Lengyelországnak nincs szigorú online adatvédelmi törvénye a polgárainak védelme érdekében. Invazív adatmegőrzést is végez. Ezért sokan keresnek VPN-t Lengyelországban. A lengyel VPN használatával bárki hozzáférhet a blokkolt webhelyekhez és szolgáltatásokhoz.

Lengyel VPN

A VPN titkosítás fedezi a digitális lábnyomait is, és megvédi online tevékenységeit az internetszolgáltató kíváncsiságú szemétől. Ebben a cikkben mindent áttekintünk, amit tudnunk kell a lengyel VPN-k legjobbjairól.

Először azonban az alábbi táblázat segítségével összehasonlíthatja a lengyel legjobb VPN-ek gondosan kiválasztott listáját.

 1. ExpressVPN


  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Kire van szükségem VPN-re Lengyelországban??

Lengyel VPN-szempontok

Annak ellenére, hogy Lengyelország nyitott demokrácia, amely nem vallásosan vizsgálja meg az internetes tevékenységeket, az országról továbbra is ismert, hogy adatmegőrzést folytat. Itt hasznos lehet a lengyel virtuális magánhálózat (VPN): lefedi a digitális lábnyomait.

A lengyel VPN használatával elkerülhető a digitális magánélet és a szellemi tulajdon védelme terén fennálló zavaros helyzet. Ezen felül, ha lelkes résztvevője a video streamingnek és a torrent-oknak, a VPN lehetővé teszi, hogy tegye meg, ahogy tetszik online, anélkül, hogy aggódnod kell, hogy valaki megnéz.

Internetes cenzúra

Minden ország rendelkezik a rágalmazással és az istenkáromlással kapcsolatos törvényeivel. Ez magában foglalja a cenzúrák testületét is az egyes területeken. A Lengyelországban elérhető szórakozás érdekében minden filmet és TV-műsort szerkeszteni kell, hogy megfeleljenek a cenzúrák jóváhagyásának.Cenzúra

A lengyel cenzor sem hagyja jóvá automatikusan az USA-ban készített filmeket. Még akkor is, amikor a szolgáltatók amerikai filmeket bocsátanak Lengyelországban, nem ugyanazok a verziók jelennek meg az Egyesült Államokban. A szórakoztató szolgáltatók megkísérlik biztosítani, hogy a nemzetközi vásárlók csak a videó cenzúrájához férhessenek hozzá, amelyet a helyi cenzorok engedélyeztek sugárzásra.

Adatbiztonság

A VPN-k elrejtik a kapcsolatok tényleges rendeltetési helyét, így az internetszolgáltatók nem tudják jelenteni, mely webhelyekhez kapcsolódnak. A VPN titkosítja az összes kommunikációt. Ez azt jelenti, hogy az olyan üzenetek tartalmát elolvasó szinkronizálás nem látja, hogy fájlokat tölt le, vagy hozzáfér egy video streamhez.Adatbiztonság

Az összes forgalom közvetítő szerveren keresztül megy keresztül. Ha be van kapcsolva a VPN-ügyfélprogram, a számítógépe csak a kijelölt kiszolgálótól érkező beérkező üzeneteket fogadja el. Így a VPN-k névtelenséget és biztonságot nyújtanak Önnek.

Ráadásul az adatok biztonságának biztosításakor az anonimitás és a biztonság két alapvető dolog. A lengyel VPN használatával nem kell aggódnia, hogy kíváncsiskodó szemekkel próbálhatja veszélyeztetni az Ön adatait vagy online tevékenységeit.

A lengyel VPN használatának végső előnyeinek kihasználása érdekében ki kell választania a kívánt tevékenységet. Számos dolog megy a VPN kiválasztásához - a P2P engedélyei és a kiszolgáló helyei között - a naplózási házirendekhez és a sebességhez. Szerencsére az alábbi tényezőkbe fogunk belevetni.

Szerver helye

Először is fontos olyan VPN-t találni, amely kiszolgálói helyek széles választékát kínálja. Ennek tucatnyi oka van. Például, ha a blokkolt tartalom elérésére szándékozik használni Lengyelország VPN-jét, akkor VPN-re lesz szüksége annak az országnak a kiszolgálóhelyével, amelynek tartalmához hozzáférni kíván.Elhelyezkedés

Ezenkívül a különböző kiszolgálóhelyek különböző sebességeket biztosítanak. Ha sok VPN-kiszolgálót és szerverhelyet tartalmazó VPN-t választ, akkor tesztelheti, hogy mely kiszolgálók másoknál gyorsabban működnek. Plusz, ha azt tervezi, hogy a lengyel VPN-t torrentinghez használja, akkor szüksége van egy VPN-re egy optimális torrent-kiszolgálóval.

