Musim 8 adalah di sini.

Sekiranya anda teruja kerana kami akan menstrim siri terakhir epik fantasi, panduan ini menunjukkan anda bagaimana untuk menonton Game of Thrones musim 8, episod 6 dengan cepat dan selamat.


Buka kunci Game of Thrones dengan VPN

Tatal ke bawah untuk membaca panduan langkah demi langkah kami bagaimana untuk menonton GoT.

NordVPN menawarkan peminat Game of Thrones 75% dari langganan VPN mereka, hanya dengan mengklik pautan di bawah dan mendaftar.

NordVPN adalah VPN terbaik untuk Game of Thrones kerana ia murah, sangat peribadi, dan cepat untuk streaming.

Bagaimana Stream GoT Season 8 Episode 6 dalam talian dengan VPN

Anda boleh mengalir Game of Thrones dalam masa kurang dari 5 minit, hanya ikuti langkah-langkah berikut:

  1. Langgan VPN untuk menyahpasang GoT, kami mengesyorkan NordVPN - server ultra cepat, perisian mesra pengguna, dan diskaun 75% yang hebat untuk penggemar GoT!
  2. Buka aplikasi VPN dan pilih pelayan VPN, NordVPN telah mendedikasikan pelayan P2P yang terletak di seluruh dunia, klik sambungkan.
  3. Navigasi ke perkhidmatan streaming atau tapak torrent pilihan anda.
  4. Kerja VPN anda disusun dan anda bersedia untuk menonton Game of Thrones dalam talian!

Kenapa saya memerlukan VPN untuk menonton Game of Thrones dalam talian?

Dengan menggunakan VPN untuk Game of Thrones anda boleh membuka sekatan laman streaming dan torrent dengan selamat dan selamat, ini kerana:

  • Buka laman web yang tidak tersedia di negara anda - Gunakan VPN untuk mengakses tapak yang disekat.
  • VPN menyulitkan trafik internet anda - VPN menghentikan penyedia perkhidmatan internet anda daripada melihat bahawa anda sedang menganggu.
  • Cegah pengguna torrenter lain daripada melihat alamat IP sebenar anda - Lindungi data anda dan anonim apabila menonton atau merentas GoT.

Permainan Stream of Thrones di Kodi

Jika anda ingin menonton musim 8 GoT di kotak KODI, anda beruntung. Ingat, bahawa jika anda memilih untuk menonton GoT melalui pilihan ini ia adalah cetak rompak, dan, atas sebab ini, anda melakukannya dengan risiko anda sendiri.

Tapak penstriman dalam talian

Dengan GoT akan menjadi premiered, tidak ada keraguan bahawa banyak pilihan untuk menonton pertunjukan di aliran langsung cetak rompak akan tersedia. Laman web seperti; Putlockers, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - AS (kaedah yang disyorkan)

HBO akan menyiarkan perasmian rasmi GoT Season Lapan di seluruh dunia, Episod Enam pada pukul 21:00 EST - 20:00 Tengah. Episod baru akan disiarkan di HBO dan menyiarkan secara langsung pada HBO Now dan HBO Go.

Anda boleh menstrim HBO di Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox 360 dan Xbox One, Roku, Apple TV, TV pintar Samsung, iOS, Android, dan Kodi.

Dengan pengguna VPN Android dan iPhone boleh menyahsekat HBO AS di mana-mana sahaja!

Sky Atlantic - UK

Kemunculan UK dari GoT dijangka disiarkan di Sky Atlantic pada pukul 2 pagi pada hari Isnin, 20 Mei. Ia akan diulang pada jam 8 malam pada malam Isnin.

Kini TV - UK

Jika anda bukan pelanggan Sky UK, cara terbaik untuk menonton Game of Thrones S8E6 adalah untuk membeli pas NowTV. Kini TV menjual hari, minggu, atau bulan ke saluran Sky TV. Perkhidmatan dalam talian ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang tinggal di luar UK yang mahu menstrim GoT di Sky Atlantic.

FOX Showcase - Foxtel Australia

Dengan berpura-pura berada di Australia menggunakan VPN, adalah mungkin untuk menonton GoT di FOX Showcase. Foxtel adalah perkhidmatan langganan Australia-satunya yang berharga $ 49 AU. Ia boleh dilihat pada kebanyakan peranti termasuk PC, Mac, Android, iPhone, dan iPad anda.

Dengan pengguna VPN iPhone dan Android dapat menyekat GoT semasa dalam perjalanan!

Hotstar - India

Jika anda ingin menonton GoT di India, anda akan dapat menontonnya pada Isnin, 20 Mei di Hotstar atau Star World. Hanya hubungkan ke pelayan VPN di India untuk menyahpasang acara TV dalam bahasa ibunda anda.

Bila adalah Permainan of Thrones Season 8 Episode 6 dikeluarkan?

Musim lapan final GoT dijadualkan untuk dimulakan di Amerika Syarikat pada 20 Mei, 2020.

Penonton di UK boleh mengambil kesempatan daripada simulcast Sky - bermakna ia akan dimulakan di Sky Atlantic pada masa yang sama kerana ia disiarkan di AS. Ia dijangkakan pukul 2 pagi pada hari Isnin, 20 Mei.

Penonton UK yang tidak mahu berjaga sepanjang malam akan dapat menonton siaran ulang episod pada hari Isnin, 20 Mei.

Australia juga akan melihat perdana di FOX SHOWCASE pada Isnin, 20 Mei.

Nyahsekat GoT Season 8 Finale - Kesimpulan

Pada 20 Mei, 2020 Game of Thrones menyiarkan episod terakhirnya dengan sejumlah besar saluran di seluruh dunia. Ini bermakna terdapat banyak cara untuk menonton aliran GoT dengan VPN.

Bergantung pada bahasa ibunda anda, anda mungkin mahu menstrasikan versi GoT yang berbeza (dalam bahasa Sepanyol, Perancis, Jerman atau bahasa lain). Untuk melakukan ini, silakan hubungkan ke pelayan VPN di negara pilihan anda dan cari layanan atau aliran lokal yang menunjukkan Game of Thrones.

Dengan VPN anda boleh berpura-pura berada di mana sahaja dan membuka sekatan mana-mana aliran GoT S8E6!

Kredit imej: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me