Unod már az Ukrajnában letiltott webhelyeket? A VPN segítségével megkerülheti a bosszantó blokkokat, és szabadon böngészhet az interneten. Az alábbiakban áttekintjük a Ukrajnában használható legjobb VPN-ket.


Ukrajna VPN-je

Ukrajna olyan nemzet, ahol a népesség hatalmas léptéke oroszul beszél. Ezért az ukrán lakosság körülbelül fele (körülbelül 23 millió ember) népszerű orosz tulajdonú webhelyeket használ. Sajnos 2017 májusában az Oroszország és Ukrajna közötti háború miatt Porošenko elnök ukrán kormánya betiltotta az orosz weboldalakat. a virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás a legjobb megoldás e webhelyek feloldására.

Melyek a legjobb VPN-ek Ukrajnának??

Kezdjük egy rövid áttekintéssel arra, ki állította össze az Ukrajnában használható legjobb VPN-beállítások listáját:

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

5 legjobb VPN Ukrajnának

Több mint 150 VPN-et áttekintettünk, szakértelemmel választottuk ki az Ukrajnának a legjobb öt elemét, amelyet az alábbiakban látható részletes listánkban láthatunk:

Mi a VPN??

Az Ukrajna virtuális magánhálózata egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi Ukrajnában bárki számára, hogy úgy teszel, mintha Oroszországban (és más országokban) tartózkodna..

A VPN-szolgáltatóknak szerte a világon található szerverhálózata van, és némelyikük oroszországi szerverekkel rendelkezik. Az oroszországi VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozással minden ukrán állampolgár megkerülheti az Ukrajnán belüli internetszolgáltatók által elrendelt kormányzati blokkot. Amint csatlakozik egy orosz VPN szerverhez, úgy tűnik, hogy van egy orosz IP-címe, ami azt jelenti, hogy bármilyen orosz webhelyet szabadon használhat.

Biztonságos egy VPN Ukrajnában?

Gondolkodhat azon, hogy biztonságos-e egy VPN-szolgáltatás használata Oroszországban való színlelésre. A válasz igen. A kiszolgálók külföldi országokban történő biztosítása mellett a VPN szolgáltatások titkosítást is nyújtanak.

Minden adat, amely a VPN-előfizető személyi számítógépétől, laptopjától, okostelefonjától vagy táblagépétől érkezik és továbbítja, biztonságosan titkosítva. Ez azt jelenti, hogy sem az internetszolgáltató, sem a kormány nem mondhatja el, mit csinálnak online.

A titkosítás lehetővé teszi a VPN-felhasználók számára a digitális adatvédelmet, hogy bármit megtehessenek online, anélkül, hogy aggódnának, hogy bárki elmondhatja, mit csinál. Ugyanez vonatkozik a földtulajdonosokra, iskolákra és az adminisztrátorokra is. A VPN-titkosítás az adatokat bizalmasan és biztonságosan tárolja.

Milyen webhelyeket blokkolnak Ukrajnában?

Az Ukrajnában még mindig zajló Oroszországgal folytatott háború miatt az ukrán kormány számos orosz helyet blokkolt. Ezen webhelyek közé tartozik a népszerű keresőmotorok és a közösségi média oldalai: Mail.ru, VK, Odnoklassniki és Yandex.

szempontok

Az Ukrajnához tartozó VPN kiválasztásakor fontos megérteni, hogy nem minden VPN fog megtenni.

Jóval több mint 850 kereskedelmi VPN-szolgáltatás érhető el a piacon. Azonban nem mindegyik rendelkezik Ukrajnában és Oroszországban található kiszolgálókkal. Az Ukrajna VPN-nek kiszolgálókkal kell rendelkezniük Oroszországban, hogy az előfizetők legyőzzék az ukrán kormány által bevezetett cenzúrát.

Ezenkívül, mivel Ukrajna háborúban áll Oroszországgal, fontos, hogy az ukrán emberek nyugalommal járjanak az orosz webhelyek feloldásakor. Ezért alapvető fontosságú a magánélet és a biztonság.

Végül, a kapcsolat sebessége szükséges szempont, amikor egy VPN-t választanak Ukrajnában. A VPN-ek túlnyomó része lassú kapcsolatot biztosít, amely nem engedi az embereknek, hogy adatigényes feladatokat végezzenek, mint például a streaming. Ezért fontos, hogy megbízható VPN szolgáltatót válasszunk gyors kiszolgálókkal.

Adatvédelem és biztonság

A cikkben szereplő összes VPN-t azért választottuk, mert azok a 2020-ban elérhető legmagasabb szintű VPN-titkosítást biztosítják. Itt, a ProPrivacy.com webhelyen mindig javasoljuk az OpenVPN titkosítási protokollt. Ennek oka az, hogy az OpenVPN egy katonai szintű titkosítás, amely sokkal biztonságosabb, mint a többi VPN titkosítási protokoll..

