perhatikan Joshua Vs Ruiz terima kasih kepada VPN anda.

Di mana saya boleh menonton Joshua Vs Ruiz dalam talian?

DAZN

Cara terbaik bagi kebanyakan orang untuk mengalir AJ Vs Ruiz 2 mungkin akan melalui perkhidmatan penstriman sukan dalam talian DAZN. DAZN memegang hak untuk pertandingan ulang di Amerika Syarikat, Austria, Jerman, Jepun, Switzerland, Kanada, Itali, Sepanyol, dan Brazil.

Itu bermakna sesiapa sahaja boleh menggunakan VPN untuk menyambung ke pelayan salah satu daripada negara tersebut untuk menyahsekat DAZN dan mendapatkan langganan sebulan. Harga langganan langganan satu bulan antara $ 10 dan $ 20 bergantung kepada negara yang anda pilih. Walau bagaimanapun, kami umum mengesyorkan Kanada yang akan menelan kos sekitar $ 15 untuk menonton pertarungan.

Lebih-lebih lagi, pelanggan DAZN dari luar AS kini boleh mendapatkan percubaan percuma selama 30 hari. Ini bermakna selagi anda melanggan DAZN Kanada atau Sepanyol - anda boleh menonton pertarungan dengan ulasan Inggeris atau Sepanyol tanpa benar-benar membayar satu sen.

Pejabat Box Sports Sky

Sesiapa sahaja yang suka menonton perjuangan melalui penyiar Sky Sports di UK boleh berbuat demikian dalam talian dengan membeli acara bayar-per-pandangan Box Office pada NowTV.

NowTV akan menjual akses kepada pertarungan bayar per tayang untuk bayaran sekali sahaja sebanyak $ 24.99. Dan sesiapa yang memerintahkan perjuangan melalui NowTV boleh mengaksesnya secara langsung pada PC, Mac, telefon pintar atau tablet mereka.

Kapan Yosua Vs. Ruiz 2?

Pertandingan ulang yang dijangka akan berlaku di arena yang dibina di Ad Diriyah, Arab Saudi.

Acara utama dijangka bermula pada pukul 9 malam GMT pada hari Sabtu 7 Disember, dengan cincin berjalan dijangka bermula antara pukul 8:30 petang hingga 8:45 malam GMT.

Siapa yang dijangka menang?

Berikutan kejutan yang disebabkan oleh perjuangan awal, adalah adil untuk mengatakan bahawa terdapat banyak perdebatan mengenai pertandingan ini. Ramai pakar percaya bahawa Joshua mempunyai malam yang buruk, dan dia akan menawan semula gelaran dengan mudah. Walau bagaimanapun, sesetengah pakar tinju mendakwa bahawa Ruiz adalah perjanjian sebenar, dan bahawa mungkin Yosua mungkin mendapati dirinya dalam dunia kesulitan datang malam Sabtu.

Apa yang kita tahu, adalah bahawa Yosua telah menumpahkan beberapa kilogram dalam memimpin perjuangan ini. Ini, diharapkan, akan menjadikannya lebih lincah dan dapat menangani gaya cepat Ruiz. Walau bagaimanapun, realitinya adalah bahawa hasil perjuangan ini sukar untuk dipanggil, menjadikan Clash di Dunes mesti menonton mana-mana fanatik tinju.

Menurut buku itu, AJ adalah kegemaran untuk menang dengan kemungkinan 4/11. Ini bermakna bahawa meletakkan taruhan 11/5 di bawah tanah Ruiz boleh menjadi cara terbaik untuk membuat petang sedikit lebih menarik. Lagipun, jika dia melakukannya sekali dia dapat melakukannya lagi!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me