Argentína ad otthont néhány nagyszerű TV-műsornak és filmnek. Most, hogy az olyan streaming alkalmazások és szolgáltatások, mint a Netflix, nemzetközileg elérhetőek, sok nemzet, például Argentína élvezi a lakosság számára szabott videotartalmakat. Korábban Argentínában a videotartalom nagy része földrajzilag korlátozott volt. Az engedélyezési megállapodások továbbra is sértik a nemzetközi tartalom terjesztését földrajzi korlátozásokkal. A tartalmat azonban nem zárják le olyan szorosan, mint valaha.


Öt legjobb argentin VPN-hálózatunk szerverei vannak az országon belül. Más funkciókat is figyelembe vettünk, például az egyidejű kapcsolódásokat és a peer-to-peer (P2P) támogatást.

Argentína VPN-k: Összegzés

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

VPN használata Argentínában

A tartalom streaming nem az egyetlen oka a VPN használatának. A digitális világ nem olyan biztonságos, mint valaha, az operációs rendszerekbe beépített legújabb biztonsági technológia ellenére. Sajnos úgy tűnik, hogy a hackerek mindig megtalálják a módját az operációs rendszer verzióinak kiaknázására. Titkosítás segítségével ellensúlyozhatja erőfeszítéseiket, és megvédheti magát a nyilvános WiFi hálózatok hallgatóitól.

Ezenkívül a világszerte a kormányok a nemzetbiztonság érdekében okozzák állampolgáraikat. A legtöbb országhoz hasonlóan Argentína fenntartja a jogot, hogy bizonyos körülmények között megszakítsa a kommunikációt. Természetesen vannak olyan törvények, amelyek a digitális jogokat szabályozzák, mint például az adatvédelmi törvény és a távközlési törvény.

Mindazonáltal azok, akik tiszteletben tartják a magánélet tiszteletben tartását, hajlamosak bízni a meglévő hatalmakban. Ennek oka az adatok elfogása és megfigyelési botrányai, amelyek a világ minden tájáról megtörténtek, még azokban az országokban is, ahol szigorú adatvédelmi jogszabályok vannak érvényben. Szerencsére a VPN titkosítása lehetetlenné teszi az adatok olvasását a snoopers számára, ezáltal megakadályozva az állami felügyeletet.

Ha az argentin videotartalomhoz az országon kívülről szeretne hozzáférni, akkor szüksége van egy virtuális magánhálózat (VPN) alagútra vagy proxy-kapcsolatra. Ebből a célból kiválasztottuk azokat a legjobb VPN-szolgáltatókat, amelyek szervereket működtetnek argentin helyeken (általában Buenos Airesben). Ha Argentínában tartózkodik, akkor VPN-re vagy proxyra van szüksége a más országokból származó, földrajzilag korlátozott tartalmak megtekintéséhez.

A VPN-alagút és az intelligens domain névrendszer (DNS) és a proxykapcsolatok közötti mérlegelés során ne feledje, hogy a VPN titkosítja az adatokat, míg az intelligens DNS nem. Úgy gondoljuk, hogy fontos titkosítani minden olyan adatot, amelyet magántulajdonban szeretne tartani. Sok felhasználó azonban boldogan kereskedelmet folytat a magánélettel a megnövekedett sebességért. A VPN-alagutak egy kis titkosítást és késleltetést adnak az internetkapcsolathoz. A modern számítógépek és a VPN-kiszolgálók azonban elég gyorsak ahhoz, hogy könnyen befogadhassák az igény szerinti video streaming-et.

Ezt figyelembe véve a VPN megszerzésének logikája egyértelmű. Ebben az esetben ki kell dolgozni azt, amely egy adott személy, helyzet vagy eszköz számára a legjobb VPN. Sokan árérzékenyen félnek a biztonsági eszközöktől, hogy néhány dollárt megtakarítsanak. Őszinte érdeklődésünk az, hogy segítsünk az emberek tájékoztatásában és előmozdítsuk a VPN-k használatát. Ebből a célból, ha egy minőségi szolgáltatásra való előfizetés nem elérhető, akkor nyugodtan nézze meg a legjobb ingyenes VPN útmutatót.

VPN Argentínában: Következtetés

Még azok az országok is veszélyesek, amelyekben mérsékelten ingyenes és nyitott internetkapcsolat áll rendelkezésre. A hackerek és a megfigyelő programok csak néhány kattintásnyira vannak. Ahelyett, hogy elpusztítanák a személyes adatokat a rosszindulatú hackerek számára, használjon VPN-t Argentína számára. A VPN-k szintén remek lehetőséget nyújtanak a tartalom feloldására, legyen az streaming on-demand video vagy élő külföldi sportesemény. Egyszerűen válassza ki az öt legjobb argentin VPN-t, és iratkozzon fel ma!

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me