VPN Mexikó


Bármelyiknek Mexikóban élő vagy látogatónak szüksége van a globális szolgáltatások streamingjének módjára.

Szükségük van a magánélet védelmére a tevékenységek nyomon követése ellen is, különösen ha szerzői joggal védett anyagot töltöttek le.

Ezeket és még sok másat a Mexikói VPN könnyen elérhet.

A legjobb VPN Mexikó

A VPN-ek működéséről és arról, hogy miként tudnak segíteni az internetes tevékenységekben, a jelentés későbbi részében olvashat. Először vessünk egy pillantást Mexikó öt legjobb VPN-jére.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Mexikói VPN-megfontolások

Mexikóban széttagolt internetes infrastruktúra és drága szélessávú internet áll rendelkezésre. Ezek a tényezők alacsony szinten tartják a szélessávú hozzáférési arányt, mindössze 11% -ot 2016-ban. Ez összehasonlítható a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) nemzetek átlagos szélessávú felhasználói bázisával, amely 29%. Mexikó azonban a felzárkózást játszik. Az internet-hozzáférés közelmúltbeli gyors növekedése az okostelefonok elterjedésével magyarázható. Ez teszi a WiFi hotspotokat vonzóvá a mexikóiak számára, akik küzdenek a vége miatt.Mexikói VPN-megfontolások

Ha spanyolul beszélsz, Mexikó a TV-ég. Az ország szappanjai óriási közönséget vonzanak Latin-Amerikában. Ha azonban külföldön él Mexikóban, vagy nyaralni látogat, akkor küzdhet a lépcsőn a mexikói drámák gyors ütemű párbeszédével és szenvedélyes tervével. A TV-webhelyek tartalmának visszaszorítása az Ön hazájában prioritássá válik.

Míg az internet penetrációja Mexikóban minimális volt, a kormány lazán viselkedett a hálózat szabályozása iránt. Az internetes tevékenység elmúlt években tapasztalható fellendülése azonban felhívta a törvényhozók figyelmét. Mint ilyen, a kormány lépéseket tett a távközlési infrastruktúrába történő beruházások kiterjesztése érdekében.

Távközlési törvény

Távközlési törvény

Ez a kiterjesztés a 2014. évi távközlési törvényhez vezetett. Ez a törvény a telekommunikáció nyújtását deregulálta, és felvázolta az ország kábelezésének gerincét..

Sajnos, miközben megalapozta az internet fellendülését Mexikóban, a távközlési törvény kötelezettségeket vezetett be az internetszolgáltatókra (ISP) és a mobil hálózatokra a felhasználói tevékenységek naplóinak tárolására. Az internetes szabadság napjai fokozatosan véget érnek Mexikóban.

Legfeljebb két éves tevékenysége alapján nyomon követhető. Ez az a kötelező időszak, ameddig tevékenységi naplókat kell vezetni. A mexikói kormány remélte, hogy rendelkezésre bocsátja az információkat a kábítószerek és a fegyverek csempészei ellen. Ugyanakkor a megőrzött tevékenységi információk minden szerzői jogi ügyvédnél is rendelkezésre állnak, ha bírósági végzés van az áttekintés céljából.

Hogyan működik egy VPN??

A 2014. évi távközlési törvény csak az internetszolgáltatókat és a mobil hálózatokat kötelezi a tevékenységi naplók tárolására. A VPN-kre nem vonatkozik ez a követelmény. A VPN-k az összes internetes forgalmat az internetszolgáltatóján keresztül továbbítják, a kommunikáció célcímeinek maszkolva. A számítógépre érkező válaszok szintén maszkolják a származási címet.Hogyan működik a VPN?

Így annak ellenére, hogy az internetszolgáltató, amely mexikói internetes forgalmát kezeli, mindent naplóz, nem kap helyes információkat a tároláshoz. Ha valaki megpróbálja nyomon követni az Ön tevékenységeit, akkor egy utat fog vezetni a választott VPN-kiszolgálóhoz. Ott a nyom megfagy.

