Februari adalah bulan cinta, percintaan, persahabatan, dan keluarga. Dengan Hari Valentine yang menjangkau sekitar sudut, anda mungkin memerlukan beberapa video untuk menonton dengan yang lain penting anda.


Nasib baik, anda tidak akan kecewa dengan tambahan bulan Februari 2018 Netflix. Walaupun anda bercadang untuk menghabiskan Hari Valentine dengan rakan-rakan dan keluarga anda, Netflix masih mempunyai tawaran. Dengan sedikit tindakan, percintaan, komedi, dan pengembaraan di menu, di mana anda boleh benar-benar salah?

Tajuk-tajuk ini akan datang ke versi Netflix Amerika Syarikat, UK dan juga di seluruh dunia. Jika anda melihat pertunjukan yang disenaraikan di bawah ini yang kini tidak tersedia dalam katalog Netflix wilayah anda, jangan risau. Dengan menggunakan pelanggan VPN Netflix boleh menyahsekat katalog Netflix dari seluruh dunia. Sekiranya anda berada di luar AS, anda boleh menggunakan VPN untuk mendapatkan akses kepada katalog Netflix AS, yang mempunyai tajuk yang lebih banyak daripada versi Netflix negara lain.

Netflix UK

Ella Enchanted - 1 Februari

Filem romantik fantasi 2004 Ella Enchanted adalah filem yang sempurna untuk menonton Hari Valentine ini dengan yang lain penting anda. Bintang filem Anne Hathaway dan Hugh Dancy, dan berdasarkan novel 1997 yang ditulis oleh Gail Carson Levine. Filem ini berpusat di sekitar Cinderella dongeng klasik, dengan sedikit twist ajaib.

Filem ini adalah pilihan yang tepat untuk pasangan yang suka filem romantis dengan sentuhan komedi dan pengembaraan. Lebih baik lagi, Ella Enchanted juga merupakan cara terbaik untuk menjaga anak-anak dilayan pada hujung minggu yang sejuk pada bulan Februari atau secara amnya!

Apabila Kami Pertama Bertemu - 9 Februari

Apabila Kami First Met adalah filem komedi romantis 2018 yang dibintangi oleh Adam DeVine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig, Andrew Bachelor dan Robbie Amell. Filem asal Netflix ini sempurna untuk malam tarikh Valentine dengan teman lelaki, teman wanita, suami, isteri, anjing anda - siapa sahaja! Lebih baik lagi: ia mendapat sesuatu untuk semua orang!

Filem ini mengikuti seorang lelaki bernama Nuh yang bertemu dengan gadis impiannya, hanya menghabiskan tiga tahun akan datang yang bertanya-tanya mengapa mereka tidak bersama. Apabila dia mendapat peluang untuk kembali ke masa untuk menukar sesuatu, dia menyedari dengan cepat bahawa perkara-perkara tidak selalu mudah ... dan kadang-kadang; mereka tidak sepatutnya.

Apabila Kami Pertama Bertemu | Trailer Rasmi [HD] | Netflix

Apabila Kami Pertama Bertemu | Trailer Rasmi [HD] | Netflix Apabila Kami Pertama Bertemu | Trailer Rasmi [HD] | Netflix

Tidak boleh ditukar - 16 Februari

Sekiranya anda berada dalam mood untuk menangis yang baik, filem yang tidak dapat ditarik semula Anda kelihatan seperti itu mungkin menarik. Satu lagi filem asal Netflix yang akan dikeluarkan pada 16 Februari, Tidak dapat ditarik Anda menceritakan kisah dua rakan jiwa yang mendapati kehidupan mereka terhempas di pengumuman diagnosis kanser terminal.

Tidak tergantikan Anda bintang-bintang aktres kelahiran Oxford Gugulethu Sophia Mbatha-Raw dan Game of Throne Michiel Huisman. Dan walaupun dilepaskan dua hari selepas Hari Valentine, anda masih boleh menikmati tarikh filem sappy ini dengan orang yang anda sayangi - hanya ingat coklat panas, kertas tisu dan popcorn!

