Ramai orang yang tinggal di luar Jerman sangat berminat menggunakan perkhidmatan dan laman web Jerman. Untuk mendapatkan akses ke laman web Jerman yang terhad, anda memerlukan alamat IP Jerman. VPN membolehkan anda menggunakan pelayan yang terletak di Jerman, ini akan memberi anda alamat IP Jerman.

Di samping itu, perisian klien VPN menyulitkan semua data anda apabila ia melewati dan dari pelayan. Ini bermakna ISP, kerajaan, tuan tanah atau majikan anda tidak dapat melihat laman web yang anda lawati. Privasi dan tanpa nama semasa anda menyemak imbas!

Begitu juga, jika anda seorang penduduk Jerman bercuti, anda juga mungkin mahu membuka sekatan laman web di Jerman. Dengan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai, anda boleh membuat spoof lokasi anda di dalam Jerman untuk membuka sekatan semua laman web Jerman yang terhad.

VPN Terbaik untuk Alamat IP Jerman

 1. ExpressVPN - VPN terpantas yang kami uji, menyekat segala-galanya, dengan perkhidmatan yang menakjubkan sepanjang masa
 2. NordVPN - Jenama besar dengan nilai yang sangat baik, dan harga bajet
 3. Buffered
 4. IPVanish
 5. VPNArea

Bagaimana untuk mendapatkan alamat IP Jerman

Ikuti langkah di bawah untuk menyediakan alamat IP Jerman:

 1. Langgan salah satu VPN dalam panduan ini. Untuk mendapatkan IP Jerman kami sangat mengesyorkan ExpressVPN, tetapi kami juga telah menempatkan empat lagi perkhidmatan VPN bertaraf dunia dalam panduan ini yang juga akan melakukan kerja cemerlang.
 2. Muat turun dan pasang perisian klien VPN.
 3. Sambung ke pelayan VPN yang terletak di Jerman.
 4. Pergi ke laman web Jerman yang anda ingin akses.
 5. Duduk semula dan nikmati akses tanpa had ke laman web Jerman yang anda suka, terima kasih kepada alamat IP Jerman yang baru diperolehi anda.

Pilih VPN dan Muat turun Perisian Pelanggan mereka

platform aplikasi expressvpn


Setelah melihat dengan baik melalui VPN yang disyorkan untuk mendapatkan IP Jerman, anda perlu mengklik melalui laman web pembekal kegemaran anda.

Perisian itu tersedia untuk semua platform yang popular, dan dengan ExpressVPN anda dibenarkan memasangnya pada 3 peranti yang berbeza. Membayar bulanan VPN anda akan lebih mahal daripada membayar setiap tahun. Atas sebab itu, jika anda mempunyai dana (dan berhasrat menggunakan VPN anda sepanjang tahun), adalah lebih baik untuk membayar setahun pada satu masa.

Selepas melanggan, anda akan dibenarkan memuat turun perisian klien VPN. Perisian sentiasa muat turun dengan cepat dan mudah dipasang, pastikan anda memilih muat turun yang betul untuk platform anda.

Pastikan anda telah memilih protokol OpenVPN

Di ProPrivacy kami mengesyorkan penyulitan OpenVPN. OpenVPN adalah protokol penyulitan VPN yang mantap yang membolehkan anda tetap selamat, jadi pilihlah dalam menu VPN anda. Menyiarkan beberapa kandungan yang disekat geo adalah menyalahi undang-undang kerana melanggar hak cipta. Dengan OpenVPN, bagaimanapun, walaupun anda memilih untuk melihat bahan berhak cipta, anda akan selamat - walaupun kami tidak dapat membenarkan ini.

Juga, jika anda menghadapi sebarang masalah pada tahap ini (atau mana-mana yang lain) penyedia VPN anda akan dapat dengan cepat menyelesaikannya. VPN kelas dunia dalam panduan ini semuanya mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang hebat - jadi hubungi mereka (atau kami di sini di ProPrivacy.com - kami sentiasa gembira untuk membantu).

Sambungkan ke salah satu pelayan VPN anda di Jerman

expressvpn-german-ip-address

Pada peringkat ini, anda akan mempunyai perisian pelanggan yang telah dipasang pada komputer riba, PC, tablet atau telefon pintar anda. Dengan OpenVPN dipilih dalam tetapan, anda bersedia untuk VPN ke Jerman.

