A virtuális magánhálózat (VPN) digitális adatvédelmet biztosít az embereknek, amikor csatlakoznak az internethez. Ez azt is lehetővé teszi számukra, hogy úgy tesznek, mintha bárhol a világon lennének, hogy feloldják a weboldal tartalmát és szolgáltatásait. A „villogó” VPN-útválasztóval minden otthoni eszköz VPN-n keresztül csatlakoztatható az internethez - minden alkalommal!


A DD-WRT néven ismert nyílt forráskódú szoftverek telepíthetők az útválasztókra. Függetlenül attól, hogy egy előre megvillogott DD-WRT útválasztót vásárol, vagy maga telepíti a szoftvert, közvetlenül telepítheti a DD-WRT VPN szolgáltatást egy útválasztóra. Ez a DD-WRT firmware hozzáférést biztosít az útválasztó belső beállításaihoz - lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes webes forgalmát VPN-sel megvédjék..

A legjobb DD-WRT útválasztók

A VPN-kliens telepítése DD-WRT útválasztóra rendkívül kényelmes. Ez azt jelenti, hogy minden eszközt, amely WiFi-n keresztül kapcsolódik egy útválasztóhoz, a VPN titkosítása védi. Általában a VPN-t közvetlenül kell telepíteni minden védeni kívánt eszközre. A DD-WRT VPN azt jelenti, hogy nem kell aggódnia egy olyan VPN megszerzése miatt, amely sok egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Ezért egy DD-WRT VPN szolgáltatás tökéletes nagy családok számára.

Ezenkívül egy DD-WRT VPN-vel mindenki, aki csatlakozik a WiFi-hez, elrejti valódi IP-címét. Ez azt jelenti, hogy mind legyőzhetik a cenzúrát és a földrajzi korlátozásokat, hogy hozzáférjenek a nemzetközi tartalmakhoz, mint például a Netflix USA, a BBC iPlayer és a Hulu.

Azok számára, akik maguk akarják villogni egy útválasztót a DD-WRT-vel, a cikk későbbi útmutatójában talál egy útmutatót. Mindenki számára a legjobb DD-WRT VPN (ExpressVPN)
egy előre megvillogott útválasztót ad el. Ha további útválasztó lehetőségeket szeretne, olvassa el az öt legjobb DD-WRT útválasztó cikkünket.

A legjobb DD-WRT útválasztók?

Nézze meg alább a kedvenc DD-WRT útválasztóink részletes elemzését;

Asus RT-AC5300

(amazon: 399,99 USD, FlashRouters: 599,99 USD)

Asus AC5300

Az Asus RT-AC5300 a vezeték nélküli útválasztók halálcsillaga. Noha az AC88U valamivel jobb, ha a műszaki specifikációkat illeti, az AC5300 minden alkalommal nyeri meg a teljesítményét. Ez részben a nyolc külső antennának köszönhető, amelyek négy átviteli, négy vételi (4T4R) konfigurációban vannak beállítva, és fantasztikus hatótávolságot biztosítanak. A 4T4R segít elkerülni az eszközök közötti interferenciát, ezáltal növelve az átviteli sebességet. Az útválasztó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy két valódi 5 GHz-es hálózatot beállítsanak.

Ezenkívül a router MU-MIMO technológiával (Multi User - Multiple Input Multiple Output) és speciális játéktechnológiával van ellátva, hogy tovább erősítse a csodálatos vezeték nélküli technológiát..

Összességében: ha azt akarja, hogy otthonát vagy irodáját olyan routerrel távolítsa el, amely támogatja a 4K videó streamingét, és a végtelen vezeték nélküli eszközöket, akkor ez az Asus a legjobb DD-WRT router!

