Napról napra nehéz tudni, hogy mikor lép fel az EU vagy a svéd kormány következő lépése. A kormány bevezeti az adatmegőrzési törvényeket, a bíróságok pedig ezeket kidobják.VPN Svédország


A svédországi adatmegőrzési jogszabályok változó homokkal való megvédésének legegyszerűbb módja az, hogy az internetszolgáltató megakadályozza a tevékenysége azonosítását. Használhat egy VPN-t (virtuális magánhálózat) az Internet magánéletének védelméhez Svédországban.

Ezenkívül, ha tartalom feloldására van szüksége, VPN-re van szüksége Svédországban. Az egyik gyors, jó szoftverrel és kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik.

A legjobb VPN Svédország

Öt év alatt 150 különféle VPN-társaságot vizsgáltunk át, és itt áll az öt legjobb kiválasztott anyag. Itt vannak.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Svéd VPN-megfontolások

A szerzői jogok megsértése az interneten folytatott illegális tevékenység egyik legjelentősebb területe Svédországban. A The Pirate Bay kiemelkedő profiljának köszönhetően Svédország hírnevét kínálja a torzításnak. A svéd kormánynak ez nem tetszik. Ha kifejezetten a torrentinghez szeretne VPN-t keresni, tekintse meg a legjobb torrent oldalakhoz tartozó VPN-t.VPN használata Svédországban

A bírósági határozatok 2012 óta erőteljesen megerősítették az EU szellemi tulajdonjogok érvényesítéséről szóló irányelv (IPRED) Svédországban történő végrehajtását. Ez arra kényszeríti az internetszolgáltatókat, hogy összegyűjtsék és átadják ügyfeleik peer-to-peer (P2P) tevékenységeinek részleteit. Az Európai Bíróságnak az ország adatmegőrzési törvényeivel szemben hozott határozata nem érinti a szellemi tulajdonjogokról szóló törvényeket. Így az internetszolgáltatók kötelesek figyelemmel kísérni az Ön tevékenységeit és blokkolni a fájlmegosztást. Arra is kötelesek együttműködni a rendőrséggel, ha úgy döntenek, hogy kivizsgálják az Ön fájlmegosztását.

Ingyenes VPN Svédország számára

Itt, a ProPrivacy.com webhelyen azt javasoljuk, hogy tartózkodjon az ingyenes VPN-től. Általában megbízhatatlanok, és legtöbbjük árnyas múltú. Ezenkívül ezek valamilyen módon korlátozottak. Ha biztos benne, hogy ingyen akar használni, akkor nézd meg listánkat. Ne feledje azonban, hogy nem feltétlenül lesz szerver Svédországban.

ISP szippantás

Az összes internetes forgalom áthalad az internetszolgáltató szerverein. Mint ilyen, az internetszolgáltatónak könnyű belátnia, hogy mit csinál. Azt is elterelheti a forgalmat, blokkolhatja vagy naplózhatja, vagy akár értesítheti a hatóságokat. A program feldolgozza az ISP számítógépen áthaladó minden adatot. Az adatfeldolgozó szoftver kis változásai megfigyelési lehetőségeket teremthetnek. Az internetszolgáltató kulcsszavakat használ a megfigyelő programjaiban, hogy kiszűrje a kapcsolatokból származó konkrét adatokat.ISP szippantás

Minden, az interneten áthaladó információ elején van egy fejléc. A fejléc és a hasznos teher felépítése alkotja a „csomagot”. A fejléc a csomag forrás- és rendeltetési címét tartalmazza. Ezek az információk azonnal lehetővé teszik az internetszolgáltató számára, hogy történjen-e a csomag. A kifinomultabb programok a csomagok belsejébe tekintve olvashatják el a tartalmaikat. Ez az ellenőrzés nem lassítja a csomag útját, és szinte észrevehetetlen.

Nem csak az adatmegőrzési törvények miatt kell aggódnia. A bírósági végzés arra kényszerítheti az internetszolgáltatót, hogy adja át az összes információt, amely rád van, ideértve a címét is. A rendőrség vagy a titkosszolgálat kérheti, hogy egy internetszolgáltató figyelje az Ön forgalmát az adatok gyűjtése érdekében. A bírósági végzések azt is megakadályozhatják, hogy az internetszolgáltatók elmondják a nyomozás célpontjainak, milyen információkat adtak át. Így a rendőrség adatokat gyűjthet, hogy ön ellen tudomást nem vegyen az ügyről.

fojtás

Az internetszolgáltatóknak megvan a napirendjük is. A fájlmegosztás bosszantja az internetszolgáltatókat, mert felhasználja a sávszélességet. A Spotify, a Netflix és a HBO Nordic megjelenése azt jelenti, hogy a legtöbb svéd most minden olyan szórakozást megszerezhet, amelyet legálisan kíván. A zene és a videó streaming ugyanakkor ugyanolyan sávszélességet használ, mint a torrent. Az ezen alkalmazások sávszélességének biztosításának költségei csökkentik az internetszolgáltatók haszonkulcsait.

