Vietnam súlyos online cenzúrát ír elő. Ez elítéléshez vezetett a Határok nélküli Riporterek (RSF) részéről. A Vietnamban élő vagy látogató emberek számára ez azt jelenti, hogy képtelen hozzáférni sok weboldalhoz, hírlevelekhez és online szolgáltatásokhoz. A vietnami VPN használatával a polgárok digitális adatvédelmet és biztonságot kaphatnak, miközben feloldhatják a vietnami kormány által korlátozott tartalmakat is.


Vietnam VPN-je

A legjobb VPN-k Vietnam számára

Lásd az alábbi táblázatot a Vietnam legjobb VPN-jének összehasonlításához. Ha további információt keres arról, hogy miért kellene VPN-t használni Vietnamban, az alábbiakban találja meg.

 1. ExpressVPN

  - Nagyszerű körkörös szolgáltatás, amely tökéletes a magánélet megszerzéséhez Vietnamban

 2. NordVPN

  - Olcsó és kivételes - olvassa el bármit, és szerezzen magánéletét Vietnamban

 3. IPVanish

  - USA-beli szolgáltató olyan kiszolgálókkal, ahol szükség van rájuk, és villámgyors

 4. TorGuard

  - Sok kiemelkedő adatvédelmi funkcióval rendelkezik, viszonylag alacsony áron

 5. VPNArea

  - Egy lenyűgöző bulgáriai VPN, kivételes ügyfél-támogatással

Vietnami VPN szempontok

Vietnami VPN szempontok

A vietnami virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás lehetővé teszi az emberek számára, hogy úgy tesznek, mintha egy másik országban tartózkodnának. Ezzel lehetővé válik számukra az internet elérése, mintha Vietnamon kívül lennének. Ennek eredményeként a vietnami VPN megkerüli az összes kormányzati webhely korlátozást. A VPN segítségével Vietnamban bárki elkerülheti a cenzúrát.

Valójában meg lehet akadályozni az összes internetes blokkot, beleértve azokat is, amelyeket a munkahelyek, iskolák és földtulajdonosok érvényesítenek. Megszüntetheti a korlátozott tartalomhoz és a webhelyszolgáltatásokhoz való hozzáférés földrajzi korlátozásait is, amelyek általában egy adott országba vannak blokkolva (például az Egyesült Királyság BBC iPlayer-je).

Mivel Vietnam elnyomó jellegű, kockázatos lehet a kormányzati korlátozások megkerülése. Néhány VPN-szolgáltatás esetén veszélyes lenne. Ezért elengedhetetlen, ha a vietnami VPN-t választja. Szakembereink gondosan kiválasztották az útmutatóban szereplő összes VPN-t Vietnamban történő felhasználásra. Ezek az ajánlott VPN-k robusztus digitális adatvédelmet biztosítanak katonai titkosítás segítségével.

A kormány elnyomó jellege miatt a VPN használata veszélyes lehet Vietnamban. A kalóz tartalmat biztosító webhelyek, például a Putlocker vagy a PopcornTime feloldása felszabadíthatja a börtönbe. Ha azt szeretné tudni, hogy a Popcorn Time VPN biztonságos-e, olvassa el a Popcorntime VPN útmutatónkat.

A piacon található VPN-ek túlnyomó része (több száz van) elavult vagy rosszul végrehajtott titkosítást biztosít. Kísérteties adatvédelmi irányelveikkel is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy felfedezzék az Ön böngészési szokásait. Figyelembe véve a vietnami VPN használatával járó veszélyeket: a VPN kiválasztása kulcsfontosságú. Szóval, mire van szüksége egy vietnami VPN-hez?

