Hollandia VPN


Hollandia hagyományosan kiváló hely volt a „VPN indításához”, nem pedig a VPN-hez szükséges helyre.

Most már nem ez a helyzet, és most ugyanolyan létfontosságú a VPN használata Hollandiában, mint a legtöbb más helyen..

A legjobb holland VPN-szolgáltatások

Ha gyors választ szeretne kapni, tekintse meg az alábbi táblázatot, és megnézheti, hogy mi szakértőink közül melyik választotta a legjobb holland VPN szolgáltatást. Görgessen az alábbival további információkért.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

 5. IPVanish

  - Könnyen kezelhető Gyors csatlakozások | Nincs naplózási politika

Holland VPN szempontok

Ha Hollandiában törődik az adatvédelemmel, akkor szüksége van egy jó VPN-re. Ezenkívül nagyon hasznosak a tartalmak tengerentúli szolgáltatásoktól történő streamingjében és a nyilvános WiFi használata esetén az ön védelmében.Holland VPN szempontok

A múltban a szerzői joggal védett tartalom személyes használatra történő letöltése nem volt bűncselekmény Hollandiában. De ez már nem igaz. A szerzői jogok végrehajtó szervei valóban az elmúlt években nagyon aktívak voltak a jogsértők üldözésében.

Szerzői jogi problémák

Sok évig Hollandia volt a szerzői jogi kalózkodás híres melegágya. Ennek oka az volt, hogy a szerzői joggal védett anyagok letöltése legális volt.

Elméletileg erre a szabadságra szigorú korlátok vonatkoztak - csak filmeket és zenét tölthet le (a számítógépes szoftvereket nem), és csak akkor, ha már a saját tulajdonában volt. Ugyanakkor nem hajtották végre a szerzői jogi törvényeket, ami mindenki számára szabad kalózkodást eredményez.

A szerzői jogok tulajdonosainak veszteségeinek kompenzálása érdekében a holland kormány 2003 óta „személyes másolási díjat” vet ki az összes üres adathordozóra, például CD-R, DVD-R és USB hüvelykujj-meghajtókra..

Szerzői jogi problémák

Mindez azonban 2014-ben megváltozott, amikor az EU Bírósága jogellenesnek nyilvánította a helyi jogszabályokat,

"Ha a tagállamok szabadon fogadnának el olyan jogszabályokat, amelyek lehetővé teszik többek között, hogy magán felhasználásra reprodukciókat törvénytelen forrásból készítsenek, ennek eredménye nyilvánvalóan káros lenne a belső piac megfelelő működéséhez."

A Bíróság ezenkívül megállapította, hogy a „személyes másolási díj” szintén jogellenes, mivel méltánytalanul bünteti azokat a fogyasztókat, akik életükben még soha nem kalózkodtak..

A gyakorlatban mind az internetszolgáltatók, mind a kormány lelkesen vallotta az új szabályok érvényesítését. Ez azonban gyorsan változik, olyan kalózkodás elleni ruhák fáradhatatlan erőfeszítéseinek köszönhetően, mint például a BRIEN, aki nemrégiben arra kényszerítette a holland internetszolgáltatót, hogy akadályozzák a Pirate Bay-t, és egyre agresszívebb megközelítést alkalmaznak a holland kalózkodás ellen..

Vegye figyelembe, hogy a ProPrivacy.com nem ismeri el a szerzői jogok megsértését. Annak ellenére, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy sok jogsértő a VPN-eket használja a letöltés megóvása érdekében. Erősen ösztönözzük olvasóinkat, hogy keressenek jogi forrásokat az általuk fogyasztott tartalomra.

WIV

Hollandiát hagyományosan viszonylag felügyelet nélkülinek tekintik, ám ezt komoly kétségekbe tette, amikor a kormány 2017 elején elfogadta a Wet op de inlichtingenen en veiligheidsdiensten (Wiv)..Kormányzati felügyelet

Az hírszerzési és biztonsági szolgálatokról szóló törvény (angol fordítás) drasztikus jogszabály volt, amely a holland kormány számára széles körű felügyeleti jogkört ruházott fel. A Wiv alatt a kormány:

 • Koppintson az online kommunikációra az egész környéken, ha egyetlen „gyanús” ember él ott.
 • Támadjon meg minden automatikus eszközt, például okostelefonokat, számítógépeket és intelligens TV-ket.
 • Hozzon létre egy titkos DNS-adatbázist, amely minden polgárt tartalmazhat.
 • Ossza meg az összegyűjtött adatokat a külföldi hírszerző szolgálatokkal anélkül, hogy előbb elemezné őket.

