Ha valaki aggódik az internetkorlátozások miatt Norvégiában? A Határok nélküli Riporterek nem gondolják. A beszédszabadsággal foglalkozó nyomásgyakorló csoportok, mint például a Freedom House, szintén nem aggódnak. Norvégia egy befogadó társadalom, amelynek népszerű alkotmányos monarchia és reagáló politikai osztálya van.

Az internetes elnyomás egyik klasszikus oka sem létezik ebben a boldog földön.Norvég VPN

Az EU-tagság elleni ismételt szavazások ellenére a norvégok az EU jogának hatálya alá tartoznak. Ennek oka az, hogy a norvég kormány végrehajtja az EU irányelveit. Az EU adatmegőrzési irányelv és a szerzői jogok érvényesítésével kapcsolatos határozatok veszélyes szokássá teszik a torrent letöltést. Mindkettő a norvég jog részévé vált.

Ez szintén nehezen hozzáférhető streaming szolgáltatások mint például a Netflix a helyi engedélyezési és szerzői jogi szerződések miatt.


Itt található a Norvégiához tartozó öt VPN kiválasztása, amelyek nagyon ajánlottak és segítenek a fent említett problémák megkerülésében Norvégiában!

A legjobb norvég VPN-szolgáltatások

Itt vannak a legjobb norvég VPN-szolgáltatások - vagy amint azt a norvégok mondanák "Norsk VPN".

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

VPN norvégiai szempontok

Az alábbiakban részletesebb információkat olvashat a VPN Norvégiában történő használatának okairól, valamint arról, hogy mit kell figyelembe vennie a VPN kiválasztásakor..

Streaming és torrenting Norvégiában

A két internetprobléma, amellyel Norvégiában szembesül, a torrent letöltések jogellenessége és a külföldi streaming szolgáltatásokba való belépés lehetetlensége, egy VPN segítségével az American Netflix Unblocked és számos egyéb szolgáltatás elérhető, amely általában nem elérhető Norvégiában..Streaming szolgáltatások

Ez a két probléma megoldható egy virtuális magánhálózat (VPN) használatával. A VPN képviseli Önt az interneten végzett munkában. Védi a számítógép és a VPN szerver között áthaladó forgalmat. Mint ilyen, az Internet Szolgáltatója (ISP) nem látja, hogy a torrent könyvtárakba lépett-e, vagy peer-to-peer (P2P) letöltéseket végzett..

Ha még nem ismeri a VPN-ket, és többet szeretne tudni, olvassa el a kezdő VPN-útmutatókat, amelyeken megtalálhatja az összes szükséges információt egy praktikus útmutatóban.

A VPN úgy tűnik, hogy ugyanabban az országban tartózkodik, mint a szervernél, amelyet a VPN-ügyfél bekapcsolásakor választott. Ez lehetővé teszi a streaming szolgáltatásokhoz való belépést a a földrajzi helyzethez való hozzáférés korlátozásai.

Amikor Norvégiához VPN-t keres, akkor ellenőriznie kell, hogy a választott szolgáltatónak vannak-e szerverei azokban az országokban, ahonnan streaming videohoz szeretne hozzáférni. Biztosítania kell azt is, hogy a használt VPN nem tárol semmilyen tevékenységi naplót. Ez megvédi Önt a szerzői jogi ügyvédektől, akik nyomon követik Önt a torrent letöltőket. Ha többet szeretne tudni arról, hogy biztonságos-e a torrent, akkor tekintse meg a Torrenting legjobb VPN-útmutatóját.

Hogyan szerezzünk amerikai Netflix-et Norvégiában

Mint már feltételezte, a VPN lehetővé teszi az American Netflix beszerzését Norvégiában. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a fenti VPN-szolgáltatók egyikét. Ezután csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és örömére hozzáférhet a Netflixhez. További információ a Netflix VPN útmutatóban található.

P2P letöltés Norvégiában

Az első akadály, amellyel szembesül a norvég torrentekkel történő letöltéskor, az az az ország blokkolja a legtöbb torrent könyvtárat. Egy norvég bíróság 2015. szeptemberi ítéletében blokkolta hét torrent helyszínhez való hozzáférést. Az internetszolgáltatók eltávolítják a webhelyek címeit a domain névszervereiről a tilalom végrehajtása érdekében.

torrentezés-

A Domain Name System (DNS) egy keresési táblázat, amely lefordítja az emberek által böngészőikbe beírt webcímeket és az ezeket a webhelyeket tároló számítógépek valódi internetcímeit (úgynevezett „IP címeket”). Ha böngészője nem tudja megkapni annak a számítógépnek a címét, amelyik webhelyet üzemeltet, akkor semmilyen oldalt nem kérhet be tőle. A VPN-k DNS-kiszolgálóikkal biztosítják ezt az akadályt. Miután bekapcsolta a VPN-t, a számítógépe az összes internetes forgalmat a VPN-kiszolgálón keresztül irányítja. Ez magában foglalja a DNS-kéréseket.