Bisu - 23 Februari

Menambah koleksi filem romantis bulan Februari 2018, Netflix membawa Duncan Jones 'Bisu ke meja. Diterangkan sebagai sekuel rohani kepada filem Bulan 2009 Jones, ciri-ciri bisu Alexander Skarsgård sebagai Leo Beiler - seorang pelayan bar bisu yang cuba mencari cintanya yang hilang secara misterius.

Filem ini pastinya bernilai menonton, terutamanya bagi mereka yang melihat filem filem 09 Jones. Jangan bimbang sekalipun: melihat Bulan bukan satu keperluan. Jika anda suka cerita dengan warna misteri, filem ini pasti akan menjadi lorong anda. Pastikan anda memerhatikannya pada 23 Februari!

Buang | Trailer Rasmi [HD] | Netflix

Buang | Trailer Rasmi [HD] | Netflix Buang | Trailer Rasmi [HD] | Netflix

Netflix AS

Pai Amerika 1 & 2 - 1 Februari

Apa yang lebih baik untuk Hari Valentine daripada komedi seks remaja klasik? Pai Amerika 1 & 2 adalah kegemaran ikonik di kalangan remaja dan orang dewasa, dengan filem pertama yang dikeluarkan pada tahun 1999 dan yang kedua pada tahun 2001. Walaupun beberapa sekuel dilepaskan sejak (yang juga akan ditambahkan ke Netflix pada 1 Februari), dua yang pertama masih mengambil kek di dunia daripada klasik.

Kedua-dua pelakon dan pelakon bintang seperti Eugene Levy, Jason Biggs, Alyson Hannigan, dan Seann William Scott. Filem-filem ini sesuai untuk rakan-rakan atau pasangan yang mencari lebih banyak sentuhan comedic Hari Valentine ini, berbanding dengan festival muzik anak ayam biasa. Bahagian yang terbaik ialah filem-filem ini hebat untuk mana-mana jenis jantina dan paling tua!

Sarjana Muda - 21 Februari

2017 Filem drama komedi Amerika The Bachelors stars J. K. Simmons sebagai duda yang bersedia bergerak di seluruh negara dengan anak remajanya untuk pekerjaan baru. Dalam proses ini, kedua-dua lelaki bertemu wanita yang membantu mereka mencari jalan kembali ke kebahagiaan. Bachelors adalah filem yang hebat dengan watak-watak menarik dan akhir yang baik.

Menariknya, filem itu juga dirancang oleh pengarah dan penulis skrip Kurt Voelker, yang mempunyai idea yang sangat spesifik. Voelker mengumumkan pada tahun 2015 bahawa dia akan mengarahkan filem drama komedi berdasarkan skripnya sendiri dan J. K. Simmons akan memainkan duda itu. Nasib baik, Voelker betul dalam pilihan pemilihannya - sesuatu yang pasti anda mesti lihat sendiri!

THE SARL BACHELORS Trailer Rasmi (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teena...

THE SARL BACHELORS Trailer Rasmi (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Filem Romantik Remaja HD THE SARL BACHELORS Trailer Rasmi (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Filem Romantik Remaja HD

Jeepers Creepers 3 - 24 Februari

Trilogi Jeepers Creepers datang dengan banyak tindak balas, kebanyakannya berkat pengarah Victor Salva yang disabitkan dengan salah laku seksual dengan seorang anak kembali pada tahun 1988. Selain Salva, Jeepers Creepers adalah sebuah filem seram ikon yang banyak menghibur peminat. Apabila Jeepers Creepers 3 diumumkan pada tahun 2006, semua orang sedang menunggu pelepasannya dengan jangkaan.

Malangnya, mereka akan menunggu masa yang sangat lama, kerana Jeepers Creepers 3 tidak dibebaskan sehingga 11 tahun kemudian, pada tahun 2017. Bahagian terburuk ialah filem itu hanya dikeluarkan di teater tertentu dan hanya untuk masa yang sangat terhad. Untungnya, Netflix melepaskan filem seram pada 24 Februari untuk keseronokan tontonan anda. Jangan mendapatkan harapan anda terlalu banyak - filem itu datang dengan banyak kontroversi.

Sebaliknya, hanya ada satu cara untuk mengetahui sama ada ia memenuhi harapan anda!