Fontos VPN szolgáltatások

A vietnami VPN-nek meg kell őriznie az Ön adatait. Ezért alapvető fontosságú, hogy a VPN vagy nulla naplót, vagy csak minimálisan összesített csatlakozási naplót tartson fenn. Ez azt jelenti, hogy soha ne használjon Vietnamban a legtöbb ingyenes VPN-t (például Hotspot Shield). Valójában ahhoz, hogy teljes mértékben biztonságos legyen a VPN Vietnam használata közben, a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:VPN biztonság

 • Szigorú adatvédelmi politika. Nem tárolnak IP-címeket és egyéb személyesen azonosítható adatokat.
 • Erős VPN titkosítás. A titkosításnak biztonságosnak kell lennie, és meg kell felelnie a védelemre vonatkozó minimumszabályainknak.
 • Killswitch. Ez biztosítja, hogy semmilyen adat ne kerüljön szivárogásra az Internet szolgáltatójához. Bármely adatszivárgás tájékoztathatja az internetszolgáltatót, hogy belépett a cenzúrázott weboldalra: ez börtönbüntetést eredményezhet.
 • DNS szivárgás elleni védelem. A DNS-szivárgás arról is tájékoztathatja az internetszolgáltatót, hogy korlátozott webhelyet látogatott meg. Ezért soha ne használjon szivárgó VPN-ket Vietnamban, például a PureVPN-t: ők szabadíthatják el börtönbe.
 • Lopakodó mód. Ez a technológia a VPN álcázás. Ez lehetővé teszi a VPN felhasználók számára, hogy elrejtsék a VPN használatát. Bár a VPN-forgalom titkosítva van (így az internetszolgáltató soha nem tudja, melyik webhelyet látogatják meg) - az internetszolgáltatók észrevehetik, hogy a VPN használatban van. Ez önmagában bajba kerülhet a vietnami rendőrséggel. Ha VPN-t használ, akkor indokolja a kormányt, hogy gyanítsa. Ezért sokkal jobb egy lopakodó módú VPN-t használni (hogy elrejtse a VPN használatát szokásos HTTPS forgalomként).

Szerver helye

A Vietnam számára hasznos VPN-nek is sok szerverválasztási lehetősége van. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki VPN-jéből, képesnek kell lennie arra, hogy úgy tesz, mintha sok különböző országban lenne. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbb választás legyen a webhelyek és szolgáltatások online feloldása szempontjából.Szerver helye

Az általunk ajánlott VPN-knek sok szerverük van a világ minden tájáról. Ezek a szerverek szintén szupergyorsak: kiválóan alkalmasak olyan adatigényes feladatok elvégzésére, mint például HD formátumú streaming (például YouTube videók vagy más idegen Netflix tartalom feloldása) vagy játékhoz. Ha kifejezetten a Netflix számára szeretne VPN-t, tekintse meg a Netflix VPN útmutatót.

A VPN-ek legálisak Vietnamban

Igen, a VPN-ek Vietnamban legálisak. A legtöbb dolog, amellyel Vietnamban használhat VPN-t (például a webhelyek feloldása a korlátozott tartalom eléréséhez) - illegális. A VPN-előfizetés birtoklása azonban nem merülhet fel. Ennek ellenére általában azt javasoljuk, hogy a VPN lopakodó módját (álcázás) használják a VPN Vietnamban történő használatának álcázására.VPN jogszerűség

A VPN Vietnamban történő használatához javasolt minimális védelem a DNS szivárgás elleni védelem és a killswitch: ezek Vietnamban feltétlenül szükségesek. Soha ne használjon vietnami VPN-t anélkül, hogy előzőleg aktiválta volna a kill kapcsolót.

Internetes cenzúra Vietnamban

A vietnami korlátozó kormány politikai és vallási okokból blokkolja a weboldalakat. A szerzői jogok védelme mellett is határozott.

Internetes cenzúra

A vietnami kormány nem akarja, hogy az emberek VPN-ket és más adócsalási eszközöket használják a cenzúra megkerülésére. Ezért a VPN használata Vietnamban veszélyesebb lehet, mint a különböző helyeken. Ezért választottuk ezt az útmutatót olyan VPN-khöz, amelyek ölési kapcsolóval és lopakodó móddal rendelkeznek. A VPN Vietnamban történő biztonságos használata érdekében kérjük, használja ezeket a szolgáltatásokat.

