A szingapúriiak 81,3% -ának van hozzáférése az internethez. Ezen embereknek sajnos a szingapúri Médiafejlesztési Hatóság (MDA) több mint 100 weboldalt blokkol, ideértve a híroldalakat, a szerencsejátékokat, a pornográfiát és még a filmeket is. A blokkok megkerülésének legjobb módja egy VPN használata Szingapúrban. A szingapúri VPN bárki számára hozzáférést biztosít a világ minden részén blokkolt webhelyekhez, és titkosítja az internetes forgalmat, így senki sem tudja, mit csinál online.


Legjobb VPN Szingapúr

Segítséget nyújtunk a szingapúri öt legjobb VPN listájának összeállításához. Ha szingapúri IP-címet szeretne, örömmel veszi tudomásul, hogy az alábbi listában szereplő összes VPN-szolgáltatás szerverrel rendelkezik Szingapúrban.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

 1. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 2. VyprVPN

  - Villámgyors VPN kiváló adatvédelmi szolgáltatásokkal

 3. Ivacy

  - Szupergyors hűvös csatorna streaming funkciókkal

 4. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

 5. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

Szingapúr VPN szempontok

A szingapúri VPN segítségével az állampolgárok megkerülhetik az MDA által előírt blokkokat, ők biztosítják az online adatvédelmet és biztonságot is. A szingapúri fentebb felsorolt ​​legjobb VPN-k kiválasztásakor néhány fontos részletet figyelembe vettünk:

 • Katonai titkosítás.
 • Megbízható adatvédelmi irányelvek, amelyek garantálják az Ön adatainak védelmét.
 • Szerverek az egész világon, lehetővé téve a webhelyek feloldását számos különböző helyről.
 • Gyors szerverhálózatok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy adatigényes feladatokat végezzenek, például játékot és streaming-t HD formátumban.

A szingapúri VPN-listánkban szereplő összes szolgáltatás a fent felsorolt ​​funkciókat kínálja. Mindegyik biztosítja, hogy képes legyen feloldani a tartalmat, miközben magán online marad.

A VPN-ek legálisak Szingapúrban?

Igen.

A VPN használata Szingapúrban nem illegális. Előfordulhat azonban, hogy a cenzúrázott tartalom eléréséhez VPN-t használ. Ezért kell egy megbízható és megbízható VPN-t szereznie Szingapúr számára, amely magán és biztonságos is.

Szingapúrban illegális a kalóz tartalom elérése. Ezt a szerzői jogi törvény hajtja végre. Ezek a szigorú szerzői jogi törvények azt jelentik, hogy kizárólag Szingapúrban használjon VPN-t, a cikkben szereplő összes VPN biztonságos és magas szintű titkosítással rendelkezik. Mivel adatai titkosítva vannak, az internetszolgáltatók vagy a kormány nem tudja kijelenteni, hogy korlátozott tartalomhoz fér hozzá.

Hogyan állítsunk be egy VPN szingapúrban

A szingapúri VPN beszerzése és beállítása nagyon egyszerű. Csak kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

 1. Döntsön a szingapúri VPN-ről. A szingapúri adatvédelem és a tartalom feloldása érdekében az ExpressVPN-t ajánljuk
  , mert ideálisan fel van szerelve mindazzal, amire szüksége van.
 2. Kattintson a VPN webhelyére, és iratkozzon fel.
 3. Az előfizetés után töltse le és telepítse a szoftvert.
 4. Válasszon ki egy kiszolgálót a listából, és kattintson a Csatlakozás gombra.
 5. Amint a VPN csatlakozik, úgy tűnik, hogy az Ön által kiválasztott országban van, és weboldalakhoz férhet hozzá, mintha ott lenne.

Ne felejtse el: a VPN titkosításának köszönhetően minden adat biztonságosan bekerül. Ez azt jelenti, hogy senki - sem az internetszolgáltató, a kormány, a munkahely, a bérbeadó vagy az iskolahálózat adminisztrátora - nem mondhatja el, mit csinál online!