Asus RT-AC5300 műszaki specifikációk

CPU: 1400MHz kétmagos
Ram: 256 MB
Vaku: 128 MB
Antennák: 8 külső
USB: USB 2.0, USB 3.0
Átviteli sebesség: 1000Mbps 2,4GHz, 2x 2167Mbps 5GHz

WRT3200ACM

(amazon: 248,99 USD, FlashRouters: 499,99 USD - 349 USD eladási ár)

Négy antenna fantasztikus hatótávolságot ad ennek az útválasztónak, és a router jól teljesít mind a 2,4 GHz, mind az 5 GHz csatornán. Kérjük, ne feledje, hogy annak ellenére, hogy ezt Tri-Stream útválasztóként számlázják, ez a funkció valójában elveszik, amikor DD-WRT-lel villog - így a technológia nem vonatkozik a DD-WRT-re. Ugyanez igaz a MU-MIMO-ra. A MU-MIMO lehetővé teszi, hogy az útválasztó több eszközzel kommunikáljon egyszerre, növelve ezzel a WiFi hálózat sebességét (megszabadulva az eszközök közötti interferenciától). Ugyanakkor nem minden VPN lesz szükségszerűen kompatibilis.Linksys Router

Ennek ellenére a WRT3200ACM fantasztikus útválasztó, amely kiváló teljesítményt nyújt, ha DD-WRT-vel villog. A Marvell lapkakészletének köszönhetően kiválóan alkalmas olyan intenzív feladatokra, mint a játék, streaming, videohívások vagy a VPN maximális sebességű használata.

Linksys WRT3200ACM DD-WRT műszaki előírások

CPU: 1,8 GHz-es kétmagos processzor
Ram: 512 MB
Vaku: 256 MB
Antennák: 4 külső
USB: USB 2.0, USB 3.0
Átviteli sebesség: 600Mbps (max.) 2,4 GHz, 2600Mbps 5GHz

Netgear R7000

(amazon: 249,99 USD, FlashRouters: 349,99 USD)

Netgear R7000

A Netgear R7000 tavaly nyert, de számos új kiadás miatt a harmadik helyre esett vissza. Ez a router azonban továbbra is rendkívül látványos lehetőség.

Az R7000 képes videókat közvetíteni, javítani az online játékot és még sok minden mást. Noha hiányzik a fenti két teljesítmény és átviteli sebesség, mindegyikük támogatja a DD-WRT MEGA készítményeket, így ugyanolyan szintű funkcionalitást érhet el. Ha érdekli a DD-WRT futtatása a Netgear útválasztón, akkor látogasson el a MyOpenRouterre, a nyílt forráskódú Netgear közösségre is..

Netgear R7000 műszaki specifikációk

CPU: 1000MHz kétmagos
Ram: 256 MB
Vaku: 128 MB
Antennák: 3 külső
USB: USB 2.0, USB 3.0
Átviteli sebesség: 600Mbps 2,4GHz, 1300Mbps 5GHz

Asus RT-AC56U

(amazon: 101,99 USD, FlashRouters: 249,99 USD)

Asus AC56U

Az RT-AC56U nagyon népszerű router otthoni használatra. Az Asus kifinomult kialakítást kapott, amely lehetővé teszi, hogy sarokba illessze, anélkül, hogy a teljesítményét túlzottan befolyásolja.

A cég két USB modult is beépített az útválasztóba, lehetővé téve ezzel a merevlemez csatlakoztatását a család és a kollégák közötti hatékony megosztáshoz. Ha olcsó routerre keres sok bélyeget, akkor ez kiváló megoldás. Olvassa el a végleges DD-WRT útmutatónkat, hogy megtudja, mennyit lehet megtenni ezzel a DD-WRT útválasztóval (és bármilyen más DD-WRT útválasztóval)..

Asus RT-AC56U műszaki specifikációk

CPU: 800MHz kétmagos
Ram: 256 MB
Vaku: 128 MB
Antennák: 3 belső
USB: USB 2.0, USB 3.0
Átviteli sebesség: 300Mbps 2,4GHz, 867Mbps 5GHz

Linksys WRT1200AC

(amazon: 99 USD, FlashRouters: 299 USD - 199 USD az eladásban)

Linksys Router 2

A Linksys WRT1200AC kiváló útválasztó, bár talán egy kicsit túl drága ahhoz, amit kap. Ennek ellenére egy népszerű útválasztó, amelyről bebizonyosodott, hogy egyaránt jó spektrumot biztosít fantasztikus teljesítményéhez és fantasztikus teljesítményéhez (ismét a műszakihez). A nagy hír az, hogy a FlashRouters ezt az útválasztót hatalmas számú különféle VPN-vel biztosítja használatra. Mint ilyen, ez egy gyors és egyszerű lehetőség, amely több mint elegendő energiát szolgáltat a legtöbb ember igényeinek.