Érdemes megjegyezni, hogy az RSF a következő megjegyzést tette a helyettes ügynökök vietnami használatáról:

„Anonimitásuk megóvása érdekében egy olyan országban, ahol a hálózati infrastruktúra nem teszi lehetővé a titkosított kommunikáció lehallgatását (azaz nincs mély csomag ellenőrzés), a vietnami bloggereknek minden oka van a titkosítás használatára. Következésképpen a VPN jobb megoldás, mint a proxyk. Ez utóbbi lehetővé teszi a hozzáférési akadályok megkerülését, de - a VPN-kel ellentétben - ne titkosítsa. ”

Mint láthatja, a proxyk lehetővé teszik a vietnami emberek számára a cenzúrázott webhelyek feloldását. A proxyk használata Vietnamban azonban kockázatos, így az RSF magyarázata szerint - kérlek, tartson be egy biztonságos VPN-t ebből a listából.

Közösségi média

Nyissa fel a közösségi média blokkolását

Vietnam blokkolta a Facebook-ot és a Twitter-t is. A VPN segítségével úgy teszel, mintha egy másik országban tartózkodnak, hogy hozzáférjenek a blokkolt közösségi média oldalakhoz és használják azokat. A VPN lehetővé teszi a blokkolt hírnökök elérését és használatát is, például a Yahoo azonnali üzenetküldőt (amely a felhasználók szerint a kormány cenzúrázza az üzeneteket).

Névtelen blog

Bárki, aki olyan oldalt szeretne olvasni, mint például a Reddit, megteheti vietnami VPN használatával. Vietnam letartóztatja azokat az embereket is, akik olyan blogokat írnak, amelyek bírálják a VoP kormányát. A VPN használatával a felhasználók hozzáférhetnek blogoldalakhoz, elolvashatják a blokkolt blogokat, sőt olyan blogokat is írhatnak, amelyeket egyébként félnének létrehozni. Bár a VPN nem teszi szigorúan névtelenné téged, rejti a valódi IP-címét. Ez lehetővé teszi, hogy anonim blogot írjon magánéletben, ha úgy akarja.Blogolás

A Yahoo360 egy népszerű bloghely, amely Vietnamban nem érhető el. Az általunk ajánlott VPN-k lehetővé teszik a Yahoo360 elérését.

A WordPress webhelyek a legjobb és legváltozatosabb online blog közösségek. Vietnam blokkolta ezeket a webhelyeket. A WordPress feloldásához egyszerűen csak használja az útmutató VPN-jeit.

Következtetés

Az útmutatóban szereplő összes VPN fantasztikus adatvédelmet biztosít. Kiváló szerverekkel rendelkeznek, amelyek az egész világon elhelyezkednek. Attól függően, hogy több vagy kevesebb ázsiai kiszolgálóra van szüksége, jobb lehet, ha a három legfontosabb VPN-re koncentrálunk. Ha a VPN-t vietnami szolgáltatások használata közben kívánja használni, akkor vietnami IP-címre lesz szüksége. Az ebben a cikkben szereplő szolgáltatások lehetővé teszik, hogy IP-jét magánéletben Vietnamra változtassa.A legjobb vietnami VPN-k következtetése

Kérjük, ügyeljen arra, hogy alaposan ellenőrizze az egyes véleményeket, és ellenőrizze, hogy a választott VPN rendelkezik-e a mobilalkalmazásban levő gyújtáskapcsolóval, ha a VPN-t mobiltelefonon kívánja használni. Ne felejtse el, hogy a hibás VPN vagy a VPN használata gyilkos kapcsoló nélkül a börtönbe engedheti Önt, ezért kérjük, vigyázzon. Ha bármilyen aggálya vagy kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Végül, kérlek, nagyon nagyon óvatosan nézze meg a többi VPN összehasonlító webhelyet. Észrevettem néhány VPN-összehasonlító webhelyet, amelyek a PureVPN-t vietnami használatra javasolják. A PureVPN-t a recenzensünk a DNS-szivárgásoktól szenvedte: a börtönbe engedhet. Ha lát olyan webhelyet, amely a PureVPN-t ajánlja Vietnamra: tévednek, és ne feledje, hogy soha többé nem használja ezt az összehasonlító webhelyet, mert veszélyes szemét.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me