A Windows 10 Mobile a Windows legújabb és első mobil verziója, amely egyetlen operációs rendszerbe egyesíti asztalát, táblagépét és telefonját. Ezért többet oszt meg az asztali társával, de ennek következtében nem minden VPN-szolgáltatás fog jól működni a platformon. Ebben a cikkben gondosan kiválasztottuk az öt legjobb VPN-t egy Windows telefon számára.


Ha még nem ismeri a VPN-eket, hasznos útmutatóinkkal segíthetünk abban, hogy gyorsabban felgyorsuljon:

 • Mik a VPN-ek? Nem műszaki útmutató
 • A VPN-ek jogszerűek?
 • 5 legjobb VPN alkalmazás az Androidhoz
 • 5 legjobb VPN iOS-hoz

Melyek a legjobb VPN-k a Windows Phone számára? - Összehasonlítás

Nézze meg az alábbi listát, hogy megnézze, hogy mi szakértőink melyiknek ítélték a legjobb Windows Phone VPN-t.

 1. ExpressVPN

  - Villámgyors | Alkalmazások minden platformon 24/7 élő chat támogatás

 2. NordVPN

  - Könnyen kezelhető Teljes funkcionalitás Szerverek több mint 60 országban

 3. CyberGhost VPN

  - Olcsó árak | Könnyen kezelhető Kiszolgálók 90 országban

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Erős titkosítás Nincs napló | Élő chat támogatás

5 Windows Phone VPN szolgáltatások - Részletes nézet

Az alábbiakban részletesebben megnézheti a Windows telefon legjobb VPN szolgáltatásait. Ha további információra van szüksége a felsorolt ​​szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor nézze meg a VPN alapos áttekintését, hogy további információt kapjon ezekről a szolgáltatásokról.

Miért van szüksége VPN-re a Windows Phone-hoz?

A VPN-k rendkívül népszerűek, és napjainkban egyre szélesebb körben elterjedtek. Képesek titkosítással biztosítani az adatvédelmet és a biztonságot.

Sajnos a szolgáltatások százának túlnyomó többsége rossz adatvédelmi politikával, nem biztonságos hálózatokkal és rosszul végrehajtott vagy elavult titkosítási protokollokkal rendelkezik. A VPN állítólag biztonságban tartja Önt, de ha oly sok ilyen rossz munkát végez, akkor valódi fejfájás lehet, ha választani kell.

Az útmutatóban szereplő VPNS mind a következő előnyökkel jár:

 • Védelem a kormányok és a hackerek szimatolása ellen a nyilvános WiFi hotspotokon. További információkért tekintse meg a VPN-eket a nyilvános WiFi útmutatóban.
 • Titkosítsa adatait, hogy az internetszolgáltatók ne láthassák, mit hoznak online. A linkre kattintva többet megtudhat a VPN-titkosításról.
 • Javítsa a névtelenségét torzításkor. Tudjon meg többet a torrent útmutató VPN-jeinkről.
 • Lehetővé teszi a tartózkodási hely megváltoztatását azáltal, hogy IP-címét „hamisítja” egy távoli helyre
 • Képesség a cenzúra és a földrajzi korlátozások megkerülésére, például a BBC iPlayer feloldására az Egyesült Királyságon kívül

A Windows 10 mobil VPN áttekintése és szempontok

A Windows 10 Mobile nagyon hasonló az asztali verzióhoz. Számos azonos funkcióval rendelkezik, beleértve ugyanazokat a beállításokat, menük, kernel, felhasználói felület elemeket, és még a Cortana funkcióba is beépítve. Néhány újabb telefonon (például a Lumia 950 vagy 950 XL) lehetővé teszi akár közvetlenül egy külső monitor csatlakoztatását is, így a telefon úgy viselkedik, mint egy számítógép.

A Windows telefon felhasználói számára sajnos - és tőlük számos kérés ellenére - az OpenVPN nem érhető el a Windows 10 Mobile platformon. Ez valódi szégyen, mert az OpenVPN-t általában az internetkapcsolatok legbiztonságosabb titkosítási protokolljának tekintik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók PPTP-re vagy L2TP-re korlátozódnak. A két titkosítási protokoll közül az L2TP / IPSec messze a legjobb megoldás, ezért kérjük, használja ezt.

Találjon meg mindent, amit tudnia kell a titkosításról, a VPN-titkosításra vonatkozó teljes útmutatónkkal.