Ahol ez az útválasztó valóban teljesít, annak oka az USB 2.0 és az USB 3.0 beépítése is. Ez lehetővé teszi a merevlemez közvetlen csatlakoztatását az útválasztóhoz gigabites kapcsolaton keresztül, és lehetővé teszi gyors hálózati tárolószerverként való használatát (NAS szerver vásárlása nélkül)..

Linksys WRT1200AC műszaki specifikációk

CPU: 1,3 GHz-es kétmagos processzor
Ram: 256 MB DDR3 rendszermemória
Vaku: 128 MB
Antennák: 2 külső
USB: USB 2.0, USB 3.0
Átviteli sebesség: 400Mbps 2,4GHz, 867Mbps 5GHz

DD-WRT Router GYIK

Mi a DD-WRT router??

A DD-WRT router egy olyan router, amelyre a DD-WRT nevű speciális szoftver (firmware) van telepítve. Míg a legtöbb útválasztónak (mint például az, amelyet az ISP-től kapsz, amikor szélessávú szerződést vásárol) nagyon kevés funkcióval rendelkezik: A DD-WRT útválasztók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy sok fejlett szolgáltatást vezessenek. Ezenkívül lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy több szoftvert telepítsenek közvetlenül az útválasztó memóriájába. Ez lehetővé teszi a DD-WRT útválasztó tulajdonosának, hogy közvetlenül telepítsen egy VPN-t.

DD-WRT útválasztó és VPN kiválasztása

Az útválasztó DD-WRT-lel történő villogása trükkös, ezért a legtöbb ember úgy dönt, hogy egy előrevillanított útválasztót vásárol. Ha nem különösebben technikai ember, akkor a legjobb választás egy előre felvillanított útválasztó. Azok számára, akik rendelkeznek szakértelemmel (vagy türelmük megtanulni) - megvalósítható a VPN villogása és telepítése egy útválasztón. Ne feledje azonban, hogy nem minden útválasztót lehet villogni a DD-WRT-vel.

Egy dolog, amelyet figyelembe kell venni, hogy bár a villogó DD-WRT útválasztó védi az összes eszközt, az összes ilyen eszköz védelmét a választott VPN szolgáltatás minősége korlátozza. Ezért elengedhetetlen annak biztosítása, hogy megbízható és megbízható VPN szolgáltatást szerezzen egy DD-WRT útválasztóra. Ennek elmulasztása azt jelenti, hogy az összes eszköz ugyanazt a nem szabványos VPN-szolgáltatást érinti.

A VPN kiválasztásakor a DD-WRT-hez ugyanazok a VPN-szempontok vonatkoznak, mint a VPN kiválasztására közvetlenül a független eszközökön történő felhasználáshoz. A titkosításnak erőteljesnek kell lennie, és magas színvonalon kell végrehajtania. A kiszolgálóknak jó helyen kell elhelyezkedniük, és ezeknek a kiszolgálóknak gyors sebességet kell biztosítaniuk az internet élvezetéhez. Ezenkívül figyelembe kell venni az ügyfélszolgálatot és a VPN-szolgáltató professzionalitását, hogy bármilyen kérdés gyorsan megoldódjon.

DD-WRT adatvédelem

Ha a VPN egy villogó DD-WRT útválasztón történő telepítésével kapcsolatos nehézségekbe ütközik, akkor alapvető fontosságú, hogy a VPN világszínvonalú legyen. Ezért az útmutatóban szereplő összes VPN biztosítja a piacon elérhető legjobb titkosítást (OpenVPN titkosítás). Ezen felül bizonyított tapasztalattal rendelkeznek az előfizetők számára az adatvédelem biztosításában. Ezenkívül vízhatlan adatvédelmi politikával is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy adatai mindenkor privát állapotban maradnak: az összes eszközén.