Torrenting egy lengyel VPN-vel

Bár a fájlok letöltése teljesen törvényes, a szerzői joggal védett fájlok engedély nélküli letöltése nem lehetséges. Nagyon kevés ország van a világon, amely elismeri a szerzői jogok megsértését. Lengyelország nem egy közülük. Lengyelországban a büntetőeljárás felelőssége, ha a hatóságok elkapják, hogy torrentekkel letöltött szerzői joggal védett fájlokat.torrentezés-

A VPN-k védelmet nyújtanak azért, mert állnak közted és a felek közötti fájlok között. Az egyetlen cím, amelyet bárki láthat, a VPN címe lesz, nem a saját. Ezért az egyetlen módszer, amellyel bárki meg tudja nyomon követni a kínzó tevékenységeket, ha a VPN bejelent.

Néhány VPN egyértelmûvé teszi, hogy teljes mértékben együttmûködnek a hatóságokkal, és minden kért információt átadnak, ha bírósági végzéssel kézbesítik őket. Más VPN-k nagyon hosszúak, hogy elkerüljék az ügyfelekre vonatkozó információk gyűjtését. Ezek a VPN-k, amelyeket fel kell fizetnie (a cikkben szereplők).

Ezenkívül előnye, ha a VPN vállalat Lengyelországon kívül található. Ez további akadályt jelent a szerzői jogi ügyvédek útján, akik nyomást akarnak gyakorolni a VPN-társaságokra. További információt a torrent biztonságos működéséről, olvassa el a legjobb torrent útmutatóhoz tartozó VPN-t.

Naplózási politika

A naplókat nem tartó lengyel VPN megkeresése kritikus része a lehető legtöbb adatvédelem megőrzésének. Ha olyan VPN-szolgáltatóval találkozik, amely akár rövid ideig is tárolja a naplókat, akkor a jövőbeni adatvédelmét és anonimitását veszélyezteti.Fakitermelés

A legtöbb VPN-társaság olyan joghatóság alá tartozik, amely az adatok átadását megköveteli tőlük, ha idézésre kézbesítik őket. Ha olyan VPN-szolgáltatót választ, amely nem tárolja a naplókat, akkor teljes mértékben elkerüli ezt a helyzetet, megőrizve ezzel adatvédelmét és névtelenségét.

VPN sebesség

Mint fentebb említettük, a sebesség fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni a VPN kiválasztásakor. Ha a VPN-t streamingre vagy torrentre kívánja használni, akkor a sebesség valószínűleg minősítő tényező lesz.Sebesség

Az optimális szerversebességű VPN kiválasztásával élvezheti a videók streamingjét és letöltését késés vagy pufferprobléma nélkül. Még akkor is, ha a streaming / torrenting nem az elsődleges probléma, mégis kényelmes olyan VPN-t használni, amely lehetővé teszi az Internet gyors böngészését.

Kapcsolódás

Amikor a legjobb lengyel VPN szervert keresi, amelyhez csatlakozni szeretne, néhány különféle dolgot kell figyelembe vennie.Kapcsolódás

A kezdéshez keressen egy olyan VPN-t, amely több lengyel VPN-kiszolgálót kínál, így összehasonlíthatja az eredményeket. Meg kell találnia egy olyan VPN-szolgáltatót is, amely korlátlan szerverváltást és általános biztonságos szolgáltatást kínál.

A 2020-as legjobb VPN-ekkel kapcsolatos további információkért tekintse meg a 2020-as legjobb VPN-eket.

Következtetés

Ha Lengyelországban él, akkor szüksége van egy VPN-re, amely védi az adatait, elrejti a tartózkodási helyét, és ezzel jó megkerülni a video streaming webhelyek regionális korlátozásait. Ez a két tulajdonság megakadályozza a büntetőeljárást Lengyelországban. Egyéb alapvető szolgáltatások, amelyekre szükségük lesz a VPN-től, a biztonsági szolgáltatások, amelyek megakadályozzák személyazonosságának kiszivárgását az internetszolgáltatóval. A HD video streaming gyors sebessége szintén nélkülözhetetlen.A legjobb lengyel VPN-k következtetése

Az ajánlott VPN-k összefoglalásából láthatja, hogy ezek mindegyike segít Önnek, ha Lengyelországban letölt vagy videókat tölt be. Legyen biztonságos az interneten, és védelmezzen magát egy Lengyelország VPN-jével!

Ha a VPN árai aggodalomra adnak okot, a jó hír az, hogy rengeteg kiváló, olcsó VPN-szolgáltatás létezik odakinn, tekintse meg olcsó VPN-útmutatónkat további információkért.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me