A Windows 10 Mobile VPN beállítása

Mivel a Windows Phone operációs rendszer bonyolult (és a VPN-szolgáltatás sokkal több integrációt igényel az operációs rendszerbe, mint a szokásos asztali alkalmazásokhoz), a VPN-k egyszerűen nem tudtak létrehozni egyedi klienseket a Windows 10 Mobile számára. Ugyanez vonatkozik az OpenVPN GUI-ra. Ezért manuálisan kell konfigurálnia a VPN-t egy Windows Mobile eszközön.

A kézi konfigurálás nem különösebben trükkös. Az útmutatóban szereplő összes VPN rendelkezik utasításokkal a hálózathoz való kézi csatlakozáshoz. Segítséget nyújtunk Önnek azonban egy lépésről-lépésre szóló útmutatónkkal, amelyet itt is követhet:

A VPN kézi beállítása a Windows telefonokon

Kövesse az alábbi lépéseket a VPN beállításához Windows telefonon:

 1. Hozzon létre egy új VPN-kapcsolatot úgy, hogy lefelé húzza a telefonját a képernyő felső részén, hogy felfedje a menüt. Most kattintson a VPN-re.
 2. Miután megnyílt a VPN beállítási menü, kattintson a + ikonra a VPN-kapcsolat hozzáadása mellett.
 3. Hozzon létre egy L2TP kapcsolatot (a legbiztonságosabb elérhető), ha kapcsolatba lép a választott VPN-lel, hogy megkapja a szerver címét és az IPSec előre megosztott kulcsát..
 4. Most, hogy megkapta a szükséges részleteket a VPN-szolgáltatótól, térjen vissza a VPN-kapcsolat hozzáadása menübe, és töltse ki a következő adatokat:
  • VPN szolgáltató: Windows (beépített)
  • Kapcsolat neve: Válasszon egy nevet, például „MyVPN”, vagy a szolgáltató nevét
  • Szerver neve vagy címe: A VPN által biztosított VPN szerver címe
  • VPN típus: L2TP / IPsec előre megosztott kulccsal
  • Előzetesen megosztott kulcs:IPSec előre megosztott kulcs, amelyet a VPN szolgáltatótól kapott
  • A bejelentkezés típusa: Felhasználónév és jelszó
  • Felhasználónév: A VPN felhasználóneve, amikor feliratkozott
  • Jelszó: A VPN-jelszó, attól kezdve, amikor feliratkozott
 5. Végül, mielőtt a Mentés elemre kattint, kattintson a Emlékezzen bejelentkezési információim elemre.

A Windows Phone VPN telepítésének hibaelhárítása

Időnként az emberek problémát tapasztalnak az IPSec előre megosztott kulcsával. A probléma megoldásához tegye a következőket:

 1. A VPN menüben válassza a „MyVPN” elemet (vagy bármit, amelyet úgy döntött, hogy felhívja a manuálisan konfigurált VPN kapcsolatot.
 2. Most kattintson a Tulajdonságok elemre.
 3. A Tulajdonságok menüben kattintson a Szerkesztés elemre.
 4. Amikor megjelenik a Szerkesztés menü, írja be újra az előre megosztott kulcsot, amelyet a VPN-kapcsolat manuális beállításakor megadott. Kattintson a Mentés gombra. Ez megoldja a problémát, és probléma nélkül csatlakozhat a VPN-hez.

SSTP Windows telefonokon

Az SSTP funkció hozzá lett adva a Windows 10 Mobile-hoz. Annak érdekében, hogy ez működjön, közvetlenül beszélnie kell a VPN szolgáltatóval, amely felveti az érdeklődését. Tudomásunk szerint azonban a VPN-szolgáltatók egyike sem állította be ezt a funkciót még mindig.

Következtetés

Itt, a ProPrivacy.com webhelyen élen járunk a VPN-iparral kapcsolatos ismeretek terén. A VPN szolgáltatókkal való folyamatos kapcsolattartás és a világ minden tájáról származó VPN szolgáltatások folyamatos felülvizsgálata egyedülálló képességet biztosít számunkra, hogy a lehető legjobb VPN szolgáltatásokat ajánlhassuk. Megértjük azt is, hogy mekkora csalódást okozhat egy VPN-felszabadítás, csak a rossz csatlakozási sebesség miatt. Vagy még rosszabb, mert a bizalomunk megsérül, és magánéletünket és biztonságunkat veszélybe sodorjuk.

Ezt szem előtt tartva a cikk gondosan elkészült, hogy könnyedén hozzáférhessen a szükséges alapvető információkhoz. Tehát folytassa és válassza ki magának a Windows Mobile VPN-jét. Biztos lehet benne, hogy a lista bármelyik lehetősége teljesen csodálatos választás, és kiváló VPN élményt nyújt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me