Szerezzen egy szingapúri IP-címet

A szingapúri emigránsok számára, akik adataikat az ISP-től és a kormánytól meg akarják védeni, miközben a Szingapúrra korlátozott internetes szolgáltatásokat használnak, a válasz: csatlakozni kell egy szingapúri VPN-kiszolgálóhoz. a Szingapúr legjobb VPN listáján szereplő összes szolgáltatás rendelkezik Szingapúrban található kiszolgálókkal az Ön számára, a felajánlott helyek száma változó, lásd alább:

 • NordVPN - 113 VPN szerver Szingapúrban
 • CyberGhost - 1 VPN szerver Szingapúrban
 • Ivacy - 1 VPN szerver Szingapúrban
 • ExpressVPN - 3 VPN szerver Szingapúrban

Ha csatlakozik a szingapúri VPN-kiszolgálók egyikéhez, az összes adat biztonságosan titkosítva lesz. Szingapúrban azonban továbbra is lesz IP-címe, így folytathatja a szingapúri webszolgáltatások használatát.

Ingyenes VPN Szingapúrban

A VPN Gate egy ingyenes szolgáltatás, amelyet a japán Tsukuba Egyetem üzemeltet. Szingapúrban népszerű szolgáltatás. Noha ez egy hasznos VPN, érdemes megjegyezni, hogy meglehetősen lassú, és nem elégséges streaming és egyéb adatigényes feladatok elvégzéséhez. Hasznos lehet egyes dolgok feloldásához.

Figyelem: A VPN Gate azonban teljes mértékben beismeri, hogy együtt fog működni a rendészeti és a kormányzati hatóságokkal, ha erre irányuló kéréssel fordulnak hozzá. Ezért a VPN Gate használatával kapott adatvédelem nem olyan jó, mint egy megfelelő, prémium szolgáltatás esetén. Vannak más ingyenes VPN-k is, amelyeket megnézhet.

Bypass MDA Singapore

Ha Szingapúron kívüli VPN szerverhez csatlakozik, akkor hozzáférhet az összes olyan webhelyhez, amelyet az MDA korlátoz. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet filmekhez, TV-műsorokhoz, hírekhez, vallási tartalomhoz és egyéb korlátozott tartalomhoz. Kiválóan alkalmas azoknak a hallgatóknak, újságíróknak és másoknak, akik kutatási célokra vagy személyes okokból szeretnék hozzáférni ehhez a tartalomhoz.

Ezenkívül egy szingapúri VPN segítségével is megkerülheti a földrajzi korlátozásokat. A VPN nagyon hasznos lehet még akkor is, ha nem akarja blokkolni a szingapúri kormány által blokkolt webhelyek feloldását.

A VPN lehetővé teszi a streaming szolgáltatások figyelését az egész világon, és a kapcsolat titkosítását is, ezáltal védi az adatait.

Következtetés

A szingapúri VPN jó módja annak, hogy elrejtse online tevékenységeit az internetszolgáltatók és a kormány ellen. A kormány és a szerzői jogi törvények enyhén elnyomó jellege miatt ez fantasztikus előny. A VPN kiválóan használható cenzúrázott webhelyek eléréséhez az országban.

Az útmutatóban szereplő VPN-ek mindegyikének villámgyors kiszolgálói vannak a világ minden tájáról, és ideálisak a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához is. Mindegyikük rendkívül megbízható adatvédelmi politikával és erős, katonai titkosítással rendelkezik.

Biztosak vagyunk abban, hogy ebben a cikkben mindenki számára ideális VPN található Szingapúr számára, függetlenül attól, hogy milyen körülmények között lehet. Ezért érdemes kihasználni a VPN pénz-visszatérítési garanciáit. Így kipróbálhatja őket anélkül, hogy pénzét kockáztatná.

Ha bármilyen kérdése van a VPN szingapúri használatával kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az alábbi üzenet szakaszban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me