Semua orang mahu anak-anak mereka bahagia. Walau bagaimanapun, pada hari-hari ini agak sukar bagi ibu bapa untuk bersaing dengan tuntutan berkaitan TV di taman permainan. Kami memahami apa yang anda berurusan dengan - senarai kartun popular seolah-olah tidak pernah berakhir!

Sudah tentu, tiada siapa yang mahu anak-anak mereka terlepas, tetapi ia tidak semestinya mudah untuk mendapatkan sejumlah besar saluran kanak-kanak yang berbeza yang tersedia pada masa kini. Syukurlah, terdapat jawapan kepada doa anda, dan jawapannya adalah perkhidmatan Rangkaian Peribadi Maya (VPN).

Akses Kartun Online

Rangkaian Peribadi Maya membolehkan anda mengakses pilihan lebih murah untuk menonton kartun dalam talian. Lebih banyak pilihan rasmi dalam panduan ini akan memerlukan yuran langganan. Walau bagaimanapun, alternatif lain akan membolehkan anda mengakses berjuta-juta kartun dengan selamat secara percuma. Sama ada cara, VPN adalah tiket emas anda untuk mengakses kartun yang hampir tidak terhad untuk mendapatkan anak-anak kecil anda!

Apakah VPN itu?

VPN adalah perkhidmatan dalam talian yang melakukan dua perkara. Pertama, ia menyediakan penyulitan. Ini bermakna bahawa data penyemakan imbas web anda (masuk dan keluar) disusun dengan selamat. Hasilnya adalah privasi digital yang menghalang sesiapa sahaja daripada mengetahui apa yang anda lakukan secara dalam talian.

Seterusnya, VPN membolehkan anda berpura-pura berada di negara yang berbeza. Ini membolehkan anda mengatasi penapisan tempatan dan blok antarabangsa yang dikenali sebagai sekatan geo.


Kartun Vpn

Bagaimana VPN untuk Kartun berfungsi?

Semua orang yang mengakses internet mempunyai alamat Protokol Internet (IP). Itulah satu set nombor yang boleh digunakan untuk mencari di mana anda berada. Ia juga boleh digunakan untuk menyemak apa yang anda akses dalam talian.

Alamat IP anda juga digunakan untuk menguatkuasakan sekatan geografi, yang menghalang anda daripada mengakses aliran TV dari luar negara. Ini boleh mengganggu ibu bapa yang ingin mendapatkan lebih banyak kartun untuk anak-anak mereka. Walau bagaimanapun, dengan VPN untuk kartun, anda boleh berpura-pura berada di negara yang berbeza untuk mengakses aliran yang disekat.

Sebagai tambahan, pada masa kini, banyak kerajaan mengarahkan Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP) untuk menyimpan rekod (pengekalan data mandatori) tentang apa yang dilakukan oleh pelanggan mereka dalam talian. Bergantung pada tempat anda tinggal, ini bermakna bahawa mengakses aliran video cetak rompak boleh mengakibatkan surat yang meminta anda berhenti, dan kadang-kadang juga saman mahkamah.

Ini menjengkelkan, kerana terdapat banyak laman web yang menawarkan aliran kartun percuma.

VPN untuk Kartun Haruskah saya Dapatkan?

Terdapat beratus-ratus VPN di pasaran. Untuk menonton kartun streaming, anda memerlukan yang cepat. Kebanyakan VPN mempunyai pelayan perlahan yang tidak cukup baik untuk streaming. Ini akan menyebabkan penampungan, dan dengan pasti akan bermakna anak-anak anda sentiasa merungut tentang kartun yang tidak bermain dengan betul.

Di samping itu, banyak VPN telah melaksanakan enkripsi yang teruk atau lapuk. Ini bermakna mereka tidak memberikan privasi dan keselamatan yang cukup baik. VPN yang kami cadangkan telah dipilih kerana kedua-duanya selamat dan pantas. Di samping itu, mereka semua mempunyai pelayan yang terletak di seluruh dunia: sesuai untuk mengakses kartun geografi yang terhad.

Securely Unblock Cartoons Now!