DD-WRT csatlakozási sebesség

A VPN egyik fő előnye, hogy az előfizetők legyőzzék a cenzúrát és a földrajzi korlátozásokat. Csatlakozás például az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban található VPN-kiszolgálóhoz azt jelenti, hogy a VPN-felhasználó valóban az egyik ilyen országban van. Számos VPN nagyon lassú kapcsolódási sebességet biztosít, ami azt jelenti, hogy a HD formátumban történő streaming csaknem lehetetlen.

Az első számú ajánlott DD-WRT VPN szolgáltatásunk az ExpressVPN
, mert villámgyors hozzáférést biztosít világszerte 94 ország szervereinek. Ugyanakkor a DD-WRT összes VPN-je, amelyet ebben a listában ajánlunk, hozzáférést biztosít a világ minden táján található gyorskiszolgálókhoz. Az előfizetők bármelyik országban feloldhatják a tartalom blokkolását. A villogó DD-WRT VPN szolgáltatással ez a hozzáférési szabadság az otthoni minden eszközön elérhető.

Miért használna DD-WRT útválasztó VPN-t??

A VPN lehetővé teszi az emberek számára, hogy úgy tesznek, mintha egy másik országban vannak. Ez úgy történik, hogy elrejti a VPN-felhasználók IP-címét. Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, a helyi cenzúra és korlátozások megszűnnek. A VPN legyőzi a földrajzi korlátozásokat is. Ennek eredményeként egy VPN-vel a világ minden tájáról hozzáférhet weboldalakhoz és webhelyszolgáltatásokhoz.

A VPN a titkosításnak köszönhetően digitális adatvédelmet is biztosít. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltatók, a kormányok, a munkahelyek, az iskolák és a földtulajdonosok nyomon követhessék a VPN-felhasználó online tevékenységeit..

Ha egy útválasztóra telepített VPN-t használ, az ahhoz csatlakoztatott összes eszközt a VPN automatikusan védi. ez megakadályozza az embereket, hogy emlékezzenek arra, hogy minden egyes alkalommal csatlakozzanak a VPN-hez, amikor VPN-t használnak. Ez azt is jelenti, hogy minden laptopnak, számítógépnek, táblagépnek, telefonnak, intelligens TV-nek és más IoT-eszköznek, amely csatlakozik a WiFi-hez - automatikusan digitális adatvédelemre kerül sor.

Azoknak az embereknek, akik szeretnének sok tartalmat streamálni intelligens TV-n, Chromecaston, Apple TV-n - vagy bármilyen más, internethez csatlakoztatott streaming rendszeren - a DD-WRT útválasztó messze a legegyszerűbb módja annak, hogy más országba tették be. További információt a VPN ezen eszközökön történő használatáról az alábbiakban olvashat:

  • VPN az intelligens TV-n
  • VPN az Apple TV-n
  • VPN a Chromecaston

DD-WRT router használata munkához

Kisebb vállalkozások és irodák, amelyekben néhány számítógép vagy laptop van csatlakoztatva az internethez, VPN-sel megvédik az összes internethez csatlakoztatott számítógépet egy DD-WRT villogó útválasztó és VPN megvásárlásával. Ez a legjobb módja a vállalkozása digitális védelmének. Ez azt is garantálja, hogy az üzleti vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatott összes készüléket automatikusan védik a digitális adatvédelem: a felelősségvállalás a munkavállalók kezétől.

A VPN titkosítása megakadályozza a potenciális hackereket, akiknek sikerül bejutniuk az üzleti WiFi-re "szippantás" forgalom a vállalati adatok vagy más érzékeny adatok ellopására.

Hogyan válasszuk ki a DD-WRT útválasztót

A DD-WRT útválasztó legegyszerűbb módja az előzetesen villogó vásárlás. Ezzel megtakarítja a problémát, ha Önnek saját magát kell villannia - ez egy folyamat, amely az útválasztót „kitörheti” (használhatatlanná teheti). Előre villogó útválasztó vásárlása valamivel költségesebb, de egyszeri befektetés is (és nem kerül a földbe.) A villogó útválasztó beszerzésének legjobb módjai a következők:

Vásárolja meg közvetlenül a VPN-szolgáltatótól: a legelterjedtebb VPN-től, az ExpressVPN-től
(és mások, mint például a StrongVPN) olyan előrevillanított útválasztót ad el, amelyen a szoftver már telepítve van. Egyszerűen jelentkezzen be VPN-fiókjába, és megvédje otthonát.

