Az RTÉ Írország legnépszerűbb televíziós műsorszolgáltatója, de csak Írországban érhető el. Ha RTÉ-lejátszót szeretne közvetíteni az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból vagy a világ bármely más részéről, akkor szüksége lesz egy VPN-re az RTÉ-hez. Hihetetlen, hogy csak egy VPN-szolgáltatót találtunk, amely képes elérni ezt! Az összes többi VPN-t az RTÉ blokkolta. Olvassa tovább az RTÉ legjobb VPN-jét, ha nem akarja csalódni.


Az RTÉ Player streaming egyszerű (és ingyenes) mindaddig, amíg a VPN segítségével Írországban tartózkodhat. A probléma az, hogy a szolgáltatóknak nagyon kevés szerverük van az Ír Köztársaságban, ami megkönnyíti az RTÉ számára a VPN-ek azonosítását és blokkolását..

A ZoogVPN a csak Jelenleg az RTÉ-vel együttműködő VPN

Ne hallgasson olyan webhelyeket, amelyek azt mondják, hogy más nagy szolgáltatók feloldják az RTÉ-t. Minden piaci szolgáltatót teszteltünk, és ez az egyetlen, amelynek megerősített megoldása van!

A legjobb VPN-k az RTÉ számára

Az alábbi VPN-szolgáltató jelenleg a világ legjobb (és egyetlen) VPN-je az RTÉ feloldásához Írországon kívül.

1. ZoogVPN

A ZoogVPN az egyetlen szolgáltatás, amely feloldhatja az RTÉ blokkolását - tehát, ha RTÉ-re van szüksége, tartsa be a Zoog-ot!

 • Árazás

  Tól től $ 1.75
  / hónap

 • Elérhető


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Android

  • iOS
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

A ZoogVPN Görögországban található szolgáltató, amely ideális az RTÉ feloldásához. Valójában, az RTÉ tömeges erőfeszítéseinek köszönhetően az elmúlt évben a VPN-k blokkolására - a ZoogVPN ma a világ egyetlen VPN-je, amely sikeresen feloldja az RTÉ-t.

A ZoogVPN-nek olyan IP-címei vannak Írországban, amelyek sikeresen feloldják a műsorok feloldását az RTÉ lejátszón. Mivel a Zoog kiváló konvekciós sebességet biztosít, ez egy olyan szolgáltatás, amelyben megbízhat a HD streamingben, a pufferolással kapcsolatos aggodalmak nélkül.

A ZoogVPN nem drága, és minden platformon rendelkezik alkalmazásokkal, ami azt jelenti, hogy bármilyen eszközén hozzáférhet az RTÉ-hez. A Zoog lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 25 eszközön egyszerre akár öt eszközön is feloldhassák a tartalmat.

A ZoogVPN esetén a titkosítás erős, és a nulla naplózás politikája azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas az adatvédelem és biztonság megszerzésére. Mi több, 7 napig kipróbálhatja ezt a VPN-t a pénz-visszatérítési garanciával - így biztos lehet benne, hogy az RTÉ-vel együtt működik.

Szerezd meg a világ legjobb VPN-jét az RTÉ-hez most, ha rákattintasz az ebben a cikkben található linkre!

Ezt a cikket folyamatosan frissítjük, és ha újabb VPN-nek sikerül visszanyernie az RTÉ-hez való hozzáférést - azonnal hozzáadjuk.

Mit nézhetsz az RTÉ-n?

Az RTÉ online iránti kereslet minden évben folyamatosan növekszik, és az ír internetes felhasználók egyre több és több online stream-et fogyasztanak, nem pedig a tévében. Az online nézett legnépszerűbb RTÉ-show a Fair City szappanopera.

Bárki, aki Írországon kívül él, és meg akarja nézni a népszerű ír szappanoperát, megteheti ezt VPN segítségével. Más népszerű show-k, amelyeket fel lehet oldani egy VPN-fel, például az RTÉ News és a The Late Late Show.

Távolítsa el a GAA Gaelic Games és Sports blokkolását az RTÉ Live oldalon

Nem teheti otthon a GAA negyeddöntőjének ezen a hétvégén? Ne aggódjon, szombaton az összes akció eljuthat Mayo-tól és Donegal-tól a MacHale Parkig, valamint a Kerry Meath-ütközésig a Páirc Tailteannnél, majd vasárnap, amikor Cork üdvözli a Roscommon-ot a Páirc Uí Rinnbe és Dublinba, hogy felfedezzék Tiront. Healy Park. Bárhol is tartózkodhatsz, a nyár folyamán közvetítheted az RTÉ-t és nézheted az All-Ireland Senior Championship-et. Slainte!