Számos VPN egy elavult formátumú titkosítást biztosít, amelyet PPTP-nek hívnak. Ez a titkosítás nem biztonságos, és sürgetjük az embereket, hogy használják az ebben az útmutatóban szereplőhöz hasonló VPN-ket, amelyek erőteljes OpenVPN titkosítást valósítanak meg..

Ezenkívül a hatalmas mennyiségű ingyenes VPN-szolgáltatás csak akkor engedheti meg magának, hogy ingyenes, mivel fogyasztói adatok értékesítésével keresnek pénzt. Ez ellentétes azzal, amit a VPN-nek állítania kellene. A VPN-nek állítania kell, hogy az adatait bizalmasan és biztonságosan tárolja, NEM adja el a legmagasabb licitálóknak.

Az útmutatóban szereplő minden VPN megbízható és megbízható szolgáltatás, amely a VPN-iparban jól ismert. Mindegyikük biztonságos adatvédelmi politikával és erős titkosítással rendelkezik. Tehát az Ön adatai a jelen útmutatóban szereplő egyes VPN-ekkel kapcsolatban személyesek lesznek.

A kapcsolat sebessége

Az útmutató összes Ukrajna VPN-jének kiváló minőségű szerverei vannak a világ minden tájáról. Ez azt jelenti, hogy bárhová is teszel mintha (Oroszországban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy másutt), Ön mindig képes adatintenzív feladatokat elvégezni, például HD formátumban történő streaming.

Mi mást tehetek VPN-sel??

Megértjük, hogy az orosz webhelyek Ukrajnában a közelmúltban betiltása az oka annak, hogy sok Ukrajnában élő ember VPN-szolgáltatást akar. Ennek ellenére számos előnye van annak, ha a VPN rendelkezik az orosz webhelyekhez való hozzáférés visszaszerzésével.

A VPN segítségével bárki úgy tehet, mintha az Egyesült Királyságban lenne a BBC iPlayer nézésére. A sportrajongók csatlakozhatnak egy szerverhez az Egyesült Államokban baseball vagy jégkorong nézéséhez. A futballszurkolók megnézhetik az összes különféle bajnokságot. Az autóverseny rajongói egész szezon alatt feloldhatják a Formula 1 versenyét. A tenisz rajongók úgy tesznek, mintha az Egyesült Királyságban Wimbledon vagy Ausztrália a Melbourne Open. A lehetőségek végtelenek.

Ezenkívül VPN-en is használható a Netflix amerikai verziója, amelynek sokkal nagyobb címkatalógusa van, mint másutt. A VPN jó az összes földrajzi korlátozás leküzdésére, nem csak az orosz weboldalakon előírt korlátozásokra.

Nyilvános WiFi biztonság Ukrajna VPN segítségével

Nyilvános WiFi hotspot használata esetén a WiFi bármely más felhasználója könnyen megcsavarhatja a forgalmat. Ez azt jelenti, hogy a nyilvános WiFi használata azzal a kockázattal jár, hogy ellopják a jelszavaikat, szolgáltatásaikat és banki adatait. A hackerek néha hamis nyilvános WiFi-hozzáférési pontokat is beállítanak. Ha véletlenül csatlakozik egyhöz, a hackerek mindent megtehetnek, amit csinál.

A VPN által biztosított titkosítás azt jelenti, hogy az összes adat biztonságos. Nem számít, ha otthon vagy, hivatalos nyilvános WiFi-n vagy véletlenül csatlakozik a hacker hálózatához - senki sem láthatja, mit csinál, mert a VPN titkosítja az Ön adatait. Ezért tartják a VPN-t a személyes kiberbiztonság legjobb formájának.

Ukrajna VPN-je: Következtetés

Ebben a cikkben világosan kifejtettük mindazt, amit tudnunk kell az Ukrajnán futó VPN-ről. Fedeztük fel azokat a specifikációkat, amelyeknek az Ukrajna VPN-nek rendelkeznie kell, és elmagyaráztuk, hogy miért ezek az öt legjobb VPN Ukrajnának.

A cikkben szereplő összes szolgáltató kiváló minőségű VPN-k, amelyek fantasztikus szolgáltatásukról ismertek. Biztonságosak és adatvédelmet nyújtanak a felhasználók számára. Ezen túlmenően, ezeknek a VPN-knek nemcsak Oroszországban, hanem a világ minden táján vannak szerverek, amelyek ideálisak a földrajzi korlátozások leküzdésére..

Végül, ebben az útmutatóban szereplő minden VPN-nek van egy kiváló minőségű szerverhálózata, amely lehetővé teszi előfizetőik számára, hogy bármit megtegyenek online, akár HD minőségben, akár játékban. Ezek a VPN-k kiváló ár-érték arányt mutatnak, de ezek mindegyike kissé különbözik egymástól, ezért kérjük, szánjon időt az egyes szolgáltatások alapos elemzésére. Ha bármilyen kérdése van bármilyen szolgáltatással kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

összefoglalás

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Címcím: Wead / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me