Netflix Asal: Boleh didapati di seluruh dunia

Karbon Diperbalikkan (Musim 1) - 2 Februari

Altered Carbon adalah siri asal Netflix yang dikeluarkan pada 2 Februari 2018. Siri ini berdasarkan pada novel 2002 yang ditulis oleh penulis Inggeris, Richard K. Morgan. Jika rancangan TV ditetapkan 350 tahun pada masa akan datang, perhatian anda: Karbon diubah berubah dalam dystopia futuristik pada tahun 2384.

Dibintangi oleh Joel Kinnaman dan James Purefoy, Altered Carbon melibatkan watak Kinnaman yang membantu menyelesaikan pembunuhan watak Purefoy - dengan sedikit pilihan dalam perkara itu. Siri ini adalah cara yang sempurna untuk meluangkan masa Hari Valentine ini, dengan sepuluh episod yang penuh aksi untuk membuat anda sibuk.

Trailer Altered Carbon Season 1 | Rotten Tomatoes TV

Trailer Altered Carbon Season 1 | Rotten Tomatoes TV Trailer Altered Carbon Season 1 | Rotten Tomatoes TV

Akademi Rumah Hijau (Musim 2) - 14 Februari

Musim kedua Akademi Greenhouse akan dikeluarkan tepat pada waktunya untuk Hari Valentine - alasan yang sempurna untuk meninggalkan anak-anak anda dengan pengasuh semasa anda keluar dan menikmati percutian dengan yang lain penting atau rakan-rakan anda! Sebaliknya, siri ini juga cara terbaik untuk meluangkan masa bersama anak-anak anda tanpa membosankan anda untuk tidur.

Akademi Hijau adalah berdasarkan siri TV Israel The Greenhouse. Asal Netflix disesuaikan untuk penonton antarabangsa, tetapi mempunyai tema yang sama dengan versi Israel. Siri ini berkisar sekelompok anak-anak dari rumah-rumah sekolah saingan yang menemui plot untuk menghancurkan planet ini. Sudah tentu, anak-anak memulakan siasatan rahsia mereka sendiri dengan harapan menyelamatkan dunia!

Treler Academy Greenhouse rasmi untuk musim 2

Treler Academy Greenhouse rasmi untuk musim 2 Treler Academy Greenhouse rasmi untuk musim 2

Semua Sucks! (Musim 1) - 16 Februari

Semua Sucks! adalah asal Netflix dengan tema generasi dan komedi yang akan datang. Siri ini ditetapkan pada pertengahan 1990-an dan pada dasarnya merupakan parodi budaya remaja dalam tempoh masa itu. Siri ini akan menampilkan sepuluh minit 30 minit dan bintang-bintang pelakon dan pelakon seperti Peyton Kennedy dan Jahi Winston.

Siri ini tidak hanya sesuai untuk kanak-kanak untuk pesta-pesta pada hujung minggu, tetapi juga untuk orang tua yang ingin mengingatkan pada hari-hari persekolahan mereka sendiri. Kami mempunyai harapan yang tinggi untuk Semua Sucks! - semoga kami tidak akan kecewa. Sekiranya siri asal lain Netflix adalah sesuatu yang perlu dilalui, kami pasti tidak akan! Pastikan anda teruskan untuk siarannya pada 16 Februari.

Akses Netflix dalam Kesiagaannya dengan VPN

Anda mungkin tahu sekarang bahawa Netflix memisahkan kandungannya berdasarkan rantau yang anda lihat dari. Ini boleh menjadi agak membosankan, kerana kadangkala anda mungkin berharap untuk menunjukkan yang hanya dikeluarkan di negara yang anda tidak masuk Jika tajuk yang anda ingin lihat tidak tersedia di rantau anda, jangan risau. Dengan panduan kami untuk membuka kunci kandungan Netflix menggunakan VPN, itu tidak menjadi masalah. Sila ambil perhatian bahawa tidak semua VPN akan menyahsekat Netflix.

Nasib baik, Netflix baru-baru ini mendakwa bahawa ia sedang berusaha ke arah pelesenan global untuk semua kandungannya. Malangnya, dengan kerumitan yang merupakan undang-undang hak cipta, kami mungkin masih mempunyai masa yang lama untuk pergi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me