Egy másik trükk, amelyet az internetszolgáltatók szerte a világon gyakorolnak a P2P letöltések eltérítésére, az, hogy bezárják azokat a kapcsolatokat, amelyeket a BitTorrent kliens a társaikkal létesít. Amikor az internetszolgáltató észleli a számítógépen áthaladó torrent forgalmat, akkor visszaállítási parancsot küld annak a társnak, amelyről letölt. Az alaphelyzetbe állítás megszakítja a kapcsolatot, így lehetetlen letölteni semmit.

Amikor a számítógéphez futó VPN-hez kapcsolódik egy rajhoz, az összes forgalom, amely elhagyja a számítógépet, titkosított állapotban megy a VPN-kiszolgálóra. Ez lehetetlenné teszi az internetszolgáltató szoftverének a BitTorrent protokolljelek észlelését. Ha az internetszolgáltató számítógépei nem tudják észlelni a P2P tevékenységet, akkor nem küldhetnek visszaállítási parancsokat. Ezért a letöltés folytatódni fog.

Tudjon meg többet a VPN titkosításról és annak működéséről a végső online adatvédelmi útmutatónkkal.

Az EU adatmegőrzési irányelve

Az EU a következőkre tervezte adatmegőrzési irányelvét: segítséget nyújt a szerzői jogi ügyvédeknek. Időbe telhet, amíg az ügyvédek megtalálják az adott fájlt letöltő embereket. Ha az internetszolgáltatók nem tárolják az ügyfelek által létesített kapcsolatok nyilvántartását, az ügyvédek csak élő letöltéseket követhetnek. Ez jelentősen csökkentené az üldözhető emberek számát. Norvégiában az internetszolgáltatók hat hónapig kötelesek tevékenységi naplót vezetni. Ez lehetőséget ad a szerzői jogvédőknek arra, hogy bírósági végzést kapjanak a nyilvántartásokhoz való hozzáféréshez.Az EU adatmegőrzési irányelve

A tevékenységi naplók megmutatják az összes kapcsolatot - hová mentek, milyen csatlakozási kérelmek érkeztek, és a kapcsolat bármilyen tulajdonsága, például a használt hálózati protokoll. Ez az információ azonosítja egy adott fájl letöltését. Mivel az interneten keresztüli kommunikációnak egy "from" és "to" címe van, a szerzői jogi ügyvédek nyomon követhetik az internetszolgáltató fiókjain..

Egy másik adatvédelmi gyengesége a BitTorrent rendszer feltárhatja személyazonosságát. Ez a Peers fül a rendelkezésre álló BitTorrent ügyfelek szinte minden ízében. A rajban bárki láthatja az összes társ IP-címét. Ezért a szerzői jogi ügyvédi irodának csak torrent fájlokat kell letöltenie, és fel kell jegyeznie a társaik címeit. Az ügyvédeknek ezután bírósági végzésre van szükségük arra, hogy az internetszolgáltatót kényszerítsék annak részletezésére, hogy mely ügyfelek akkor használták a rögzített címeket.

A legjobb VPN-k Norvégiában: Összegzés

VPN Norvégia

A VPN-k egy remek trükköt kínálnak, amely miatt úgy tűnik, hogy egy másik helyen tartózkodsz. Ezzel a szolgáltatással úgy tűnik, hogy egy másik országban tartózkodik olyan streaming szolgáltatások eléréséhez, amelyek megtagadják a videók külföldi kapcsolatokra történő továbbítását. A video streaming webhelyek átvizsgálják a VPN jellemzőinek kéréseit. Blokkolnak minden észlelt. Ezért nem minden VPN képes külföldi videofolyamokra jutni. A Norvégia öt legjobb VPN-jének ezen listáján szereplő szolgáltatások a világ legjobbjai között vannak és a határokon átnyúló hozzáférést biztosít a videókhoz.

Kicsit kiemelheti a pontszámot, és megkerülheti az internetes blokkokat és korlátozásokat egy VPN használatával, amikor Norvégiában tartózkodik. Védje magát az interneten való nyomon követéstől és megakadályozzuk a szerzői jogi ügyvédek nyomon követését. Használjon VPN-t az internet-hozzáféréshez Norvégiában, és továbbra is élvezze a legjobban az internetet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me