A Wiv „Sleepwet” vagy „Sleepnetwet” (vonóhálós törvény) néven is ismertté vált, és 2020 májusában kellett hatályba lépnie..

Népszavazás

Hollandiában bármilyen kérdésben kényszeríthető egy nem kötelező erejű tanácsadó népszavazás, ha 300 000 aláírást lehet összegyűjteni annak támogatására. Öt diáknak sikerült ezt megtennie, amikor az oka vírusos lett, miután bemutatták a népszerû holland politikai szatíra show-ban „Zondag met Lubach”..Népszavazás

A népszavazásra 2020. március 21-én került sor. Szinte mindenki meglepetésére a holland közvélemény nagyon szűk mértékben elutasította a Wiv-et: 48,8% -ról 47,3% -ra. Talán nem meglepő, hogy a szavazatok élesen oszlanak meg az életkor szerint. Az 55 éven felüli emberek 60% -a, a 35 év alatti szavazók 41% -a szavazott a törvény ellen.

Az írás idején a kormánynak még formálisan nem reagálnia kellett az eredményre, tehát nem egyértelmű, hogy miként kívánja tovább haladni. Vagy valóban tiszteletben tartja-e azt, ami a nap végén egy tisztán „tanácsadó” szavazat.

A politikai célszerűség azt sugallja, hogy ennek valamilyen alapot kell adnia a magánélet védelméről szóló vitában. Valószínűtlennek tűnik azonban, hogy további harc nélkül feladja a tömeges megfigyelés gondolatát.

WiFi biztonság

Különösen Amszterdam híres kávézóiról és kávézóiról, amelyek szinte mindig ingyenes Wi-Fi-t kínálnak az ügyfeleknek. Ez remek, de veszélyezteti őket a hackerek által, akik a nem biztonságos nyilvános WiFi-hálózatok felhasználóit próbálják ki.Wifi biztonság

A VPN védi Önt ebben a helyzetben. Biztonságosan titkosítja az adatokat a VPN-kiszolgálóra, amely megakadályozza a hackerek hozzáférését.

Ezenkívül megóvja Önt a WiFi szolgáltató általi szimatolástól. Legyen megbízhatatlan Airbnb-házigazdák vagy kereskedelmi WiFi szolgáltatások, akik „ingyenes” internet-hozzáférést biztosítanak az Ön böngészési szokásainak kémkedéséért cserébe.

Feloldja a Netflix blokkolását

A hollandok jól megérdemelt hírnévnek örvendenek, hogy sok nyelvet beszélnek, és az angol nyelvtudás magas szintű. Ez azt jelenti, hogy sok holland ember teljes mértékben élvezheti az angol nyelvű programokat, mint például a Netflix és a BBC iPlayer.Feloldja a Netflix blokkolását

A VPN-k nagyszerűek az ilyen szolgáltatások feloldásához, bár ne feledje, hogy az iPlayer és a Netflix egyes VPN-eket blokkolhat. Kérjük, olvassa el a Netflix VPN és az iPlayer VPN oldalainkat, amelyek nem.

Következtetés

A legjobb Holland VPN-k következtetése

A Wivi népszavazás eredménye világossá teszi a globálisan sötétebb felügyeleti helyzetet. Még mindig kérdéses, hogy a holland kormány hogyan reagál. Szerintem igazságos azt mondani, hogy a világ változik, és Hollandia vele. Ez különösen a szerzői jogok érvényesítésével kapcsolatos helyzetben észlelhető.

Ezért nagyon jó ötlet a VPN használatát használni Hollandiában. Ha megfizethető VPN-t keres, örömmel veszi tudomásul, hogy rengeteg nagyszerű lehetőség található itt, olvassa el olcsó VPN-oldalunkat további információkért.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me