Express Ddwrt

Előre villogó DD-WRT útválasztók

A FlashRouters meglátogatása egy újabb kiváló módja egy átvilágított útválasztó elérésére.
A FlashRouters egyéni DD-WRT villogási és testreszabási szolgáltatást nyújt. Csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja a VPN-t, és megvásárolja az útválasztót a flashrouterektől. Amikor megérkezik, beállítja és készen áll arra, hogy bejelentkezzen a fiókjába.

Közvetlenül a router gyártójától történő vásárlás az utolsó módja annak, hogy egy villogó útválasztót szerezzen. Népszerűségük miatt sok routergyártó gyárt DD-WRT útválasztókat. Megvásárolhatja ezeket az útválasztókat az Amazonon és másutt. Ugyanakkor nem fogja megkapni azt a szintű ügyfélszolgálati és beállítási segítséget, amelyet a Flashrouters-től kap, ha közvetlenül veszi a DD-WRT útválasztót: és a Flashrouters nagyon versenyképes árakat kínál.

A VPN-t maga is be kell töltenie az útválasztóra. A cikkben szereplő összes VPN-nek azonban vannak útmutatói és támogató személyzetük, amelyek segítenek ebben a folyamatban.

Állítsa be az OpenVPN titkosítást a DD-WRT VPN-en

Az OpenVPN messze a legbiztonságosabb VPN-titkosítás a piacon. Javasoljuk, hogy használja a VPN-titkosítást, ezért állítsa be a VPN-t a DD-WRT-útválasztón a csatlakozáshoz.

Az OpenVPN beállítása a VPN-szolgáltatóktól függ. Lásd a telepítési útmutatót, amelyben megtudhatja, hogyan telepítsen VPN-t a DD-WRT útválasztóra.

Ellenőrizze, hogy az útválasztó támogatja-e az OpenVPN-t

Ellenőrizze, hogy a DD-WRT útválasztója támogatja-e az OpenVPN-t. A legtöbb DD-WRT útválasztó alapértelmezés szerint elfogadja az OpenVPN-t, de érdemes ellenőrizni. Ha csatlakozni akar az OpenVPN-hez (és te is!), Ellenőrizze, hogy az útválasztó vásárlásakor támogatja-e az OpenVPN-t..

Most keresse meg a VPN webhelyét, és jelentkezzen be. A VPN letöltési oldalán töltse le a .ovpn fájlokat (vagy legalább azt a szervert, amelyhez csatlakozni szeretne)..

DD-WRT VPN: Következtetés

Ebben a cikkben a legjobb VPN-t ajánlottuk egy villogó DD-WRT útválasztóhoz és négy második helyezetthez. A VPN futtatásához a DD-WRT útválasztón a legegyszerűbb módszer, ha előzetesen megvásárolja.

Azok számára, akik szeretnének villogni egy már meglévő útválasztót, telepítünk egy telepítési útmutatót. Ne feledje azonban, hogy az útmutató csak vázlat, és hogy a részletek az egyes VPN-szolgáltatókra különböznek. Ezért kérjük, ne felejtse el megszerezni a részleteket a VPN-szolgáltatótól.

A cikkben szereplő összes VPN tökéletes VPN-útválasztón történő futtatáshoz, mivel megbízható és megbízható szolgáltatások, amelyek a VPN-k által kínált lehetőségek legjobbjait mutatják be. Mindegyiknek villámgyors kiszolgálói vannak a világ minden tájáról, amelyek lehetővé teszik szinte bármi feloldását. Csak annyit kell hagynia, hogy eldöntse, melyik VPN-t részesíti előnyben.

Bízunk benne, hogy ebben az útmutatóban mindenki számára ideális VPN áll rendelkezésre, függetlenül attól, hogy milyen a személyes körülményei. Tehát olvassa el figyelmesen a lehetőségeket, és bizalommal válassza ki a VPN-t. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Címcím: Casezy idea / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me