Feloldja a cenzúrázott webhelyek blokkolását és hozzáférést szeretne elérni a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz a világ minden tájáról? Az oroszországi VPN biztosítja a magánélet védelmét, miközben lehetővé teszi webhelyek és online szolgáltatások feloldását.

Sajnos 2017 októbere óta Oroszország szintén korlátozta a VPN-hez való hozzáférést. Az internetszolgáltatók most már blokkolják a VPN és proxy webhelyekhez való hozzáférést. Ez azt jelenti, hogy az Oroszországban még működő VPN megtalálása bonyolult lehet. Ne félj azonban, mivel elvégeztük a munkát az Ön számára, és megtaláltuk az öt legjobb VPN-t, amelyek garantáltan ma Oroszországban működnek.

Az Oroszország 2020 legjobb VPN-je

Az alábbiakban felsoroltuk az Oroszország számára a legjobb VPN-ket. Kattintson a szolgáltató webhelyére további információkért.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN


  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Miért érdemes VPN-t használni Oroszországban??

Oroszországban a kormány rendkívül invazív. Hatalmas számú külföldi weboldal kerül sor sokféle okból a feketelistára. A külföldi híreket gyakran áramszünetek teszik ki - ugyanúgy, mint a külföldi szolgáltatások, például a Google. Az ukrán oldalakat a folyamatban lévő konfliktus miatt blokkolják, és más olyan webhelyeket is cenzúráznak, amelyek kritikusak az orosz kormány ellen (vagy amelyek a Kreml szerint erkölcsi és vallási szempontból összeegyeztethetetlenek). Például a pornográfia nagyon korlátozott.

A kormány a polgárokat szintén magas szintű felügyelet alá helyezi. Az új Yarovaya törvények bevezetése miatt ez még ennél is rosszabbá válik ebben az évben - a VPN az egyetlen módja az internetes szabadság és a digitális adatvédelem biztosításához az országon belül.

Blogolási korlátozások

2014-ben az orosz kormány törvényt fogadott el, amely előírja, hogy minden blogger, amelynek napi több mint 3000 olvasója van, kövesse ugyanazokat a szabályokat, mint a nagyszabású média. Ez magában foglalja a valódi nevükkel történő írásba lépést és a nemzet médiaszabályozójának, Koskomnadzornak a hivatalos regisztrációját.

Az eltérő politikai nézetek kifejezése börtönbüntetést eredményezhet Oroszországban. Bármely támogatás "terrorizmus" (elsősorban kormányellenes retorikaként definiálva) a nemzeten belül hétéves börtönbüntetést is eredményezhet. A „blogírókról szóló törvény” hatálybalépése óta sok orosz elkezdett komolyan venni magánéletét. Ennek eredményeként az országban a VPN-k használata jelentősen megnőtt.

Oroszország tiltja a táviratot

2020. április 19-én, pénteken egy moszkvai bíróság felhatalmazta a Roskomnadzorot, az orosz kommunikációs és technológiai őrt, hogy blokkolja a népszerű Telegram Messenger alkalmazást..

A lépés a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSB) követeléseit követi, hogy a Telegram adja át titkosítási kulcsát a titkos KGB utódjának, miután azt állította, hogy a terroristák széles körben használják. A távirat visszautasította.

Jó hír az, hogy a távirat továbbra is szabadon hozzáférhető Oroszországban VPN segítségével. Ennek oka az, hogy egy VPN elrejti azt a tényt, hogy az Internet és / vagy a mobilszolgáltatójától (és ezért a Roskomnadzor) keresztül csatlakozik a Telegram hálózathoz.

Ha többet szeretne tudni erről a történetről, kérjük, olvassa el a teljes orosz tilalomról szóló telegram-cikkünket.

A VPN használata a magánélet védelmére Oroszországban

Az oroszországi virtuális magánhálózat legyőzi az összes kormány által elrendelt cenzúrát. A VPN-hez való csatlakozás után a felhasználók szabadon megtekinthetik bármely kívánt blogot vagy hírforrást, anélkül, hogy félnének attól, hogy eltérő véleményekkel és nézetekkel jelöljék őket..