Apa yang perlu anda lakukan ialah memilih salah satu pelayan Jerman dari senarai pelayan VPN anda. Pastikan untuk memilih yang tercepat yang tersedia. Yang lebih cepat biasanya terletak lebih tinggi dalam senarai. Sekarang bahawa anda telah berada di pelayan VPN Jerman pilihan anda, klik sambungkan. Iaitu ia! Anda kini mempunyai alamat IP Jerman, dan boleh VPN ke Jerman untuk kelihatan seperti anda tinggal di sana - bila-bila masa anda mahu.

Pergi ke mana-mana laman web Jerman yang anda suka!

Dengan VPN anda dipasang, anda boleh pergi dan melawat apa sahaja dalam talian. Anda boleh mengakses mana-mana tapak di mana-mana tempat VPN anda mempunyai pelayan - termasuk kursus Jerman! Semua VPN yang kami letakkan dalam panduan ini memberikan keselamatan, privasi, dan kesamaan tanpa nama yang terbaik. Hasilnya ialah anda akan dapat melawat mana-mana laman web Jerman atau laman web yang anda inginkan.

Hanya hubungkan ke pelayan di negara yang anda mahu lawati, dan masukkan alamat web yang anda ingin lawati ke bar navigasi anda. VPN anda akan memberi anda kemunculan berada di negara itu - alamat IP dan semua.

Pertimbangan untuk mendapatkan alamat IP Jerman

Apabila mendapat alamat IP Jerman dari luar negara, anda mesti mengambil kira pertimbangan.

Perkara yang paling penting untuk diingat adalah bahawa banyak perkhidmatan VPN di pasaran sangat tidak boleh dipercayai dan tidak boleh dipercayai. Secara keseluruhannya, terdapat lebih daripada 800 penyedia VPN untuk dipilih dari seluruh dunia. Sebahagian besar perkhidmatan tersebut amat dahsyat - lambat dan tidak selamat. Sebenarnya, sesetengah VPN boleh menambah kesengsaraan keselamatan anda daripada membawanya!

Bagaimanakah saya tahu VPN mana yang hendak dipilih??

 1. Pertama, untuk memalsukan alamat IP anda ke Jerman untuk melihat kandungan geografi terhad yang anda perlukan untuk menjadi sangat selamat. Walau bagaimanapun, kebenaran yang menyedihkan adalah tidak semua perkhidmatan VPN menawarkan penyulitan dan tahap perkhidmatan yang diperlukan untuk keselamatan dan privasi.
 2. Apabila memilih VPN untuk mendapatkan alamat IP di Jerman, anda memerlukan pelayan pepejal dan dasar privasi yang kukuh. Yo juga akan menginginkan VPN dengan pelayan yang sangat cepat untuk menonton kandungan HD.
 3. Untuk menikmati pengalaman VPN yang santai dan bimbang, anda perlu ketenangan fikiran mengetahui bahawa VPN anda mengambil privasi dan keselamatan dengan serius. Itulah sebabnya ia harus menyediakan protokol penyulitan standard industri seperti OpenVPN (disyorkan) dan juga mengendalikan data anda dengan cara yang telus, boleh dipercayai dan selamat. Hasilnya akan menjadi pengalaman Internet tanpa tekanan yang membuat anda selamat untuk melawat kandungan berasaskan Jerman yang anda minati.

VPN ke Jerman - Kesimpulan

Dalam panduan ini, kami telah menjelaskan bagaimana orang boleh dengan mudah mendapatkan alamat IP Jerman. Walaupun kami fikir perkhidmatan VPN terbaik untuk mendapatkan alamat IP di Jerman ialah ExpressVPN, untuk tidak memihak dan memberi anda banyak pilihan yang kami telah memasukkan empat perkhidmatan VPN yang sangat baik.

Walaupun ExpressVPN adalah nombor satu, semua VPN dalam panduan kami melakukan kerja yang luar biasa untuk membuka kunci laman web Jerman. Di samping itu, mereka semua menyediakan tempoh percubaan atau jaminan wang untuk beberapa jenis. Oleh itu, anda tidak perlu takut untuk mencuba VPN pilihan anda, tanpa risiko, untuk memastikan ia menyahsekatkan perkhidmatan Jerman yang anda ikuti. Selain itu, semua penyedia VPN dalam artikel ini mempunyai rangkaian pelayan hebat yang menyediakan kelajuan vpn yang sangat tinggi sepanjang penggunaan anda.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me