Cara Menonton Kartun Online dengan VPN - Panduan Persediaan

Mengakses kartun dalam talian selamat adalah sangat mudah dengan VPN. Hanya ikuti langkah-langkah mudah ini:

 1. Pilih VPN untuk penstriman dari senarai kami. Untuk menonton kartun dalam talian dengan selamat, kami mencadangkan ExpressVPN kerana ia mempunyai perkhidmatan yang terbaik untuk pekerjaan itu.
 2. Klik melalui laman web VPN yang anda pilih dan langgan. Anda boleh mendapat langganan mingguan, bulanan, atau tahunan. Di samping itu, ExpressVPN mempunyai jaminan wang balik 30 hari (yang bermaksud anda boleh mengujinya dengan anak-anak anda tanpa risiko).
 3. Sekarang muat turun perisian ke peranti anda. VPN kami yang disyorkan mempunyai perisian untuk semua peranti anda dan boleh digunakan pada berbilang peranti pada masa yang sama (ExpressVPN membenarkan tiga peranti, contohnya).
 4. Sebaik sahaja ia telah dimuat turun dan dipasang (yang hanya akan mengambil masa beberapa minit), anda sudah bersedia sambungkan ke VPN. Pilih lokasi dalam menu VPN dan klik Sambungkan.
 5. Sebaik sahaja VPN menyambung, anda nampak berada di lokasi yang anda pilih. Apa lagi, semua data anda disulitkan jadi tiada siapa (sama ada ISP atau kerajaan anda) boleh memberitahu apa yang anda lakukan dalam talian.

Ingat: Sebaik sahaja VPN disambungkan, anda mempunyai privasi digital. Ini bermakna anda boleh berasa bebas untuk mengakses mana-mana laman web kartun yang anda mahu tanpa rasa takut ditonton.

Di mana Akses Kartun Murah - Laman Web Rasmi

Sebaik sahaja anda mempunyai VPN, terdapat banyak cara untuk menonton kartun dalam talian dengan kapasiti rasmi. Mari kita lihat beberapa pilihan tersebut:

CBeebies on BBC iPlayer

BBC mempunyai pemain dalam talian yang menunjukkan kartun dan program untuk kanak-kanak. Ini boleh diakses secara percuma jika anda menyambung ke pelayan di UK. Walau bagaimanapun, tidak semua VPN menyahsekat BBC iPlayer. Itu kerana BBC aktif menyekat VPN. Berita baiknya ialah VPN kami yang disyorkan untuk kartun - ExpressVPN - tidak menyekat BBC iPlayer (dan dengan demikian CBeebies).

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai mengakses iPlayer dari luar UK? VPN terbaik kami untuk panduan BBC iPlayer adalah tempat yang bagus untuk bermula!

Iplayer Bbc Cartoons

Buka blok Netflix AS untuk Dapatkan Lebih Banyak Kartun

Jika anda mempunyai langganan Netflix dan anda tidak tinggal di AS, maka anda kehilangan banyak pilihan untuk kanak-kanak. Bukan hanya terdapat kartun dan pertunjukan untuk kanak-kanak di katalog Netflix AS, tetapi terdapat banyak lagi filem kanak-kanak.

Malangnya, Netflix menyekat kebanyakan VPN. Walau bagaimanapun, VPN terbaik untuk membatalkan kunci kartun - ExpressVPN - tidak menyahsekat US Netflix tanpa sebarang masalah.

Untuk maklumat lanjut mengenai memperluaskan perpustakaan Netflix anda dengan VPN, periksa panduan VPN Netflix kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Tonton Kartun Rangkaian Online di Saluran Kabel AS

Salah satu perkara yang paling popular yang dilakukan ibu bapa dengan VPN ialah mengakses saluran TV kabel AS untuk anak-anak mereka. Cara terbaik untuk melakukan ini adalah dengan Sling TV. TV Sling adalah murah, atas permintaan perkhidmatan yang memberi ibu bapa akses kepada pelbagai saluran kartun. Pelan Orange hanya $ 20 sebulan, dan boleh dibeli tanpa kontrak pada asas bulanan.

