Ha külföldre utazik, és valószínűleg WiFi hotspotot használ, akkor alapvető fontosságú, hogy VPN-t használjon. A VPN-k vagy virtuális magánhálózatok titkosítják az Ön készülékére és onnan érkező összes adatot, amely hihetetlenül hatékonyan akadályozza meg a hackereket az adatok elérésében. A VPN használatának további nagy előnye, hogy lehetővé teszik a házi szolgáltatásokhoz való hozzáférést, amelyek jelenleg a helyedben vannak blokkolva. Ebben az útmutatóban felsoroljuk a legjobb utazási VPN-szolgáltatásokat, és néhány tippet adunk Önnek a biztonságos online külföldi tartózkodáshoz.

Két fő előnye van a VPN utazáshoz történő használatának:

 1. Honlapok elérése otthonról - Miközben üzleti vagy vakáción van, sok fontos online szolgáltatáshoz - mint például az online banki és a streaming-szolgáltatásokhoz - lehetetlen hozzáférni. A VPN használatával IP-címet szerezhet a saját országából, és könnyedén hozzáférhet ezekhez a webhelyekhez.
 2. Biztonságos online maradás utazás közben - Utazás közben gyakran csatlakozunk a nyilvános WiFi hotspotokhoz. Amikor csatlakozunk egy nyilvános WiFi hotspothoz, nem tudjuk tudni, hogy az útválasztó biztonságosan van-e konfigurálva. A VPN megvédi az Ön adatait, ha rosszul konfigurált útválasztóhoz vagy hamis WiFi hotspothoz csatlakozik, amely egy számítógépes bűncselekményhez tartozik! Mivel a VPN biztonságosan átkíséri az összes adatot, a hackerek számára lehetetlen ellopni az Ön adatait, hitelesítő adatait, jelszavait és hitelkártya adatait.

Új a VPN-ekben?

Ha még nem ismeri a VPN-világot, és szeretne többet megtudni, olvassa el az alábbi útmutatásokat:

 • Mi a VPN? - Kezdő útmutató a VPN-khez, mik azok és hogyan működnek
 • VPN titkosítás - Részletes útmutató a VPN titkosítási protokollokhoz, és melyik a legbiztonságosabb.

A legjobb 5 utazási VPN felsorolása

Most már tudjuk az utazási VPN használatának előnyeit, felsoroltuk az öt legjobb VPN-t az utazáshoz. A listánk bármelyik szolgáltatásával kapcsolatos további információkért kattintson az alább felsorolt ​​linkekre a VPN-szolgáltató webhelyének megtekintéséhez, vagy az alábbiakban görgessen az egyes szolgáltatások összefoglalójához.


 1. ExpressVPN

  - Szupergyors | Szerverek 94 országban | Biztonságos és megbízható

 2. NordVPN

  - Gyors csatlakozások | Privát és biztonságos | A Netflix feloldása

 3. CyberGhost VPN

  - Csodálatos érték | Könnyen kezelhető Tökéletes WiFi védelemhez

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Nincs napló A Netflix USA feloldása Erős titkosítás

A legjobb VPN utazáshoz - összefoglalók

Az alábbiakban összefoglaljuk mindazt, amit tudnunk kell az öt legjobb utazási VPN-szolgáltatásról. Ha még mindig további információra van szüksége, keresse fel a szolgáltatókat, vagy tekintse meg a VPN részletes áttekintéseinket.

VPN beállítása utazáshoz

Ha VPN-t vásárol utazásra, akkor engedélyezheti a szoftver telepítését egynél több eszközre (általában három és öt között). Ez azt jelenti, hogy egy VPN-előfizetés felhasználható családja összes eszközének védelmére, ha távol van.

Hacsak nem szerez útválasztó útválasztót VPN-sel, akkor az utazási VPN-t minden egyes eszközre telepítenie kell. A jó hír az, hogy az útmutató VPN-jeiben minden eszközhöz szoftver található, így a VPN-t laptopra vagy okostelefonra telepítheti.

Itt van egy rövid útmutató, amely segít:

 1. Válasszon listánkból egy VPN-t az utazáshoz, és kattintson az átvételre, hogy előfizetést kapjon. Ha csak VPN-jét kívánja nyaralni, akkor választhat egy havi tervet. A VPN-k azonban egész évben őrülten hasznosak - még ha hazamegy!
 2. Töltse le a VPN-t laptopjára, okostelefonjára vagy táblagépére. Ne felejtse el megszerezni a platformhoz megfelelő VPN-t. Telepítheti a VPN-ot családja összes eszközére, ha kívánja, vagy akár meg is oszthatja azt barátaival, akikkel utazik.
 3. Kövesse a telepítési utasításokat. A VPN könnyen és gond nélkül telepíthető.
 4. Most, hogy telepítve van, csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez. Ne feledje, hogy a VPN biztonságban fogja tartani magát, ha a saját országaiban, de külföldön is tartózkodsz, tehát minden alkalommal használja a nyilvános WiFi.
 5. Most, hogy tengerentúlon van, ne felejtsen el otthonról csatlakozni egy szerverhez! Ilyen módon nézhet televíziós stream-eket és használhatja internetes szolgáltatásokat, ahonnan jött. Többé nem kell külföldi TV-műsorokat nézni!