A VPN megkerüli a földrajzi korlátozásokat is, hogy az emberek hozzáférjenek a külföldi tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz. A VPN lehetővé teszi a felhasználók számára a hálózati korlátozások leküzdését a helyi adminisztrátorok, például a munkáltatók és a földesurak számára.

Ezenkívül a megbízható orosz VPN-alkalmazások titkosítják az összes internetes forgalmat. Az adatok katonai titkosítással való rejtjelezésével az oroszországi VPN megakadályozza az internetszolgáltatókat abban, hogy a kormány nevében webböngészési adatokat gyűjtsenek. Ezt szem előtt tartva a VPN alkalmazás a rendelkezésre álló legjobb digitális adatvédelmi eszköz.

A VPN a felhasználó valós helyét is rejti. Ez megakadályozza, hogy a meglátogatott webhelyek nyomon követhessék valódi IP-címüket. Ez jó a magánélet számára, de azt is jelenti, hogy a VPN-felhasználók úgy tesznek, mintha egy másik országban tartózkodnának. Ha egy külföldi VPN szerverhez csatlakozik, a felhasználók leküzdhetik mind a cenzúrát, mind a földrajzi korlátozásokat.

VPN használata az oroszországi biztonsághoz

Függetlenül attól, hogy otthon vagy a nyilvános WiFi-n, a VPN segítségével biztonságban maradhat. A nyilvános WiFi rendszeres használata rendszeresen megtiltja a támadások lehetőségét. Az IP-cím még otthon is adhat hackereknek egy lehetőséget arra, hogy pontosan meghatározzák a számítógépes támadásokat. VPN használatával az IP-cím biztonságosan rejtett.

Ezenkívül a VPN titkosítás védi az összes adatát a hackerekkel szemben, hogy átcsavarja azokat. Ez megóvja a jelszavait, a hitelkártya-adatait - és más érzékeny adatait - a hackerek, az IPS és a kormány általi szimatolástól. Ezenkívül megvédi adatait attól, hogy bárki feltörhesse azokat, akik kihasználják a sok útválasztón található KRACK sebezhetőséget.

A VPN-ek legálisak Oroszországban?

Putyin kormánya 2017 októberében betiltotta a VPN-ket. A törvény azonban nem teszi illegálissá a VPN használatát személyes vagy üzleti okokból. Mint olyan, törvényes a VPN használata Oroszországban. Mivel azonban Oroszország elkezdte tiltani a VPN-ket, a megbízható megszerzése sokkal nehezebbé vált. Szerencsére, amint sikerült telepítenie a VPN-t - törvényes a használata.

Orosz VPN törvények

2020 október végén hatályba lépett a VPN-ket tiltó törvény. Arra kényszeríti az oroszországi internetszolgáltatókat, hogy blokkolják a VPN-szolgáltatásokat értékesítő összes webhelyet. Lehetséges, hogy a cikkben szereplő néhány VPN blokkolva van. Ez arra a helyzetre vezetheti Önt, hogy VPN-re vagy proxy-szolgáltatásra van szüksége a kívánt VPN eléréséhez. Ha az előfizetni kívánt VPN-alkalmazás Oroszországban blokkolva van, kérjük, értesítsen bennünket egy üzenettel a cikk végén. Segítünk a probléma megoldásában.

VPN Oroszországban

Mivel az orosz kormány arra kényszeríti az orosz székhelyű szervereket, hogy adatokat adjanak át a kormánynak, néhány VPN nem hajlandó kiszolgálókat futtatni az országon belül. Még akkor is, ha a VPN-eknek orosz szerverekkel is rendelkeznek, jobb, ha máshol található szervert használunk. A szigorú adatvédelmi törvényekkel rendelkező országban egy VPN szerver használatával garantálja, hogy online tevékenységei jobban védettek Oroszország inváziós kormányától.

