A franciaországi lakosok számára, akik el akarják kerülni a cenzúrát és a megfigyelést, a VPN egy egyszerű válasz. Ha feliratkoznak egy szolgáltatásra, megóvhatják online tevékenységeiket. A VPN-felhasználók más előnyöket is kapnak, például hozzáférést a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz és webhelyekhez.


A legjobb VPN Franciaország számára - összehasonlítás

Az alábbiakban felsoroltuk az öt legjobb VPN-t Franciaország számára. Mindezek a szolgáltatások kiváló biztonsági funkciókat, nagysebességű VPN-kiszolgálókat biztosítanak Franciaországban és a világ minden tájáról, és képesek feloldni az Ön helyén jelenleg blokkolt webhelyek feloldását. Ha további információra van szüksége az alább felsorolt ​​szolgáltatásokról, kattintson a szolgáltató webhelyére, vagy nézze meg a részletes VPN-véleményeket.

 1. CyberGhost VPN

  - Egy könnyen használható szolgáltatás, nagyszerű lehetőségek széles választékával - 452 VPN szerver Franciaországban

 2. ExpressVPN

  - gyors szolgáltatás és rendkívül biztonságos - 3 szerverrel rendelkezik Franciaországban

 3. NordVPN

  - fantasztikus funkciókkal rendelkezik a szolgáltatáshoz, mint például a dedikált IP és Tor a VPN-199 VPN szervereken keresztül Franciaországban

 4. PrivateVPN

  - egy olcsó VPN szolgáltatás, amely nagy hangsúlyt fektet a magánéletre - 2 francia VPN szerver

 5. IPVanish

  - egy nagy sebességű VPN szolgáltatás, amely szinte minden szerverének tulajdonosa - 4 VPN szerver Franciaországban

Megfontolások a francia VPN-k számára

Számos dolgot kell szem előtt tartania, amikor a franciaországi VPN-t választja. Felsoroltunk néhány olyan dolgot, amelyek befolyásolhatják az Ön személyes adatait Franciaországban.

Ellentmondásos magánélet-ellenes törvények és törvények

2014 decemberében a francia kormány csendben elfogadta a felügyeleti törvényt, amely lehetővé tette az elektronikus hírközlő hálózatok vagy szolgáltatások által feldolgozott információk és dokumentumok gyűjtését, a hívott számok és a hívók listáját, valamint a kommunikáció időtartamát és ütemezését..

Míg a törvényjavaslat rendkívül ellentmondásos volt, azt egy másik, még inkább beavatkozást okozó felügyeleti törvényjavaslat támogatta 2015-ben. A Human Rights Watch a törvényjavaslat legproblémásabb területeire mutatott rá, mint:

A miniszterelnök kiterjedt hatásköre a nemzetközi emberi jogi jog által elismert célokon túlmutató megfigyelés engedélyezésére; értelmes bírói felügyelet hiánya; a magánszolgáltatókkal szemben támasztott követelmények a felhasználói adatok figyelésére és elemzésére, valamint a gyanús minták bejelentésére; hosszabb megőrzési idő néhány rögzített adat esetében; és kevés nyilvános átláthatóság.

""Noha a törvényjavaslat célja a franciaországi felügyeleti gyakorlatok jogállamiságba helyezése, valójában a törvény használja a felügyeleti hatáskörök meztelen kiterjesztésének öltöztetésére. Franciaország ennél sokkal jobban képes, különösen akkor, ha el akar távolodni az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság túlzott mértékű és titkos tömegmegfigyelési gyakorlatától, amelyek oly sok jogi kihívást vettek fel.."

- hozzátette Dinah PoKempner, az Human Rights Watch általános tanácsának

2015/2016-os terrortámadások

2015 és 2016 Franciaország sötét éve volt. 2015 elején a Charlie Hebdo lövöldözött, amikor az Al-Kaida terrorista csoport két tagja kényszerítette az utat a satirikus hetilap irodájába. Január 7-én öt alkalmazottat öltek meg és 11 sebesült maradt.

Charlie Hebdo

Ezt a tragédiát az ISIL által koordinált, 2015. november 13-i párizsi támadások követik. Öngyilkos merényletekkel és tömeges lövöldözésekkel foglalkoztak a kávézókban, éttermekben és a Bataclan színházban. A támadások 130 ember életét követelték, és 368 embert hagytak súlyos sérülésekben. Ez volt a leghalálosabb támadás Franciaország ellen a második világháború óta. Következésképpen az ország hosszú ideje rendkívüli helyzetben van.

2016 sajnos a tragédia részét is látta. Július 14-én este egy tehergépkocsi szándékosan haladt a nizzai Bastille-napot ünneplő emberek tömegén keresztül. Ennek eredményeként 86 ember meghalt, és 434 megsebesült. Az ISIL felelősséget vállalt e támadásért is, ezért az ország vészhelyzetének meghosszabbítása 2017. január 26-ig megtörtént..

PS Biometrics Database

2016. október 30-án titokban hoztak létre illegális adatbázist, amely 60 millió francia állampolgár biometrikus adatait tartalmazza. A hatalmas adatbázist a francia szocialista párt hozta létre a jelenlegi vészhelyzetre reagálva, a nemzetbiztonság szempontjából szükségesnek nevezve. Hívott "Biztonságos elektronikus címek" (TES), szinte mindenkinek személyes és biometrikus részleteit tartalmazza Franciaországban. Ez magában foglalja az arc fényképét, ujjlenyomatait, szem színét, súlyát, földrajzi címeit és IP-címét.

Az adatbázis megsérti a biometrikus adatok felhasználásának korlátozásait, ezáltal illegálissá teszi. Más súlyos következményekkel is jár, mint például a tömeges megfigyelés, vagy a hackerek és más számítógépes fenyegetések..

Francia VPN: Következtetés

A francia kormány a terrorista támadások fenyegetésével igazolja a már létező tömegmegfigyelési törvényeket, valamint új törvények elfogadását. Még ennél is rosszabb, hogy illegális (és sebezhető) adatbázisokat hoz létre polgárainak információiról. Miközben a kormány azt állítja, hogy létfontosságú a nemzeti biztonság szempontjából, szomorú és megdöbbentő látni, hogy egy ilyen liberalizmusellenes ország a mentalitás áldozatává válik, amely oly sok országban megfigyelés útján a biztonság érdekében az állampolgáraikat megvédi alapvető jogaikról..

A mindenkori kormányzati felügyelet mellett a francia lakosok, akik értékelik online adatvédelmüket, bölcs dolog lenne egy megbízható VPN-szolgáltatónál feliratkozni. Ha feliratkozik a fent említett szolgáltatók bármelyikére, akkor biztos lehet abban, hogy folytathatja online tevékenységeit anélkül, hogy aggódnia kellene azért, akik nézik.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me