A VPN Travel Router használata

Nem számít, ha egyedül utazik, üzleti úton vagy barátaival vagy családjával, az utazási útválasztó hatalmas előnyt jelenthet. Ezek a remek modulok lehetővé teszik, hogy több eszközt csatlakoztasson egy nyilvános WiFi hotspothoz anélkül, hogy az összes eszközt külön-külön össze kellene kapcsolnia. Amint a mini útválasztó csatlakozik az internethez, az Ön és családjának összes eszköze automatikusan csatlakozik az internetkapcsolathoz az utazási útválasztón keresztül.

Ez önmagában félelmetes. Még ennél is jobb, ha kap egy útválasztó útválasztót, amelyet előre konfigurált egy VPN-sel! Amikor egy VPN-t telepít egy utazási útválasztóra, az összes eszközt, amely az útválasztó útján csatlakozik az internethez, automatikusan védik a VPN-titkosítás. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az egyes készülékek miatt: vagy annak biztosítása érdekében, hogy gyermekei, szülei - vagy bárki más, aki a pártjában van - nyitják meg magukat a támadások kockázatának (ami tönkreteheti mindenki nyaralását).

Az utazási útválasztó beállítása

Ha VPN-vel rendelkező útválasztót szeretne, javasoljuk, hogy látogassa meg a FlashRouters szakértőit
néhány tanácsért.

Bármit is csinál, feltétlenül frissítse az utazási útválasztó alapértelmezett adminisztrátori hitelesítő adatait. Ha nem frissíti a felhasználónevet és a jelszót, akkor az útválasztó feltörheti magát!

Ezenkívül gondoskodnia kell arról, hogy a WPS (egy régebbi útválasztó szolgáltatás) ki legyen kapcsolva, mivel ez biztonsági kockázatot jelent. Szerencsére a FlashRouters segíthet ezeknek a szolgáltatásoknak a megfelelő beállításában .

Nemzetközi utazási biztonsági ellenőrző lista

A rendezett VPN segítségével csak néhány egyéb utazási biztonsági problémára van szüksége. Segítséget nyújtani: összeállítottam ezt a gyors listát azokról, amelyeket az utazás során a digitális biztonság szempontjából legfontosabbnak tartom:

 1. jelszavak - Nyilvánvalónak tűnhet, de az utazás során sokkal fontosabb annak biztosítása, hogy eszközei jelszóval védettek legyenek, és gyorsan zárolódjanak. Ezért fontos, ha távol van, kérjük, használjon erősebb beállításokat. Ha telefonját vagy táblagépét hagyja a tengerparti bárban vagy taxiban, ha szinte azonnal bezárja, akkor megakadályozhatja, hogy az eszköz valaki kezébe kerüljön, miközben továbbra is nyitva van. A jelszókezelők fantasztikus eszközök az erős jelszavak biztosításához.
 2. Frissítés - Ha eszközeit rendszeresen frissíti, akkor biztosíthatja, hogy ne szenvedjen olyan biztonsági résekkel, amelyek könnyű útmutatást nyújtanak a számítógépes bűnözők számára, ezért kérjük, frissítse gyakran.
 3. Rendszeresen készítsen biztonsági másolatot - Ha ezer fényképet készít, és elveszíti készülékét az ünnep utolsó napján, soha többé nem fogja látni ezeket a fényképeket. Általános szabály, hogy ha valami fontos, akkor ügyeljen arra, hogy biztonsági másolatot készítsen a felhőre. Ez akkor is érvényes, ha soha nem veszített el egy eszközt - ne feledje, hogy mindig van első alkalom. A felhőalapú biztonsági mentés szolgáltatásai fantasztikusak, és automatikusan biztonsági másolatot készítenek az adatokról.
 4. Vásároljon egy helyi SIM-t - Ha hosszabb ideig utazik, érdemes vásárolni egy helyi SIM-t olcsó helyi adatokkal. Így útközben is használhatja az internetet, anélkül, hogy a nyilvános WiFi-re támaszkodna (bár a VPN használata enyhíti ennek kockázatát).

Utazási VPN következtetés

Amikor az eszközét nyaralás közben biztonságban kell tartania, van egy nagyon kis ellenőrzőlista a dolgokról, amelyeket meg kell tennie. A legjobb dolog az, ha leül, és elmagyarázza az útmutatás pontjait minden utazótársának. Senki sem akarja, hogy a hackerek elrontják az ünnepeket, ezért ügyeljen arra, hogy az egész csoport időbe tegye az eszközök megfelelő védelmét..

A VPN messze a digitális védelem legjobb formája, amelyet utazáskor megszerezhet. Tehát kérjük, gondosan mérlegelje egyet: a nyilvános WiFi-n feltörött emberek száma minden idők csúcsa. Ennek oka az, hogy a hackerek megértik, milyen könnyű flörtölni az embereket, miközben a medence mellett kábítanak vagy repülnek egy repülőtéren..

Az útmutatóban szereplő összes VPN-szolgáltatás a készülékek védelmének legjobb módját nyújtja útközben. Számos VPN közül lehet választani, amelyek közül választhat egy rémálomként.

Ezért hoztunk létre ezt a VPN-t egy útikalauzhoz, amely segít megtalálni a legjobb lehetőségeket - anélkül, hogy aggódnia kellene a rip-off szolgáltatásra való botlás miatt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon feltenni az alábbi megjegyzés szakaszban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me