Ha krikett rajongó vagy, aki a lehető legtöbb játékot szeretné megnézni, akkor szüksége van egy virtuális magánhálózatra (VPN). A krikett VPN lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott krikett-patakok feloldását a világ minden tájáról. A VPN-mel nemcsak az IPL-krikett, hanem a brit, a dél-afrikai, az ausztrál és sok más krikettjátékos nemzet televíziós mérkőzéseinek feloldását is feloldhatja..

streaming az IPL ingyen

Az IPL krikett online nézése?

Patak IPL krikett keresztül Hotstar

Ajánlott módszer

A Hotstarnak kizárólagos joga van IPL-krikett megjelenítésére Indiában. A Hotstar előfizetés nélkül elérhető, amint belép egy indiai szerverhez csatlakoztatott webhelyre. Tehát, ha rendben van a krikett indiai kommentárokkal való nézése, akkor ez fantasztikus lehetőség! Ha többet szeretne megtudni a VPN használatáról Indiában, olvassa el az indiai VPN útmutatónkat.

Hogyan állítsunk be VPN-t az indiai Premier League krikett számára

Miután eldöntötte a VPN-t, nagyon egyszerűen beállíthatja azt az Indiai Premier League krikett nézésére. Csak kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

 1. Válasszon egy VPN-t az IPL-krikett számára. A krikett blokkolásának feloldásához az ExpressVPN-t ajánljuk
  mert biztonságos, gyors és kiváló indiai, brit és amerikai szerverekkel rendelkezik (plusz 94 országban működő szerverek a krikett megfigyelésére).
 2. Válasszon egy indiai VPN-kiszolgálót, majd kattintson a Csatlakozás gombra.
 3. Keresse meg a Hotstar-t.
 4. Ez az! A VPN-megoldás beállítva, és készen áll a krikett online nézésére.

Azonban, ha sietve indítja az IPL-krikett lehető leggyorsabb megfigyelését, javasoljuk az ExpressVPN-t
- mert ez messze a legjobb VPN a krikett patakok feloldásához a világ minden tájáról. Ha a legjobbat akarja, szerezze be az Express szolgáltatást!


Látogassa meg az ExpressVPN-t »

Nézze meg az IPL-t a Sky Sports segítségével

Brit alternatíva

Van néhány hely, ahol online lehet nézni a krikettjét. Sok ember számára a legjobb módszer az előfizetés az Egyesült Királyság Sky Sky-jére, hogy megnézhessék a Sky Sports Cricket csatornát..

A Sky Sports kizárólagos jogokkal rendelkezik az IPL-krikett sugárzásához az Egyesült Királyságban. Az Egyesült Királyság területén kívül élőknek - vagy az Egyesült Királyságban élő lakosoknak, akik az országon kívül utaznak vagy nyaralnak - a VPN egy egyszerű módja a Sky Sports Cricket online elérésének..

A Sky Sports előfizetés 38 fontot (53,29 USD) fizet. (Ez 20 GBP az alapvető Sky szórakoztató programhoz, plusz £ 18 az ég sport kiegészítő kiegészítő tervéhez.)

A Sky Sports nézésének másik egyszerű módja a Now TV-n. A TV most lehetővé teszi az emberek számára a Sky Sports online nézését. Most a TV-t napi (7,99 £), heti (14,99) vagy havi bérlettel (33,99 £) lehet megvásárolni. Jelenleg a TV 40% -os kedvezményt kínál az első két hónapra.

Az IPL közvetítése a Willow TV-csatornával

Amerikai alternatíva

A krikett nézésének másik lehetősége az amerikai és kanadai Willow TV szolgáltatás.

Ez a csatorna a világ minden tájáról származó krikettmeccsek bemutatására szolgál, beleértve a Nemzetközi Krikett Tanács (ICC), az Indiai Krikett Ellenőrző Testület (BCCI), a Krikett Ausztrália, Krikett Dél-Afrika, Nyugat-Indiai Krikett Testület mérkőzéseit. , Srí Lanka-i krikett, bangladesi krikett-testület, pakisztáni krikett-testület és Zimbabwe-i krikett. Ha egy ausztrál VPN-t keres a krikett megfigyelésére, tekintse meg a legjobb ausztrál VPN-címet.

Nézze meg az IPL-t a Willow Sports oldalon

A Willow TV előfizetése közvetlenül a weboldalon is megrendelhető. Egyszerűen csatlakozzon az Egyesült Államokban található VPN szerverhez, keresse meg a weboldalt, és előfizetjen havi 9,99 dollárra.

A Willow TV elérhető a kizárólag az Egyesült Államokban elérhető Sling TV előfizetési szolgáltatással.

Alternatív lehetőségek az IPL krikett streamingjéhez

Itt található még néhány lehetőség az IPL tücskök online megnézésére. Mindkét felsorolt ​​csatornának prémium fizetett előfizetési tervei vannak az IPL krikett online megtekintésére.

 • SuperSport (Dél-Afrika)
 • OSN Play (Közel-Kelet)

Hogyan állítsunk be VPN-t az indiai Premier League krikett számára

Miután eldöntötte a VPN-t, nagyon egyszerűen beállíthatja azt az Indiai Premier League krikett nézésére. Csak kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

 1. Válasszon egy VPN-t az IPL-krikett számára. A krikett blokkolásának feloldásához az ExpressVPN-t ajánljuk
  mert biztonságos, gyors és kiváló indiai, brit és amerikai szerverekkel rendelkezik (plusz 94 országban működő szerverek a krikett megfigyelésére).
 2. Kattintson a webhelyre, és iratkozzon fel kedvenc IPL tücskös VPN-jére. Ha még néhány választási lehetőséget szeretne, tekintse meg a streaming cikkhez tartozó legjobb VPN-eket.
 3. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Ne felejtse el megszerezni a készülékéhez megfelelő verziót.
 4. Futtassa a szoftvert, és válassza ki a kívánt beállításokat (OpenVPN titkosítás ajánlott).
 5. Válassza ki a VPN-kiszolgálót, ahol szüksége van rá, és kattintson a Csatlakozás gombra.
 6. Keresse meg a Sky Sports Cricket, a NowTV, a Hotstar, a WillowTV - vagy bármely más olyan szolgáltatást, amely online streaming IPL-krikett -, és iratkozzon fel.
 7. Ez az! A VPN-megoldás beállítva, és készen áll a krikett online nézésére.

