Thaiföld az egyik legrosszabb ország a szigorú cenzúra és a felügyelet szempontjából - nem is beszélve a VPN blokkokról. Szerencsére 2013 óta felülvizsgáltuk a 170+ VPN-t, és tudjuk, melyik a legjobb.

Tehát rövid válaszként azt javasoljuk, hogy nézze meg két VPN-t:

- NordVPN
- ahol jelenleg 75% kedvezményt kaphat
, amely havi 2,99 dollárra működik, és van a legjobb termék

- CyberGhost
- még olcsóbb, 2,75 dollárral a legalacsonyabb áron

Thai választások

A közelgő thaiföldi választások arra készteti a kormányt, hogy visszatartsa az eltérő véleményeket. A pletykák szerint a közösségi médiát teljesen el lehet távolítani, és még ha nem is, az embereknek óvatosnak kell lenniük az általuk online elmondottakkal kapcsolatban. A jó hír az, hogy egy VPN segítségével korlátozott vagy cenzúrázott webhelyeket látogathat meg. Emellett blogbejegyzéseket is készíthet és információkat terjeszthet anélkül, hogy aggódna, hogy nyomon lehet követni. A thaiföldi VPN megadja a hozzáférés szabadságát, és megakadályozza az internetszolgáltatót és a kormányt, hogy nyomon kövesse Önt.


A közelgő thaiföldi választások arra készteti a kormányt, hogy visszatartsa az eltérő véleményeket. A pletykák szerint a közösségi médiát teljesen el lehet távolítani, és még ha nem is, az embereknek óvatosnak kell lenniük az általuk online elmondottakkal kapcsolatban. A jó hír az, hogy egy VPN segítségével korlátozott vagy cenzúrázott webhelyeket látogathat meg. Emellett blogbejegyzéseket is készíthet és információkat terjeszthet anélkül, hogy aggódna, hogy nyomon lehet követni. A thaiföldi VPN megadja a hozzáférés szabadságát, és megakadályozza az internetszolgáltatót és a kormányt, hogy nyomon kövesse Önt.

A kutatással kapcsolatos további részletekért olvassa tovább.

Bizalom és integritás

Két alapértékünk. Az elmúlt 5 évben szakembereink & a felhasználók több száz VPN-t vizsgáltak meg. Véleményeinket az ipar soha nem befolyásolja. Időnként kapcsolt jutalékokat keresünk, amelyek hozzájárulnak az ingyenes internetért folytatott küzdelemhez. Kattintson ide további információkért.

A legjobb VPN-k Thaiföldön, amelyek 2020-ban működnek

A legfejlettebb thaiföldi VPN lehetővé teszi, hogy más országban tegyék fel, hogy cenzúrázott tartalomhoz férjen hozzá. Ezenkívül katonai titkosítást is biztosít, hogy megakadályozza az internetszolgáltatóját és a kormányt, hogy tudja, mihez fér hozzá online. Az elmúlt öt évben jóval több mint 150 VPN-t vizsgáltunk át, hogy megtaláljuk az öt legjobb thaiföldi VPN-t.

Merüljünk egyenesen. Az alábbi táblázattal összehasonlíthatjuk szakértőink válogatásait a legjobb thaiföldi VPN-ekről.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

További információt szeretne? Nézze meg az alábbiakban szereplő részletes listát, amelyben részletesebben megtudhatja a legjobb Thaiföld VPN-eket.

A legjobb thaiföldi VPN-k listája

Miért érdemes VPN-t használni Thaiföldön??

A Thaiföldt irányító katonai diktatúra révén az ország törvényeit aktívan formálják a lakosság jobb ellenőrzése érdekében. Ez magában foglalja a polgárok online tevékenységeinek nyomon követését és korlátozását. Ezen felül Thaiföld 2016-ban felülvizsgálta a számítógépes bűnözésről szóló törvényét is, hogy növelje az internet-hozzáférés feletti ellenőrzési hatáskörét.

Ha Thaiföldön él, vagy Thaiföldre látogat, tervez egy thaiföldi virtuális magánhálózat (VPN) használatát, hogy elkerülje a kormányzati felügyeletet. VPN használatával fedezheti le digitális lábnyomait, miközben elérheti a cenzúrázatlan internetet. Mindenki megérdemli az online szabadságot - ideértve a thaiföldi polgárokat is.

A thaiföldi VPN korlátozások

A thaiföldi kormány a katonai puccs előtt 2006-ban kezdte korlátozni az internet-hozzáférést. A legtöbb tilalom a pornográfiát és más felnőtt témákat tartalmazó weboldalakra összpontosított. Másrészt az is ismert, hogy Thaiföld bizonyos mértékig ellenőrzi a sajtót, hogy elkerülje az uralkodó kritikáját.

A 2014-es második katonai puccs után a kormányzó belső kör lassan kibővítette ezeket a sajtószabályokat, hogy magában foglalja a saját cselekedeteinek kritikáját. Ezenkívül kiszélesítette a szankciókat a bloggerekre, a hírlevelekre, a közösségi médiabejegyzésekre, sőt az élő csevegési megjegyzések tartalmára is..

