Görögországban a kormány 12 hónapig érvényesíti az internetes böngészési előzmények és metaadatok kötelező adatmegőrzését. A VPN segítségével bárki elrejtheti online tevékenységeit a görög kormánytól egy erőteljes VPN titkosítással. Ez lehetővé teszi a görög állampolgárok számára, hogy átvegyék az irányítást digitális adatvédelemük felett.


VPN görögország

A görögországi VPN azt is lehetővé teszi, hogy bárki elrejtse valódi IP-címét, ami viszont lehetővé teszi számukra, hogy elrejtsék valós helyüket a meglátogatott webhelyekkel szemben. Ez megállítja a webhely IP-követését és a célzott hirdetéseket.

A VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozás lehetővé teszi a VPN-felhasználók számára, hogy más országban is tegyék fel magukat. Ez lehetővé teszi a VPN-felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a kormányok által blokkolt webhelyekhez és a tengerentúli földrajzi korlátozott tartalmakhoz. Például egy VPN használatával a Netflix előfizetők feloldhatják a tartalom feloldását a világ minden tájáról. Ide tartozik az amerikai verzió, amely több tartalommal rendelkezik, mint a Netflix bármely más országának verziója.

A VPN az igazi internetes szabadsághoz vezető út.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Mi a VPN Görögország számára?

A VPN egy online előfizetési szolgáltatás, amelyet az eszközökre telepít. A VPN telepítése után számos dolgot megtehet. Először titkosíthatja az összes eszköztől érkező és kimenő adatot. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltatók képesek legyenek kötelező adatmegőrzést végezni a görög kormány nevében.

A digitális adatvédelem mellett a VPN rejti az Ön valós helyét is. Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, az igazi IP-cím el van maszkítva a VPN-vel. Ez megakadályozza, hogy a meglátogatott webhelyek megismerjék a valódi IP-címüket. Ezenkívül lehetővé teszi a VPN-felhasználók számára, hogy más országban vagy más országban tartózkodjanak.

Mit tehetek egy VPN-sel Görögországban??

A legtöbb ember VPN-t használ a dolgok kombinációjára. Egyes országokban a kormány sok cenzúrát hajt végre. Görögországban a cenzúra nem túl szigorú, mégis vannak olyan webhelyek és szolgáltatások, amelyek blokkolva vannak.

Néhány kalózkodási webhely és a torrent-tároló cenzúrázott oldalakkal rendelkezik. Számos szerencsejáték-helyszín szintén korlátozott. A VPN segítségével megkerülheti a helyi webhely blokkjait, így teljes szabadságot biztosítva az online hozzáféréshez.

Soha nem jó ötlet elérni azokat a dolgokat, amelyek állítólag túllépik a határértékeket, ha el akarják kerülni a bírságok, a szerzői jogtulajdonosok leveleinek vagy - ami még rosszabb - a rendőrséggel való bajba kerülését. Ezért olyan hasznos a VPN által biztosított titkosítás. Ez lehetővé teszi, hogy bármit megtehessen az interneten, és feloldhatja a kívánt tartalom blokkolását, anélkül, hogy attól tartana, hogy néz.

Végül, sokan VPN-t is használnak külföldi szolgáltatásokhoz és Video on Demand streaming szolgáltatásokhoz. Ezzel a VPN-felhasználók sokkal több tartalomhoz férhetnek hozzá, mivel az Egyesült Államok e szolgáltatások katalógusa gyakran sokkal átfogóbb, azaz a VPN segítségével sokkal jobb ár-érték arányt szerezhet..

Internetes cenzúra Görögországban

A görög kormány cenzúráz néhány weboldalt. A kalózkodási webhelyek bizonyos oldalai korlátozottak (a teljes webhelyeket azonban nem). Körülbelül 400 szerencsejáték-oldal is korlátozott, csakúgy, mint az ezeken a webhelyeken található egyes szerencsejátékokkal kapcsolatos blogok.

Annak ellenére, hogy általában szabad sajtója van, a Freedom house jelentése szerint Görögországban az utóbbi öt évben csökkent a sajtószabadság. Pontosabban, a sajtó korlátozott abban, hogy negatívan számoljon be a kormány megszorító intézkedéseiről. Az újságírók titoktartási joga szintén veszélyben van Görögországban, és az újságírókat jogi eszközökkel nyomás alá helyezték és elhallgatták..

