Spanyolország olyan európai ország, amelyről ismert, hogy cenzúrálja internetét.VPN Spanyolország


Ezenkívül a spanyol kormány is gyakorol néhányat szigorú kalózkodás elleni politikák.

Ezért határozza meg, hogy ellátogat-e Spanyolországba vagy él Spanyolországban

A nem törvényes kínzó tevékenységek veszélyesnek tekinthetők Spanyolországban - ami szomorú, mivel Spanyolországnak elég jó internetes infrastruktúrája van, a szabványos szolgáltatásokkal 10 Mbps és a nagy sebességű szolgáltatásokkal 100 Mbps.

A külföldre utazó emigránsok esetében a nagy streaming sebesség változást hozhat a világon, amikor megpróbál tv-műsorokat és filmeket otthonról elérni.

Sajnos, Az online streaming szolgáltatásokhoz VPN nélkül nem lehet hozzáférni a szerzői jogi irányelvek és a földrajzilag korlátozott tartalom miatt.

A legjobb VPN-k Spanyolország számára

Az elmúlt öt évben több mint 150 VPN-szolgáltatót vizsgáltunk meg itt van a legjobb választás.

Ha szeretné tudni, miért hasznos a VPN használata Spanyolországban, olvassa el a cikkünket.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

 5. IPVanish

Mi a VPN??

A VPN vagy a virtuális magánhálózat egy olyan szolgáltatás, amely biztonságot, adatvédelmet és névtelenséget nyújt. Amikor VPN-szolgáltatást használ, akkor elrejti a helyét a VPN-szolgáltató által megadott helyzettel.Mi a VPN?

Más szavakkal: ha Spanyolországban tartózkodik, és hozzáférést szeretne venni a TV-streaming szolgáltatásokhoz az Egyesült Királyságban, akkor egyszerűen úgy teszel, mintha az Egyesült Királyságban lenne, és a TV-streaming szolgáltatás sem lesz a legokosabb.

Spanyolországban a VPN különféle okokból szükséges, ideértve a a kormányzati felügyelet és az internetes cenzúra elkerülése, valamint a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés, a nyilvános WiFi biztonságban tartása és a P2P tevékenységek során magántulajdonban tartása.

A VPN Spanyolországban történő használata szükséges, mivel ez fontos kiegészítő védelmi és biztonsági réteget jelent, amely nagyon fontos a mai digitális korban..

Hogyan állítsunk be egy VPN-t

Szerencsére nagyon egyszerű a VPN beállítása Spanyolországban:

Hogyan állítsunk be egy VPN-t

 1. Válassza ki az egyik Spanyolország számára ajánlott VPN-t
 2. Regisztráljon a VPN-nél
 3. Töltse le az operációs rendszerhez tartozó megfelelő fájlt
 4. Telepítse a VPN-t a rendszerére
 5. A telepítés után nyissa meg a VPN-t
 6. Csatlakozás bármelyik kívánt szerverhez
 7. Minden készen áll - és biztonságban van a kormányzati felügyelet ellen!

Spanyolország számára ajánlott VPN-je a jelenlegi üzlet

ExpressVPN
, mivel a legjobbakat kínálja (Rengeteg szerverhely, katonai titkosítás és Romániában található).

Mobil VPN

Minden A listán szereplő VPN-k VPN-t kínálnak iPhone-ra és VPN-t Android-eszközökre. Ez ideális, mivel a VPN ugyanolyan szükséges a mobil eszközön, mint a számítógépén.Mobil VPN

Például, ha gyakran csatlakozik nyilvános WiFi hotspotokhoz, egy mobil VPN segít megvédeni Önt a nem kívánt harmadik fél támadásaitól..

A VPN-ek jogszerűek?