Névtelen VPN

névtelenség

A listán szereplő összes VPN titokban tartja ügyfelei tevékenységét. A VPN-knek folyamatosan nyomon kell követniük az ügyfelek által létesített kapcsolatokat. Össze kell utalniuk arra, hogy melyik ügyfél rendelkezik mely maszkoló IP-címmel, hogy válaszokat továbbítsák a megfelelő számítógépre. Ha azonban a kapcsolat megszakad, nincs szükség VPN-re az ilyen tevékenységek nyilvántartásának tárolására. Az általunk ajánlott VPN-k célja, hogy a kapcsolatok összes rekordját a lehető leggyorsabban töröljék. Mint ilyen, nem lenne információ, amelyet továbbadnának az ügyvédeknek, ha bírósági végzéssel érkeznének.

A VPN védelme biztonságosabbá teszi az szórakozás letöltését peer-to-peer (P2P) hálózatokkal. Néhány streaming szolgáltatás, például a Popcorn Time és a Kodi néhány csatornája szintén bajba kerülhet, tehát streaming közben javasoljuk a Kodi VPN vagy Popcorntime VPN használatát, ha ezeket a szolgáltatásokat használja. Ennek oka az, hogy szerzői joggal védett anyagot szállítanak anélkül, hogy fizetnék az anyaghoz fűződő jogokat.

Regionális korlátozások

A legtöbb streaming webhely tartalmaikhoz való hozzáférést a saját nézőinek fizeti. Mint ilyen, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság webhelyei kizárják Önt, ha megpróbál hozzáférni hozzájuk Mexikóból. A streaming szerverek az Ön IP-címéből megtudhatják, hogy Mexikóban tartózkodik-e.

Regionális korlátozások

A VPN bekapcsolása előtt ki kell választania egy közvetítő kiszolgálót. A VPN-knek szerverei vannak a világ minden tájáról. A VPN bekapcsolásakor a számítógépen lévő ügyfélszoftver csatlakozik a kijelölt szerverhez. A két pont közötti kommunikáció teljesen titkosítva van. A VPN-szerver továbbítja az internetes üzeneteit a kívánt rendeltetési helyre. A szerver azonban megváltoztatja az eredeti IP-címet a sajátjára. Ha olyan VPN-kiszolgálót választ, amely ugyanabban az országban található, mint ahová kíván hozzáférni a streaming szolgáltatást, akkor a megfelelő helyen fog megjelenni. Ez feloldja a szolgáltatás zárolását.

Még egy bonyodalom van a streaming szerverekbe való belépéssel. Az ezeket a szolgáltatásokat nyújtó vállalatokat szerzői jogi szerződések kötelezik arra, hogy korlátozzák tartalomszállításukat saját országukba. Mindent meg kell tenniük a kötelezettségek teljesítése érdekében. A streaming szolgáltatások tudnak a VPN-kel kapcsolatban. Ellenőrző programokat valósítanak meg a VPN-forgalom észlelésére és blokkolására.

Nem minden VPN fér be minden streaming szolgáltatásba. A VPN kommunikáció identitásának maszkolása drága. Ezért sok VPN-szolgáltató, különösen az ingyenes szolgáltatások, feladja a harcot. A Mexikó számára a legjobb VPN-ek listáján szereplő szolgáltatók komolyan veszik a harcot a VPN-észlelési rendszerek körülkerülése érdekében. Ezek a világ egyik legsikeresebb VPN-je, amelyek segítenek az ügyfeleknek bejutni a választott streaming szolgáltatásokba.

Mexikói VPN: Következtetés

A főbb problémákat, amelyekkel szembesülhet Mexikóban az internetes tevékenységeivel kapcsolatban, VPN telepítésével oldhatják meg. Nem megengedett a VPN használata Mexikóban. Ha olyan jó hírű szolgáltatást választ, amely nem tart naplót, soha nem lehet nyomon követni az internetkapcsolaton keresztül.

Biztonságban kell lennie az internetet elérve, és kipróbálhatja a Mexikó számára ajánlott VPN-jeinket.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me