A VPN a természetes megoldás mindenkinek, aki Görögországon belül cenzúrázott webhelyeket akar elérni. Bárki, aki véleményt kíván nyilvánítani más véleményekről, tökéletesen szabadon kell lennie Görögországban, mivel a szólás szabadsága közvetlenül nem tiltott. Azonban a polgárok és az újságírók, akik inkább a magánéletük védelmét szeretnék használni, használhatják a VPN titkosítást.

A VPN-titkosítás lehetővé teszi a görög internetes felhasználók számára, hogy bármilyen tartalmat elérjenek anélkül, hogy internetes böngészési szokásaikat az internetszolgáltatók gyűjtnék a kormány nevében..

Kérjen görög IP-címet

Ha a görög földrajzilag korlátozott szolgáltatások használata közben szeretne adatvédelmet szerezni, akkor csatlakoznia kell egy görög VPN-kiszolgálóhoz. Az összes, ebben a cikkben javasolt VPN-nek van választási lehetősége a kiszolgálók Görögországban, így az adatok titkosíthatók és továbbra is elérhetik az internetet görög IP-cím használatával.

A görög szerverek azt is lehetővé teszik, hogy földrajzilag korlátozott on-line szolgáltatásokat használjon, ha ünnepnapokon Görögországon kívül tartózkodik. Tehát, ha nyaralás alatt áll és online banki tevékenységet kell végeznie, vagy valamilyen más, földrajzilag korlátozott on-line szolgáltatást igényel, akkor VPN-szolgáltatást küldhet Görögországba, és visszanyerheti a hozzáférést!

VPN nyilvános WiFi-hez

Ha csatlakozik a nyilvános WiFi-hez mind Görögországon belül, mind nyaralás közben, akkor fennáll annak a veszélye, hogy kiberbűnöző támad meg. A rosszul végrehajtott WiFi hotspotok bizonytalanok lehetnek, így a WiFi-n lévő többi személy megtámadhatja az ülést, és ellophatja az Ön adatait, jelszavait és hitelkártya-adatait..

Ezenkívül csatlakozhat a hackerek által létrehozott hamis pontokhoz. Ezeket a „gonosz iker” hotspotokat célszerűen úgy tervezték, hogy hivatalos hotspot-oknak tűnjenek. Ez megkönnyíti a véletlenszerű csatlakozást az egyikhez.

A VPN használatával nem számít, csatlakozik-e rosszul konfigurált hálózathoz vagy egy gonosz ikerhez, amelyik számítógépes bűncselekményhez tartozik. Ennek oka az, hogy a VPN által biztosított titkosítás megakadályozza, hogy bárki feltörhesse az Ön adatait, amikor az eszközről az internetre továbbad. A VPN a nyilvános WiFi felhasználók számára elérhető legjobb személyes kiberbiztonsági forma. Mivel a VPN olcsó, javasoljuk, hogy mindig használjon egyet.

VPN Proxy Greece

Bár a VPN egyfajta proxy, sokkal megbízhatóbb, mint egy szokásos proxy. Ezenkívül a VPN sokkal biztonságosabb, mert automatikusan titkosítja az összes eszköztől érkező és onnan érkező adatot (nem csupán a böngészőben található adatokat). A megbízható VPN-ek, mint az ebben az útmutatóban leírtak is, a legújabb és legnagyobb titkosítási protokollokat is használják; a legmagasabb szintű biztonság és magánélet biztosítása.

Ha úgy akarja, mintha más helyről állna, akkor a proxy továbbra is lehetséges. A legnépszerűbb online szolgáltatásokat azonban már nem lehet felfüggeszteni proxy segítségével, ezért a VPN sokkal jobb megoldás. Ezen felül a VPN sokkal jobb sebességet és megbízhatóságot biztosít.

Következtetés

Az útmutatóban szereplő összes VPN-t azért választottuk, mert a szerverek széles választéka a világ minden táján található. Ez azt jelenti, hogy úgy tehet, mintha bárhol tartózkodna, hogy több tartalmat blokkoljon, mint valaha. Ráadásul a kiszolgálók gyorsak, ami azt jelenti, hogy HD-s streamingre is alkalmasak.

Az útmutatóban szereplő összes VPN-t azért választottuk, mert erős adatvédelmi politikájukkal és naprakész titkosítással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy mind alkalmasak a szükséges digitális adatvédelem és biztonság biztosítására - otthoni és nyilvános Wi-Fi-vel egyaránt.

Nem számít, miért keres VPN-t, a cikkben szereplő VPN-szolgáltatók jó választás. Az egyes VPN-k kissé eltérnek, de mindegyik kiváló szolgáltatás, amely kényelmes próbaterveket és pénz-visszafizetési garanciákat nyújt.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Kép-jóváírások: akedesign / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me