Igen, a VPN-ek Spanyolországban legálisak. A VPN-ek általában legálisak a legtöbb országban, bár a VPN felhasználása digitális bűncselekmény elkövetésére természetesen sérti a törvényt. Mint ilyen, fontos, hogy okosan válasszon VPN-szolgáltatót. Például, ha VPN-jével illegális P2P tevékenységekben vesz részt, akkor olyan naplókat nem tároló VPN-t szeretne.

Spanyolországbeli VPN-k figyelembevétele

Számos dolgot kell mérlegelni, mielőtt a spanyol VPN-t választaná - kezdve a kiszolgálók helyétől a kiszolgálók teljes sebességéig. A VPN-szolgáltató kiválasztása előtt fontolóra kell vennie a következőket:Figyelembe veendő dolgok

 • Szerverhelyek száma
 • Szerverek sebessége
 • Naplózási házirend (a naplókat nem preferálják)
 • Titkosítás erőssége
 • Kínált protokollok
 • További biztonsági szolgáltatások
 • Az egyidejű csatlakozások száma megengedett
 • Az az ország, amelyben a VPN található

Ez csak néhány a sok szempontból, amelyet figyelembe kell venni. További információkért keresse fel a kezdőknek szóló VPN útmutatót.

Internetes cenzúra

A spanyol kormány ismert a nem kívánt politikai véleményt hirdető webhelyek blokkolása, elsősorban a katalán függetlenség népszavazását előmozdító egyes aktivista csoportok válaszul. Erre példa a 2017. október 10-i esemény, amikor a Spanyol Polgári Gárda blokkolta a hozzáférést egy katalán-párti WhatsApp függetlenségi csoporthoz.Internetes cenzúra

Amikor VPN-t használ, nem kell aggódnia, hogy a spanyol kormány blokkolja a politikai napirendekhez való hozzáférést, amelyekkel nem értenek egyet. Ezenkívül nem kell aggódnia, hogy bajba kerüljenek a szólásszabadság gyakorlásához.

Nem is említve, a spanyol kormány nemrégiben javasolta a mémek tiltását a közösségi médiában. A reform megszünteti „egy személy tiszteletére sértő kép terjesztését”. Ha a spanyol kormány folytatja a reformot, akkor nem kétséges, hogy a VPN használata szükségessé válik..

Kormányzati felügyelet

Annak ellenére, hogy Spanyolország állítja nem vesznek részt a kormányzati megfigyelésben, különféle állítások szerint másként az utóbbi években megjelent.Kormányzati felügyelet

Erre példa a 21 éves Cassandra Vera, Murcia városának diákja, aki a Twitter-en viccelődött, hogy „dicsőítette a terrorizmust”. Vicceire reagálva egész év börtönre ítélték.

Csak több oka a VPN használatának Spanyolországban - fontos az ön és a szabadság védelme. Az utolsó dolog, amit meg akar osztani egy vicctel vagy véleménygel a közösségi médiában, csak hogy a kormány néhány hónappal később bekopogjon az ajtódra, azzal vádolva a terrorizmus előmozdításában. Egyszerűen fogalmazva: a VPN nem használata nem éri meg.

Következtetés

A Spanyolországban élő emberek megérdemlik a szólásszabadság gyakorlását, és hozzá kell férniük a kedvenc TV-műsoraihoz, online streaming webhelyeihez és más online szolgáltatásokhoz a világ minden tájáról..Spanyolország VPN-jei Következtetés

A VPN segítségével könnyedén pihenhet, ha tudja, hogy a kapcsolata biztonságos és magán, még nyilvános WiFi hotspotokon is. A Spanyolország VPN-je segíthet ehhez és még sok máshoz. A cikkben szereplő összes VPN ideális a Spanyolországban lakó személyek számára. Ők biztonságban tartanak. Biztonságban fogják tartani. Ennél is fontosabb, hogy megadják az Ön által megérdemelt online szabadságot.

Minden itt felsorolt ​​VPN ingyenes próbaverziót vagy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja a Spanyolország egyik legjobb VPN-jét anélkül, hogy aggódnia kellene az azonnali elkötelezettség mellett!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me