Az RTÉ nemzetközi golf, atlétika, lóverseny, boksz, show-jumping és sok más sportverseny is közvetít. Az RTÉ még néhány olyan sporteseményt is mutat be ingyenesen, amelyeket máshol fizetnek. Ez azt jelenti, hogy az RTÉ feloldása pénzt takaríthat meg!

Miért blokkolja az RTÉ-t ott, ahol élek??

Az RTÉ szerzői jogi okokból blokkolja lejátszóját Írországon kívül. Minden online videoszolgáltatás ezt megteszi, mert szerződéssel rendelkezik szerzői jogtulajdonosokkal, amelyeket be kell tartania.

Amikor az RTÉ csatorna számára vásárol tartalmat, kevesebbet fizet, mint sok nagyobb országban. Ennek oka az, hogy csak a kis népesség számára rendezi be azokat a műsorokat.

Ha az RTÉ játékos elérhető Írországon kívül, akkor a cég felmondja szerződéseit, és jogi következményekkel nézhet szembe. Az RTÉ ezért szüntelenül dolgozik a tartalom földrajzi korlátozása és a VPN blokkolása érdekében.

Nézze meg az RTE játékos külföldön

Sajnos nincs jelentősége, ha Írországban született. Még ha nyaralni is megy, az RTÉ show-kat hivatalosan blokkolni kell, mihelyt az országon kívül indulnak.

Az RTÉ könnyen végrehajthatja ezeket a blokkokat a felhasználói IP-címek megfigyelésével. Ha az RTÉ webhely tengerentúli IP-címet észlel - letiltja a show-khoz való hozzáférést és korlátozási értesítést szolgáltat.

Szerencsére van megoldás. Az RTÉ-hez használt VPN segítségével ír IP-címet szerezhet, és úgy tehet, mintha Írországban lenne - még akkor is, ha tengerentúlon él, vagy ideiglenesen vakációzik. A VPN használatával az RTÉ arra készül, hogy azt gondolja, hogy Írországban tartózkodik - hogy az RTÉ probléma nélkül továbbadhasson.

Mennyire fontosak a sebességek az RTÉ streamingjében

A VPN használatához először le kell töltenie a szoftvert a számítógépére, okostelefonjára vagy táblagépére. Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy írországi VPN szerverhez, hogy elrejtse a valódi IP-címét. A VPN titkosítást is biztosít, így az internetszolgáltatónak nincs nyilvántartása arról, hogy felszabadította az RTÉ-t.

Az RTÉ közvetítéséhez a VPN-nek olyan szerverrel kell rendelkeznie Írországban, amely sikeresen feloldja az RTÉ lejátszó blokkolását. Ezen felül ezeknek a szervereknek gyors csatlakozási sebességet kell biztosítaniuk. A VPN-nek gyorsnak kell lennie, különben nem lesz képes élvezni a streaming műsorokat.

Az összes általunk ajánlott VPN ismert, hogy feloldják az RTÉ blokkolását, és elég gyorsak a megszakítás nélküli streaminghez..

Nézze meg az RTÉ Player-t az Egyesült Államokban

New York azért híres, mert Queensben lakosainak fele ír származású. Az Egyesült Államok körül sok helyen, például Bostonban is nagy ír népesség él - az USA lakosságának kb. 12% -a ír származású. Ez azt jelenti, hogy Amerikában 35,5 millió ír ember él, akik VPN-vel szeretnék nézni az RTÉ-t.

Tekintettel arra, hogy összesen csak 6,4 millió ember él Írországban; nyilvánvalónak tűnik, hogy az RTÉ VPN-je miért rendkívül keresett az Egyesült Államokban!

Az RTÉ legjobb VPN-je: Következtetés

Az RTÉ Player rendkívül korlátozott, ha Írországon kívül él; nagyon kevés műsor érhető el streaming céljából. A VPN-vel azonban teljes mértékben megkerülheti ezeket a korlátozásokat, hogy megnézze a lejátszó teljes írott változatát.

Az RTÉ ingyenes, óriási mennyiségű tartalmat mutat, beleértve a nemzetközi TV-műsorokat is. Így egy RTÉ VPN-vel valójában sok olyan tartalmat láthat, amelyért általában fizetnie kell.

2020-ban csak egy VPN-szolgáltató működik együtt az RTÉ-vel. Tehát, ha az RTÉ-t Írországból kívülről szeretné közvetíteni - a ZoogVPN a tökéletes szolgáltatás az Ön számára.

ZoogVPN
az egyetlen VPN-szolgáltató, amely valóban felszabadította az RTÉ-lejátszót 2020-ban!

Kép jóváírása: Blackregis / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me