A Thaiföld Voice Chat VPN-je

Mint ilyen, nem titok, hogy Thaiföldön a cenzúra az irányítás körüli irányba halad. Ha Thaiföldön lakik, vagy Thaiföldre kíván látogatni, nagyon figyelmesen kell figyelnie, amit online tesz. Fontos, hogy megvédje szövegeit, videóit és hangbeszélgetési szolgáltatásait a kormányzati megfigyelési kísérletektől.

Vegye figyelembe ezt: a thaiföldi hatóságok meghallgathatják és rögzíthetik a mobiltelefonokat, ha thaiföldi joghatóság alatt vannak. Például Thaiföldön a legnépszerűbb hangbeszélgetési rendszer a Line Line okostelefon-alkalmazás - több mint 33 millió thaiföldi felhasználóval. A thaiföldi kormány azt állította, hogy megtörhetik azt.

Ezért érdemes fontolóra vennie egy védett Voice over Internet Protocol (VoIP) kapcsolat használatát a VPN mellett. Az extra védelmi szint hozzáadásával sokkal nagyobb biztonságot kínál fel, mint amit a helyi SIM-kártya nyújt.

Streaming egy thaiföldi VPN-sel

Míg a külföldi média streaming webhelyeket nem tiltják Thaiföldön, a thaiföldi polgárok csak Thaiföld tartalmára korlátozódnak. Ez azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy be tud jelentkezni Netflix-fiókjába, csak az országspecifikus könyvtárhoz fér hozzá.

Ennek oka a szerzői jogi korlátozások. Annak érdekében, hogy tartalmat adhassanak a saját webhelyükhöz, az olyan streaming szolgáltatásoknak, mint a Netflix és a Hulu, előbb meg kell vásárolniuk a tartalomhoz való jogot. Ha a társaság, amelytől a tartalmat megvásárolja, korlátozni kívánja a nézők hozzáférését egy bizonyos országba, az streaming szolgáltatásoknak törvényesen be kell tartaniuk igényeiket.

Szerencsére meghamisíthatja a tartózkodási helyét, és hozzáférhet az országspecifikus könyvtárakhoz az egyik ajánlott thaiföldi VPN-nk segítségével.

VPN használata a blokkolt tartalom eléréséhez Thaiföldön

A legjobb megoldás az internetkorlátozások és a thaiföldi kormány figyelésének megkerülésére a VPN telepítése. Ez az adatvédelmi intézkedés titkosítja az összes kommunikációt. Ezenkívül elfedi a kapcsolatok valódi rendeltetési helyét, amikor áthaladnak az internetszolgáltató szerverein.

VPN használatával elrejtheti a szolgáltatás iránti kérelem eredetét. Más szavakkal: az streaming szerverek becsaphatják azt a gondolatot, hogy az országukban vagytok - lehetőséget biztosítva a tartalom elérésére. Ezenkívül a VPN használatával a video streaming szolgáltatásokon kívül más webhelyekhez is hozzáférhet.

Például böngészhet felnőtt webhelyeken cenzúramentesség nélkül. Elolvashatja a kívánt blogokat - megszólalhat a fejében - végre élvezheti az igazán nyitott internetet. A thaiföldi VPN használatával gyakorolja a megérdemelt szabadsághoz való jogát.

Thai VPN blokkok

A thaiföldi VPN használatának egyetlen hátránya, hogy nem minden VPN működik Thaiföldön. A Hálózati Interferencia Nyílt Megfigyelőközpontja által készített tanulmány közzététele után kiderült, hogy a thaiföldi hatóságok blokkolnak néhány VPN-webhelyet.

A tesztelt webhelyek nem a világ összes VPN-jére vonatkoznak, ám ezek mindegyike - hotspotshield.com, anonymous.org és ultasurf.net - blokkolva lett. Szerencsére ennek a problémának számos megoldása van. Először feliratkozhat egy VPN-re, mielőtt Thaiföldre utazik.

Ennek a megoldásnak a negatív része az, hogy nehéz lehet az ügyfélszolgálat megtalálása, mivel a webhelyek blokkolódnának. Ezért javasoljuk második megoldásunkat: használjon olyan VPN-t, amelyet a thaiföldi hatóságok nem blokkolnak. Az 5 legjobb útmutatónkban felsorolt ​​összes VPN-t nem csak feloldják, hanem a ProPrivacy.com csapatunk is erősen ajánlják..

Adatok védelme Thaiföldön keresztül VPN

A thaiföldi VPN használatával elrejti a forgalom valódi rendeltetési helyét. Ez a biztonsági intézkedés megakadályozza, hogy az internetszolgáltatók jelentést tegyenek arról, mely webhelyekhez kapcsolódnak. Az összes kommunikáció titkosításával elkerülheti a kormányok vagy az internetszolgáltatók által végrehajtott megfigyelő programokat, amelyek megtámadják az Ön személyes adatait, és megfigyelik a letöltött fájlokat és a megtekintett videofolyókat..

