Nagy biztonsági probléma merül fel, amelyet meg kell oldani, amikor online vásárol. Ez különösen igaz, ha nyilvános helyeken csatlakozik az eBay-hez WiFi hotspotokon. A csalók bekapcsolhatják a kapcsolatot és megszerezhetik az összes személyes adatát. A csalókat virtuális magánhálózat (VPN) segítségével fóliázhatja. Ez egy olyan rendszer, amely titkosítja az összes kommunikációt,


Több száz VPN-szolgáltatás érhető el, a listán szereplő öt szolgáltatás képviseli az online vásárlás sokaságának legjobbját. Mint ilyen, nézzük meg az eBay öt legjobb VPN-jét.

Legjobb VPN-k az eBay-hez

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 3. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 4. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

 5. IPVanish

A legjobb VPN-k az eBay-hez: Megfontolások

Hamis WiFi fogadóhelyek

Valószínűleg sétáltál egy kávézóba vagy egy buszmegállóba, és elérted, hogy telefonod észlelje a rendelkezésre álló WiFi hálózatokat. Bosszantó, ha egyet választ, csak fizetést kell kérni. Amit igazán szeretne, egy ingyenes WiFi szolgáltatást, és annak a létesítménynek, amelyben tartózkodik, biztosítson egyet.

Amikor átvizsgálja a telefonon, táblagépen vagy laptopon elérhető kapcsolatokat, akkor meg kell keresnie egyet, amelynek a neve hasonló legyen ahhoz a helyhez, ahol tartózkodik. Ha a Chillout kávézóban tartózkodik, akkor egy A WiFi hálózat valami ilyesmit hívott "Chillout Café WiFi." Ezeknek a Wi-Fi szolgáltatásoknak általában jelszó szükséges. Lehet, hogy nem akarja várni, hogy felhívja a figyelmet a várakozó személyzetre, hogy kérje a jelszót, különösen, ha egy másik WiFi-kapcsolatot lát a listában, amely jobb tétnek hangzik. Valószínűleg valami hasonlónak fogják hívni "A Chillout Café ingyenes wifi."

Sajnos fogalmunk sincs, ki futtatja ezt a WiFi hotspotot. Leggyakrabban valószínűleg a létesítményben van, ahol tartózkodik. Azonban a hotspotot nyújtó személynek nincs kapcsolat a helyszíntel. Valójában ez a WiFi szolgáltató csak lehet a hely egy másik ügyfele, egy közeli asztalnál ülve.

Adatgyűjtés

Bármely laptop vagy hordozható eszköz, amely WiFi-képességeket kínál, hotspotmá változtatható. Az új hotspotnak támaszkodnia kell valahol másutt elérhető internet-hozzáférési szolgáltatásokra. A Chillout Café példájában a csaló csatlakozni fog a létesítmény ingyenes WiFi szolgáltatásához, majd létrehozza saját WiFi hotspotját, Chillout Café Free WiFi néven. Amikor csatlakozik ehhez a hamis kapcsolathoz, továbbra is felkerül az internetre, mert a csaló eszközén keresztül átengedik a jóhiszemű kapcsolathoz..

Az összes WiFi kapcsolat titkosítva van a biztonság érdekében. Mint ilyen, azt gondolhatja, hogy a csaló tevékenységei mind hiábavalók. A csaló azonban ellenőrzi a kapcsolat első ugrását a számítógépről a hamis hotspotra. A kapcsolat létesítési eljárásai között szerepel a titkosítási kulcsok tárgyalása. Amint a hotspot generálja ezt a kulcsot, a csaló visszafejti, tárolja és elolvassa az összes kommunikációt.

A kapcsolati adatok vizsgálatát számítógépes programok végzik, és nagyon gyorsan megtörténik. Az eBay-adatok, beleértve a bejelentkezési információkat, az e-mail címet, a PayPal-fiókot és az Ön által megadott pénzügyi információkat, mind rögzíthetők. Ez a forgalom azonnal kikapcsol az eredeti WiFi kapcsolaton és az interneten. Az összes visszatérő forgalom hasonlóan a valódi hotspotból, a hamis hotspotból és az ön felé irányul.

WiFi hotspot védelem

A csaló lefedheti a hálózati titkosítást, amely állítólag védi a WiFi forgalmat a szimatolóktól. A nyilvánosságra hozott üzenetet senkinek nem lehet olvasni. VPN használatakor az összes kommunikációt egy kulcs titkosítja, amelyet a távoli VPN-kiszolgáló és a számítógép VPN-ügyfélszoftvere oszt meg. Ezeket a kulcsokat egy nyilvános kulcsú titkosító rendszerrel terjesztik. Ezek a titkosító rendszerek különböző kulcsokkal működnek az üzenetek titkosításához és visszafejtéséhez. A folyamat tanúsítványok rendszerét is használja, így minden végpont ellenőrizheti a másik azonosítását. Ez a kulcselosztó rendszer kizárja az összes interfészt.

A hamis WiFi csalás egy olyan típusú hack, amelyet a-nak hívnak "ember a középső támadásban." Amikor a VPN a számítógépen működik, akkor biztonságosan tud kommunikálni otthoni szerverével, még akkor is, ha a csaló számítógépe megvizsgálja az összes adatot, amely a két VPN elem között áthalad. Amikor a hamis WiFi hotspot ellenőrző szoftver dekódolja az üzeneteit a hálózati védelem kulcsával, az alatta lévő másik titkosítási réteggel találkozik, amelyet lehetetlen feltörni..

VPN használatakor nem kell aggódnia az ember miatt a középtámadásokban - az összes eBay-adat védett lesz.

Legjobb Ebay VPN-k: Következtetés

A listánkon szereplő VPN-k adatvédelmet teremtenek minden kapcsolata számára, nem csak az eBay-hez való hozzáféréshez. A VPN által biztosított adatvédelem bizalmat ad a torrent letöltésének és olyan tevékenységeknek, mint például a filmek streamingjeinek külföldről történő kipróbálására.

Ha olyan országban él, ahol a hatóságok korlátozzák az internet-hozzáférést, az új VPN-nek köszönhetően megkerülheti ezeket a blokkokat, és hozzáférhet a blokkolt webhelyekhez és szolgáltatásokhoz..

Nézze meg a listán szereplő VPN-ket, és különös figyelmet fordítson mindegyik szerverhelyére. A VPN bekapcsolásakor úgy tűnik, hogy a kiválasztott kiszolgáló országában található. Mint ilyen, győződjön meg arról, hogy VPN-je van-e olyan helyen, ahol a szolgáltatásokat szeretné elérni.

A listán szereplő összes VPN visszatérítési időtartamú. Használja ki ezeket, és telepítsen egy VPN-t kipróbálásra. Ha úgy találja, hogy nem elégedett a választott VPN felépítésével és funkcióival, csak mondja el a szerződést, nyújtsa vissza a pénzt, és lépjen a lista következő oldalára. Mindenekelőtt ellenőrizze, hogy az Ön személyazonosságát és pénzügyi adatait az eBay öt legjobb VPN-jének egyike védi-e..

A legjobb VPN-k az eBay-hez: Side-by-Side Comparisons

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 3. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 4. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

 5. IPVanish

KÉPHITELEK: IB Photography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me