Az Oroszországi VPN-nek szigorú adatvédelmi politikával, fejlett VPN-szolgáltatásokkal és jól végrehajtott katonai titkosítással kell rendelkeznie. Ez lehetővé teszi, hogy bízhasson a VPN által biztosított védelemben. Sok VPN elavult - vagy bevételt generál a felhasználói adatokból. Ezeket a VPN-ket kerülni kell.

A cikkben szereplő összes VPN-t gondosan kiválasztottuk, mivel olyan fontos funkciókkal rendelkeznek, mint például a gyilkos kapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem, a VPN-átfedés-technológia, az automatikus csatlakozás és az OpenVPN-titkosítás. Az általunk ajánlott VPN-eknek szigorú adatvédelmi irányelveik vannak, amelyek soha nem tárolnak naplókat arról, amit a felhasználók online tesznek.

Orosz VPN Androidra

A cikkben szereplő VPN-k minden platformon szoftvert kínálnak. Ez azt jelenti, hogy a VPN-t három egyidejű eszközön is használhatja (vagy több - a VPN-től függően). Ez magában foglalja a Windows, iOS és Android készülékeket.

Mit tehetek egy VPN-sel Oroszországban??

Az oroszországi VPN rendkívül hasznos. Nem csak legyőzheti a kormányzati cenzúrát és visszatérhet a feketelistán szereplő webhelyekhez, hanem hozzáférhet a földrajzilag korlátozott webhelyekhez is. A VPN segítségével feloldhatja és megnézheti a brit TV-csatornákat, mint például az ITV Hub és a BBC iPlayer.

Nézheti a sokkal olcsóbb külföldi sportokat is, mint például a futball, az 1. képlet vagy az UFC. Feliratkozhat még az amerikai kábelre a Sling TV-n is, és nézheti meg a világ legjobb műsorait, amikor megjelennek. A VPN valóban feloldja az egész internetet, lehetővé téve bármilyen webhely felkeresését vagy bármely szolgáltatás igénybevételét.

Csatlakozás az oroszországi VPN-kiszolgálókhoz

Ha Oroszországon kívül tartózkodik és olyan orosz webhelyeket akar használni, mint például a Vkontakte (VK.com), a Yandex, a Mail.ru és az Odnoklassniki (OK.ru) keresőmotor - csatlakoznia kell egy oroszországi VPN-kiszolgálóhoz. Például sok Ukrajnában élő oroszul beszélőnek VPN-t kell használnia egy orosz szerverrel a Facebook oroszországi verziójának (VK.com) használatához..

Nem számít hol vagy, használhat VPN-kiszolgálót úgy, hogy úgy tesz, mintha Oroszországban lenne, ha erre számít. Összességében azonban azt javasoljuk, hogy az Oroszországon kívül található szerverek használata legyen lehetőség szerint: mivel ez jobb az ön személyes adatainak védelme érdekében.

Gyors nézet

Oroszországban a kormány vas akaratot gyakorol népére. A kötelező adatmegőrzés és cenzúra gyakori, és nyomást gyakorolnak a cégekre, hogy az orosz állampolgárokra vonatkozó összes adatot az országban található szerverekre tárolják..

Az oroszországi VPN segítségével a polgárok a titkosításnak köszönhetően visszanyerhetik adatvédelemüket. Az Internet-felhasználók hozzáférhetnek a weboldalakhoz anélkül, hogy félnének a szimatolástól. Ezenkívül egy VPN megvédi adatait a hackerektől mind otthon, mind a nyilvános WiFi-n.

Mások számára, akik nem feltétlenül akarják megkerülni Oroszország cenzúráját, a VPN továbbra is fantasztikus a webhelyek feloldása szempontjából, amelyek szerzői jogi okokból korlátozottak. A földrajzi korlátozások megakadályozzák az oroszokat, hogy nézzék a külföldi TV-csatornákat, sportversenyeket és online szolgáltatásokat. A VPN segítségével bárki úgy tehet, mintha tengerentúli külföldi tartalmakhoz férne hozzá.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Cím címe: Ad_hominem / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me