Amikor előfizet egy internetszolgáltatásra, feliratkozik a megadott sebességre a hirdetett árért. Az internetszolgáltatónak meg kell tartania ezt a szolgáltatási szintet. Ellenkező esetben csalás ellen perelni lehet.fojtás

Bár az internetszolgáltatóknak egyenlő bánásmódban kell részesíteni mindazokat, akik aláírták ugyanazt a tervet, van némi könyökszoba, amely lehetővé teszi számukra a költségek csökkentését. Nem kell, hogy folyamatosan továbbítsák a címsor sebességét, és ugyanolyan sávszélességet kell biztosítaniuk az összes alkalmazás számára. Így néhány internetszolgáltató részt vesz a „fojtószelep” elnevezésű gyakorlatban. Ez az egyes alkalmazások szelektív lassulása.

A streaming és a játékszolgáltatások közötti lassúbb és olcsóbb összeköttetések közötti váltáshoz az internetszolgáltatónak képesnek kell lennie a berendezésen áthaladó csomagok olvasására. Itt jön be a „mély csomag ellenőrzés”. Az internetszolgáltató összeállíthatja a rendeltetési címek feketelistáját. Letilthatja bizonyos webhelyek elérését, például a The Pirate Bay, és a Netflix kapcsolatokat lassabb vonalakra válthatja. A VPN-k blokkolják ezeket a stratégiákat.

A VPN Netflix használatával a felhasználók ezer további film és TV-műsor blokkolását is feloldhatják, csatlakozva a szolgáltatás amerikai verziójához. Természetesen a VPN lehetővé teszi a Youtube-videók feloldásának feloldását, amelyek nem állnak rendelkezésre az Ön régiójában, és korlátozott tartalmakhoz is hozzáférhet, mint például a BBC iPlayer, a hulu, a Youtube-tartalom és még sok más.

VPN névtelenség

A számítógépre letöltött VPN szoftver titkosítja a csomagokat. Azt is elrejti a címadatokat. Az útválasztóknak látniuk kell a rendeltetési hely címét. Ellenkező esetben nem továbbíthatják a csomagokat a szomszédos útválasztókhoz. Mint ilyen, a VPN szoftver minden titkosított csomagot egy másik csomagba helyez és a külső csomagot a szerverére címezi. A kiszolgáló, amelyre a csomagokat elküldi, attól függ, hogy melyik helyet választotta, mielőtt bekapcsolja a VPN-t.VPN anonimitás

Ezt a folyamatot „alagútolásnak” hívják, mert elrejti a forgalmát az utazás egy részén. Titokban marad, amíg át nem halad a VPN szerveren. Ezután folytatja az útját a rendeltetési helyére, az eredeti csomagfejlécek láthatósága mellett. A VPN-kiszolgáló az IP-címét adja a csomag forrásának, tehát a kiszolgáló, amely azt fogadja, nem ismeri az Ön valós helyét. Az anonimitás második rétege lehetővé teszi a streaming- és játékkiszolgálók elérését a tengerentúlon. Ezek a webhelyek általában blokkolják a belépést a külföldről. Ha azonban olyan VPN-helyet választ, amely ugyanabban az országban található, mint ahová hozzáférni kívánja a streaming szolgáltatást, akkor megkerüli ezeket a blokkokat.

VPN jogszerűség

A VPN-ek Svédországban teljesen legálisak. Annak ellenére, hogy a kormány megkísérelte kidolgozni egy tartós adatmegőrzési törvényt, soha nem kísérelte meg kényszeríteni ezeket a szabályokat a VPN-kre. Az összes adatgyűjtési felelősség Svédországban, mind az adatmegőrzési kötelezettségek, mind a szerzői jogi oltalom vonatkozásában az internetszolgáltatókra hárul.VPN jogszerűség

Ezért ha VPN segítségével blokkolja az internetszolgáltatót a kapcsolatok naplózásáról, nem tett semmi rosszat. Ez az a kérdés, hogy a VPN által maszkolott tevékenységek illegálisak-e.

Svédország legjobb VPN-jei: Következtetés

A svéd kormánynak óvatosan kell lépnie, amikor megpróbálja ellenőrizni az internethez való hozzáférést, mert bárki is a hatalmon van, azt akarja, hogy újraválasztják. Az internet-hozzáféréssel rendelkező svédek nagyon magas aránya azt jelenti, hogy a kormánynak érzékenyen kell kezelnie az adatmegőrzés és a szerzői jogok ellenőrzésének kérdését.A legjobb svéd VPN-k következtetése

Amikor Svédországban használja az internetet, akkor a fő ellensége nem a svéd kormány, hanem az EU. Az EU nem feladta a harcot azért, hogy új adatmegőrzési törvényeket próbáljon hatályba léptetni a tagállamokra. Létrehozott egy „digitális egységes piacról” szóló irányelvet, amelynek célja az összes internetes ellenőrzés egyesítése a hatáskörébe. A különféle törvények látszólag logikus egységesítése az EU-területeken a hatalom központosítását a nem választott biztosok kezébe bocsátja, akikre nem vonatkoznak az újraválasztás nyomása. Nem meglepő, hogy ez a centralizáció felé irányuló törekvés szigorúbb intézkedéseket is magában foglal a szellemi tulajdonjogok érvényesítése érdekében. A helyi bíróságok számára nehezebb lesz a végrehajtás kidolgozása a magánélet érdekében.

Mint ilyen, sürgetőbbé válik az egyének azon szükségessége, hogy közvetlen lépéseket tegyenek online magánéletük védelmére Svédországban. Maradjon a hatóságok előtt és óvja magát most! Bármely szolgáltatás, amely a svédországi VPN első öt VPN-jébe felkerült, biztonságban tartja az internetet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me