Patak IPL krikett GYIK

Hogyan működik a krikett VPN?

Sok krikett-patak nem érhető el azon országon kívül, ahol a meccs zajlik. Ennek oka a szerzői jogok és az engedélyek korlátozása. A krikett rajongók számára, akik meg akarják nézni ezeket a patakokat, általában a sor vége a korlátozási értesítés. Ez az kivéve, ha VPN-t használnak!

A VPN használatával bárki, bárhol, bárki másnak tehet úgy, mintha egy másik országban lenne. Ez lehetővé teszi számukra a krikettmeccsek és bajnokságok földrajzilag korlátozott patakjainak elérését, amelyek általában elérhetetlenek. Ez magában foglalja az Indiai Premier League krikett mérkőzéseinek feloldását az egész szezonban.

Streaming IPL Cricket VPN-sel

IPL krikett mérkőzések

A 2020-as IPL bajnokság következő 5 mérkőzése: (minden időkben BST):

 • Április 23. - Delhi Daredevils vs Kings XI Punjab, 15.30
 • Április 24. - Mumbai indiánok vs napkeltekor Hyderabad, 15.30
 • Április 25 - Royal Challengers Bangalore vs Chennai Super Kings, 15.30
 • Április 26. - Hyderabad napkeltek vs Kings XI Punjab, 15.30
 • Április 27. - Delhi Daredevils vs Kolkata Knight Riders, 15.30
 • Április 28. - Chennai Super Kings vs Mumbai indiánok, 15.30
 • Április 29. - Rajasthan Royals vs Sunrisers Hyderabad, 11.30
 • Április 29. - Royal Challengers Bangalore vs Kolkata Knight Riders, 15.30
 • Április 30. - Chennai Super Kings vs Delhi Daredevils, 15.30

A 2020-as IPL-szezon eddig

Vasárnap Suresh Raina újabb 50 futtatást szerzett a Sunrisers Hyderabad ellen. Ez az IPL-ben elért összes futtatását 165 mérkőzésből 4658-ra veszi (átlagosan 34,25). Ez előtte ismét Virat Kohli előtt áll, aki szintén aktívan küzd a rekordért. A mérkőzés maga is köröm-keserű volt, mivel a Chennai Super Kings csak négy futással nyerte meg a játékot!

A szezon eddig rosszul indult a Delhi Daredevils számára, akik az utolsó helyzetben ülnek. Ez óriási meglepetés, mert a szezon előtti legtöbb embernek a Daredevil-ek valóban nagyon jól hozzá vannak kötve. Szóval, mi ment rosszul? Az érdeklődők mindenféle dolgot elviselnek, beleértve a koncentráció megszűnését, a csapat támogatásának hiányát és általában a rossz játékot.

Ennek bármi köze lehet ahhoz a tényhez, hogy a Daredevils-nek még nem kell játszania egy játékot otthoni gyepén: eddig minden játék távol volt. Indiában az otthoni távoli játék nagyobb különbséget okoz, mint a legtöbb más helyen, mivel a talaj és a pálya mérete vadul eltérő helyről. Ez az oka annak, hogy a győztes IPL-csapatok általában kiváló rekordokkal rendelkeznek a saját gyepeiken.

A tábla magasabb szintjén Raina Chennai Super Kings és a Kings XI Punjab csapata nyolc ponttal áll elő. Mindkét csapat négy mérkőzést nyert és egy veszített. A harmadik és a negyedik helyen van Kolkata és Hyderabad - mindegyiknek hat pontja van.

A tisztesség kedvéért azonban a Hyderabad egy mérkőzést kevesebbel játszott, mint a Knight Riders: így könnyen feljuthatnak a harmadikra, ha kedden megverték a Mumbai indiánokat. Ennek könnyen elérhetőnek kell lennie, tekintve, hogy a mumbai indiánok alulról vannak a bajnokságban.

Nézze meg az IPL Cricket Online - következtetést

Nem számít, ha úgy dönt, hogy ingyenesen néz IPL-krikettjeit a Hotstaron - vagy fizet az Egyesült Királyság Sky Sky-krikettjéből, vagy az Egyesült Államokban kizárólag a Willow TV szolgáltatásért - a krikett VPN a tökéletes megoldás. A VPN segítségével úgy teszel, mintha egy másik országban tartózkodnának, hogy csak annyi élő krikettjét nézzenek, amennyit csak akar!

A krikett streamingéhez az 5 legjobb VPN-ben található cikk bármelyikét javasoljuk. Azok a VPN-ek minden fantasztikus kiszolgálót jelentenek, amelyekre szükségük van a krikett megfigyeléséhez. Ha azonban a kriketthez a lehető legjobb VPN-t szeretné, javasoljuk az ExpressVPN-t
mert mindent tartalmaz, amire szükség van az IPL és más krikett stream-ek HD-ben történő pufferelés nélküli megtekintéséhez.

Látogassa meg az ExpressVPN-t »

Cím címe: Vivo IPL krikett logó

Kép-jóváírások: Vasyl Shulga / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me