Sling Tv Vpn Utama

Ini adalah saluran kartun yang anda dapat:

 • Disney Channel, Disney HD, dan Disney Junior
 • Nick Jr, Nicktoons, TeenNick
 • Rangkaian kartun
 • Boomerang
 • TV itik
 • Sling Kanak-kanak
 • TV Bayi
 • CBeebies

TV Sling adalah pilihan hebat untuk kanak-kanak yang ingin menonton Cartoon Network secara dalam talian. Ia mempunyai hampir semua perkara yang ingin ditonton oleh anak-anak. TV Sling memberi peluang kepada kanak-kanak untuk melihat saluran Nickelodeon dan menonton Disney dalam talian. Ia adalah pilihan yang sangat munasabah untuk harga, dan boleh diuji selama tujuh hari secara percuma! Hanya hubungkan ke salah satu pelayan AS VPN anda dan daftar untuk percubaan percuma anda.

Pelan TV Sling juga memberi anda akses kepada sejumlah besar kandungan TV kabel Amerika Syarikat untuk orang dewasa - menjadikannya penyelesaian TV serba hebat, murah, semua bulat.

Cara Mengakses Kartun Online secara Percuma

Sekarang bahawa kami telah meneliti pelbagai pilihan "sah", mari kita lihat beberapa manfaat lain yang mempunyai VPN. Oleh kerana privasi yang diberikan oleh VPN, mungkin anda dan anak-anak anda menonton kartun kegemaran anda secara online secara percuma. Terdapat banyak laman web dalam talian yang didedikasikan untuk menyediakan aliran rancangan cetak rompak, filem, dan - anda meneka - kartun.

Nyahsekat Kartun

Tidak lama dahulu, ia adalah lebih selamat untuk menonton aliran haram dalam talian: tiada siapa yang peduli, dan semua orang melakukannya. Walau bagaimanapun, dalam tempoh lima tahun yang lalu terdapat tekanan terhadap kerajaan untuk melakukan lebih lanjut mengenai cara cetak rompak. Ini telah menyebabkan beberapa ISP menghantar surat amaran. Lebih-lebih lagi, terdapat kes-kes orang yang memotong internet mereka dan, lebih buruk lagi, denda.

Berita baiknya adalah bahawa gabungan berpura-pura berada di lokasi yang berbeza dan penyulitan yang kuat membuat ideal VPN yang boleh dipercayai untuk mengakses laman web penstriman secara peribadi. Dengan VPN, jika anak-anak memandu anda kacang, anda boleh dengan cepat mencari "kartun menonton dalam talian Pengembaraan dalam talian" dan mencari tapak streaming yang mempunyai kartun itu (atau mana-mana yang anda suka anak-anak).

Tapak Terbaik untuk Menonton Kartun dan Anime secara Percuma

Jika anda berminat untuk mengakses kartun secara percuma menggunakan VPN anda, berikut adalah beberapa contoh laman web yang hebat yang mempunyai kandungan siap dan menunggu:

 1. Kartun Pada
 2. HQ Filem Filem
 3. Toon jet
 4. Watch Kartun Online
 5. Anime Flavor

Ini hanyalah beberapa contoh laman web yang mempunyai kartun yang tersedia untuk anda menonton secara selamat dalam talian. Cuma bersambung ke VPN anda supaya lalu lintas anda bersifat peribadi dan klik pada pautan untuk menikmati kandungan.

Watch Kartun Online dengan VPN - Kesimpulan

Dalam artikel ini, kami telah membincangkan banyak kaedah untuk menonton kartun dalam talian. Dengan VPN yang boleh dipercayai, ibu bapa boleh berpura-pura berada di negara yang berbeza untuk mengakses lebih banyak perkhidmatan penstriman. Mereka juga boleh menggunakan penyulitan gred tentera VPN untuk mengakses laman web dengan selamat yang beratus-ratus jam menunjukkan anak-anak percuma secara dalam talian.

Untuk kartun penstriman, kami mencadangkan ExpressVPN, kerana ia sangat selamat, mempunyai pelayan pantas, mempunyai dasar privasi yang kuat, menyekat AS Netflix dan BBC iPlayer, dan mempunyai rekod prestasi terbukti menyediakan privasi untuk penggunanya. Walau bagaimanapun, mana-mana VPN dalam lima artikel perkhidmatan VPN terbaik kami juga akan melakukan tugas dengan baik, jadi jika anda ingin beberapa pilihan lagi klik di sini.

Kredit imej tajuk: Imej Naga / Shutterstock.com

Kredit imej: Sarunyu L / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me