VPN-kliens futtatásakor a rendszer arra kényszeríti a rendszert, hogy csak a csatlakoztatott VPN-kiszolgálón beérkező üzeneteket fogadja el, szemben a közvetítő kiszolgálóval, amelyen általában átvált. Más szavakkal: Ön és adatai anonimitást és biztonságot élveznek. A thaiföldi VPN használatakor nem kell aggódnia, hogy harmadik felek veszélyeztetik az Ön adatait.

A VPN-ek Thaiföldön legálisak?

A VPN-k a magánélet és a névtelenség biztosítása érdekében léteznek. Míg néhány országban, például Thaiföldön nehézkes adatvédelmi törvények vannak érvényben, a névtelenség nem illegális. Így a VPN használata Thaiföldön nem illegális. Ha megbízni akar egy VPN-szolgáltatóban, ezt könnyedén megteheti.

Másrészt, kérjük, vegye figyelembe, hogy noha a VPN-ek Thaiföldön legálisak lehetnek, a VPN illegális tevékenységekhez történő felhasználása nem engedélyezett (bárhol). Mindig óvatosan járjon el.

Mobil VPN használata Thaiföldön

Amikor a thaiföldi VPN-t választja mobil eszközéhez, fontos figyelembe venni az összes minősítő tényezőt, például a VPN sebességét, a szerver helyét, a biztonsági implementációt és az adatvédelmi / naplózási irányelveket. A mobil VPN-szolgáltatóról való döntés során feltétlenül válassza ki azt, amelyik leginkább megfelel az Ön igényeinek.

Android

Telepíthet egy VPN-t Android készülékére néhány különböző módszerrel. Az első módszer nagyon egyszerű - keresse meg az alkalmazásboltot, és töltse le a kívánt VPN alkalmazást. A második módszer, amint már fentebb említettük, egy VPN telepítése egy APK fájl használatával:

 1. Győződjön meg arról, hogy engedélyezte a Play Áruházon kívüli letöltéseket eszközére
 2. Keresse meg a VPN webhelyet
 3. Töltse le az APK fájlt Android-eszközére
 4. választ rendben a letöltés megkezdéséhez
 5. Miután az APK letöltése megtörtént, koppintson a elemre NYISD KI
 6. Adjon engedélyeket az alkalmazáshoz a kiválasztásával TELEPÍTÉS
 7. A telepítés befejezése után válassza a lehetőséget NYISD KI
 8. Megnyílik a VPN!

A legjobb Android VPN alkalmazásokkal kapcsolatos további információkért olvassa el a legjobb VPN Android útmutatónkat.

iOS

A VPN telepítése iOS-eszközére ugyanolyan egyszerű, mint az App Store-ba menni, a kívánt VPN-t megkeresni, majd telepíteni. A legjobb iOS VPN-alkalmazásokkal kapcsolatos további információkért olvassa el a legjobb iPhone VPN-útmutatókat.

Thaiföld VPN szerver kiválasztása

A thaiföldi VPN-kiszolgáló kiválasztásakor végezzen néhány különféle sebesség-tesztet, és hasonlítsa össze az eredményeket. Ez lehetőséget ad arra, hogy megnézze, melyik szerver segíti a legjobban a teljesítményében. Ezenkívül hasznos egy olyan VPN-szolgáltatót választani, amely kiszolgálók és szerverhelyek széles választékát kínálja.

A legjobb thaiföldi VPN-kiszolgálók a kapcsolathoz

Ha azt a legjobb thaiföldi VPN-kiszolgálót keresi, amelyhez csatlakozni szeretne, mérlegelnie kell néhány különféle dolgot. Először keressen egy olyan VPN-t, amely számos különféle szerverhelyet kínál Önnek - amelyek közül több Thaiföldön található. Ezenkívül válasszon egy olyan VPN-t is, amely korlátlan szerverváltást kínál.

Thaiföld VPN: Következtetés

Fontos, hogy Thaiföldön fennálljon a cenzúra és az online adatvédelem hiánya. Emberként való joga a szabadság - beleértve a digitális szabadságot - gyakorlása. A thaiföldi VPN használatával nemcsak a magánélethez és a szabadsághoz fűződő jogait állja ki, hanem biztonságos környezetben is.

Az ebben a top 5 útmutatóban felsorolt ​​VPN-k sikeresek abban, amit csinálnak, nevezetesen a thaiföldi hatóságok megfigyelésének megkerülésére. Ezen felül minden VPN saját DNS-kiszolgálóval rendelkezik, és katonai titkosítást kínál, erős biztonsági funkciókkal együtt. Többé nem kell aggódnia azon hatóságok vagy harmadik felek miatt, amelyek veszélyeztetik az online tevékenységeket.

A thaiföldi kormány továbbra is szorgalmazza az intenzív internetes megfigyelést. Ideje visszatérni egy Thaiföld VPN-hez.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Kép jóváírása: Tang Yan Song / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me